Cenik in plačilni pogoji

Cenik in plačilni pogoji

Plačilni pogoji za klasično vadbo VITAS ENERGY

Vsak vadeči lahko pride na prvo poskusno katerokoli brezplačno vajo skupinske vadbe, na podlagi katere se lahko potem prijavi na željeni gibalni program. Ko se na začetku odloči ali je to mesečna enotedenska karta, dvakrat tedenska karta ali neomejena, je dolžan poravnati predhodno določen prispevek po ceniku, preden začne obiskovati nadaljne ure vadbe. V nadaljnje, ko že konstantno obiskuje ure vadbe, je dolžan prispevek vadnine poravnati do 15. dneva v tekočem mesecu, če je prisoten na urah ali ne.

Vadnino plačate na TRR, katerega dobite ob e-prijavi na vaš email. V primeru, da se prijavite na uri sami, dobite vse potrebne podatke tam, vendar vas vseeno nato naprošamo, da zaradi lažje obdelave podatkov naredite na spletu še e-prijavo. Takoj ko poravnate prispevek, vam izstavimo račun in vam ga pošljemo na vaš mail. Ker varujemo okolje, računov ne printamo, ampak jih pošiljamo samo v elektronski obliki. Po novem lahko vadnino za vadbene programe VITAS ENERGY plačate tudi z gotovino v prvem tednu tekočega vadbenega meseca na uri sami, kjer vam napišemo gotovinski račun.

Še ena novost…uvedli smo karte za obisk različnih VITAS ENERGY programov. To pomeni, da je mesečna karta za obisk v živo malce dražja, ampak si s tem zagotovite prost prehod na kateri koli program. Seveda zaradi naše organizacije, se morate vsaj teden prej najaviti, kateri program boste obiskali, za tekoči teden. Torej, v enem mesecu tako lahko obiskujete različne programe in si tako popestrite celoten gibalno-sprostilen obisk pri nas. Primer, če vzamete enkrat tedensko mesečno karto: teden 1 obiščete KLASIČNO vadbo VITAS ENERGY, teden 2 obiščete SELF CARE program, teden 3 obiščete JUTRANJE PREBUJANJE, v tednu 4  pa pridete na VITAS ENERGY DIHALNI TRENING.

To je še ena novost in hkrati ugodnost pri nas, saj za minimalni dodatek, si lahko popestrite in sestavite svoj vadbeno-sprostilni program :). Plačilni pogoji veljajo enako, kot za vse ostale OSNOVNE mesečne karte.

 

NADOMESTNI IN PRENOSNI KUPONI

Neizkoriščene ure se ne prenašajo na drugo osebo ali v naslednji mesec, ampak jih morate izkoristiti v tekočem mesecu. Zato imate na izbiro, da vzamete karto 4h ali 8h obiskov na mesec. V primeru neplačila za tekoči mesec, vam žal ne bomo morali omogočiti nadaljnjega obiska gibalnih ur.  V primeru, da ura odpade zaradi naše odsotnosti, vas predhodno o tem obvestimo in vam naknadno ali omogočimo nadomestni termin. Ali vam izdamo nadomestni kupon, katerega potem lahko porabite VI na katerikoli uri po urniku. Pogoj za uporabo nadomestnega kupona je nakup tekoče mesečne vsaj enkrat tedenske karte in tako lahko nadomestni kupon koristite za dodatne ure.

Na voljo so vam tudi prenosni kuponi, ki pa nimajo ne časovne ne osebne omejitve, uporabljate jih lahko brez nakupa mesečne karte. Naročite jih lahko ali ob e prijavi ali pa enostavno po e pošti info@lavitas.si.

Če želite koga presenetiti ali preprosto obdariti na poseben način, lahko naročite tudi darilne bone za katerokoli storitev, ki je v naših močeh in jo najdete na naši spletni strani.

V primeru, da se boste prijavljali na individualne ure in svetovanja, razne delavnice,… morate vse prispevke poravnati po ceniku pred prihodom na uro samo ali dogodek. Enako velja tudi za naročilo karmičnih zapisov in reading iz ciganskih kart. Postopek plačila je enak, kot je opisan zgoraj.

