La vitas LUNINE KRISTALNE ESENCE

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE se predstavljajo

 

Kaj sploh so esence?

Esence so po navadi programirane vodice s pomočjo eteričnih bitij, planetov ali kristalov, z različnimi nameni in pomeni.

Esence so velik pomočnik pri vseh spremembah. Energijsko nas podprejo in dodatno spodbujajo in motivirajo. Seveda morate dodati tudi vašo vero v njih, drugače ne morejo do vas. Torej, če v njih ne verjamete, se tako energijsko zablokirate in seveda potem esenca na vas ne deluje. Tako da, če želite uporabljati esence, morate biti energijsko odprti in imeti željo in vero, da vam lahko te čarobne vodice tudi pomagajo.

Kako?

Po navadi vas močno energijsko podprejo. Esence ne bodo rešile problemov namesto vas, vas pa bodo energijsko podprle in spodbudile, da boste začeli iskati rešitve in da ne boste ostajali v ‘vlogah žrtve’…primer. Odvisno katero esenco vzamete, ampak definitivno manifestirate potem v fizičnem svetu sami.

Esenca vam je v energijsko močno podporo in pomoč. Fizično delovanje je pa potem na vaši strani.

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE…

So bile narejene z ljubeznijo in močnim namenom, da vam pomagajo do BOLJŠEGA POČUTJA. Vsaka ima svojo rdečo nit, a vse imajo nekaj skupnega. Da se dobro počutimo v svoji koži in da zaživimo bolj lahkotno, radostno in svobodno. Poleg močne lunine energijske podpore, vas bodo energijsko podpirali tudi kristali. Le ti imajo vsak posebej svojo moč in tako vam lahko zelo pomagajo in vas energijsko podpirajo na vsakem koraku.

Skupaj združene lunine in kristalne energije vam dajo posebno moč in dvigujejo zavedanje v vas. Vas podpirajo na vseh nivojih in z njimi resnično lahko dosežete vsak vaš namen. Pa naj bo to notranji mir ali pa ste se odločili, da boste nekaj naredili na svoji samozavesti, odločnosti in pogumu. Vse te energije vas bodo močno podpirale, če jim boste le dovolili. Kot sem že omenila, pa še enkrat bom…potrebna je tudi vaša vera v njih… pika amen!

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE…uporaba:

Uporaba: Lunino kristalno esenco oz. stekleničko najprej primite v roke in jo začutite ter se povežite z njo. Začutite njen namen in seveda dodajte še svojo močno vero v ta namen. Nato jo nanesite v svoje avrično polje (to je vsaj 30 cm stran od telesa). Zaprite oči in držite namen in začutite pozitivne vibracije, katere vam dvigujejo energijo in razpoloženje.

Pazite, da vodica ne pride v stik z očmi!

Namen uporabe lunine kristalne esence: je samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje!

 

!!! Posnela sem vam tudi video, kako uporabljati esence v praksi, zato kar pogumno klikni na link TUKAJ.

 

Rok trajanja: 3 mesece po odprtju (ko esenco porabite, si lahko kristale shranite, dajte jih malo pod tekočo vodo in nato na mesto, kjer boste začutili, da je prav).

Sestavine: destilirana voda, različni kristali

 

Možnosti:

Na voljo imate dve velikosti stekleničk la vitas luninih kristalnih esenc, in sicer 50 ml in 100 ml.

 

ESENCE – Prispevek:

50 ml …  25,99€  – 12,99€

100 ml …  39,99€ – 19,99€

 

🔽🔽🔽

ESENCE – BOŽIČNO-NOVOLETNA AKCIJA DO KONEC DECEMBRA

krasno darilo za BOŽIČ, NOVO LETO ali rojstni dan ter ob drugih različnih priložnostih …

DO KONEC DECEMBRA vam PODARIM kar    50% POPUST
na vse čarobne  LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE:

Izkoristite to prekrasno darilo in naročite svojo čarobno esenco še danes 😉

 

Tisti, ki radi gledate video vsebine, sem posnela samo za vas kratko predstavitev 5h esenc. Pa si poglejte, katere so se javile, da jih kot prve spoznate. Klikni na link TUKAJ.

Drugače pa le …

 

Spoznajte vseh 10 čarobnih …

LA VITAS LUNINIH KRISTALNIH ESENC:

la vitas lunine kristalne esence

 • VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI
 • POPOLNA VARNOST
 • LJUBEZEN DO SEBE
 • OSEBNA RAST ALI STIK Z DUŠO Z MOČNO INTUICIJO
 • ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
 • ČIŠČENJE PROSTOROV
 • HARMONIČNI ODNOSI
 • SAMOZAVEST IN ODLOČNOST
 • NOTRANJI MIR
 • OBILJE

 

Podroben opis vseh…

LA VITAS LUNINIH KRISTALNIH ESENC:

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo… Naredi nekaj za sebe….

 

LJUBEZEN DO SEBE (roževec in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  LJUBEZEN DO SEBE, je esenca, katera vam bo vrnila ljubezen do sebe, do svojega telesa in svoje duše. Torej v prvi vrsti definitivno vas spodbuja, da se postavite zase in odločno rečete tudi NE, če tako čutite. Spodbuja vas, da se daste na prvo mesto, da se začnete imeti radi v vsem pomenu besede. Torej motivira vas, da upoštevate sebe in svoje telo, da si privoščite le najboljše. Da skrbite za sebe in za svoje telo z gibanjem in zdravo prehrano…o ja tudi to je ljubezen do sebe. Najbolj pomembno je, da se obrnemo vase in se začnemo spoznavati in tako tudi vzljubiti celostnega sebe brez obsojanj in samokritik!

