SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

 

Individualno svetovanje za osebnostno rast je nastalo zaradi vas.

 

Ko imam LA VITAS dogodke kot so GONG KOPELI, ZVOČNE KOPELI ali ZVOČNE MEDITACIJE, vam po sami kopeli ali meditaciji še malo tolmačim vaše počutje ali dogajanja, ki ste jih doživljali med meditacijo, kopeljo samo.

 

Tako se je zgodilo kar samo, da ste začeli prihajati po dogodkih kar sami k meni in me začeli spraševati o vaših trenutnih ali že ustaljenih problemih ali nevšečnostih, ki se vam ponavljajo. Zato sem se odločila, da vam prav posebej za vas ponudim

SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

kjer lahko pogledamo, kje ste se zataknili in se malce pogovorimo o vaših trenutnih situacijah. Tako lahko skupaj razširimo vaša obzorja in spoznanja in se zaradi tega tudi nehate ciklati okoli enih in enistih problemov ali dogajanj. Ko vi nekaj ozavestite, takrat ste stopili stopničko dalje. In seveda to lahko naredimo skupaj.

 

Zunanji svetovalec in opazovalec gleda na vse situacije veliko bolj objektivno in tako lahko vidi zelo zelo široko sliko. Na podlagi le te pa lahko skupaj pridemo do dragocenega spoznanja in zavedanja.

 

Individualno svetovanje za osebnostno rast, Mojca Ribič, lavitas.si

Več ko pridobivate in predvsem zbujate svoje lastno zavedanje, bolj osebnostno in duhovno rastete.

Tako imate v življenju vedno manj nekih zapletov in negativnih scen. Saj na vse začnete gledati bolj široko in z zavedanjem, da se iz vsake situacije lahko nekaj naučite. Če pa k vsaki situaciji še znate pristopiti pozitivno in brez obsojanja, takrat pa življenje steče v tisto pravo smer. Veliko bolj lahkotno, radostno in brez nekih zakompliciranih dram.

 

To je moja rdeča nit INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA ZA OSEBNOSTNO RAST. Da razjasnimo pogled in pozitivno pogledamo na situacijo in seveda pogledamo, kaj vas situacija uči. Seveda dobite ogromno tudi ostalih nasvetov, ki pridejo kar tako ‘by the way’. To pa so še tisti sladki bombončki, ki so pa tudi zelo dragoceni. Moramo pa jih zaznati in biti odprti za njih, da jih potem sploh spregledamo in seveda vpeljemo v svoje življenje.

 

Tako da, če ste začutili, da vam lahko kakorkoli pomagam, srčno dobrodošli .

 

Prispevek za SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST 60 min/90 min:   80€/111€

 

V ponudbi so tudi :

✔SOLO GONG TERAPIJA

✔SOLO ZVOČNA TERAPIJA s kristalkami in tibetankami

✔SOLO VITAS ENERGY – individualna gibalna ura

 

Pri prvih dveh terapijah se igra na ta ‘sveta’ glasbila samo za vas. Pridete in se najprej pogovorimo, na katerem področju bomo delali, potem se pri zvočni kopeli – kristalkah uležete, pri gong kopeli pa sedite, stojite ali ležite, odvisno kateri predel telesa obdelujemo. Odvisno je pa seveda tudi od vašega počutja. Nekje pol ure ste v zvočni ali gong kopeli, potem pa sledi še tolmačenje vašega počutja. Torej pogovor in svetovanje traja pa zelo različno, med 30-60 min.

Zato imate na razpolago terapije 60 min ali 90 min.

 

Prispevek za 60′ je 80€, za 90′ pa 111€.

 

Podrobni opisi v zavihku spodaj ali…

 

Več o samih sprostilnih zvočnih urah si lahko preberete na klik klik TUKAJ.

Več o individualni gibalni uri SOLO VITAS ENERGY si preberite klik klik TUKAJ.

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja

Na individualni uri vadbe VITAS ENERGY se najprej pogovorimo o možnih gibalnih problemih, kateri vas obremenjujejo in omejujejo pri gibanju. Pogovorimo se o gibalnih navadah ali razvadah, pogledamo vašo držo, pozicijo stopal, vašo gibljivost – zakrčenost.

Poveste mi vaše želje glede vašega telesa in gibalnih sposobnostih in nato skupaj oblikujemo vaje samo za vaše potrebe.

 

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja – PRIMER

Torej, če vaša hrbtenica ni najmočnejša, damo poudarek na vajah za hrbtenico in trebušnih mišicah, da izboljšamo vašo pravilno držo. Če želite večjo stabilnost telesa in izboljšati ravnotežje, zopet kako uro posvetimo vajam samo za v ta namen.