 

ODJAVA

V primeru, da ne boste več obiskovali ur skupinske vadbe, se morate obvezno po e pošti ODJAVITI, drugače imamo pravico na podlagi vaše prijave zaračunati nadaljne mesečne obiske vadbe. Odjavite se lahko preprosto tako, da napišete: odjavljam se od programa XX in napišete vrsto vadbe in vas mi tako damo ven iz baze podatkov in tako tudi preprečite, da bi po nepotrebnem v naprej plačevali prispevke vadnin.

V primeru kakršnegakoli vprašanja smo vam na voljo na info@lavitas.si.

 

Plačilni pogoji za VADBO VITAS ENERGY ON LINE

Do konca sezone 2020/21 ( torej do konec avgusta 2021) je cena vadbe VITAS ENERGY ON LINE  45€ mesečno. Prispevek poravnate zadnji teden v mesecu za naslednji mesec. Če kasnite, žal ne boste imeli dostopa do skupine. V primeru, da ne boste več delali z mano on line, morate seveda to pisno sporočiti na email info@lavitas.si.  Drugače pa, kot sem že omenila, v primeru neplačila do zadnjega dneva v mesecu za naslednji mesec, se vam ukine dostop do skupine.

Na voljo so zelo ugodni paketi:

Tri mesečna vstopnica: 90€ (privarčujete v obliki popusta za mesec dni vadbe 🙂 )

Šest mesečna vstopnica: 168€  (privarčujete v obliki popusta za kar več kot dva meseca vadbe 🙂 )

Celoletna-dvanajst mesečna vstopnica: 303€  (privarčujete v obliki popusta za kar več kot pet mesecev vadbe 🙂 )

 

V to ceno se vključuje 4 gibalnih sklopov VITAS ENERGY gibalnih vaj + 1 dihalni sklop dihalne tehnike VITAS ENERGY BREATHING … po 10-30 min dolgi videi, torej vadite z mano preko videa, preko zaprte FB skupine. Sklopi vaj v obliki videa vam bodo dani enkrat tedensko v gibalno skupino VITAS ENERGY ON LINE. Tako da si boste lahko video posnetek pogledali takrat, ko  boste imeli čas. Ta čas boste imeli celi teden, nato pa bodo na voljo že novih 5 video posnetkov z nadaljnimi vsebinami

Torej:

Videi tedensko ostanejo v skupini, tako da lahko vadite tudi večkrat na teden ali dan ;). Ko naslednji teden podam nove videe z gibalno vsebino VITAS ENERGY, ostanejo ti na novo naloženi videi ponovno celi teden vidni in zopet lahko večkrat povadite čez teden sami. Zraven v zaprti skupini dobivate še polno dodatnih LA VITAS nasvetov, kako si izboljšati svoje počutje.  Kadarkoli me lahko karkoli vprašate in vam bom odgovorila ali preko videa ali pisno.

Vadite na lastno odgovornost! Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Poskusnih brezplačnih vaj pri vadbi VITAS ENERGY ON LINE ni.

Zato je omogočeno plačilo po mesecih, da lahko poskusite en mesec vaditi na tak način. Potem se lahko odločite, ali vam tak način vadbe ustreza ali ne? Seveda morate svojo odločitev predčasno tudi sporočiti na info@lavitas.si.

Moto vadbe VITAS ENERGY ON LINE je, da lahko vadite kar od svojega varnega doma. Da se povežemo in s skupnimi močmi naredimo nekaj za naše telo in dušo. Tako lahko napredujemo in še bolj močno kreiramo in ustvarjamo še bolj svetle nove dni. Ti dnevi vam bodo dali nove moči in več upanja za boljše življenje.

 

Plačilni pogoji za ostalo ponudbo (ENERGIJSKI TRETMAJI, ŠIFRA KARMIČNIH ZAPISOV, READING IZ CIGANSKIG KART, LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE,…)

Za vse zgoraj naštete ponudbe se plačila izvajajo po predračunu, izjema so ENERGIJSKI TRETMAJI, katere lahko plačate tudi z gotovino po tretmaju. Za ostele ponudbe, vam ob vaši prijavi ali naročilu pošljemo podatke za plačilo ali predračun, po katerem lahko plačate in tako vam določeno storitev/izdelek tudi pošljemo ali izvedemo. Po opravljeni storitvi vam pošljemo račun na mail, kot je že omenjeno zgoraj.