Esenca, vključno z obema kristaloma- roževec in kamena strela, vam da vso podporo in vas vzpodbuja, da se odprete ljubezni do sebe. Esenca zelo močno vibracijo ljubezni vzpostavlja v vas.

 

…ali…

 

HARMONIČNI ODNOSI (roževec in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  HARMONIČNI ODNOSI, je esenca, katera vam bo odpirala moč zavedanja glede vaših odnosov in seveda najbolj pa odnosa do vas samih. Tukaj se dober odnos začne. Torej, če imamo dober odnos s samim seboj, takrat bomo zmogli graditi odnose tudi z drugimi.

Esenca s kristaloma roževca in kristalne strele vas bo pri tem maksimalno podprla in vam bo odpirala močno zavedanje glede vas in vaših odnosov. Predvsem vas bo peljala do rešitve, katere mogoče ne vidite in tako se vrtite v začaranem krogu.

Za dobre odnose je potrebna prava ljubezen, ljubezen najprej do sebe in šele nato se lahko vzpostavi ljubezen do drugih. Tako da, najprej zaživite v ljubezni do sebe in potem še do ostalih.

La vitas lunina kristalna esenca vas bo maksimalno pri tem podprla. Dajala vam bo smernice, na kakšen način se moraš imeti rad, da imaš lahko rad potem tudi druge okoli sebe. Esenca poudarja srčnost, iskrenost, samospoštovanje in umirjenost.

 

…močan jaz…

 

SAMOZAVEST IN ODLOČNOST (tigrovo oko in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  SAMOZAVEST IN ODLOČNOST, je esenca, katera vam bo podkrepila vašo samozavest in odločnost in posledično tudi vaš POGUM. Tigrovo oko v kombinaciji s kameno strelo močno vpliva na naše vedenje ter ga podkrepita z močno samozavestjo in tako posledično tudi močno odločnostjo in pogumom.

LA VITAS lunino kristalno esenco lahko uporabljate na vsakem koraku, sploh ko imate kakšen pomemben sestanek, pišete test, nastopate pred množico ljudi, se morate postaviti zase ali se predstaviti,…Po uporabi esence se boste globoko umirili in začutili tisti pravi svoj JAZ – SAMOZAVESTEN, ODLOČEN in POGUMEN.

Esenca vam daje pogum, da spustite tudi vse vzorce in prepričanja, ki vas zavirajo pri vašem občutku nesamozavesti, neodločnosti zaradi katerih ne naredite pogumnega koraka naprej v vašem življenju 😇🙏🍀.

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Kako umiriti svoj jaz?…

 

NOTRANJI MIR (roževec, ametist, kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  NOTRANJI MIR, je esenca, katera vas bo popolnoma umirila in pospremila v ‘zen’ stanje. Vsi trije kristali- roževec, ametist in kamena strela so v zelo pomirjevalni kombinaciji. Sprostili in umirili se boste po parih minutah. Seveda tudi ne pozabite globoko dihati s celim telesom ;).

La vitas lunina kristalna esenca je odličen uvod v kakšno meditacijo ali pa za pred spanjem, da boste padli v globok spanec in se tako dobro naspali. Esenco lahko uporabljate tudi takrat, ko ste nervozni zaradi kateregakoli razloga. Enostavno esenco nanesite po svoji avri in samo sprejmete namen te esence. Dihate globoko in sproščeno par minut in opazili boste razliko.

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Nekaj za dušo 😉 …

 

OSEBNA RAST ali STIK Z DUŠO (ametist in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  OSEBNA RAST ali STIK Z DUŠO, je esenca, katera vam bo pomagala vzpostaviti stik z vašo dušo in jo potem seveda tudi vzdrževati.

Kaj je cilj te esence?

Predvsem OSEBNA RAST, da si širimo zavedanje in okrepimo našo INTUICIJO. Da enostavno svobodno zaživimo in začnemo kreirati svoje življenje tako, kot smo si začrtali predenj smo se utelesili.

Kdo pozna naše načrte bolje kot naša duša. Zato je zelo pomembno, da imamo ves čas stik z njo in seveda s svojimi vodniki.

Ta esenca je podprta z močnima kristaloma – ametist in kamena strela. V skupni kombinaciji vam močno dvigneta vibracijo, da lahko pridete do svoje duše in se povežete z njo za v vaše najvišje dobro. Za vaš osebni in duhovni napredek. Da boste zaživeli bolj lahkotno in svobodno.

 

 LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Nekaj za dobro počutje 😉 …

 

ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE (aventurin, granat in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE, je esenca, katera vam bo dvigovala zavedanje o zdravem življenju in vam bo tako odlično podprla vaše dobro počutje.

Kristala aventurin in granat zelo široko podpreta naše zdravje in dobro počutje, kamena strela pa dodatno poskrbi na zavedanju o zdravem življenju in vas močno spodbuja k bolj zdravemu načinu bivanja.

Esenca podpre in motivira vse, ki imajo željo opustiti nezdrave navade in podkrepi tudi zavedanje, kako pomembno je, da se ukvarjamo s samim seboj in razrešujemo vsa čustva sproti ter jih ne zadržujemo v sebi. Esenca tudi podkrepi samozdravljenje telesa samega, tako da je idealna tudi takrat, ko okrevate ali pa jo uporabite takrat, ko ste utrujeni in brez energije.

