SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE

SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE

 

V sklopu VITAS ENERGY programov si lahko izberete tudi

 

  • SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE

in

  • SPROSTILNE MEDITACIJE.
 

SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE…kot oba programa…

božata drugi naši pol in to je energijski pol ali našega duha ali dušo, kakor koli že želite. Seveda tudi sprostita naš fizični pol ali naše telo in mišice, katere sploh potrebujejo dnevno sprostitev. Tako se lahko pripravijo na nov delovni dan in nam služijo nemoteno in brez bolečin.

 

Jaz sem mnenja, da vsak človek rabi sprostitev v kakršni koli obliki. Ali je to sproščena hoja ali meditacija v svojem osebnem prostoru ali s pomočjo nekoga, kateri vas popelje v čudežno sprostitev in odklop.

 

S pomočjo dnevnega sproščanja in odklapljanja uma boste lažje funkcionirali skozi celoten deloven dan. Lažje se boste odločali in seveda bo to pravilno in produktivno. Saj boste s tem odklapljanjem uma prišli do pravih odgovorov, ki jih potrebujete, povečevali boste intuicijo in si bolje zaupali. Postali boste bolj samozavestni, odločni, bolj boste zaupali v sebe in svoje sposobnosti.

 

Tudi čez dan boste bolj mirni, vse situacije, kakršnekoli že bodo, boste sprejemali bolj mirno in pozitivno. Tudi stric stres se vas ne bo globoko dotaknil, če boste v sebi mirni in boste imeli pozitiven odnos do življenja.

 

Vse sprostilne tehnike, kakršne koli že so, vsaka posebej nekaj pozitivnega prispeva k naši dobrobiti življenja. Zato vam toplo priporočam umirjajte svoj um in telo VSAKODNEVNO in življenje vam bo teklo v pravo smer. Lažje se boste odločali in večkrat bodo odločitve pravilne in vas bodo blagoslovile s pozitivnimi rezultati.

 

Jaz sem samo za vas oblikovala dve sprostilne tehnike, in to sta  SKUPINSKA ZVOČNA SPROSTILNA URA IN SPROSTILNA MEDITACIJA.

 

Naj vam opišem vsako posebej.

 

SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE :

SKUPINSKA ZVOČNA SPROSTILNA URA

Zvočna sprostilna ura je resnično čarobna, saj vas s pomočjo ‘svetih’ glasbil (kristalne in tibetanske posodice, kristalna harfa, zvončki, gongi,…) maksimalno zvočno in vibracijsko ‘pocrkljam’.

 

Kaj to pomeni?

 

Vsa ta ‘sveta’ glasbila oddajajo določene vibracije, ki so zelo visoke in z njihovo  pomočjo se lahko popolnoma sprostimo. Iz telesa tudi sprostimo ves stres in vso negativno energijo, ki smo jo nezavedno pobrali iz zunanjega sveta. Lahko pa smo si jo sami pridelali tekom našega dnevnega delovanja in preko dnevnih situacij in izzivov, ki nam hodijo nasproti.

 

Hja, v bistvu pridete na sproščanje ali nekateri rečejo že kar udobno in blaženo spanje. Nekateri na teh zvočnih urah tudi zaspijo, zasmrčijo. Sveta glasbila vržejo v globok, sprostilen in miren spanec. Drugi dobijo močne uvide za naprej, včasih pa tudi za nazaj. Ljudje smo zelo različni in na vsako stvar in zaznavo zunanjega sveta zaznamo različno. Nekateri gredo lahko tudi zelo globoko in se povežejo s svojim višjim jazom ali dušo. Tako si pridobijo zelo zelo lepo izkušnjo, katera jim da novo moč za naprej v realnem, zemeljskem življenju.

 

Sami si določite na kateri nivo boste šli ali bo samo sprostilni za mišice in telo ali boste šli malce dlje do svoje duše…vse je mogoče, odločitev je vaša. Vedno se vse odvija v vaše najvišje dobroVsakič dodamo tudi namen, katerega si lahko ogledate za vsak mesec posebej na linku klik klik TUKAJ.

 
Kako vibracija deluje?

Naše telo, oziroma naše celice so večinoma iz vode. Vse te zvočne vibracije tako blagodejno delujejo na vse naše celice ravno preko vode. Te vibracije lahko tudi spreminjajo sestav celice ravno na podlagi tekočine v njih. In tako lahko s pomočjo tega zvoka spreminjamo naša stanja v telesu (recimo iz živčnega stanja v mirno stanje…). Lahko rečemo, da se preprogramiramo preko vode v našem telesu…

 

 

Zato je tudi pomembno, da predenj pridete na zvočno sprostilno uro, je idealno, če tisti dan popijete malce več vode, saj bo učinek potem še večji in rezultat še boljši 😉

SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE :

SPROSTILNA MEDITACIJA

Pri sprostilni meditaciji je situacija zelo podobna, ampak razlika je ta, da je namen voden. Torej pri sprostilni meditaciji je moj namen, da sprostimo vse naše mišice na telesu. V mišice tudi usmerjamo sprostilne zvočne valove, s pomočjo katerih lahko vsako mišico posebej umirimo in regeneriramo. Tako jo pripravimo na popolno sprostitev, katero potrebuje, da se kasneje lahko ponovno pripravi na dnevno akcijo in nemoteno delovanje.

