GONG KOPEL ob polni luni

GONG KOPEL ob polni luni

GONG KOPEL ob polni luni  z Mojco Ribič

Vitas živjo,

z veseljem vam podarim GONG KOPEL ob polni luni, katero sem izvajala teden dni nazaj ob polni luni in mrku hkrati.

Namen GONG KOPELI ob polni luni je bil, da se razbremenimo vseh strahov in prepričanj, katera nam ne služijo več… Da se znebimo vsega balasta, katerega smo si navlekli na sebe skozi življenje.

Super je, če greste do 21.6. čim večkrat v to našo GONG KOPEL ob polni luni in dajete močne namene razbremenitve.

Zakaj?

Ker se luna tanjša, manjša, kakor že vzamete in vas pri vsej tej razbremenitvi zelooo podpira. GONG KOPEL ob polni luni pa ima še energijo močnega mrka in polne lune…BINGO!!!!

To pomeni, da lahko do 21.6. ko je MLAJ in takrat je najbolj močna energija, ki podpira, da se znebimo vse balasti, katera nam ne služi….

 

GONG KOPEL ob polni luni

…tako močna in prodorna. Če v življenju želite močan premik, vam ga zvočna gong kopel lahko ponudi. Tako močno lahko vpliva na vas in premika gore v vas ;).

Gongi so resnično čarobni in zelo zelo močniNjihova frekvenca ne ustreza vsakemu, ker so zelo zelo prodorni in zahtevajo premike in spremembe. Enostavno vas vržejo v samo spremembo, pa če to želite ali ne. Saj so lahko tudi nežni, pa vendar v tej svoji nežnosti deluje zelo močno na vas.

Gong je enostavno zelo poseben, prodoren, močan. Ko zapoje, te lahko zelo nežno poboža ali pa te vrže iz svojih tirnic. Zato, da narediš korak naprej. Zato, da se rešiš ujetosti in močnih vzorcev, ki se ponavljajo in vas zaustavljajo pri vašem osebnem in duhovnem napredku.

…več o gong kopeli si lahko preberete klik klik TUKAJ.

Želim vam prijetna popotovanja vase, želim vam, da bi resnično zaživeli svobodneje in brez omejitev, katera si tako ali tako sami zadamo ali pridelamo!!!

 

Če boste imeli kako vprašanje mi pišite na info@lavitas.si, da boste na tekočem z vsemi gong in drugimi zvočnimi kopelmi, vas vabim, da se naročite na moje LA VITAS NOVIČKE na linku klik klik TUKAJ..

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.

Vitas pozdrav.

Mojca Ribič, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.