Narava boža našo dušo in telo

Narava boža našo dušo in telo

NARAVA BOŽA NAŠO DUŠO IN TELO …ali pa tudi…

 

Narava boža našo dušo in telo …je pa tudi naša največja učiteljica, saj nam daje močne lekcije, skozi katere nas prebuja in dviga zavest!

 

Narava, tako lepa, polna čudovitih kotičkov, polna sožitja, polna pozitivne energije in ljubezni.

 

✔ Kako zelo nas narava umiri in sprosti?

 

✔ Kako zelo nam dvigne naše razpoloženje in nas napolni s pozitivno energijo?

 

✔ Znate ceniti te prelepe trenutke, ki so resnično dragoceni? 

 

Ljudje smo različni… Nekateri smo bolj odprti za te naravne lepote, nekateri pa malo manj. Odvisno, v kateri fazi življenja živimo in kaj trenutno izkušamo. Pa vendar, kakršnekoli probleme že imamo, s kakršnimi koli izzivi se že srečujemo…

 

NARAVA BOŽA NAŠO DUŠO IN TELO …ali pa tudi…

Tako zelo bi nam bilo lažje, če bi bili povezani z našo MATI ZEMLJO, z našo PRELEPO NARAVO, ki nam toliko daje. Daje nam dom, kjer lahko živimo. Daje nam hrano in osnovne potrebščine, da lahko nemoteno rastemo in se telesno razvijamo od malega navzgor. Dostikrat se tega sploh ne zavedamo in nam je vse skupaj postalo zelo samoumevno.

 

Tako smo se tudi skozi stoletja zelo zelo oddaljevali od naše prelepe narave in jo začeli izkoriščevati, onesnaževati, izčrpavati,… Človeški pohlep je enostavno preveč zrastel in tako do danes že kar dodobra opustošil našo naravo, katera nam še vedno brezmejno daje in samo daje.

 

Prišli smo do močnega neravnovesja na zemlji. Tako nam je tudi MATI ZEMLJA spregovorila in nam še vedno govori.

 

✔ Opozarja nas, da nekaj delamo hudo narobe.

 

✔ Opozarja nas, naj se zazremo malo vase in premislimo o vseh naših zunanjih dejanjih.

 

Kako nas opozarja?

 

S potresi, izbruhi vulkanov, orkani, sušami, ja tudi z epidemijami,… Vse to dela v naše skupno dobro. Vse to počne, da nas ponovno uravnovesi. Da najprej sebe uravnovesi in seveda posledično tudi vse nas na njej. Da se zbudimo in spregledamo.

 

♾ Kaj delamo narobe in zakaj smo pripeljali našo mati zemljo do takšnega neravnovesja?!

 

Če nekaj naravi vzameš, potem ji po drugi strani nekaj tudi vrni! Pika. Če ti je narava dala zelenjavo za kosilo, ji vrni na ta način, da jo ne onesnažuješ, da posadiš vsako leto kako drevo ali dva ali sto,… Če narava skrbi za nas, je naša dolžnost, da tudi mi skrbimo za njo. Če pa ji samo jemljemo, posledično razvijamo neravnovesje na zemlji, katerega občutimo VSI.

 

♾ Zakaj bi si želeli takega NERAVNOVESJA na zemlji, saj posledično trpimo  zaradi njega vsi!

 

Zazrimo se vase in si odgovorimo na preprosta vprašanja.

 

Kakšen odnos imamo do narave?

❣ Skrbimo za njo?

 

❣ Ali nam je mar za njo?

 

Če nam ni mar za njo, nam ni mar za nas in naše prihodnje generacije? Nekako se uničujemo, kar sami sebe, pa se tega sploh ne zavedamo. Ker nas vodi notranji nemir, jeza, žalost, močni strahovi, nevera vase, nezaupanje vase, nezadovoljstvo, nizka samo vrednost, potreba po prevladi in premoči, katera izvira od prej naštetih stanj… Če se nimamo radi, kako bomo imeli radi druge, kako bomo skrbeli za druge…

 

♾ Kako bomo potem skrbeli tudi za naravo?

 

Dvig zavedanja…

Zato je zelo pomembno, da se zazremo vase, da poiščemo vzroke za vsa ta negativna čustva, ki jih nosimo v sebi. Se soočimo z vsemi globokimi čustvi, ki nas bremenijo, se pomirimo z njimi in jih spustimo iz svojega življenja.

 

Tako bomo dvignili zavedanje in odnos do sebe. Posledično bomo spremenili odnos tudi do drugih in seveda tudi do naše prelepe narave. Takrat bomo imeli našo prelepo naravo možnost začutiti v pravi luči. Takrat se bomo lahko z naravo resnično povezali in dobili pravo sočutje do nje. In tudi ona nam bo odgovorila s še bolj prelepo energijo, polno lepote in pozitivnih utrinkov.

 

NARAVA BOŽA NAŠO DUŠO IN TELO …ali pa tudi…

Že sedaj, če se povežemo z naravo, jo lahko začutimo v vsej njeni lepoti.

 

Predstavljajte si, da narava-MATI ZEMLJA zaživi v svoji popolnosti.

 

Predstavljajte si, da človek konča svojo misijo izkoriščanja in uničevanja narave.

 

Predstavljajte si, da vsi na naši dragoceni zemlji zaživimo v ravnovesju, spoštovanju in ljubezni.

