LA VITAS PREDAVANJA IN PRAKTIČNE DELAVNICE

LA VITAS PREDAVANJA IN PRAKTIČNE DELAVNICE

La vitas predavanja in praktične delavnice…

 

V LA VITAS, templju gibanja in notranjega  miru imamo v ponudbi tudi predavanja in praktične delavnice. Ker smo zelo povezani s prakso, torej gibanjem, dihanjem, duhovno prakso, so naša predavanja zelo zelo praktična, zato bi jih lahko kar poimenovali praktične delavnice.

 

Na predavanjih in praktičnih delavnicah vedno dajemo teorijo v prakso. Torej, vse kar odpredavamo tudi poskusimo v praksi. To pa z namenom, da ozavestimo odpredavano snov. Najlažje ozavestimo teorijo tako, da jo začutimo na lastnem telesu. Ali je sedaj to dihanje, gibanje vseh vrst – vaje za moč, raztegovanje, PRAVILNA DRŽA, … ali sproščanje.

 

Vse kar je odpredavano, sploh, ko imamo teme dihanja, gibanja, sproščanja,… poskusimo tudi z različnimi vajami tudi v praksi. Pomembno je, da odpredavano začutite in ozavestite in takrat se lahko zgodi sprememba.

LA VITAS Predavanja in praktične delavnice…teme

Največkrat so naša predavanja na temo dihanja, gibanja, raztegovanja, sproščanja, duhovne prakse, meditacije,… Ker imamo tako dragocene teme, jih vedno damo tudi v prakso. Zato so naša predavanja zelo pestra, dinamična in praktična.

Tako kar raje naša predavanja označimo za praktične delavnice.  Zakaj=?

 

Po navadi na naša predavanja ali praktične delavnice prinesete s seboj kakšno blazino za na tla, brisačo in predvsem športna oblačila.

 

Seveda vedno za vas pripravimo tudi skripte, kjer so oporne točke samega predavanja ali praktične delavnice. Le ta vam služi za kasneje, da lahko delate predelano snov tudi doma :).

Komu so predavanja in praktične delavnice namenjene?

Predavanja in praktične delavnice so namenjene:

 

✅ Vsem, ki se želijo malce otresti svoje rutine.

 

✅ Vsem, ki si želijo zadihati s polnimi pljuči ali kar s celim telesom.

 

✅ Vsem, ki si želijo izboljšati PRAVILNO DRŽO.

 

✅ Vsem, ki delajo na sebi in si želijo izboljšati svojo kvaliteto bivanja.

 

✅ Vsem, ki želijo izboljšati svojo splošno gibljivost in DOBRO POČUTJE.

 

✅ Vsem, ki si želijo mirnejšega in bolj sproščenega življenja.

 

✅ Vsem, ki se želijo otresti vsakodnevnega stresa, nervoze, živčnosti, stiske s časom,…

 

✅ PODJETJEM, ki skrbijo za kvaliteto bivanja v svojem okolju, saj jim je pomembno, da se njihovi sodelavci počutijo v njihovem delovnem okolju sproščeno, kreativno in polni energije.

LA VITAS Predavanja in praktične delavnice…PODJETJA in razvoj…

Zavedanje, da bodo samo zadovoljni, nasmejani, pozitivni, energije polni ljudje, delali kreativno in ustvarjalno, je zelo pomembno. Tako bodo podjetju maksimalno prispevali, da bo podjetje rastlo in se razvijalo po planu in željenih ciljih. Zato je zelo pomembno, da podjetja vlagajo v razvoj in znanje svojih zaposlenih.

Predvsem pa je pomembno, da skrbijo tudi za njihov tako fizični kot tudi mentalni razvoj!

 

Tako je uspeh vsakega podjetja zagotovljen. V podjetju  morajo rasti vsi, od prvega do zadnjega zaposlenega. Tako lahko zagotovimo resnično edinstveni in napreden razvoj podjetja. Izobraževanj za zaposlene je ogromno. Pa vendar ne pozabimo, da je stabilno mentalno stanje in fizična dobra pripravljenost osnova za dobro delovanje vsakega posameznika! 

 

Tako krepimo tudi svoj imunski sistem, ljudje so potem bolj zdravi, zadovoljni sami s seboj, pozitivni, srečni. Taka energija je zelo kreativna in ustvarjalna. In s takimi energijami lahko podjetje raste in se razvija

 

Tako smo pripravili v ta namen kar nekaj predavanj ali praktičnih delavnic:

 

LA VITAS PREDAVANJA IN PRAKTIČNE DELAVNICE, Mojca Ribič

  • delavnica dihanjaOZAVEŠČAJMO NARAVNO DIHANJE – predstavimo tehniko dihanja s celim telesom in osnovne vaje, katere podpirajo to tehniko. Več o delavnici klik klik TUKAJ.
 
  • delavnica gibanja – predstavimo osnove gibanja, pravilne drže, vaje za pretok energije med samim delovanjem v podjetju, predvsem, ko se 8 ur samo sedi ali stoji…
 
  • delavnica SELF CARE – to je delavnica, ki ozavešča preventivo in skrb zase. Več o delavnici klik klik TUKAJ .
 
  • delavnica sproščanja in odpravljanja stresa – je nekaki miks prvih dveh delavnic. S pomočjo dihanja s celim telesom in blagega raztegovanja lahko telo v celoti sprostimo vsega stresa in napetosti. Na delavnici pogledamo osnove umirjanja uma s pomočjo kristalnih skledic, ki resnično blagodejno delujejo na naše telo in posledično tudi umirjen um.
 

Lahko se dogovorimo popolnoma za individualen program, za vsako podjetje posebej. Torej, vi predstavite svoje želje in mi na podlagi tega naredimo ustrezen program samo za vas :).

Veseli bomo sodelovanja z vami. 🙂

LA VITAS PREDAVANJA IN PRAKTIČNE DELAVNICE...dogovori

Po navadi, če je naročnik podjetje, se predavanja ali praktična delavnica izvede na sedežu vašega podjetja.

Lahko se dogovorimo tudi drugače.

 

Naročila sprejemamo na info@lavitas.si ali nas kontaktirate na tel. 041-898-988.

 

Cena je po dogovoru, odvisno koliko ur bi predavanje-delavnica trajala. Okvirno za dve uri praktičnega predavanja je prispevek 390€.

 

Tisti, ki bi se odločili za posamičen obisk katere koli posamične delavnice, katero organiziramo na našem sedežu, pa si lahko ogledate cenik na klik klik TUKAJ. (cenik ne velja za podjetja!)

KAKO LAHKO ŠE SODELUJETE Z NAMI? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem  s pomočjo energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.