Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih je ustvarilo obiskano spletno mesto, ki vsebujejo podatke. Shranjeni so na računalniku obiskovalca, da uporabniku omogočajo dostop do različnih funkcij. Oba piškotka seje in neesezijski piškotki se uporabljata na tej spletni strani (“stran”). Piškotek seje je začasno shranjen v pomnilniku računalnika, medtem ko obiskovalec brska po spletnem mestu. Ta piškotek se izbriše, ko uporabnik zapre svoj spletni brskalnik ali po preteku določenega časa (kar pomeni, da seja poteče). Piškotek, ki ni zaseden, ostane na računalniku obiskovalca, dokler se ne izbriše.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo zato, da izvemo več o tem, kako obiskovalci reagirajo na našo vsebino in nam tako pomagajo izboljšati izkušnje ob obisku naše strani.

Funkcionalnost spletnega mesta

Funkcijo delnice uporabljajo obiskovalci, ki priporočajo našo spletno stran in vsebino na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo funkcijo deljenja – čeprav ne na posamezni ravni – tako, da se lahko mesto izboljša. Če ne sprejmete piškotkov, se ne shranjujejo nobeni podatki.

Za nekatere funkcije na naši strani uporabljamo ponudnike tretjih strank, na primer, ko obiščete stran z videoposnetki, ki so vdelani iz ali so povezani z YouTubom. Ti videoposnetki ali povezave (in katere koli druge vsebine dobaviteljev tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in za informacije o njihovi uporabi piškotkov se boste morda želeli posvetovati s politikami teh spletnih mest tretjih oseb.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke. Na skupni ravni piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, vključno s številom prikazanih strani, od kod obiskovalec in številom obiskov, za izboljšanje spletne strani in zagotavljanje dobre uporabniške izkušnje. Če ne sprejmete piškotkov, se ne shranjujejo nobeni podatki.

Kako zavrniti piškotke?

Za zbiranje osebnih podatkov o obiskovalcu ne bomo uporabili piškotkov.

Vendar lahko izberete, ali želite zavrniti ali blokirati piškotke, ki jih je nastavila stran lavitas.si, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za podrobnejše informacije preberite “Pomoč” v vašem brskalniku. Upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, tako da če ne želite, da se uporabljajo piškotki, boste morda morali aktivno izbrisati ali blokirati piškotke.

Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih za mobilne telefone in podrobnosti o zavrnitvi ali brisanju takih piškotkov si oglejte priročnik za mobilni telefon.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.