SOLO VITAS ENERGY – individualne ure – svetovanja

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja

Na individualni uri vadbe VITAS ENERGY se najprej pogovorimo o možnih gibalnih problemih, kateri vas obremenjujejo in omejujejo pri gibanju. Pogovorimo se o gibalnih navadah ali razvadah, pogledamo vašo držo, pozicijo stopal, vašo gibljivost – zakrčenost.

Poveste mi vaše želje glede vašega telesa in gibalnih sposobnostih in nato skupaj oblikujemo vaje samo za vaše potrebe.

 

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja – PRIMER

Torej, če vaša hrbtenica ni najmočnejša, damo poudarek na vajah za hrbtenico in trebušnih mišicah, da izboljšamo vašo pravilno držo. Če želite večjo stabilnost telesa in izboljšati ravnotežje, zopet kako uro posvetimo vajam samo za v ta namen.

Vedno se najprej pogovorim z vami in v skladu z vašimi željami sestavimo skupaj samo za vas poseben program vaj, katere vam maksimalno pomagajo doseči vaš individualni cilj.

 

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja – GIBALNE VAJE

Gibalne vaje so vedno sestavljene samo za vas in se jih na individualni uri pravilno naučite, da jih lahko potem doma tudi utrjujete. Tako lahko skupaj spremljamo vaš osebni napredek. Program se tudi glede na vaš napredek spreminja in na vsaki naslednji individualni uri na novo dopolnjuje in oblikuje.

vitas energy on line

Tako da, če želite malce bolj osebnega pristopa h gibanju, da pogledamo, kako je z vašim ravnotežjem, koncentracijo, vašo pravilno držo, pozicijo stopal,…

Je to prava ura za vas. 😉

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja

ON LINE ali V ŽIVO

Lahko se odločite za individualne ure in svetovanja ON LINE ali v ŽIVO.

Če izberete individualne ure ali svetovanja ON LINE, delamo preko aplikacije oziroma programa ZOOM. Kjer vidimo drug drugega preko kamere, najbolje na računalniku, da je vse skupaj dobro vidno. Tako me lahko direktno tudi vprašate, kar vas zanima. Seveda vas tudi lahko popravljam, da se lahko naučite vajo izvajati popolnoma pravilno.

 

V živo pa potekajo individualne ure in svetovanja v mojem že znanem prostoru, LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru. Točen zemljevid vam podajam klik klik TUKAJ.

 

Ko se dogovorimo za termin, pridete na individualno uro ali svetovanje. Na uri se pogovorimo o vaših željah in sestavimo vadbeni program samo za vas. Katerega potem utrjujete doma in seveda pri ponovnem srečanju preverim vaš napredek in dodam nove gibalne vaje.

 

V primeru, da bi si želeli rezervirati svoj termin mi pišite na info@lavitas.si ali se na individualno uro ali svetovanje prijavite preko obrazca spodaj.

 

  • Trajanje: 60 min/90min
  • Prispevek: 80€/111€

 

Hvala za zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU svobodnejšemu gibanju in NOTRANJEMU RAVNOVESJU? Poglej spodaj ?

 
NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na INDIVIDUALNO SVETOVANJE

PRIJAVA VELJA ZA ENKRATNI OBISK!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.