 

VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI (roževec, kamena strela in granat)

LA VITAS lunina kristalna esenca  VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI, je esenca, katera vam bo dvignila vašo energijo, ljubezen do sebe, dobro počutje in okrepila zdravje. Sprogramirana je na dvig močne vitalnosti v telesu, kar je seveda vir mladosti in osebne moči. Poleg lunine moči, dodatno esenco podpirajo kar trije kristali: roževec, kamena strela in granat. To je odlična kombinacija, da vas maksimalno lahko podprejo in krepijo vašo VITALNOST. Posledično ste bolj zadovoljni s samim seboj, imate več pozitivne energije, da lahko ustvarjate v življenju točno tiste stvari, katere vas veselijo.

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Nekaj za vašo varnost…

 

POPOLNA VARNOST (turmalin in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  POPOLNA VARNOST, je esenca, katera vam bo dala občutek varnosti, vas bo energijsko podprla, da boste bolj zaupali vase in boste tako ohranjali pozitivno naravnanost in svojo pristno notranjo moč.

Uporabite jo takrat, ko vam energija pade in se počutite slabo. Esenca vam bo povrnila vašo pravo energijo in vašo notranjo moč, odvrnila bo vse nizke energije od vas in vam podprla občutek varnosti in samozaupanja.

Poleg lunine moči je esenca podprta še z dvema kristaloma…turmalinom in kameno strelo. Kot veste je kristal turmalin močan zaščitnik pred vdorom vseh nizkih energij v našo avro, kamena strela celoten namen še mnogo boj podkrepi in v kombinaciji sta resnično prava zaščitnika in podpora naši energiji in telesu samem.

Nasvet:

esenco si nanesite v svojo avro že zjutraj, predenj zapustite svoj dom, tako boste ojačali svojo avro in zunanje nizke vibracije se vas ne bodo toliko dotaknile. Seveda zaupanje mora biti tukaj tudi zelo močno, zaupanje vase, odkrit, srčen namen in pozitivna naravnanost, katero vam esenca lahko potem vzdržuje in neguje.

 

DVIG VIBRACIJE DOMA (turmalin in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  DVIG VIBRACIJE DOMA, je esenca, katera vam bo dvigovala in vzdrževala pozitivne vibracije vašega doma. Z njo lahko energijsko prečistite vse prostore vašega doma, pozorni bodite, da greste po vseh kotih, saj se tam največ nizkih energij zadržuje in domuje.

Če imate doma nestrinjanje in so bile sprožene nizke energije, se le te usedajo po kotih vašega doma. Tako vam ta esenca počisti vse te negativne energije, ki ste jih nevede sprožili. Tako vam tudi dvigne pozitivno vibracijo vašega doma.

Po uporabi se boste v prostorih počutili bolj lahkotno in pozitivno.  Seveda ne pozabite, da vaš nered esenca ne more odpraviti, zato kar zavihajte rokave in akcija. Šele po tem, ko bo vaš dom fizično čist in pospravljen, se lahko lotite tudi energijskega čiščenja. Kristala turmalin in kamena strela vam bosta držala visoko vibracijo v sodelovanju z vami ;).

 

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Ste za obilje vsega?…

 

OBILJE (roževec, ametist, kamena strela, tigrovo oko, turmalin, granat, aventurin)

LA VITAS lunina kristalna esenca OBILJE, je esenca, katera vas bo energijsko prebujala in prinesla katero koli obilje, ki ga boste tisti trenutek potrebovali. Ali bo to dvig energije, ali bo izboljšanje razpoloženja, ali bo to sreča, radost, veselje, dobro počutje, izboljšanje zdravja, občutek varnosti in osebnega zadovoljstva, notranji mir, stik s samim seboj, več časa zase in za svoje bližnje, ali pa materialne dobrine.

Obilje vsega, materialnega in duhovnega.

Ta esenca je zelo čarobna in vam pomaga ter odpira možnosti, da se tudi vi odprete obilju in ga seveda tudi sprejmete.

 

Kajti ni dovolj si želeti obilja, potrebno ga je tudi sprejeti.

 

Seveda je potrebno vmes še kaj postoriti. In tukaj vam esenca pomaga, da najdete pot do svojega obilja, vas spodbuja na tej poti in seveda vam te poti tudi odpira in napeljuje. Predvsem pa vam LA VITAS LUNINA KRISTALNA esenca pomaga vzbuditi občutek, da ste vredni svojega OBILJA. Da znate uživati v radosti, notranjem miru, … ali tudi v materialnih dobrinah. Da jih znate sprejeti in biti hvaležni za vse kar imate. Takrat tudi lahko uživate celotno obilje, ki vas obkroža.

LA VITAS LUNINA KRISTALNA esenca je kot neki pospeševalec, da se lahko obilje v vašem življenju prikaže in zgodi. Na vas pa je potem, ali ga boste sprejeli, uživali v njem in bili hvaležni zanj.

 

Seveda boste morali sami tudi nekaj za svoje obilje narediti.

 

Esenca vam, kot sem že omenila,  nakaže in pokaže samo pot, VI pa ste potem manifestator in kreator svojega obilja.

Hvaležnost pomnožuje in tako vam lahko vesolje dostavi še več obilja, za katerega ste srčno hvaležni.

Esenca pa je aktivirana kot vmesni pospeševalec. Esenca je bogata kar s sedmimi močnimi kristali, ki vsak po svoje prispeva k vašemu obilju na katerem koli področju. Vse kar morate narediti je, da daste namen, katero obilje želite prejeti in potem nanesite esenco po vaši avri.

Vaša vera v namen je zelo pomembna, brez nje esenca ne deluje, saj ne mora do vas.

Obilo vsega, kar si želite, vam želim. Naj vam lunina kristalna čarobna esenca služi v vaše najvišje dobro.

 

Želim vam, da se prijetno ‘spopriljateljite’ s temi lepimi energijami in jih uporabite s polno vero v njih. Tako boste dovolili, da vas čimbolj energijsko podprejo in močno delujejo na vas.

