O meni

O meni … nekaj besed …

Sem Mojca Ribič, že od nekdaj gledam na svet drugače, že od nekdaj ga dojemam na drugačen, svoj način. Vedno sem iskala globine, se poglabljala v stvari, ki so me zanimale.

Kot mala sem zelo veliko pela in zanimala me je glasba. Kasneje me je ta glasba ovila v ples, kateri govori skozi mene na poseben način. Po duši sem torej pevka, plesalka, zanimajo me duhovne globine, sem učiteljica vsega, kar me zanima in kjer se počutim doma.

Zelo rada odpiram ljudem nova spoznanja. Delim z njimi svoje izkušnje z željo, da bi se počutili bolje, da bi poglobili svoje zavedanje in naredili nekaj za sebe. Vedno sem izhajala iz sebe in svoja spoznanja tudi delila z drugimi. V vsako stvar, ki me zanima se poglobim in jo razčlenim na prafaktorje. Tako pridem zopet do nekih globljih bistvenih spoznanj, katera z veseljem delim z vami. Torej sem analitik prve klase ;).

prijava na la vitas e novička
O meni - Mojca Ribič

…iščem globino in raznolikost…

Iščem drugačnost v stvareh, katere pritegnejo mojo pozornost. Ker sem na področju gibanja osvojila kar veliko znanja, saj sem bila vrsto let inštruktorica aerobike in plesna učiteljica, sem na teh področjih tudi raziskovala različne smeri, tehnike, novosti, trende,… Vsaka me je oblikovala po svoje. Od vsake sem pobrala, kar mi je bilo blizu in vedno sem dodala sebe, svoj pridih in svoja prepričanja skozi moje izkušnje in pa seveda tudi izkušnje drugih.

 ….drugačnost me zaznamuje

Ker sem drugačna, ker pri vsaki stvari iščem globine, sem skozi leta prišla do prelomnice, ko me nobena stvar ni več duševno zadovoljila. Začela sem se dolgočasit in moja energija je padla. Zato sem pogledala vase in ugotovila, da moram začeti hoditi po svojih tirnicah, katere me bodo pripeljale nazaj k sebi, k svojemu bistvu, k svoji energiji.

VITAS ENERGY - Vaje za raztegovanje nog z Mojco Ribič
ZGODOVINA vadbe VITAS ENERGY

In tako se je že pred leti rodila moja vadba takrat še imenovana Vitalis. Popolnoma moj pogled na gibanje, skupek potreb ljudi, saj od nekdaj znam zelo dobro prisluhniti ljudem. Skozi leta izkušenj sem začutila, kaj ljudje rabijo in kje so še pomanjkljivosti pri vadbenih procesih. Ker sem plesalka po duši, izhajam iz plesnih tehnik, ki sem jih priredila popolnoma za ljudsko uporabo. Plesnim tehnikam sem dodala pridih vadbe, katere sem si pridno nabirala skozi leta na področju delovanja kot inštruktor-ica aerobike oziroma skupinskih vadb.

Skozi leta raziskovanj in dodatnih znanj tudi iz drugih področij, predvsem duhovnih, se je moja vadba tudi malce poglobila.  Začela sem raziskovati tudi energijo in njen pomen pri gibanju. Tako sem jo preimenovala v VITAS ENERGY.

Kako proizvajamo energijo skozi gibanje? Kako jo lahko začutimo skozi gibanje? … in še bi lahko naštevala…

Veselim se vsakega novega spoznanja, ki pride v moje življenje, za katerega sem zelo hvaležna. Še bolj pa me navdušuje moje poslanstvo, da lahko vsa ta spoznanja delim z vami. Zelo sem hvaležna, da mi dovolite, da sem lahko del vaših raziskovanj na področju gibanja ali na splošno na kateremkoli področju v življenju.

Nastanek vadbe VITAS ENERGY si oglej klik klik TUKAJ.

O meni … duhovni svet

Kot sem omenila, pa me poleg gibalnega sveta zanima tudi duhovni globoki svet, ki je tako misteriozen in zato sploh zelo privlačen :).

S tem svetom sem se srečala že zelo zgodaj. Oziroma se moram popravit … sem se ga spomnila in ga ozavestila že zelo zgodaj v otroštvu.

