SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

 

Na individualni uri vadbe VITAS ENERGY – WITH BALANCE AND HARMONY vas odpeljemo v vaš svet ravnovesja in harmonije s pomočjo starodavnih instrumentov ( tibetanske, kristalne sklede, gongi, zvončki,…).

 

Ti instrumenti so tako božanski in tako blagodejno delujejo na naše telo-mišice-celice kot tudi um in našo dušo. Če se jim resnično prepustimo na vseh nivojih (fizičnem, čustvenem, mentalnem), nas lahko zdravijo in pozdravijo na vseh nivojih, če jim le dovolimo in jim damo svoj namen zdravljenja. Zopet se sami odločite, s katerim instrumentom želite delati in na podlagi vaših potreb in želja skupaj oblikujemo samo za vas individualno uro sproščanja mišic in uma ter duha.

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY z Mojco Ribič

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY 

ZVOČNA SPROSTILNA URA

Lahko se odločite samo za  ZVOČNO SPROSTILNO URO, na kateri se na te dragocene inštrumente samo igra. Vi se udobno namestite in sprostite v svoji najbolj udobni poziciji in preprosto samo uživate ☺.  Tukaj gre predvsem za sprostitev in razbremenitev uma in telesa samega. Na koncu sledi še pogovor, diskusija, kaj se je dogajalo med uro samo. Tako lahko raztolmačimo kak problem ali situacijo, ki vam teži vaše življenje.

 • Trajanje: 30/60 min
 • Prispevek: 45€/80€

 

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

ZVOČNA KLASIČNA INDIVIDUALNA URA VITAS ENERGY

Lahko se odločite za zvočno klasično individualno uro VITAS ENERGY, na kateri se delajo že znane vaje, katerim dodamo višjo noto, čutenje in proizvajanje lastne energije  in hkrati sproščanje le te s pomočjo teh čarobnih instrumentov. Pri tej uri resnično spoznavate samega sebe na drugem nivoju in svoj fizično – energijski svet.

Sveti inštrumenti vam tudi zelo pomagajo pregnati vsakdanje misli, da se resnično lahko preprosto posvetite sebi in svojemu telesu ter hkrati naredite veliko tudi za svoj um, saj ga globoko umirite in tako lahko začutite svoje srce in svojo dušo☺.

Pri tej individualni uri morate vaje vadbe VITAS ENERGY že poznati, saj jih delate sami, seveda tudi z mojo pomočjo, pa vendar je poudarek na zvoku. Zato vam priporočam, da pred to uro obiščete skupinsko vadbo VITAS ENERGY in se tako seznanite s potekom vseh vaj in načinom vadbe, saj resnično želim, da bi od te solo ure kar največ dobili tudi na energijskem nivoju 🙂 .

 • Trajanje: 60 min
 • Prispevek: 80€

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY 

SOLO ZVOČNA GONG KOPEL

Če se odločite za samostojno GONG KOPEL, se najprej pogovorimo, na katerem nivoju ali področju želite delati. Nato gremo prav s tem namenom v gong kopel. Gongi so res nekaj posebnega in opolnomočajo na večih nivojih. Gredo zelo globoko in prodorno. Tako se lahko s pomočjo njih znebite stresa, strahu, bolečin, ki so izvor psihičnih naporov in stresnih situacij. Ta individualna solo gong ura je res nekaj posebnega. Jaz bi jo priporočala prav vsakomur.

Seveda tistim, ki so mu gongi blizu. Če ste začutili gonge, potem jim boste tudi dovolili, da opravijo svojo nalogo. Drugače jim postavite blokado in zvok ne more do vas. Tako vam te vibracije tudi ne morejo pomagati. Zato je zelo pomembno, da dovolite in sprejmete ta zvok in tako čarobne vibracije.

Na koncu sledi še pogovor, diskusija, kaj se je dogajalo med uro samo. Tako lahko raztolmačimo kak problem ali situacijo, ki vam teži vaše življenje.

 • Trajanje: 60 min/90 min
 • Prispevek: 80€/111€

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY 

INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST

Individualno svetovanje za osebnostno rast je nastalo zaradi vas.

Ko imam LA VITAS dogodke kot so GONG KOPELI, ZVOČNE KOPELI ali ZVOČNE MEDITACIJE, vam po sami kopeli ali meditaciji še malo tolmačim vaše počutje ali dogajanja, ki ste jih doživljali med meditacijo, kopeljo samo.

 

Tako se je zgodilo kar samo, da ste začeli prihajati po dogodkih kar sami k meni in me začeli spraševati o vaših trenutnih ali že ustaljenih problemih ali nevšečnostih, ki se vam ponavljajo. Zato sem se odločila, da vam prav posebej za vas ponudim SOLO INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OSEBNOSTNO RAST, kjer lahko pogledamo, kje ste se zataknili in se malce pogovorimo o vaših trenutnih situacijah. Tako lahko skupaj razširimo vaša obzorja in spoznanja in se zaradi tega tudi nehate ciklati okoli enih in enistih problemov ali dogajanj. Ko vi nekaj ozavestite, takrat ste stopili stopničko dalje. In seveda to lahko naredimo skupaj.

 

Zunanji svetovalec in opazovalec gleda na vse situacije veliko bolj objektivno in tako lahko vidi zelo zelo široko sliko. Na podlagi le te pa lahko skupaj pridemo do dragocenega spoznanja in zavedanja.

 

Več ko pridobivate in predvsem zbujate svoje lastno zavedanje, bolj osebnostno in duhovno rastete.

 

Tako imate v življenju vedno manj nekih zapletov in negativnih scen. Saj na vse začnete gledati bolj široko in z zavedanjem, da se iz vsake situacije lahko nekaj naučite. Če pa k vsaki situaciji še znate pristopiti pozitivno in brez obsojanja, takrat pa življenje steče v tisto pravo smer. Veliko bolj lahkotno, radostno in brez nekih zakompliciranih dram.

 

To je moja rdeča nit INDIVIDUALNEGA SVETOVANJA ZA OSEBNOSTNO RAST. Da razjasnimo pogled in pozitivno pogledamo na situacijo in seveda pogledamo, kaj vas situacija uči. Seveda dobite ogromno tudi ostalih nasvetov, ki pridejo kar tako ‘by the way’. To pa so še tisti sladki bombončki, ki so pa tudi zelo dragoceni. Moramo pa jih zaznati in biti odprti za njih, da jih potem sploh spregledamo in seveda vpeljemo v svoje življenje.

Tako da, če ste začutili, da vam lahko kakorkoli pomagam, srčno dobrodošli.                                                                         

 

 • Trajanje: 60 min/90 min
 • Prispevek: 80€/111€

SOLO VITAS ENERGY BALANCE & HARMONY

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU svobodnejšemu gibanju in NOTRANJEMU RAVNOVESJU? Poglej spodaj ?

 

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na SOLO ZVOČNO URO ali INDIVIDUALNO SVETOVANJE

PRIJAVA VELJA ZA ENKRATNI OBISK!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.