 
Glavna razlika…

Torej pri sprostilni meditaciji imamo večji poudarek na sprostitvi naših posameznih mišic. Pri zvočni sprostilni uri se sproščamo bolj neusmerjeno in tako zvok deluje točno tam, kjer ga najbolj potrebujete za vaše najvišje dobro. Sprostilna meditacija pa ima določen namen, ki pa je voden – SPROSTITEV VSEH MIŠIC+ DOLOČEN DODATNI NAMEN, KI SE SPREMINJA IZ MESECA V MESEC! To je glavna razlika!

 

Je pa res, da vam tudi pri sprostilni meditaciji na koncu dam malce proste poti, da lahko preidete po sprostitvi mišic tudi na sproščanje duha…;). Tudi pri sprostilni meditaciji dodamo vsakič namen, kateri je vsak mesec drugačen. Podrobno si lahko preberete o njem na vseh mojih socialnih omrežjih, ki jih najdete na koncu moje spletne strani ali na linku  klik klik TUKAJ.

 

Obe uri sta blagodejni za vaše telo in dušo. Ena ura ima poudrek bolj na sproščanju telesa in posredno tudi sproščanju duha (sprostilna meditacija), druga pa na sproščanju duha in posredno tudi telesa (zvočna sprostilna ura). Odvisno je le od vas samih, kakšen tip človeka ste in kaj vam bolj ustreza:

  • da pridete in se uležete in enostavno samo uživate v zvoku ‘svetih in čarobnih’ glasbil

ali

  • da pridete in se uležete in z mojim vodenjem zamotite svoj um, da utihne in preusmerite svoje delovanje najprej na sproščanje svojih mišic, potem pridemo na namen meseca in na koncu še samo uživamo v zvoku in se prepustimo zvočnemu sprostilnemu valu, da nas ponese v globoko sproščeno stanje.
OPREMA:

Na zvočno sprostilno uro ali sprostilno meditacijo pridite udobno, toplo oblečeni.

Zakaj?

Ker ponavadi, ko se popolnoma sprostimo nam temperatura telesa malce pade oziroma nas zazebe po domače. Zato vam priporočam tudi, da si s seboj prinesete tudi kakšno dekico.

Po želji tudi manjšo blazino za pod glavo ali ‘poušter’ in pa obvezno rabite tudi blazino za na tla ali ‘flex’.

 

S seboj obvezno prinesite tudi steklenico vode ;). Vodo pa začnite piti v večjih količinah že kak dan pred zvočno kopeljo oziroma meditacijo, da bo telo bolj pretočno ;).

 

Če se spomnete,  sem vam zgoraj razložila delovanje in valovanje zvoka ‘svetih, čarobnih’ glasbil. Tako da, ko pridete na uro, se udobno namestite in enostavno uživate v prelepem zvoku. Se mu prepustite, da vas poboža na vseh nivojih.

 

To je resnično zelo lepa izkušnja, ki jo mora doživeti vsak ;).

SKUPINSKE ZVOČNE SPROSTILNE URE IN MEDITACIJE:

 
POTEK ZVOČNE SPROSTILNE URE

Pridete, si poiščete svoj prostor in se udobno namestite, zaprete oči in preprosto uživate. Se prepustite prelepemu zvoku in njegovim vibracijam, da vas odpelje točno tja, kjer tisti trenutek potrebujete.

Nekje dobre pol ure do 40 min ste v zvočni kopeli, nato se počasi prizemljimo in vsak potem še poda svoj ‘feedback‘, če seveda želi in se malce pogovorimo o vaših občutkih in dogajanjih med samo zvočno kopeljo. Tako da računajte približno uro in pol uro, odvisno je od zadnjega pogovornega dela ure, koliko bomo še razpravljali o vaših popotovanjih…

PRISPEVEK: 35€

 

Vse termine si lahko ogledate TUKAJ.

 

IZVAJAM PA ŠE GONG ZVOČNE KOPELI, O KATERIH SI LAHKO VEČ PREBERETE TUKAJ.

Več o ON LINE GONG KOPELI najdeš pa na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo sprostitve in GONG KOPELI lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite na ikonco in na NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Resnično se veselim zvočnega popotovanja in raziskovanja z vami 🙂

Privoščite si nekaj za telo in dušo😉

DOGAJA SE TUDI…

 
NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem tudi s pomočjo energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na ZVOČNO KOPEL ali MEDITACIJO

Prijava velja za enkratni obisk!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.