 

Naj vam služijo v vaše najvišje dobro 😉

 

Z ljubeznijo, Mojca, lavitas.si

 

Prosim upoštevajte navodila za uporabo. Preberite si splošne pogoje poslovanja, ki pa veljajo za vse LA VITAS storitve/izdelke.

Klik klik  TUKAJ.

 

HVALA ZA razumevanje in ZAUPANJE 🙂

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič za vas izberem za vas določeno gibalno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ

 

NAROČILO ZA LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE

 

Do konec DECEMBRA ti podarim kar 50% POPUST na VSE esenceBOŽIČNO-NOVOLETNA AKCIJA 🙂

 

Vnesite vaše ime
Vnesite vaše ime
Vnesite vaš priimek
Vnesite vaš priimek
Vnesite vaš e-naslov
Vnesite vaš e-naslov
Vnesite vašo mobilno številko
Vnesite vašo mobilno številko
Vnesite vaš naslov prebivališča
Vnesite vaš naslov prebivališča
Vnesite vašo poštno številko prebivališča
Vnesite vašo poštno številko prebivališča
Vnesite vaš kraj prebivališča
Vnesite vaš kraj prebivališča

Izberi si svojo esenco:

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Velikost stekleničke
Izberite velikost stekleničke
Izberite velikost stekleničke
Prevzem esence
Izberite možnost prevzema
Izberite možnost prevzema
Način plačila esence
Izberite način plačila esence
Izberite način plačila esence
Field is required!
Field is required!
Prosim potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji - Hvala ❣
Prosim potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji - Hvala ❣
Vesela bom, če se pridružite la vitas e novičkam, kjer vas razvajam z novostmi, ugodnostmi in super la vitas nasveti za boljše počutje 🙃 ❣
Vesela bom, če se pridružite la vitas e novičkam, kjer vas razvajam z novostmi, ugodnostmi in super la vitas nasveti za boljše počutje 🙃 ❣
Field is required!
Field is required!
Ob prijavi dajem soglasje, da podjetje Mojca Ribič s.p., La vitas, tempelj gibanja in notranjega miru obdeluje moje osebne podatke ter jih hrani, kot je določeno v Splošnih pogojih, ki so objavljeni na spletni strani www.lavitas.si in potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami glede svojih posredovanih osebnih podatkov. Hkrati dovoljujem, da v obrazcu napisane podatke podjetje Mojca Ribič s.p., La vitas, tempelj gibanja in notranjega miru lahko uporabi za obveščanje sprememb in novosti glede dane prijave. Uporabnik lahko kadarkoli pošlje povratni mail ter se po elektronski pošti odjavi ali zahteva popolen izbris vseh svojih osebnih podatkov.
Field is required!
Field is required!
Delite na družbenih omrežjih ...

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

S spletno stranjo www.lavitas.si upravlja podjetje Mojca Ribič s.p., Zg. Duplek 49c, 2241Sp. Duplek; LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru.  Tako vam vsem obiskovalcem te spletne strani posreduje te informacije za boljše razumevanje in boljšo medsebojno komunikacijo. Seznanjamo vas s splošnimi pogoji poslovanja z namenom, da bi bilo naše sodelovanje čimbolj pristno in brez kakršnihkoli zapletov, saj želimo delovati v najvišje dobro nas vseh.

 

Storitve ponudnika Mojca Ribič s.p. obsegajo vse storitve, ki se tržijo pod storitveno znamko LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru, katere lastnica je MOJCA RIBIČ; še posebej le-te so:

Navajamo glavne storitve, le te se lahko menjujejo in dodajajo nove, saj imamo tak način dela, da se na podlagi vaše odzivnosti tudi prilagajamo vašim potrebam in željam.

 

Osnovni pojmi:

Ponudnik storitev je podjetje Mojca Ribič s.p., Zg. Duplek 49c, 2241 Sp. Duplek; LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru, , z davčno številko 16838220 (v nadaljevanju ponudnik).

Naročnik storitev podjetja Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru je vsaka pravna ali fizična oseba, ki je preko spletnih strani ali na kakšen drug pisni način naročila storitve ponudnika (v nadaljevanju naročnik).

Uporabnik storitev podjetja Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja storitve ponudnika (v nadaljevanju uporabnik).

Stranka podjetja Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru je vsak Naročnik ali Uporabnik storitev podjetja Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru, (v nadaljevanju stranka).

 

Splošni pogoji poslovanja in uporabe storitev so zavezujoči za vse stranke in ponudnika storitev. Splošni pogoji imajo skupaj z opravljenim naročilom storitev preko spletnih strani ponudnika naravo pogodbe, sklenjene med ponudnikom in naročnikom. Če ponudnik in naročnik skleneta pogodbo v pisni obliki, imajo določila pisne pogodbe prednost pred določili Splošnih pogojev. Za vsa določila, ki niso urejena s temi Splošnimi pogoji, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu ter Zakona o varstvu potrošnikov.

 

Ponudnik storitev si pridržuje pravico do spremembe določil Splošnih pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila Strankam, za zagotavljanje skladnosti z veljavno zakonodajo ter internimi poslovnimi akti. Za datum spremembe se šteje objava na straneh www.lavitas.si. Če v 10 dneh po objavi sprememb Stranka ne ugovarja, se smatra, da se s spremembami strinja.

