La vitas LUNINE KRISTALNE ESENCE

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE se predstavljajo

 

 

Spoznajte vseh 10 čarobnih …

LA VITAS LUNINIH KRISTALNIH ESENC:

la vitas lunine kristalne esence

 • VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI
 • POPOLNA VARNOST
 • LJUBEZEN DO SEBE
 • OSEBNA RAST ALI STIK Z DUŠO Z MOČNO INTUICIJO
 • ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE
 • ČIŠČENJE PROSTOROV
 • HARMONIČNI ODNOSI
 • SAMOZAVEST IN ODLOČNOST
 • NOTRANJI MIR
 • OBILJE

 

Podroben opis vseh…

LA VITAS LUNINIH KRISTALNIH ESENC:

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo… Naredi nekaj za sebe….

 

LJUBEZEN DO SEBE (roževec in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  LJUBEZEN DO SEBE, je esenca, katera vam bo vrnila ljubezen do sebe, do svojega telesa in svoje duše. Torej v prvi vrsti definitivno vas spodbuja, da se postavite zase in odločno rečete tudi NE, če tako čutite. Spodbuja vas, da se daste na prvo mesto, da se začnete imeti radi v vsem pomenu besede. Torej motivira vas, da upoštevate sebe in svoje telo, da si privoščite le najboljše. Da skrbite za sebe in za svoje telo z gibanjem in zdravo prehrano…o ja tudi to je ljubezen do sebe. Najbolj pomembno je, da se obrnemo vase in se začnemo spoznavati in tako tudi vzljubiti celostnega sebe brez obsojanj in samokritik!

Esenca, vključno z obema kristaloma- roževec in kamena strela, vam da vso podporo in vas vzpodbuja, da se odprete ljubezni do sebe. Esenca zelo močno vibracijo ljubezni vzpostavlja v vas.

…ali…

HARMONIČNI ODNOSI (roževec in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  HARMONIČNI ODNOSI, je esenca, katera vam bo odpirala moč zavedanja glede vaših odnosov in seveda najbolj pa odnosa do vas samih. Tukaj se dober odnos začne. Torej, če imamo dober odnos s samim seboj, takrat bomo zmogli graditi odnose tudi z drugimi.

Esenca s kristaloma roževca in kristalne strele vas bo pri tem maksimalno podprla in vam bo odpirala močno zavedanje glede vas in vaših odnosov. Predvsem vas bo peljala do rešitve, katere mogoče ne vidite in tako se vrtite v začaranem krogu.

Za dobre odnose je potrebna prava ljubezen, ljubezen najprej do sebe in šele nato se lahko vzpostavi ljubezen do drugih. Tako da, najprej zaživite v ljubezni do sebe in potem še do ostalih.

La vitas lunina kristalna esenca vas bo maksimalno pri tem podprla. Dajala vam bo smernice, na kakšen način se moraš imeti rad, da imaš lahko rad potem tudi druge okoli sebe. Esenca poudarja srčnost, iskrenost, samospoštovanje in umirjenost.

…močan jaz…

SAMOZAVEST IN ODLOČNOST (tigrovo oko in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  SAMOZAVEST IN ODLOČNOST, je esenca, katera vam bo podkrepila vašo samozavest in odločnost in posledično tudi vaš POGUM. Tigrovo oko v kombinaciji s kameno strelo močno vpliva na naše vedenje ter ga podkrepita z močno samozavestjo in tako posledično tudi močno odločnostjo in pogumom.

LA VITAS lunino kristalno esenco lahko uporabljate na vsakem koraku, sploh ko imate kakšen pomemben sestanek, pišete test, nastopate pred množico ljudi, se morate postaviti zase ali se predstaviti,…Po uporabi esence se boste globoko umirili in začutili tisti pravi svoj JAZ – SAMOZAVESTEN, ODLOČEN in POGUMEN.

Esenca vam daje pogum, da spustite tudi vse vzorce in prepričanja, ki vas zavirajo pri vašem občutku nesamozavesti, neodločnosti zaradi katerih ne naredite pogumnega koraka naprej v vašem življenju.

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…

Kako umiriti svoj jaz?…       delavnica dihanja - ozavestimo naravno dihanje

NOTRANJI MIR (roževec, ametist, kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  NOTRANJI MIR, je esenca, katera vas bo popolnoma umirila in pospremila v ‘zen’ stanje. Vsi trije kristali- roževec, ametist in kamena strela so v zelo pomirjevalni kombinaciji. Sprostili in umirili se boste po parih minutah. Seveda tudi ne pozabite globoko dihati s celim telesom ;).

