Cenik in plačilni pogoji

Plačilni pogoji za klasično vadbo VITAS ENERGY

Vsak vadeči lahko pride na prvo poskusno katerokoli brezplačno vajo skupinske vadbe, na podlagi katere se lahko potem prijavi na željeni gibalni program. Ko se na začetku odloči ali je to mesečna enotedenska karta, dvakrat tedenska karta ali neomejena, je dolžan poravnati predhodno določen prispevek po ceniku, preden začne obiskovati nadaljne ure vadbe; v nadaljnje, ko že konstantno obiskuje ure vadbe, je dolžan prispevek vadnine poravnati do 15. dneva v tekočem mesecu, če je prisoten na urah ali ne. Vadnino plačate na TRR, katerega dobite ob e-prijavi na vaš email. V primeru, da se prijavite na uri sami, dobite vse potrebne podatke tam, vendar vas vseeno nato naprošamo, da zaradi lažje obdelave podatkov naredite na spletu še e-prijavo. Takoj ko poravnate prispevek, vam izstavimo račun in vam ga pošljemo na vaš mail. Ker varujemo okolje, računov ne printamo, ampak jih pošiljamo samo v elektronski obliki. Po novem lahko vadnino za vadbene programe VITAS ENERGY plačate tudi z gotovino v prvem tednu tekočega vadbenega meseca na uri sami, kjer vam napišemo gotovinski račun.

Neizkoriščene ure se ne prenašajo na drugo osebo ali v naslednji mesec, ampak jih morate izkoristiti v tekočem mesecu, zato imate na izbiro, da vzamete karto 4h ali 8h obiskov na mesec. V primeru neplačila za tekoči mesec, vam žal ne bomo morali omogočiti nadaljnjega obiska gibalnih ur.  V primeru, da ura odpade zaradi naše odsotnosti, vas predhodno o tem obvestimo in vam naknadno ali omogočimo nadomestni termin, ali vam izdamo nadomestni kupon, katerega potem lahko porabite VI na katerikoli uri po urniku; pogoj za uporabo nadomestnega kupona je nakup tekoče mesečne vsaj enkrat tedenske karte in tako lahko nadomestni kupon koristite za dodatne ure.

Na voljo so vam tudi prenosni kuponi, ki pa nimajo ne časovne ne osebne omejitve, uporabljate jih lahko brez nakupa mesečne karte. Naročite jih lahko ali ob e prijavi ali pa enostavno po e pošti info@lavitas.si. Če želite koga presenetiti ali preprosto obdariti na poseben način, lahko naročite tudi darilne bone za katerokoli storitev, ki je v naših močeh in jo najdete na naši spletni strani. V primeru, da se boste prijavljali na individualne ure in svetovanja, razne delavnice,… morate vse prispevke poravnati po ceniku pred prihodom na uro samo ali dogodek. Enako velja tudi za naročilo karmičnih zapisov in reading iz ciganskih kart. Postopek plačila je enak, kot je opisan zgoraj.

V primeru, da ne boste več obiskovali ur skupinske vadbe, se morate obvezno po epošti ODJAVITI, drugače imamo pravico na podlagi vaše prijave zaračunati nadaljne mesečne obiske vadbe. Odjavite se lahko preprosto tako, da napišete: odjavljam se od programa XX in napišete vrsto vadbe in vas mi tako damo ven iz baze podatkov in tako tudi preprečite, da bi po nepotrebnem v naprej plačevali prispevke vadnin.

V primeru kakršnegakoli vprašanja smo vam na voljo na info@lavitas.si.

 

Plačilni pogoji za VADBO VITAS ENERGY ON LINE

Do konca sezone 2019/20 ( torej do konec avgusta) je premierna cena vadbe VITAS ENERGY ON LINE  30€ mesečno. Prispevek poravnate zadnji teden v mesecu za naslednji mesec. Če kasnite, žal ne boste imeli dostopa do skupine. V primeru, da ne boste več delali z mano on line, morate seveda to pisno sporočiti na email info@lavitas.si.  Drugače pa, kot sem že omenila, v primeru neplačila do zadnjega dneva v mesecu za naslednji mesec, se vam ukine dostop do skupine.

V to ceno se vključuje enkrat tedenska 60 min vadba z mano preko videa, preko zaprte FB skupine. Termin bo v naprej določen. Če ga boste zamudili, si boste lahko video posnetek pogledali takrat, bo boste imeli čas. Ta čas boste imeli celi teden, nato bo na voljo že nov video posnetek

Torej: Video tedensko ostane v skupini, tako da lahko vadite tudi večkrat na teden ali dan ;). Ko naslednji teden podam novi video z gibalno vsebino VITAS ENERGY, ostane ta drugi video ponovno celi teden viden in zopet lahko večkrat povadite čez teden sami. Zraven v zaprti skupini dobivate še polno dodatnih LA VITAS nasvetov, kako si izboljšati svoje počutje.  Kadarkoli me lahko karkoli vprašate in vam bom odgovorila ali preko videa ali pisno.

