GONG ZVOČNE KOPELI

GONG ZVOČNE KOPELI

 

Gong zvočne kopeli v živo ali ON LINE…obe možnosti imate v LA VITAS, tempelju gibanja in notranjega miru.

Želeli ste in ste dobili… GONG ZVOČNE KOPELI …želeli ste močan premik, ki ga gong zvočna kopel nudi.

Gongi so resnično čarobni in zelo zelo močni. Njihova frekvenca ne ustreza vsakemu, ker so zelo zelo prodorni in zahtevajo premike in spremembe. Enostavno vas vržejo v samo spremembo, pa če to želite ali ne. Saj so lahko tudi nežni, pa vendar v tej svoji nežnosti deluje zelo močno na vas.

 

Gong

je enostavno zelo poseben, prodoren, močan. Ko zapoje, te lahko zelo nežno poboža ali pa te vrže iz svojih tirnic. Zato, da narediš korak naprej. Zato, da se rešiš ujetosti in močnih vzorcev, ki se ponavljajo in vas zaustavljajo pri vašem osebnem in duhovnem napredku.

gong zvočne kopeli

Včasih rabimo, da nas nekdo malo vzpodbudi in nas enostavno vrže v vodo. Seveda, da bomo splavali, še vsakič smo. Pa vendar ta cona udobja je včasih tako premočna, da nas ukalupi in enostavno ne vidimo in ne zmoremo iz svojih vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo več. In takrat je super, če dobimo en zunanji pospešek, na kakršen koli način.

GONG ZVOČNE KOPELI

so prave za premik naprej. Delujejo zelo globoko, tudi na nezavedni ravni in nam tako energijsko pomagajo, da lahko naredimo v življenju premik. Da stopimo stopnico navzgor, k širšemu zavedanju. Nekako z GONG ZVOČNO KOPELJO dobimo energijo in zagon, da zmoremo narediti spremembo na bolje. Energijsko nas podpre in odpre zavedanje.

 

Po domače, po GONG ZVOČNI KOPELI dobimo dostikrat kar nekaj ‘aha momentov’. Tako nam je kar nekaj stvari naenkrat jasno in lahko zaključimo v kratkem času marsikaj. Zaključimo in seveda gremo bolj lahkotno lahko naprej novim izzivom naproti ;).

Seveda GONG ZVOČNA KOPEL na nas lahko deluje tudi zelo pomirjevalno in sprostilno. Dostikrat nas vrže v globoko meditacijo ali pomirjajoč ‘zen’, kar pa seveda telo tudi dnevno potrebuje. Kot veste, se je potrebno v današnjih časih dnevno umirjati. Če imate natrpan dan, je obvezno sproščanje tudi večkrat na dan z dihalnimi tehnikami… Drugače telo preveč izčrpujete in ga preveč bremenite.

By the way dihalne tehnike in vaje lahko spoznate tudi na moji delavnici dihanja. Več na klik klik TUKAJ.

GONG ZVOČNA KOPEL kot globoka sprostitev 

je prava za globoko sprostitev celotnega telesa in uma. Deluje na pozdavest in tisto, kar vam ne služi več pospeši, da se razreši. Vam pomaga opuščati vse odvečne balaste, katere nosite na sebi. Največkrat nosimo na ramenih preveč bremen in skrbi, ki pa sploh niso potrebne.

 

S pomočjo GONG ZVOČNE KOPELI lahko to vse sprostimo in se osvobodimo. Tako močna je lahko ta gongova zvočna vibracija. Prodornost je njegova čednost. In ta prodornost vas lahko osvobodi in tako boste lahko zadihali precej z lažjimi pljuči. Seveda pa si morate to tudi želeti. Želeti spremembe, seveda na boljše in pa potem vso to balast tudi spustiti. Spustiti iz sebe ven in se pomiriti s tem. Največkrat se oklepamo starih navad, ker nas je strah sprememb. In ta strah nas blokira, da ne stopimo v življenju naprej. 