 

Vsa vsebina na spletni strani www.lavitas.si je avtorsko delo MOJCE RIBIČ in ima lastniške vse pravice nad njimi. Prepovedano je vsakršno kopiranje ali distribucija brez dovoljenja ponudnika. Naročnik in izvajalec sta dolžna se vzdržati kakršnega koli posredovanja kakršnih koli informacij, ki se nanašajo na naročnika ali izvajalca ali na z njima povezane osebe, če to ni v naprej odobreno s strani odgovornih oseb oziroma, če za to ni izrecnega pooblastila.

 

V primeru, da kršite katerokoli točko poslovnega sodelovanja, vas lahko nemudoma pozovemo o prekinitvi sodelovanja in odstranimo vse vaše podatke brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja oz. brez povračila nastalih stroškov zaradi ukinitve storitev.

 

V primeru kakršnegakoli dejanja naročnika ali uporabnika, ki je v nasprotju z veljavno slovensko ali mednarodno zakonodajo ali v primeru grobega kršenja Splošnih pogojev, ima ponudnik pravico uporabniku takoj, brez predhodnega obvestila, prekiniti dobavo storitev in sodelovanja, ne glede na dejansko poslovno škodo, ki bi jo naročnik s tem posegom lahko utrpel.

Ponudnik in naročnik spore rešujeta sporazumno. V nasprotnem primeru spore rešuje stvarno pristojno sodišče v Mariboru.

 

PLAČILNI POGOJI:

Vse cene na spletnih straneh so v evrih (€) in ne vsebujejo zakonsko predpisanega davka na dodano vrednost, saj nismo DDV zavezanci, razen v primerih, ko je določeno drugače. V kolikor določena specifična storitev ni navedena na spletnih straneh ponudnika, jo lahko naročnik dobi po pisnem zahtevku naročnika.

Cenik storitev je vedno objavljen na spletnih straneh Ponudnika in se lahko za prihodnje obračunsko obdobje spremeni brez predhodnega obvestila. Za datum spremembe se šteje datum objave na spletnih straneh. Podjetje Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru ne bo odgovorno naročniku niti kateri koli tretji osebi za popravke, spremembe cen ali opustitev storitev.

Stranka se obvezuje, da bo ponudniku plačevala nekatere storitve do 15. v tekočem mesecu (skupinske gibalne dejavnosti,…) , nekatere pa predenj jih bo koristila (individualne ure, različne terapije, meditacije, delavnice, seminarji,…). V primeru neplačila po desetih (10) delovnih dneh ima ponudnik pravico prepovedati vstop na katerokoli dejavnost, ki jo ponudnik izvaja oz. na trenutno, za katero stranka ni poravnala svoje obveznosti. Sledi tudi takojšen izpis iz skupinske gibalne dejavnosti. Stranka se lahko ponovno vpiše v katerikoli program, vendar mora vsako storitev plačati v naprej.

Za naročilo storitev velja kakršno koli naročilo, ki jo stranka posreduje ponudniku v pisni, ustni ali elektronski obliki. V primeru, da stranka ne zahteva povratnega sporočila o ceni storitve, se smatra, da je seznanjen s tekočim cenikom storitev, ki je tudi objavljen na spletni strani www.lavitas.si.

Za prekinitev sodelovanja med ponudnikom in stranko velja PISNA ODPOVED v tekočem mesecu za skupinske gibalne dejavnosti; za vsa druga naročila ( delavnice, seminarji, individualne ure,…) morate svoj neprihod PISNO sporočiti vsaj 5 delovnih dni pred prihodom, v nasprotnem primeru vam zaračunamo nastale stroške v 50% vrednosti dolga zaradi vašega neprihoda na določeno uro, delavnico,…. Torej ponudnik in stranka pa lahko tudi kadarkoli in brez odpovednega roka s pisnim obvestilom drugi stranki prekineta sodelovanje, če katerakoli stran grobo krši določila tega sodelovanja.

Naročnik se obvezuje, da bo do dneva prekinitve sodelovanja poravnal vse obveznosti iz naslova sodelovanja oz. prijave na katerokoli našo storitev. Če se naročnik v primeru predplačila odloči predčasno prekiniti sodelovanje, ni upravičen do povračila vnaprej plačanega zneska.

 

VAROVANJE PODATKOV

Ponudnik in naročnik se obvezujeta, kot poslovno tajnost varovati vse podatke, do katerih bosta prišla pri svojem poslovnem sodelovanju, ves čas sodelovanja, in da bosta vse pridobljene podatke iz naslova sodelovanja varovala vsaj še deset (10) let po prenehanju sodelovanja.

Naročnik mora upoštevati splošne pogoje ponudnika in obstoječo zakonodajo glede objave in nudenja informacij in storitev ter odgovarjati za vse posledice dovoljene ali nedovoljene uporabe naročenih storitev ponudnika, ki izhajajo iz dogovora, s strani tretje osebe.

Naročnik se strinja, da bo upošteval predpise v zvezi z avtorskopravnim varstvom in zagotavlja, da bodo vse informacije uporabljal za svoje osebne namene.

Naročnik z opravljenim naročilom storitev dovoli ponudniku pošiljanje informacij, obvestil in anketnih vprašalnikov, ki so neposredno povezani s storitvami ponudnika, na e-pošto naročnika oz. na njegov mobilni aparat, za nedoločen čas. Naročnik lahko s pisno željo zavrne prejemanje teh obvestil.

 

Ob vzpostavitvi komunikacije z podjetjem Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru se uporabnik strinja, da podjetje Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru pridobljene podatke uporabi pri elektronski komunikaciji z uporabnikom. Komunikacijske kanale uporabljamo za obveščanje o novostih in akcijah naših izdelkov in storitev. Vsak uporabnik iz naših mailing list ima možnost da se odjavi na prejemanje naših elektronskih oz. SMS sporočil. Vsa prejeta elektronska in SMS sporočila od podjetja Mojca Ribič s.p., LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru so brezplačna.

