SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

 

Individualno svetovanje za osebnostno rast je nastalo zaradi vas.

 

Ko imam LA VITAS dogodke kot so GONG KOPELI, ZVOČNE KOPELI ali ZVOČNE MEDITACIJE, vam po sami kopeli ali meditaciji še malo tolmačim vaše počutje ali dogajanja, ki ste jih doživljali med meditacijo, kopeljo samo.

 

Tako se je zgodilo kar samo, da ste začeli prihajati po dogodkih kar sami k meni in me začeli spraševati o vaših trenutnih ali že ustaljenih problemih ali nevšečnostih, ki se vam ponavljajo. Zato sem se odločila, da vam prav posebej za vas ponudim

SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

kjer lahko pogledamo, kje ste se zataknili in se malce pogovorimo o vaših trenutnih situacijah. Tako lahko skupaj razširimo vaša obzorja in spoznanja in se zaradi tega tudi nehate ciklati okoli enih in enistih problemov ali dogajanj. Ko vi nekaj ozavestite, takrat ste stopili stopničko dalje. In seveda to lahko naredimo skupaj.

 

Zunanji svetovalec in opazovalec gleda na vse situacije veliko bolj objektivno in tako lahko vidi zelo zelo široko sliko. Na podlagi le te pa lahko skupaj pridemo do dragocenega spoznanja in zavedanja.

 

Individualno svetovanje za osebnostno rast, Mojca Ribič, lavitas.si

Več ko pridobivate in predvsem zbujate svoje lastno zavedanje, bolj osebnostno in duhovno rastete.

Tako imate v življenju vedno manj nekih zapletov in negativnih scen. Saj na vse začnete gledati bolj široko in z zavedanjem, da se iz vsake situacije lahko nekaj naučite. Če pa k vsaki situaciji še znate pristopiti pozitivno in brez obsojanja, takrat pa življenje steče v tisto pravo smer. Veliko bolj lahkotno, radostno in brez nekih zakompliciranih dram.

 

To je moja rdeča nit INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA ZA OSEBNOSTNO RAST. Da razjasnimo pogled in pozitivno pogledamo na situacijo in seveda pogledamo, kaj vas situacija uči. Seveda dobite ogromno tudi ostalih nasvetov, ki pridejo kar tako ‘by the way’. To pa so še tisti sladki bombončki, ki so pa tudi zelo dragoceni. Moramo pa jih zaznati in biti odprti za njih, da jih potem sploh spregledamo in seveda vpeljemo v svoje življenje.

 

Tako da, če ste začutili, da vam lahko kakorkoli pomagam, srčno dobrodošli .

 

Prispevek za SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST 60 min/90 min:   80€/111€

 

V ponudbi so tudi :

✔SOLO GONG TERAPIJA

✔SOLO ZVOČNA TERAPIJA s kristalkami in tibetankami

Pri obeh terapijah se igra na ta ‘sveta’ glasbila samo za vas. Pridete in se najprej pogovorimo, na katerem področju bomo delali, potem se pri zvočni kopeli – kristalkah uležete, pri gong kopeli pa sedite, stojite ali ležite, odvisno kateri predel telesa obdelujemo. Odvisno je pa seveda tudi od vašega počutja. Nekje pol ure ste v zvočni ali gong kopeli, potem pa sledi še tolmačenje vašega počutja. Torej pogovor in svetovanje traja pa zelo različno, med 30-60 min.

Zato imate na razpolago terapije 60 min ali 90 min.

 

Prispevek za 60′ je 80€, za 90′ pa 111€.

 

Več o samih sprostilnih zvočnih urah si lahko preberete na klik klik TUKAJ.

 

✔PODROBNA RAZLAGA ŠIFRE KARMIČNIH ZAPISOV

Tukaj pa gremo zelo globoko. Da se naročite na to individualno svetovanje, morate najprej naročiti ŠIFRO KARMIČNIH ZAPISOV. Na podlagi tega se potem dogovorimo za podroben pregled celotnega zapisa in lahko razjasnimo marsikateri problem ali pogledamo, kje morate še malo delati, da se boste lažje postavili na samostojne noge in zaživeli polno življenje.

 

Prispevek za oboje je 180€.

 

Če šifro že imate in se ne znajdete najbolje z napisanim in bi naknadno želeli bolj podrobni vpogled v živo, potem se seveda tudi lahko naročite na individualno svetovanje.

Prispevek je po ceniku-glej zgoraj.

 

Edini pogoj seveda je, da sem vam jaz spisala ŠIFRO KARMIČNIH ZAPISOV, kar je nekako to razumljivo.

 

Šifro karmičnih zapisov ali kar zemlevid duše si lahko naročite klik klik TUKAJ.

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU svobodnejšemu gibanju in NOTRANJEMU RAVNOVESJU? Poglej spodaj ?

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na INDIVIDUALNO SVETOVANJE

PRIJAVA VELJA ZA ENKRATNI OBISK!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.