ON LINE GONG ZVOČNE KOPELI

on line gong zvočne kopeli samo za vas…

 

Za vas sem pripravila še eno novost. Tokrat ste zopet dali pobudo VI.  Ker so gong kopeli resnično zelo zelo blagodejne in nas prevetrijo na vseh nivojih, sem se odločila, da vam ponudim  …

 

ON LINE GONG ZVOČNE KOPELIon line gong kopel z Mojco Ribič

 

 

…končno a, ne, boste rekli nekateri… Ja kar dolgo ste me prosili, da bi lahko bili deležni tega čarobnega zvoka tudi vsi ostali, ki niste iz štajerskega konca.

 

 

Tako sem sedaj končno naredila ta step, da vam lahko omogočim tudi 

ON LINE GONG ZVOČNE KOPELI.

 

Za enkrat se bomo videvali enkrat na mesec v zaprti FB skupini. Praksa bo pokazala ali se bomo videvali večkrat. Če boste imeli željo,  seveda lahko naredimo on line gong zvočno kopel tudi večkrat. Vse je stvar dogovora, katerega bomo usklajevali v FB skupini sami.

 

 

 

Več o gong kopeli sami in kako vpliva na naše telo pa si lahko preberete na klikni TUKAJ.

 

 

Takole, uslišala sem vam še eno željo, sedaj pa gremo kar v AKCIJO.

 ON LINE GONG ZVOČNE KOPELI –

NAPOTKI ZA PRIJAVO

Kako se prijaviti na ON LINE GONG ZVOČNO KOPELI?

Na vsako gong kopel se morate prijaviti na obrazcu spodaj. Če boste obiskovali on line gong kopeli vsak mesec, se lahko prijavite samo z eno prijavo (obkrožite mesečni obisk).

Tako si zagotovite svoje mesto vsak mesec. V tem primeru mi prosim napišite tudi v opombe-sporočilo na obrazcu, da boste obiskovali on line gong kopeli vsak mesec.

Če se slučajno premislite, se prosim odjavite na info@lavitas.si, da sprostite mesto za koga drugega. Odjava je možna po določenih pogojih, ki jih lahko preberete spodaj ob prijavi na obrazcu.

Če boste obiskovali on line gong kopeli samo občasno, se boste morali prijaviti na vsako posebej. Več si o tem razložimo v splošnih pogojih za spletne dogodke. Priporočam, da si jih preberete.

 

Plačilo za on line gong zvočno kopel

je možno seveda samo na TRR. Ko se prijavite dobite povratni mail, kjer so vsi podatki za plačilo. Po plačilu vam pošljemo link, kjer se nam lahko pridružite v FB skupino.

Plačilo za enkratni obisk mora biti izvedeno najkasneje 5 dni pred on line gong zvočno kopeljo. Torej, vsi zamudniki, ki se boste prijavili kasneje, sploh, če plačujete na dan, ko imamo gong zvočno kopel, prosim plačilo izvedite najkasneje do 12. ure in mi pošljite potrdilo o plačilu. Če ne bo vidnega plačila, vas žal ne morem sprejeti v FB skupino.

Tisti, ki boste obiskovali on line gong kopel mesečno, imate posebne ugodnosti, katere si lahko preberete v naših plačilnih pogojih za spletne dogodke.

Na hitro vam obnovimo, mesečno-letni obiskovalci plačujete 4x letno. Torej za tri mesece skupaj po znižani ceni. Vsake tri mesece s svojim plačilom v zadnjem tednu tromesečja poravnate prispevek za novo trimesečje ali pa se lahko odločite, da FB skupino tudi zapustite in se odjavite od spletnega odogodka na naš mail info@lavitas.si. Vaš bonus je ta, da imate na voljo ves čas vse gong zvočne kopeli. Tako si lahko predvajate kadar koli in kjer koli, katero koli gong zvočno kopel iz preteklih mesecev.

To je moje darilo za vas :).

Tisti, ki bodo izbrali enkraten obisk spletnega dogodka, vam je na voljo karta 10 dni po sami gong kopeli, potem se boste lahko odločili za ponovno prijavo ali za enkratni obisk ali za mesečno-letni obisk. Vse je glede prijave in plačila je podrobno razloženo v naših splošnih pogojih. Svetujemo vam, da si jih podrobno preberete .

Vse cene si lahko ogledate v našem CENIKU… klik klik TUKAJ.

 

ON LINE GONG ZVOČNE KOPELI –

Še nekaj napotkov za samo gong kopel.

Pojdite v en miren kotiček, kjer vas ne bo nihče motil. Gong kopel je priporočljivo, da spremljate preko slušalk, da resnično dobite celotni zvok samo VI. Torej, da se zvok ne porazdeli po prostoru. Poskrbite za dobro internet povezavo in prenos!

Udobno se namestite, lahko ležite ali sedite v udobnem stolu. Bodite v udobnih oblačilih. Pokrijte se z dekico in se prepustite čarobnim vibracijam in zvokom gonga.

Še pomembno sporočilo!

Dan prej in isti dan, ko bo on line gong kopel, pijte čim več vode, da bo zvočna kopel čim bolje delovala na vas. Saj veste zvok zelo močno potuje po vodi oz. tekočini. Bolj boste hidrirani, bolj boste pretočni in več boste imeli od kopeli same.

 

Potek Kopeli

ON LINE Gong zvočna kopel bo potekala kako urco, nekje 45 min boste v sami kopeli, nato bomo imeli še par minut za pogovor, če bo kdo želel podeliti svojo zvočno izkušnjo z nami. Lahko se včasih tudi zavleče… Vse je stvar energije, ki nas bo vodila .
 

Posnetek Gong kopeli imate v skupini na voljo še 10 dni (velja za tiste občasne obiskovalce). Tisti, ki boste redno-mesečno obiskovali on line gong kopeli, imate vse gong kopeli na voljo ves čas, saj ostajate v skupini do vaše odjave.  Tudi občasni obiskovalci boste sčasoma lahko deležni vedno več gong zvočnih kopeli, vendar omejen čas – le 10 dni.

No sedaj pa te čaka samo še PRIJAVA. ▶▶▶ piši mi na info@lavitas.si ali izpolni obrazec spodaj🔽🔽🔽

 

ZA ON LINE GONG ZVOČNE KOPELI VSE TERMINE SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ.

Jaz se veselim zvočnega popotovanja z vami.

Veliko video vsebin, tudi GONG ZVOČNE KOPELI najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi prijavite…stisnite NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU?
POGLEJ SPODAJ ?

 

NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo.

Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas zvočni pozdravček.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

 

Prijava na ON LINE GONG KOPEL

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.