 

Obisk spletne strani www.lavitas.si in uporaba njenih vsebin in storitev je popolnoma na lastno odgovornost.

 

Uporaba spletne strani www.lavitas.si, je pogojena s pogoji in pravili uporabe, vključno z internimi uporabniškimi navodili, kot tudi z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo vsebin spletne strani www.lavitas.si izrecno soglašate z njegovo vsebino in z vsako prijavo vstopate v pogodbeno razmerje s podjetjem Mojca Ribič s.p., in tako potrjujete, da ste sposobni biti nosilec pravic in obveznosti iz tega pogodbenega razmerja. Obvezujete se, da boste to spletno stran uporabljali na zakonit način. Izključno ste odgovorni za poznavanje in spoštovanje vseh zakonov, podzakonskih predpisov, pravil in ureditev, ki se nanašajo na vašo uporabo tega spletnega mesta.

NA SPLOŠNO

Spletna stran je bila postavljena v dobri veri ozaveščanja ljudi na podlagi mojih predhodnih izobraževanj pri različnih svetovno in domače priznanih učiteljih, avtorjih, predavateljih gibalnih in duhovnih voda ter lastnih izkušenj in izkušenj drugih ljudi, katere so najbolj dragocene in učinkovite.

Vsebina in funkcionalnost naše spletne strani so vam ponujene v pisni obliki, kot so zapisane, brez kakršnihkoli drugih jamstev. Vse vsebine, katere so podane, so namenjene ozaveščanju ljudi, podajanju različnih razmišljanj, na podlagi svojih izkušenj in doživljanj. Ukvarjamo se s preventivo, torej ozaveščamo naravno, svobodno gibanje, ki ga želimo predstaviti na čim bolj lahkoten in svoboden način, hkrati pa se želimo dotakniti tudi notranjega miru in sprostitve samega sebe, zato poudarjamo, da nikakor ne zdravimo ali ozdravljamo ljudi, ampak samo ozaveščamo vidik preventivnega dobrega – boljšega počutja. Poskušamo ozaveščati samo naš način gibanja in razumevanja le tega, do katerega smo prišli skozi dolgoletna izobraževanja in delovanja-torej ukvarjanja z ljudmi.

 

Za vse vsebine, ki so podane ali na spletu ali na naših gibalnih urah, individualnih svetovanjih, predavanjih, delavnicah,…posameznik v celoti prevzema odgovornost na kakšen način bo te informacije sprejel  in jih nato uporabljalPoudarjamo, da naša dejavnost ne spada pod uradno priznano obliko katerokoli terapevtske pomoči ali kakršenkoli uradno priznani učni program. Naš namen je samo ozaveščanje, kar pa nima nobene povezave z zdravljenjem ali uradnim terapevtskim pristopom pomoči ljudem. Zato v primeru kakršnihkoli osebnih ali zdravstvenih (fizičnih ali psihičnih) težav ter dvomov o primernosti vadbe in drugih naših svetovanj ali storitev glede obiska, vas naprošamo, da se posvetite z uradnim zdravstvenim osebjem ali uradnim terapevtom.

 

Podajamo vam samo različne pristope h gibanju, za katere smo sami na lastnih izkušnjah ugotovili, da delujejo, ne moramo vam pa zagotoviti, da bo vam naš pristop dal enake rezultate kot nam ali drugim, saj smo si ljudje različni in vsako informacijo, dejanje dojemamo drugače, svojevrstno in tako si tudi vsak sam ustvari svojo edinstveno izkušnjo.

 

Zelo podobno je pri svetovanjihdelimo z vami znanje, izkušnje in različne vidike razumevanja življenja na različnih življenjskih področjihna podlagi katerih vam želimo pokazati širino razumevanja življenja na splošno ali specifično na  njegovih posameznih situacijah. Namen ozaveščanja je, da vam pokažemo različne načine in poti k boljšemu počutju in tudi k bolj kvalitetnemu načinu življenjaNe moramo pa vam zagotoviti, da vam bo naš način ustrezal in vam zagotovil popolno kvaliteto življenja. Le to si lahko ustvarite samo sami.

 

Vaša prisotnost na naših urah (ali gibalnega ali svetovalnega značaja) je popolnoma vaša odgovornost. Ko obiščete našo spletno stran in/ali se prijavite in naročite na katerikoli naš program, se strinjate z vsemi našimi navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost.

 

Vsa vsebina, katera je zapisana na spletni strani, katera se predava na skupinskih ali individualnih urah, delavnicah,predavanjih…je avtorsko zaščitena pod blagovno znamko LA VITAS, TEMPELJ GIBANJA IN NOTRANJEGA MIRU, VITAS ENERGY ® . Lastnik blagovne znamke je Mojca Ribič. Blagovna znamka je zaščitena z zakonom o intelektualni lastnini, zato vsakršno kršenje tega zakona – kopiranje in uporaba enakih pojmov rešuje pooblaščeno sodišče.

 

Tako se zavezujete, da ne boste uporabili naše spletne strani in njenih/naših vsebin in storitev za protipravno ravnanje ali vzpodbudili tretjo osebo v to ravnanje, da ne boste uporabljali naših vsebin ali storitev za kakršnekoli nezakonite namene.

 

Prepovedano je tudi kakršnokoli drugo kopiranje, posnemanje, razmnoževanje, izvajanje, objavljanje, prenašanje, ustvarjanje izpeljank naših spletnih in drugih vsebin in uporaba le teh za lasten poslovni namen ali uporabljati naše vsebine in dejavnosti v kakršnekoli nezakonite namene. Torej vse naše vsebine in dejavnosti so striktno namenjene za lastno in nekomercialno uporabo.