 

Plačilni pogoji za PODJETJA

Ko se dogovorimo z določenim podjetjem glede ponudbe in izvedbe samih predavanj, praktičnih delavnic ali vadb za njihove zaposlene, se izstavi račun, kateri se poravna v roku 8h dni od izstavitve. Za predavanja se izstavi račun predvidoma takoj po izvedenem dogodku, lahko pa tudi že prej, odvisno od dogovora. Za vadbo za zaposlene se izstavi račun sredi meseca, okoli 15. v mesecu z rokom plačila 8 dni. Tako da se vadba plačuje sproti vsak mesec posebej. Cena je določena na število udeleženih na vadbi sami in je usklajena z vsakim podjetjem posebej.

 

PLAČILNI POGOJI ZA ON LINE DOGODKE

Plačilo za LA VITAS spletne dogodke (on line gong kopeli, zvočne kopeli oz. zvočna sprostilna ura, zvočne meditacije,…) za mesečni obisk mesečno-letne karte je 20€ na mesec, plačati pa se mora karta skupaj za 3 mesece, torej 60€. Nato vas opozorimo za naslednje tri mesece ali ostajate v skupini ali ne. Torej trimesečno karto si lahko po znižani ceni 20€, oz. v skupnem znesku 60€ zopet lahko poravnate v zadnjem tednu prejšnjega trimesečja za naslednje trimesečje. Torej na leto plačate potem 4x po 60€. Kar je ugodno za te karte je, da vam vse gong kopeli ostajajo v FB skupini in  jih imate res na voljo ves čas!

Tisti, ki se boste prijavili samo kot enkratni obisk na spletni dogodek, velja enako pravilo, da vas spustimo v skupino ali pošljemo link po vidnem plačilu na TRR, ki bo podan z vsemi ostalimi podatki za plačilo v povratnem mailu, po vaši spletni prijavi oz. spletnem nakupu. Razlika pri enkratnem obisku na spletnem dogodku je v ceni in veljavnosti karte. Torej cena za enkratni obisk na spletni dogodek je 28€, karta vam velja 10 dni in s to karto imate na voljo tudi vse gong kopeli za nazaj, vendar na voljo so vam 10 dni po izvedbi zadnjega spletnega dogodka. Potem lahko podaljšate karto na dva načina. Ali se še enkrat prijavite kot enkratni obisk in poravnate karto za enkratni obisk, ali pa se prijavite kot mesečno-letni obisk in poravnate karto za trimesečni obisk po znižani ceni, kot je navedeno zgoraj.

Cene se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Vse naše storitve in izdelke uporabljate na lastno odgovornost, v kolikor imate kakršnekoli pomisleke, se posvetujte z zdravniki  in strokovnjaki iz določenega področja.

 

Vsi ostali splošni pogoji veljajo popolnoma enako, kot za ostale LA VITAS storitve!

Preberite jih lahko tukaj.

 

Hvala za razumevanje in zaupanje.

Vitas pozdrav.

Mojca Ribič, lavitas.si

Maribor, 1.9.2022

CENIK

SKUPINSKA VADBA VSEH PROGRAMOV VITAS ENERGY 

Po urniku, trajanje 60 min:

Prispevek za

 • 1x tedensko 35€
 • 2x tedensko 56€
 • 3x tedensko 69€
 • 1x obisk vadbe – PRENOSNI KUPON  19€

 

 

NOVO:

lahko se odločite za mešane programe in hodite na različne ure vsak teden drugače, kakor začutite, seveda po vsakokratni predhodnji najavi:

 • 1x tedensko 38€
 • 2x tedensko 60€
 • 3x tedensko 69€

 

KOMBINACIJE VADB V ŽIVO + VITAS ENERGY ON LINE

Če se odločite in vadite z mano in v živo in on line, vam ponudim promocijsko ceno ENKRAT TEDENSKE VADBE V ŽIVO + VADBA VITAS ENERGY ON LINE za samo 55€ na mesec

ali

DVAKRAT TEDENSKA SKUPINSKA VADBA V ŽIVO + VADBA VITAS ENERGY ON LINE za samo 69€  na mesec 🙂

 

Urniki za novo gibalno-sprostilno sezono 2021-22 najdete TUKAJ.

 

VADBA  VITAS ENERGY ON LINE

Mesečno vadba vključuje približno 20 krajših video vsebin. Kar pomeni, da tedensko vadba vključuje 5 krajših gibalnih VITAS ENERGY ON LINE video vsebin, moja podpora preko videov ali pisno, LA VITAS nasveti za boljše počutje. Prednost vadbe on line je, da lahko vsak dan vadite. Tudi večkrat na dan, če imate voljo in čas in to za zelo simbolično ceno :).