Vedno se najprej pogovorim z vami in v skladu z vašimi željami sestavimo skupaj samo za vas poseben program vaj, katere vam maksimalno pomagajo doseči vaš individualni cilj.

 

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja – GIBALNE VAJE

Gibalne vaje so vedno sestavljene samo za vas in se jih na individualni uri pravilno naučite, da jih lahko potem doma tudi utrjujete. Tako lahko skupaj spremljamo vaš osebni napredek. Program se tudi glede na vaš napredek spreminja in na vsaki naslednji individualni uri na novo dopolnjuje in oblikuje.

 

SOLO VITAS ENERGY – individualne ure in svetovanja – DIHALNE VAJE

Na vašo željo se lahko posvetimo tudi dihanju. Pogledamo, kako dihate na kakšen način in seveda gremo skozi vaje, ki podpirajo celostno dihanje in ga seveda spodbujajo. Če želite delati na dihanju se lahko prijavite na INDIVIDUALNI DIHALNI TRENING. Na uri predelujemo predvsem ozaveščanje vašega dihanja, na kakšen način dihate, kje je vaš manko, da bi lahko zadihali s celim telesom? Poudarek je seveda tudi na PRAVILNI DRŽI, katera je ključna, da se naš vdih s celim telesom lahko sploh zgodi…

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY 

ZVOČNA SPROSTILNA URA

Lahko se odločite samo za  ZVOČNO SPROSTILNO URO, na kateri se na te dragocene inštrumente samo igra. Vi se udobno namestite in sprostite v svoji najbolj udobni poziciji in preprosto samo uživate ☺.  Tukaj gre predvsem za sprostitev in razbremenitev uma in telesa samega. Na koncu sledi še pogovor, diskusija, kaj se je dogajalo med uro samo. Tako lahko raztolmačimo kak problem ali situacijo, ki vam teži vaše življenje.

  • Trajanje: 30/60 min
  • Prispevek: 45€/80€

 

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

ZVOČNA KLASIČNA INDIVIDUALNA URA VITAS ENERGY

Lahko se odločite za zvočno klasično individualno uro VITAS ENERGY, na kateri se delajo že znane vaje, katerim dodamo višjo noto, čutenje in proizvajanje lastne energije  in hkrati sproščanje le te s pomočjo teh čarobnih instrumentov. Pri tej uri resnično spoznavate samega sebe na drugem nivoju in svoj fizično – energijski svet.

Sveti inštrumenti vam tudi zelo pomagajo pregnati vsakdanje misli, da se resnično lahko preprosto posvetite sebi in svojemu telesu ter hkrati naredite veliko tudi za svoj um, saj ga globoko umirite in tako lahko začutite svoje srce in svojo dušo☺.

Pri tej individualni uri morate vaje vadbe VITAS ENERGY že poznati, saj jih delate sami, seveda tudi z mojo pomočjo, pa vendar je poudarek na zvoku. Zato vam priporočam, da pred to uro obiščete skupinsko vadbo VITAS ENERGY in se tako seznanite s potekom vseh vaj in načinom vadbe, saj resnično želim, da bi od te solo ure kar največ dobili tudi na energijskem nivoju 🙂 .

  • Trajanje: 60 min
  • Prispevek: 80€

 

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY 

SOLO ZVOČNA GONG KOPEL

Če se odločite za samostojno GONG KOPEL, se najprej pogovorimo, na katerem nivoju ali področju želite delati. Nato gremo prav s tem namenom v gong kopel. Gongi so res nekaj posebnega in opolnomočajo na večih nivojih. Gredo zelo globoko in prodorno. Tako se lahko s pomočjo njih znebite stresa, strahu, bolečin, ki so izvor psihičnih naporov in stresnih situacij. Ta individualna solo gong ura je res nekaj posebnega. Jaz bi jo priporočala prav vsakomur.

Seveda tistim, ki so mu gongi blizu. Če ste začutili gonge, potem jim boste tudi dovolili, da opravijo svojo nalogo. Drugače jim postavite blokado in zvok ne more do vas. Tako vam te vibracije tudi ne morejo pomagati. Zato je zelo pomembno, da dovolite in sprejmete ta zvok in tako čarobne vibracije.

Na koncu sledi še pogovor, diskusija, kaj se je dogajalo med uro samo. Tako lahko raztolmačimo kak problem ali situacijo, ki vam teži vaše življenje.

  • Trajanje: 60 min/90 min
  • Prispevek: 80€/111€

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU svobodnejšemu gibanju in NOTRANJEMU RAVNOVESJU? Poglej spodaj ?

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na INDIVIDUALNO SVETOVANJE

PRIJAVA VELJA ZA ENKRATNI OBISK!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.