 

V imenu podjetja Mojca Ribič s.p. in vseh drugih, kateri delajo in sodelujejo z nami, izključujemo  vsakršno odgovornost za kakršnokoli morebitno nastalo škodo, ki bi lahko nastala ob nepravilnem dojemanju naših vsebin, storitev ali nepravilni uporabe le teh; ali iz vaše nepravilne uporabe vsebin naše spletne strani.

 

Podjetje Mojca Ribič s.p., kot upravitelj spletne strani www.lavitas.si, si pridržuje pravico zaradi širjenja dejavnosti ali kakršnegakoli drugega tehtnega razloga do občasnih sprememb vseh splošnih ali plačilnih pogojev, le te postanejo veljavne takoj po objavi na naši spletni strani www.lavitas.si.

 

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Od petka, 25. 5. 2018 naprej velja Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ker uvaja v dosedanjo ureditev varovanja osebnih podatkov novosti, med katerimi je tudi nova opredelitev privolitve posameznikov, morate potrditi, da še vedno želite prejemati naše brezplačne E-novice in promocije.

 

V podjetju Mojca Ribič s.p. spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na E-novice in promocije skrbno varovali, kar pomeni, da bomo vaš e-naslov uporabljali izključno za pošiljanje E-novic in promocij in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Preko e-novic in promocij vas bomo obveščali o novostih, trendih in dobrih praksah na področjih gibanja, rekreativnih dejavnostih, dobrega počutja, zdravega-kvalitetnega življenja in drugih podobnih tematikah. Obveščeni boste o najnovejših dogodkih, ki se bodo odvijali pri nas in seveda o vseh ugodnostih, katere bomo skreirali samo za vas. V kolikor nam prejemanja ne boste potrdili, vam bomo e-novice in promocije ne bomo morali pošiljati.

 

 

POSEBNO OPOZORILO:

Včasih se lahko tudi zgodi, da nekdo drug namesto vas v naš obrazec vpiše vaš elektronski naslov in vas prijavi brez vaše vednosti. Tako vam podajamo razlago, na kakšen način delujejo naši kontaktni obrazci. Torej elektronski naslov, s katerim se VI vpišete za e novice in promocije, preverimo tako, da vam na elektronski naslov, ki ste ga podali ob vpisu, samodejno pošljemo potrditveno sporočilo s povezavo, na katero morate klikniti, da vpis potrdite in se tako  dokončno izvede. S tem preprečimo, da bi vas na spletno stran prijavil kdorkoli drug, kateri nima dostopa do vašega elektronskega naslova. Kljub vsem varnostnim ukrepom se pa še vedno lahko zgodi, da katerikoli spletni uporabnik v katerikoli naš spletni obrazec za vpis ali prijavo vpiše vaš elektronski naslov, s čimer boste nanj prejeli potrditveno elektronsko sporočilo za vpis ali potrebne podatke za nadaljnje delovanje. V tem primeru vas prosimo, da to sporočilo ignorirate, ali nam lahko tudi pisno sporočite, da je bila pomota, oziroma, da se niste sami prijavili in bomo potem stornirali naročilo za vpis ali kakršnokoli drugo prijavo in tako ne boste dobili nobenega našega elektronskega sporočila več. Tehnološko je nemogoče imeti nadzor nad takšno vrstnimi dejanji, zato Mojca Ribič s.p. in Mojca Ribič osebno  ne odgovarjata za morebitne tovrstne primerke.

 

Vsa naša komunikacija poteka preko emailov, tako da se preko te komunikacije ustvarja tudi email baza podatkov, katera se striktno uporablja samo v poslovne (vodenje lastnih evidenc) in točno dogovorjene namene, s katerimi se seveda strinjate, torej za obveščanje naših vsebin, dogodkov, novosti… in medsebojno komunikacijo ter s tem lažje sodelovanje. Torej vsi vaši osebni podatki, ki nam jih z vašimi prijavami posredujete so skrbno varovani s kodeksom Varovanja osebnih podatkov.

 

Ko se prijavite na katerokoli našo storitev, imate možnost, da se lahko tudi hkrati prijavite na e novice in promocije. Kako, da na tem področju odkljukate kljukico in nato potrdite povratni mail, drugače e novic in promocij ne boste dobivali. V primeru, da ne želite več z nami sodelovati, prejemati naših e novic in promocij, se preprosto lahko odjavite, tako da pošljete ključne besede ODJAVA OD E NOVIC IN PROMOCIJ  ali ODJAVA OD VADBE VITAS ENERGY na naš mail info@lavitas.si. Ali preprosto kliknete v našem poslanem mailu na besedo ODJAVA, kar velja samo za e novice in promocije; od ostalih prijav se morate odjaviti pisno po emailu..

 

V podjetju Mojca Ribič s.p.  – LA VITAS tempelj gibanja in notranjega miru spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na E-novice in promocij ali kateregakoli drugega prijavnega obrazca skrbno varovali, kar pomeni, da bomo vaš e-naslov uporabljali izključno za pošiljanje E-novic in promocij oziroma hitro obveščanje sprememb in novosti glede dane prijave in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate, zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Naročnina na E-novice in SMS novice velja do preklica.

 

Vaše posredovane podatke bo upravljalo podjetje Mojca Ribič s.p. – LA VITAS tempelj gibanja in notranjega miru. Podatke bomo uporabili v namen pošiljanja E-novic, torej, kot smo že omenili zgoraj, za obveščanje naših vsebin, dogodkov, novosti… in medsebojno komunikacijo ter s tem lažje sodelovanje. 