Mesečni prispevek: 45€ 

Na voljo so zelo ugodni paketi:

Tri mesečna vstopnica: 90€ (privarčujete v obliki popusta za mesec dni vadbe, torej kar 45€ 🙂 )

Šest mesečna vstopnica: 168€  (privarčujete v obliki popusta za kar več kot dva meseca vadbe, torej kar 102€ 🙂 )

Celoletna-dvanajst mesečna vstopnica: 303€  (privarčujete v obliki popusta za kar več kot prt mesecev vadbe, torej kar 237€ 🙂 )

Še večje ugodnosti:

Če se odločite in vadite z mano in v živo in on line, vam ponudim promocijsko ceno ENKRAT TEDENSKE VADBE V ŽIVO + VADBA VITAS ENERGY ON LINE za samo 55€ na mesec  (za vadbo on line plačate samo 22€).

ali

DVAKRAT TEDENSKA SKUPINSKA VADBA V ŽIVO + VADBA VITAS ENERGY ON LINE za samo 69€  na mesec 🙂   (za vadbo on line plačate samo 14€ ).

INDIVIDUALNA – SOLO URA VITAS ENERGY IN VITAS ENERGY STRETCH&RELAX ALI OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO

Predhodnja najava, trajanje 60 min

 • Prispevek: 66€

INDIVIDUALNA URA VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

Predhodnja najava, trajanje 30/60/90 min

 

SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

 • Trajanje 60/90 min, prispevek: 66/88€

SOLO ZVOČNA SPROSTILNA URA

 • Trajanje 30/60 min, prispevek: 33€/66€

SOLO ZVOČNA GONG KOPEL

 • Trajanje 60/90 min, prispevek: 66€/88€

ZVOČNA KLASIČNA VITAS ENERGY INDIVIDUALNA URA

 • Trajanje 60 min, prispevek: 69€

 

ENERGIJSKI TRETMA

 • Trajanje 60 min, prispevek: 66€
 • 5x obisk paket ……280€
 • 10x obisk paket …… 490€

 

Čarobni LA VITAS izdelki:

ŠIFRA KARMIČNH ZAPISOV

 • Prispevek: 99€/180€

READING IZ CIGANSKIH KART

 • Prispevek: 80€

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE

 • Prispevek: 50 ml … 25,99€  ali  100 ml … 39,90€

 

DOGODKI-DELAVNICE-PREDAVANJA

LA VITAS PREDAVANJA IN PRAKTIČNE DELAVNICE ZA PODJETJA

Največkrat je cena po dogovoru, saj se maksimalno prilagodimo vašim potrebam in željam.

Okvirni prispevek za dve uri praktičnega predavanja: 390€

 

INDIVIDUALNO:

DELAVNICA OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE

 • Prispevek: 55-99€ (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 45-89€) (cena je odvisna od št. ur delavnice, 3 ali 6-7 ur)

DELAVNICA VITAS ENERGY-SELF CARE

 • Prispevek: 28€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 25€)

SKUPINSKA VITAS ENERGY-ZVOČNA SPROSTILNA URA

 • Prispevek za enkratni obisk: 28€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 25€)

SKUPINSKA VITAS ENERGY-ZVOČNA SPROSTILNA MEDITACIJA

 • Prispevek za enkratni obisk: 28€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 25€)

SKUPINSKA GONG KOPEL

 • Prispevek za enkratni obisk: 28€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 25€)

ON LINE SKUPINSKA GONG KOPEL

 • Prispevek za enkratni obisk: 28€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 25€)
 • Prispevek za mesečno-letni obisk: 20€ – plačilo se izvaja za tri mesece skupaj, torej vsake tri mesece plačate 60€ (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 54€)
Delite na družbenih omrežjih ...

DARILO ZA VAS:

Brezplačni video nasvet o PRAVILNI DRŽI

Vnesite vaše podatke in na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video O PRAVILNI DRŽI v vseh prostorskih nivojih.

  Ime in priimek*:

  E-naslov:

  Želim brezplačne LA VITAS e-novičkeNe želim e-novičk

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
  SPREJMI VSE PIŠKOTKE