Spletni tempelj

Spletni LA VITAS tempelj gibanja in notranjega miru bo delček brezplačni-potrebna bo registracija (uporabniško ime + geslo) in plačljivi del kot učenje oz. izobraževanje in ozaveščanje.

 

Pri brezplačnem delu boste imeli dostop do različnih VITAS ENERGY vaj, gong kopeli, la vitas nasvetov.

Tisti, ki si boste naročili katerikoli plačljivo gradivo, boste imeli avtomatsko tudi dostop do brezplačnega dela spletnega LA VITAS templja.

 

Me veseli, da se bomo družili tudi na ta način. Se bom potrudila, da bodo vse delavnice, tečaji, meditacije, sprostilne ure s svetimi glasbili in seveda vadba VITAS ENERGY v največji doprinos nam vsem.

 

Hvala, ker delate z mano, hvala za izkazano zaupanje.

 

Mojca Ribič

Vitas Energy vadnica - WORKOUT ROOM

Dobrodošli v VITAS ENERGY VADNICI. Sem Mojca Ribič in skupaj se bomo podali na zanimivo gibalno ali dihalno popotovanje. Z mano boste lahko izboljšali svojo držo, se spomnili svojega naravnega dihanja, skupaj bomo poskrbeli za svojo notranjo moč, se raztegovali in razgibavali, sproščali,… da boste bolj fit in fizično bolj giblivi, elastični. Tako bo telo tudi bolj pretočno in gibanje bolj svobodno. Strmeli bomo k skupnemu dobremu počutju.

BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič

Vitas Energy sprostilnica - ZEN ROOM

Dobrodošli v LA VITAS SPROSTILNICI. Sem Mojca Ribič in popeljala vas bom v čarobni sprostilni svet s pomočjo gongov in kristalnih in tibetanskih skled, koshi zvončkov, kalimbe, kristalne harfe,… V la vitas sprostilnici boste imeli na voljo različne gong kopeli ali zvočne kopeli s kristalkami in tibetankami. Lahko si boste izbrali tudi različne zvočne sprostilne meditacije na različne teme, ki bodo seveda pod vsako meditacijo predstavljene.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.