 

KADARKOLI LAHKO ZAHTEVATE:

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali s skrbnostjo in v skladu z zakonodajo.

Po odjavi od prejemanja E-novic in promocij bomo vaš e-naslov premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov.

Z našimi podatki zraven nas upravlja še izključno podjetje z dejavnostjo spletnega gostovanja, ki spoštuje in deluje v skladu z GDPR.

 

SPLOŠNI POGOJI VSEH VRST VADB

ŠE NEKAJ BESED NA PRAKTIČNI DEL, KATEREGA IZVAJAMO V NAŠIH PROSTORIH:

Na naših urah se trudimo po najboljših močeh pomagati vsakemu soudeležencu pri uri, da mu na najbolj lahkoten in enostaven način obrazložimo potek gibalnih vaj in njihovo izvedbo. Ne moremo vam pa zagotoviti, da boste te informacije pravilno v prvem poskusu že izvedli ter jih tudi kasneje popolno izvajali, saj je to tudi odvisno od vaših gibalnih navad in traja kar nekaj časa, da deprogramiramo mišice v pravilen gib, če je bil predhodno narobe naučen ali napačno izvajan dalj časa. Zato vam ne moremo zagotoviti rezultatov čez noč, ker je to proces, ki traja, pri nekaterih pride do spremembe hitreje, drugi potrebujejo več časa, odvisno tudi kako napačno in koliko dolgo ste določen (napačen) gib izvajali. Zato obiskujete vadbene ure na lastno odgovornost in za poškodbe ne odgovarjamo, saj ne poznamo vaše gibalne in zdravstvene zgodovine. V primeru kakršnihkoli bolečin se obrnite na vašega zdravnika, saj mi izvajamo preventivo za boljše počutje in bolj stabilno  gibanje. Če ste v preteklosti imeli kakršnokoli poškodbo hrbtenice ali kjerkoli drugje, vas lepo prosimo, da nam to pred vpisom poveste in se tudi pred tem najprej posvetujete s svojim zdravnikom, ali je vadba primerna za vas ali ne, saj ne moremo prevzemati odgovornosti za vaše zdravje in gibalni razvoj.

 

Iskreno se trudimo, da se izboljša in vaša gibalna sposobnost in vaše dobro počutje, saj so vaje preverjene in iz izkušenj povedano učinkovite, vendar pa smo ljudje različni in imamo tudi različno mišično skulpturo in sposobnosti in nenazadnje tud različno gibalno zgodovinoZato bodite odgovorni do sebe, rezultati prihajajo počasi in  postopoma, saj vsaka sprememba rabi svoj čas in vsak posameznik prehodi svojo edinstveno pot do svojega osebnega gibalnega cilja.

 

Priporočamo, da prinese vsak vadeči s seboj flex-blazino za na tlabrisačo, udobna oblačila in obvezna je steklenica vode, saj med vadbo izgubljamo veliko tekočine, katero moramo sproti nadomestiti, da ne pride do izsušenosti in slabega počutja na uri sami. V vadeči prostor pridite ali v copatih ali bosi, obutev prosimo pustite v garderobah ali v za to namenjenih prostorih. Za VAŠO LASTNINO NE ODGOVARJAMO, zato prosimo, da s svojo lastnino razpolagate sami odgovorno in vestno.

 

Prijava na vadbo velja samo za šolsko leto. Torej vadba se izvaja od septembra ali oktobra tekočega leta, pa do maja ali junija naslednjega leta, nato se morate na vadbo ponovno prijaviti. V primeru različnega povpraševanja je seveda tudi izvedba vadbe temu prilagojena, zato je zelo variabilen čas poteka vadbe. Tudi lokacija vadbe je vedno predhodnje objavljena in vadečim obveščena.

Ob potrjeni prijavi ali s podpisom se tudi strinjate in dovoljujete, da podjetje LA VITAS, Mojca Ribič s.p.  v propagandne namene uporablja slike iz skupinskih vadb, individualnih ur, delavnic, predavanj, predstavitev in drugih dogodkov ali aktivnosti. Seveda boste predhodno o vsakem slikanju obveščeni in takrat imate še vedno možnost, da odstopite od skupnega slikanja.

 

POMEMBNO: ko se prijavite na vadbo, soglašate tudi s ceniki in plačilnimi pogoji, ki so navedeni na naši spletni strani www.lavitas.si. Zato vas še enkrat opozarjamo, če se enkrat prijavite in po določenem času ugotovite, da vam vadba ne ustreza, vas lepo prosimo, da se takrat TAKOJ tudi odjavite, v nasprotnem primeru, vam bo prispevek rekreacijske vadnine še kar naprej obračunan, dokler se ne boste pisno odjavili. Hvala za razumevanje.

 

Iskreno se vam zahvaljujem za vaš čas, katerega ste si vzeli, da bi spoznali naš način delovanja in sodelovanja z vami. Iskreno se trudim vsak dan, da bi izboljšali potek dela in seveda delovali v skupno najvišje dobro :).

 

Veselim se druženja z vami ter deljenja in pridobivanja novih izkušenj, katere nas v življenju tako zelo bogatijo. :))))

Vitas pozdrav.

Mojca Ribič, Lavitas.si

DARILO ZA VAS:

Brezplačni video nasvet o PRAVILNI DRŽI

Vnesite vaše podatke in na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video O PRAVILNI DRŽI v vseh prostorskih nivojih.

  Ime in priimek*:

  E-naslov:

  Želim brezplačne LA VITAS e-novičkeNe želim e-novičk

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
  SPREJMI VSE PIŠKOTKE