LA VITAS – Tempelj gibanja in notranjega miru

la vitas-tempelj gibanja in notranjega miru
la vitas-tempelj gibanja in notranjega miru

predstavitev

O templju La Vitas

LA VITAS-tempelj gibanja in notranjega miru se je ustanovil z namenom, da ozavesti, kako pomembno je gibanje. Glavni moto je, da ljudem pomaga pri lahkotnejšem gibanju, skozi katerega se učimo začutiti svojo vita energijo.

Gibanje je lahko tudi mirno, skozi katerega lahko dosežemo zelo dobre rezultate pri oblikovanju telesa in sprostitvi duha hkrati. Torej naš namen je, da vam pokažemo… Kako se z gibanjem pride do notranjega miru, notranjega zadovoljstva in dobrega počutja.

la vitas - tempelj gibanja in notranjega miru

Kako vam pomagamo?

Ozaveščamo, kako zdravo je naravno gibanje in pa predvsem pravilno-naravno dihanje. Vse se začne tukaj, pri pravilnem dihanju s celim telesom. Ko znamo uporabljati vso kapaciteto pljuč (telesa), se že na splošno bolje počutimo. Saj imajo mišice dovolj hrane, da lahko opravljajo svojo funkcijo.

Tako se tudi lažje, bolj lahkotno gibamo, ker so mišice, celice prekrvavljene. Lahko bi rekli, da jim damo zagon za boljše in lahkotnejše gibanje. 

S pravilnim dihanjem tudi marsikatera bolečina izgine iz mišic. Saj, ko mišica zopet dobi svojo osnovno hrano-kisik, se sprosti in začne delovati v svoji polni ali boljši funkcionalnosti.

LA VITAS

Zakaj tempelj?

Ker želimo, da se ljudje počutijo bolje. Želimo jim pomagati, da najdejo tisti svoj pravi način svobodnega gibanja, ki jih spremlja skozi njihovo življenje.

Želimo jim podati smernice pravilnega gibanja in prave drže telesa. Le ta je osnova za dobro počutje in zadovoljno vsakodnevno gibanje skozi življenje brez poškodb in obrab.

Želimo ljudi spomniti, da naj si vzamejo tudi čas zase. Naj ozavestijo svoje gibanje in ga sprejmejo kot nekaj vsakdanjega, spontanega.

Predvsem pa je pomembno, da ozavestijo pravilno gibanje oz. gibanje skozi pravilno držo.

Zelo pomembno pri gibanju je, da se notranje umirimo. Saj takrat, ko hitimo, delamo največ napak pri gibanju.

Zato dajemo tudi poudarek na notranjem, duhovnem miru, ki ga ozaveščamo najprej skozi pravilno dihanje. Nato pa dihanje še zavestno poglabljamo, da resnično dosežemo pravi notranji mir. Tako lažje začutimo svoje telo skozi gibanje in posledično začutimo tudi svoje biopolje oz. svojo energijo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.