Pri GONG ZVOČNI KOPELI pa ta strah lahko spustite in se potem z upanjem in pozitivno naravnanostjo spustite v spremembo, seveda na boljše;)

 

Sem zelo vesela, da ste me prepričali, da vam ponudim tudi GONG ZVOČNE KOPELI. So resnično zelooo posebne, močne in edinstvene. Nobena ni enaka, vsaka je samosvoja. Pri vsaki gong zvočni kopeli se sprostite drugače, čutite drugače, lahko predelujete drugačne stvari,…

Res so nekaj posebnega.

GONG ZVOČNE KOPELI ali SPROSTILNE ZVOČNE URE

 

Razlika med GONG ZVOČNE KOPELI in SPROSTILNIMI ZVOČNIMI URAMI samo s kristalnimi glasbili je predvsem ta, da so kristalne skledice zelo zelo nežne in predvsem močno vibrirajo, da lahko te vibracije čutite po celem telesu.

Pri GONG ZVOČNIH KOPELIH je vibracija malo drugačna. Gong vibrira na drugačen, bolj zvočen način. Je predvsem zeloooo prodoren in globoko močan. S pomočjo gonga lahko naredite močne premike v življenju.

 

Različni smo….

Seveda ne velja to za vse enako. Nekateri ljudje rabijo bolj nežno vibracijo in bodo s pomočjo le te delali nore premike v življenju. Drugi pa rabijo zopet drugačno frekvenco, bolj ‘šarf’ frekvenco, katera jih bo spodbudila k premiku. Ljudje smo različni, zato je pomembno, da se poznamo in da vemo, kaj funkcionira za nas ;). Je pa tudi res, v kateri fazi se nahajamo. Včasih rabimo bolj močno roko, da se premaknemo, včasih pa nas premakne že tudi kakšna nežna, bolj čutna stvar.

 

Važno je, da se v življenju premikamo in rastemo. Da gremo naprej in naprej in se ne ustavimo. Ali mogoče še huje-zataknemo nekje in se potem vrtimo v začaranem krogu.

 

Ne razumite narobe. Tudi SPROSTILNE ZVOČNE URE so zelo čarobne, posebne in edinstvene, vendar na drugačen način. Tudi vas premikajo in globoko sproščajo, pa zopet na drugačen način. Morate enostavno začutiti, da lahko s čutenjem zaznate tisto razliko.

 

Skratka, če ne poskusite ne veste. Torej, poskusite GONG ZVOČNE KOPELI ali pa SPROSTILNE ZVOČNE URE s kristalnimi glasbili. Najbolje je, da začutite, kaj vam bolj ustreza. Še najbolje pa je, da poslušate svoj 6. čut. On vam bo najbolje znal povedati, v kateri fazi ste in kaj tisti trenutek najbolj rabite.

 

GONG ZVOČNE KOPELI ali pa SPROSTILNE ZVOČNE URE s kristalnimi glasbili se izvajajo v prostorih LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru. Zemljevid si lahko ogledate TUKAJ .

 

Druga možnost pa so GONG ZVOČNE KOPELI  on line, katere potekajo preko moje FB strani lavitas.si. Da boste na tekočem, všečkajte mojo FB stran…lavitas.si.

 

Povezava na mojo FB stran klik klik TUKAJ .

 

VSE TERMINE  IN TOČNE NAMENE ZA VSAK MESEC SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ.

 

Članek o gong kopeli si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

VEČ O SKUPINSKIH ZVOČNIH SPROSTILNIH URAH ALI MEDITACIJAH…KLIK KLIK TUKAJ.

 

Do takrat pa vas spodbujam, da poslušate svoj 6. čut in ga seveda tudi upoštevate….ne bo vam žal :).

No sedaj pa te čaka samo še PRIJAVA▶▶▶ piši mi na info@lavitas.si

 

Veliko video vsebin na temo sprostitve in GONG KOPELI lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite na ikonco in na NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

DOGAJA SE TUDI…

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

 

Prijava na ZVOČNO GONG KOPEL

Prijava velja za enkratni obisk!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.