PRAVILNO DIHANJE – vpelji v svoj vsakdan

PRAVILNO DIHANJE – vpelji v svoj vsakdan

PRAVILNO DIHANJE – vpelji v svoj vsakdan

Vitas živjo,

predstavljam vam nov LA VITAS PROJEKT z naslovom:

 

Kako vpeljevati VITAS ENERGY  vaje v vaš vsakdanjik?

Projekt je nastal zaradi vas, ker ste vi to želeli. Tako boste vsak teden dobivali novo idejo… Na kakšen način vpeljujete VITAS ENERGY gibalne vaje v vaš vsakdan

 

Veliko bo zelo zelo uporabnih nasvetov o dihanju, gibanju, PRAVILNI DRŽI, sproščanju, meditaciji, in še in še…

 

Za prvo epizodo sem izbrala PRAVILNO DIHANJE, saj je zelo zelo pomembno za naše osnovno funkcioniranje in dobro počutje… Z naslovom : VITAS ENERGY  vaje za vsakdan: pravilno dihanje 1.  Povabim vas v prijeten ambijent, v moj LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru, kjer bomo tokrat, v prvi epizodi govorili o PRAVILNEM dihanju

 

 

Napisala sem že veliko člankov na temo PRAVILNEGA DIHANJA. Tokrat sem za vas izbrala najnovejšega z naslovom OZAVEŠČAJTE DIHANJE – DIHAJTE S CELIM TELESOM.

Pa prijetno branje 😉

 

PRAVILNO DIHANJE – vpelji v svoj vsakdan

Pridno dihajte s celim telesom, če vam ne bo kaj jasno, mi pišite na info@lavitas.si, več o dihanju in gibanju si lahko preberete na moji spletni strani klik klik TUKAJ..

 

Spremljajte moj YT kanal, Mojca Ribič – lavitas.vitasenergy. Če želite biti na tekočem, se naročite na nanj, tako da stisnete na ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE

Tako boste vsak teden izvedeli novo idejo, kako lahko izkoristite VITAS ENERGY VAJE na vsakem koraku, kjerkoli že ste. Tako boste trenirali kar tako za by the way in se ne boste več toliko rabili koncentrirati na sam trening ob določeni uri, saj vaje lahko delate kjer koli in kadar koli se vam zazdi. 😉

 

PRAVILNO DIHANJE – vpelji v svoj vsakdan

➡️ Če se bi radi poglobili v PRAVILNO dihanje s celim telesom, vas vabim da se mi pridružite v moji gibalni skupini VITAS ENERGY ON LINE, kjer podrobno predelujemo naše pravilno dihanje in opuščamo stare navade in ozaveščamo naraven dih s pomočjo zelo preprostih dihalnih vaj, katere vam bodo pomagale prebuditi nazaj PRAVILNONARAVNO DIHANJE! Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

➡️ V ta namen imam tudi delavnice DIHANJA – OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE, kjer pa zelo podrobno obdelamo dihalne vaje in tehnike… Več o delavnici klik klik TUKAJ.

 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Vse dobro želim, se gledamo preko kamere …

 

Hvala za zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.