Vadite na lastno odgovornost! Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Poskusnih brezplačnih vaj pri vadbi VITAS ENERGY ON LINE ni.

Zato je omogočeno plačilo po mesecih, da lahko poskusite en mesec vaditi na tak način. Potem se lahko odločite, ali vam tak način vadbe ustreza ali ne? Seveda morate svojo odločitev predčasno tudi sporočiti na info@lavitas.si.

Moto vadbe VITAS ENERGY ON LINE je, da lahko vadite kar od svojega varnega doma. Da se povežemo in s skupnimi močmi naredimo nekaj za naše telo in dušo. Tako lahko napredujemo in še bolj močno kreiramo in ustvarjamo še bolj svetle nove dni. Ti dnevi vam bodo dali nove moči in več upanja za boljše življenje.

Vsi ostali splošni pogoji veljajo popolnoma enako, kot za ostale LA VITAS storitve! Preberite jih lahko tukaj.

 

Hvala za zaupanje.

Vitas pozdrav.

Mojca Ribič, lavitas.si

CENIK

SKUPINSKA VADBA VSEH PROGRAMOV VITAS ENERGY 

Po urniku, trajanje 60 min:

Prispevek za

 • 1x tedensko 30€
 • 2x tedensko 50€
 • 1x obisk vadbe – PRENOSNI KUPON  18€

ali

 • 1x tedensko 90 minut   40€

VADBA  VITAS ENERGY ON LINE

Mesečno vadba vključuje 4 video gibalne VITAS ENERGY ON LINE vaje, moja podpora preko videov ali pisno, LA VITAS nasveti za boljše počutje. Prednost vadbe on line je, da lahko vsak dan vadite. Tudi večkrat na dan, če imate voljo in čas in to za zelo simbolično ceno :).

Mesečni prispevek: 30€   (promocijska cena velja do konec sezone 2019/2020-do avgusta 2020)

INDIVIDUALNA URA VITAS ENERGY IN VITAS ENERGY STRETCH&RELAX ALI OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO

Predhodnja najava, trajanje 60 min

 • Prispevek: 60€

INDIVIDUALNA URA VITAS ENERGY HARMONY&BALANCE

Predhodnja najava, trajanje 30/60/90min

ZVOČNA SPROSTILNA URA

 • Trajanje 30/60min, prispevek: 30€/60€

ZVOČNA KLASIČNA INDIVIDUALNA URA

 • Trajanje 60 min, prispevek: 69€

ZVOČNA MASAŽA TIBETANSKIH SKLED

 • Trajanje 60/90 min, prispevek: 80€

ŠIFRA KARMIČNH ZAPISOV

 • Prispevek: 90€/160€

READING IZ CIGANSKIH KART

 • Prispevek: 80€

DELAVNICA OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE

 • Prispevek: 90€ (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 72€)

DELAVNICA VITAS ENERGY-SELF CARE

 • Prispevek: 18€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 15€)

SKUPINSKA VITAS ENERGY-ZVOČNA SPROSTILNA URA

 • Prispevek za enkratni obisk: 18€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 15€)
 • Prispevek za enkrat mesečni obisk skozi celo leto 15€/uro (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 12€)
 • Prispevek za dvakrat mesečni obisk skozi celo leto  12€/uro…mesečno skupaj 24€ (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 10€/uro…20€ mesečno)

SKUPINSKA VITAS ENERGY-ZVOČNA SPROSTILNA MEDITACIJA

 • Prispevek za enkratni obisk: 20€  (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 17€)
 • Prispevek za enkrat mesečni obisk skozi celo leto:  17€/uro (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 15€)
 • Prispevek za dvakrat mesečni obisk skozi celo leto:  14€/uro…mesečno skupaj 28€ (za člane vadbenih programov VITAS ENERGY 12€/uro…24€ mesečno)
Delite na družbenih omrežjih ...
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

DARILO ZA VAS:

Brezplačni video nasvet o PRAVILNI DRŽI

Vnesite vaše podatke in na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video O PRAVILNI DRŽI v vseh prostorskih nivojih.

Ime in priimek*:

E-naslov:

Želim brezplačne LA VITAS e-novičkeNe želim e-novičk

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE