Moja zgodba

Že kot otrok sem bila malce drugačen, tih. Vedno sem opazovala druge iz enega ali drugega kota, tako da se je ta moj raziskovalno-analitični duh začel razvijati že zelo zgodaj. Tudi vzgojena sem v duhu “brez dela ni jela“ in tako delam že od ranih otroških let. Delo mi nikoli ni bilo tuje.

Izkušnje glede dela sem si začela nabirati že zelo zgodaj v otroških-najstniških letih. Delo doma v proizvodnje namene, prodaja v športni trgovini in po stojnicah, dolga 3 leta sem v poznih najstniških letih delala v pisarnah v različnih oddelkih, predvsem finančnih in računovodskih (DZS UPRAVA LJ),… In si tako nabirala dragocene izkušnje za kasnejše delovanje na svoji samostojni karieri, katera se je začela tudi zelo zgodaj.

Na samostojno sem stopila pot že pri 21-ih letih.

Individualno svetovanje za osebnostno rast, Mojca Ribič, lavitas.si

Moja zgodba – začetki

Že kot mala deklica sem veliko prepela in preplesala. Zanimal me je šport, predvsem gimnastika in aerobika. Tako sem pri 18. letih začela delovati kot plesni vaditelj in inštruktor aerobike v eni izmed plesnih šol v Ljubljani. Po treh letih sem šla samostojno pot, saj sem želela ustvarjati po svoje in biti predvsem svobodna v svoji ustvarjalnosti in kreativi. Pred tem sem naredila še vse zahtevane licence za INŠTRUKTORJA AEROBIKE in kasneje še za PLESNEGA UČITELJA. Vzporedno s svojo samostojno potjo, sem 2004 tudi doštudirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, iz smeri podjetništva. Ta smer me je še bolj podprla na moji samostojni poti plesne učiteljice in inštruktorice aerobike.

Moja zgodba – izzivi

Ker pa imam rada izzive, sem sprejela ob mojem gibalnem ustvarjanju še eno zelo zanimivo službo. Le ta mi je v življenju podala veliko izkušenj na vseh področjih, saj sem morala igrati več različnih vlog v danem trenutku. Tako sem 2002 naredila uspešno vsa usposabljanja za STEVARDESO pri naši letalski družbi ADRIA AIRWAYS. Ta služba se je tako lepo dopolnjevala z mojo samostojno potjo, dala mi je resnično noro veliko izkušenj.   Resnično sem hvaležna za vsa doživetja in spoznanja v tej vlogi.

Nepozabno 😉.

Moja zgodba – dušna pot ali pot poslanstva

Pa vendar po parih letih je duša zmagala in tako sem ponovno stopila na svojo samostojno pot samo kot plesna učiteljica in inštruktorica aerobike. Tako ustvarjam na gibalnem področju že ogromno let. Se učim na vse načine, najbolj pa iz svojih izkušenj in pa seveda izkušenj in doživetij tudi drugih ljudi. Če le znamo dobro opazovati okolico, se lahko marsikaj naučimo in pridemo do določenih spoznanj.

Tako sem prišla na novo poglavje v življenju, malce bolj zrelo, če se lahko tako izrazim 😉

Zadnja leta (sem se že tudi prej, ampak zadnja leta zelo intenzivno) se močno ukvarjam sama s seboj in večno duhovnostjo. Le ta mi daje čedalje večji vpogled, zakaj smo ljudje tukaj in v čem je keč cele zgodbe, če se lahko kar po domače izrazim. 😉

Tako imam res veliko seminarjev in izobraževanj že za seboj tudi iz tega področja. Ko spoznavaš sebe in zakone vseh svetov, tudi tistih nevidnih, dobiš željo, da bi pomagal tudi drugim ljudem.

Predvsem, da bi razumeli sebe in pa tudi svet okoli sebe in tako začeli živeti svoj popolni potencial.

Ostajam na gibalnem področju

Sicer sem ostala na svojem gibalnem področju, pa vendar ne morem mimo svoje globine. Tako sem popestrila svojo gibalno plat z notranjimi globinami.

 

Nastala je čisto moja gibalna zgodba, ki se imenuje VITAS ENERGY

 

Gibanje z dodatki globjega pomena, s poudarkom na pravilni drži, notranji moči in notranjem miru.

 

Vsaka vaja veliko pove o tebi in tvojem karakterju. Na način, na katerega vajo izvedeš, razkriješ celotnega sebe, če le znaš opazovati na pravi način. Tako lahko, ko vežbamo vajo in jo izpopolnjujemo, tudi na drugih nivojih izpopolnjujemo sebe in svoja spoznanja, če le znaš opazovati sebe in vežbati na tak način. Lahko pa te nekdo, ki deluje na ta način vodi. Tako sem dodala tudi to raziskovalno noto moji vadbi. Resnično želim, da bi se vsak posameznik gibal zavedno in se ‘bildal’ z gibanjem na vseh nivojih, ne samo na fizičnem. Pri tem nivoju sploh znamo pretiravat, kajne?!

 

Z glavo skozi zid, sam da nekaj delaš in noriš, pa ni važno, ali si delaš škodo, sam sebi in svojemu telesu ali ne!!!

 

Tako se je ustanovil LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru…

 

Tako sem približno leta 2016-2017 ustanovila LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru, kjer ustvarjam in razvijam in seveda poučujem popolnoma svojo, posebno in edinstveno vadbo imenovano VITAS ENERGY, katera se vas dotakne na vseh nivojih, ne samo na fizičnem 😉

 

Vadba VITAS ENERGY

Vadba se razvija že dolgo let, to je resnično moj doživljenjski projekt, ker vsakič, ko delam odkrijem nekaj novega, globjega…. Ko sem začela razvijati ta projekt, na začetku še imenovan VITALIS, sem ga začela graditi najprej bolj na fizičnem nivoju….kaj to pomeni? Skompletirala sem vaje in začela raziskovati, kako delujejo na telo. Nato se je projekt iz leta v leto poglabljal in ‘posodabljal’, kar se tudi še danes 🙂 

 

Torej začela sem na fizičnem nivoju s pridihi sprostilnih energijskih vaj…danes so poleg energijsko-fizičnega pridiha dodana globlja spoznanja o sebi in svojem napredku…

 

Zgodovina in nastanek vadbe VITAS ENERGY si oglej klik klik TUKAJ.

 

Tako da, pustimo se presenetiti, kam vse me bo še moja analitično-raziskovalna pot peljala…. Nadvse se veselim tega doživljenskega raziskovanja, s katerim tudi sama rastem in tako pomagam skozi svojo rast – rasti tudi drugim… Tako se boljše počutijo v svoji koži in konec koncev, da tudi boljše spoznajo samega sebe.

 

Hvala za pozornost in zaupanje 🙂

 

Vse dobro vam želim ?

 

Mojca, lavitas.si

Če želite še malo več prebrati o meni, vam pripenjam link do intervjuja, objavljenega na portalu moia.in…

Intervju si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati osebno na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin o gibanju, dihanju, meditacije, la vitas nasveti,… lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.