La vitas lunina kristalna esenca je odličen uvod v kakšno meditacijo ali pa za pred spanjem, da boste padli v globok spanec in se tako dobro naspali. Esenco lahko uporabljate tudi takrat, ko ste nervozni zaradi kateregakoli razloga. Enostavno esenco nanesite po svoji avri in samo sprejmete namen te esence. Dihate globoko in sproščeno par minut in opazili boste razliko.


LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…Nekaj za dušo 😉 …

OSEBNA RAST ali STIK Z DUŠO (ametist in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  OSEBNA RAST ali STIK Z DUŠO, je esenca, katera vam bo pomagala vzpostaviti stik z vašo dušo in jo potem seveda tudi vzdrževati.

Kaj je cilj te esence?

Predvsem OSEBNA RAST, da si širimo zavedanje in okrepimo našo INTUICIJO. Da enostavno svobodno zaživimo in začnemo kreirati svoje življenje tako, kot smo si začrtali predenj smo se utelesili.

Kdo pozna naše načrte bolje kot naša duša. Zato je zelo pomembno, da imamo ves čas stik z njo in seveda s svojimi vodniki.

Ta esenca je podprta z močnima kristaloma – ametist in kamena strela. V skupni kombinaciji vam močno dvigneta vibracijo, da lahko pridete do svoje duše in se povežete z njo za v vaše najvišje dobro. Za vaš osebni in duhovni napredek. Da boste zaživeli bolj lahkotno in svobodno.

 LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…

Nekaj za dobro počutje 😉 …   

ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE (aventurin, granat in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE, je esenca, katera vam bo dvigovala zavedanje o zdravem življenju in vam bo tako odlično podprla vaše dobro počutje.

Kristala aventurin in granat zelo široko podpreta naše zdravje in dobro počutje, kamena strela pa dodatno poskrbi na zavedanju o zdravem življenju in vas močno spodbuja k bolj zdravemu načinu bivanja.

Esenca podpre in motivira vse, ki imajo željo opustiti nezdrave navade in podkrepi tudi zavedanje, kako pomembno je, da se ukvarjamo s samim seboj in razrešujemo vsa čustva sproti ter jih ne zadržujemo v sebi. Esenca tudi podkrepi samozdravljenje telesa samega, tako da je idealna tudi takrat, ko okrevate ali pa jo uporabite takrat, ko ste utrujeni in brez energije.

 

VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI (roževec, kamena strela in granat)

LA VITAS lunina kristalna esenca  VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI, je esenca, katera vam bo dvignila vašo energijo, ljubezen do sebe, dobro počutje in okrepila zdravje. Sprogramirana je na dvig močne vitalnosti v telesu, kar je seveda vir mladosti in osebne moči. Poleg lunine moči, dodatno esenco podpirajo kar trije kristali: roževec, kamena strela in granat. To je odlična kombinacija, da vas maksimalno lahko podprejo in krepijo vašo VITALNOST. Posledično ste bolj zadovoljni s samim seboj, imate več pozitivne energije, da lahko ustvarjate v življenju točno tiste stvari, katere vas veselijo.

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…

Nekaj za vašo varnost…   

POPOLNA VARNOST (turmalin in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  POPOLNA VARNOST, je esenca, katera vam bo dala občutek varnosti, vas bo energijsko podprla, da boste bolj zaupali vase in boste tako ohranjali pozitivno naravnanost in svojo pristno notranjo moč.

Uporabite jo takrat, ko vam energija pade in se počutite slabo. Esenca vam bo povrnila vašo pravo energijo in vašo notranjo moč, odvrnila bo vse nizke energije od vas in vam podprla občutek varnosti in samozaupanja.

Poleg lunine moči je esenca podprta še z dvema kristaloma…turmalinom in kameno strelo. Kot veste je kristal turmalin močan zaščitnik pred vdorom vseh nizkih energij v našo avro, kamena strela celoten namen še mnogo boj podkrepi in v kombinaciji sta resnično prava zaščitnika in podpora naši energiji in telesu samem.

Nasvet:

esenco si nanesite v svojo avro že zjutraj, predenj zapustite svoj dom, tako boste ojačali svojo avro in zunanje nizke vibracije se vas ne bodo toliko dotaknile. Seveda zaupanje mora biti tukaj tudi zelo močno, zaupanje vase, odkrit, srčen namen in pozitivna naravnanost, katero vam esenca lahko potem vzdržuje in neguje.