V bistvu smo vsi eterična bitja, katera smo se vrnili na zemljo. Da se spominjamo svojega bistva – svoje resnice, ki nam je že tako dolgo dolgo poznana.

Smo del celote, del energije v celotnem spektru vesolja. Energije, ki se je utelesila v fizično telo na zemlji, katera je prišla z določenim namenom. Z namenom, da se kaj novega nauči.  Predela in zaključi lekcije iz prejšnjih življenj ali sedanjega življenja. Tako lahko stopi stopničko višje v svojem izkušanju in zavedanju.

O meni … misterika

Torej že zelo zgodaj sem se srečala z misteričnim svetom. Kot so vedeževanje iz kave, iz različnih vrst kart, nihala, kocke in podobno. Prebirala sem zelo debele ‘bukve’ nebesnih znamenj in astrologije. Kasneje so me prevzele tudi številke ter njihov pomen. Vse to je v moje življenje prihajalo samo, jaz sem samo vse to sprejela in ‘obnovila’ svoje znanje … se ga spomnila, če se lahko tako izrazim ;).

V življenju sem imela različna obdobja. Obdobje petja, plesa, aerobike, obdobja poučevanja in obdobja misteričnih spoznanj. Popolnoma vsa področja so me izoblikovala. Pripeljala  so me v ta trenutek, v katerem lahko vsa področja združim v eno celoto. To celovitost sedaj lahko predstavim svetu, s katero lahko pomagam tudi vam. Da se spomnete svojega bistva in se osvobodite svojih blokad in iluzij, v katerih živite in se predvsem v njih vseskozi vrtite.

Individualno svetovanje za osebnostno rast, Mojca Ribič, lavitas.si

Kaj lahko s skupnimi močmi naredimo?

Ponavadi kar ne moremo izstopiti iz svojih navad in jih spremeniti, da nam bi bilo življenje lažje in boljše. Določene navade, katere smo prevzeli ali od svojih najbližjih ali iz zunanjega okolja se resnično globoko zasidrajo v nas. Zaradi tega resnično potrebujemo za spremembo le teh zunanjega objektivnega motivatorja, slušatelja, učitelja ali podobno, kateri je te poti že prehodil.  Z njegovo močjo vas lahko pospremi na vašo pot sprememb. Do boljšega počutja, svobodnejšega vdiha in izdiha brez bolečin ter bolj zadovoljnega jutri.

Raziskujte sebe….

Zato raziskujte sebe, raziskujte svoje globine, iščite svojo resnico, ustvarjajte in kreirajte svoje življenje tako, kot si vi želite.  Bodite hvaležni za vsako spoznanje v življenju. Vsako prigodo vzemite kot izkušnjo, katera vas je nekaj naučila in vas dvignila stopničko više v svetu vaših spoznanj in raziskovanj. Bodite ta trenutek v svoji energiji ter jo začutite, začutite sebe tukaj in sedaj.

Ne žalujte za preteklostjo in predvsem ne sanjajte o prihodnosti. Sanjajte sedanjost, kreirajte sedanjost, ostanite pozitivni, ohranite pristen odnos do sebe, imejte se radi. Kajti tako kot boste ravnali s seboj, bodo drugi z vami in obratno.

Zelo dober pregovor pravi, ne stori ničesar drugemu, kar ne bi sebi. Zelo dober pregovor, ki resnično drži. Tako kot bi ravnali sami s seboj, ravnajte tudi z drugimi.

 

Spoštujmo se, cenimo se, bodimo solidarni drug do drugega in imejmo se radi.

Če kdo rabi pomoč in prosi za njo, mu le pomagajmo po najboljših naših močeh, saj je v slogi moč, kajne.

 

Srčna hvala, ker ste mi prisluhnili.

 

Bom vesela, če se kje srečamo in izmenjamo kakršnekoli izkušnje :).

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

Če želite še malo več prebrati o meni, vam pripenjam link do intervjuja, objavljenega na portalu moia.in…

Intervju si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Več o VITAS ENERGY – MOJI EDINSTVENI IN POSEBNI VADBI si lahko preberete TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin o gibanju, dihanju, meditacije, la vitas nasveti,… lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.