 

DVIG VIBRACIJE DOMA (turmalin in kamena strela)

LA VITAS lunina kristalna esenca  DVIG VIBRACIJE DOMA, je esenca, katera vam bo dvigovala in vzdrževala pozitivne vibracije vašega doma. Z njo lahko energijsko prečistite vse prostore vašega doma, pozorni bodite, da greste po vseh kotih, saj se tam največ nizkih energij zadržuje in domuje.

Če imate doma nestrinjanje in so bile sprožene nizke energije, se le te usedajo po kotih vašega doma. Tako vam ta esenca počisti vse te negativne energije, ki ste jih nevede sprožili. Tako vam tudi dvigne pozitivno vibracijo vašega doma.

Po uporabi se boste v prostorih počutili bolj lahkotno in pozitivno.  Seveda ne pozabite, da vaš nered esenca ne more odpraviti, zato kar zavihajte rokave in akcija. Šele po tem, ko bo vaš dom fizično čist in pospravljen, se lahko lotite tudi energijskega čiščenja. Kristala turmalin in kamena strela vam bosta držala visoko vibracijo v sodelovanju z vami ;).

LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE vas spodbujajo…

Ste za obilje vsega?     

OBILJE (roževec, ametist, kamena strela, tigrovo oko, turmalin, granat, aventurin)

LA VITAS lunina kristalna esenca OBILJE, je esenca, katera vas bo energijsko prebujala in prinesla katero koli obilje, ki ga boste tisti trenutek potrebovali. Ali bo to dvig energije, ali bo izboljšanje razpoloženja, ali bo to sreča, radost, veselje, dobro počutje, izboljšanje zdravja, občutek varnosti in osebnega zadovoljstva, notranji mir, stik s samim seboj, več časa zase in za svoje bližnje, ali pa materialne dobrine. Obilje vsega, materialnega in duhovnega.

Ta esenca je zelo čarobna in vam pomaga ter odpira možnosti, da se tudi vi odprete obilju in ga seveda tudi sprejmete.

Kajti ni dovolj si želeti obilja, potrebno ga je tudi sprejeti.

Seveda je potrebno vmes še kaj postoriti. In tukaj vam esenca pomaga, da najdete pot do svojega obilja, vas spodbuja na tej poti in seveda vam te poti tudi odpira in napeljuje. Predvsem pa vam LA VITAS LUNINA KRISTALNA esenca pomaga vzbuditi občutek, da ste vredni svojega OBILJA. Da znate uživati v radosti, notranjem miru, … ali tudi v materialnih dobrinah. Da jih znate sprejeti in biti hvaležni za vse kar imate. Takrat tudi lahko uživate celotno obilje, ki vas obkroža.

LA VITAS LUNINA KRISTALNA esenca je kot neki pospeševalec, da se lahko obilje v vašem življenju prikaže in zgodi. Na vas pa je potem, ali ga boste sprejeli, uživali v njem in bili hvaležni zanj.

Seveda boste morali sami tudi nekaj za svoje obilje narediti.

Esenca vam, kot sem že omenila,  nakaže in pokaže samo pot, VI pa ste potem manifestator in kreator svojega obilja.

Hvaležnost pomnožuje in tako vam lahko vesolje dostavi še več obilja, za katerega ste srčno hvaležni.

Esenca pa je aktivirana kot vmesni pospeševalec. Esenca je bogata kar s sedmimi močnimi kristali, ki vsak po svoje prispeva k vašemu obilju na katerem koli področju. Vse kar morate narediti je, da daste namen, katero obilje želite prejeti in potem nanesite esenco po vaši avri. Vaša vera v namen je zelo pomembna, brez nje esenca ne deluje, saj ne mora do vas.

 

Obilo vsega, kar si želite, vam želim. Naj vam lunina kristalna čarobna esenca služi v vaše najvišje dobro.

Želim vam, da se prijetno ‘spopriljateljite’ s temi lepimi energijami in jih uporabite s polno vero v njih. Tako boste dovolili, da vas čimbolj energijsko podprejo in močno delujejo na vas.

 

Naj vam služijo v vaše najvišje dobro 😉

 

Prosim upoštevajte navodila za uporabo. Preberite si splošne pogoje poslovanja, ki pa veljajo za vse LA VITAS storitve/izdelke.

Klik klik  TUKAJ.

 

HVALA ZA razumevanje in ZAUPANJE. ?

 

Vse dobro vam želim ❤.

 

Z ljubeznijo, Mojca, lavitas.si

prijava na la vitas e novička

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič za vas izberem za vas določeno gibalno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči svojo esenco

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.