 

Kakšna bi bila narava potem?

 

Kakšne lepote bi lahko okušali potem?

 

Kakšne pridelke bi lahko jedli potem?

 

Kakšen zrak bi dihali potem?

 

Kakšno vodo bi pili potem?

 

Še bi lahko naštevala… Mislim pa, da veste kam pes tokrat taco moli. In vsi, ki berete tale prispevek, čutite, kako noro SOŽITJE bi lahko imeli in v kakšni prelepi harmoniji z naravo bi lahko živeli.

 

Zato zavihajmo rokave in akcija.

 

Vsak sam, najprej pri sebi. Poglej najprej pri sebi, kakšen odnos imaš do sebe, do drugih, do narave? Če škodiš sebi, škoduješ tudi drugim in naravi. Vse je povezano med seboj. Če zliješ v zemljo škodljivo snov z mislijo…ah saj bo zemlja to prečistila. Medtem pa ta škodljiva snov steče v podtalnico in onesnaži TEBI  in vsem drugim pitno vodo… Ni ravno najboljše, kajne.

 

Glejmo malce bolj široko in naprej.

Nismo sami tukaj. In če si misliš s podobnimi dejanji, ah saj to ni nič takega… In tako razmišlja še tvoj sosed, pa njegov sosed,… Pa smo zgradili že močno verigo proti SEBI!

 

Zato glejmo široko, glejmo v prihodnost. Skrbimo zase in sebi privoščimo najboljše, tako bomo avtomatsko delovali tudi navzven, za druge. Delajte dobro sebi in drugim, glejte široko in posledično.

 

Če danes naredim nekaj, kakšna bo posledica mojega dejanja jutri, čez mesec, leto dni, ali 50 let naprej.

 

Zelo pomembno, da se sprašujete ta vprašanja ob vseh vaših dejanjih.

 

♾ So vaša dejanja doprinos vam, drugim, naravi, planetu samem?

 

♾ Ali so ta dejanja doprinos samo VAM na škodo drugih, na škodo narave, planeta samega?

 

Veste, če je ta druga opcija, se mora vaše ne ravno super dejanje nekje uravnovesiti, seveda na škodo drugega. Nekdo vedno plača davek! Kratkoročno mogoče izgleda, da ga bo plačal nekdo drug. A dolgoročno se nam vse vrne in obrne. In tako smo si sami izkopali prav široko in globoko luknjo, v katero smo sami tudi notri padli. Saj smo si jo v ta namen tudi izkopali, ne da bi vedeli.

 

Žalostno, pa vendar močno resnično.

 

Teta karma že ve…

Zato glejte široko, pazite na svoja dejanja. Če si nekaj ne želiš za sebe, zakaj to delaš drugim? Saj veš, vse se vrača in obrača. Da se uravnovesi! Teta karma že ve, kaj dela. Zato vam toplo priporočam, da ne delajte ničesar takega, kar ne bi želeli, da bi se zgodilo VAM. Ker boste to dejanje kaj hitro izkusili na svoji koži. Prej, kot si boste lahko mislili.

 

Delajte dobro sebi in drugim, dobro se z dobrim vrača.

 

Drugače se pa življenjska karma vedno vračaDa uravnoveša energije in dviga zavest. Tako kot mati narava uravnoveša energije na svoj način, jih tudi mi uravnovešamo preko lekcij in novih spoznanj tudi z njeno pomočjo. Pa vendar nam takrat to uravnovešanje ravno ni najbolj ljubo, saj po navadi imamo takrat kar boleče izkušnje, preko katerih potem pridemo do novih spoznanj. Preko katerih si potem razširimo svoja obzorja in vedenja.

 

Pa vendar ni potrebno, da razširimo svoja obzorja s težkimi preizkušnjami in bolečinami.

 

Res smo ljudje zelo hecni. Zdi se, kot, da vse to rabimo, da se sploh kam premaknemo. Da nam klikne v zavedanju in potem naredimo pri sebi spremembo.

 

✔ Zakaj ne bi prišli do široke slike na miren način?

 

Mogoče s pomočjo drugih, kateri imajo že širšo sliko in nam lahko pomagajo razširiti obzorja. Ja, ljudje smo zelo zanimiva bitja. Nekateri so bolj odprti za pozitivne spremembe. Drugi pa rabijo malce bolj močno izkušnjo, da se potem lahko premaknejo naprej in postanejo ‘boljši jutri’.

 

NARAVA BOŽA NAŠO DUŠO IN TELO …ali pa tudi…

Tudi narava nas opozarja na naša nespametna dejanja… Pa je še vedno preveč ljudi, ki gledajo zelo ozko in sebi v prid. Pa vendar bo narava naredila in vzpostavila ravnovesje na tak ali drugačen način. Torej pravijo, če ne gre z lepa, pa bo žal moralo iti bolj na trdo in boleče…

 

Zato se malo zamislimo. Vsak sam nad seboj. In tako bomo lahko najprej … vsak sam pri sebi… uvajali spremembe in pozitiven odnos do sebe in počasi bomo lahko potem gradili tudi pozitiven odnos do drugih, do narave, do živali,…

Zbudimo se iz svojih iluzij in naredimo nekaj dobrega za sebe, za druge in za MATI ZEMLJO.

 

✔ Tako bomo lahko največji doprinos SAMEMU SEBI.

 

✔ Sedaj pa zavihajmo rokave in AKCIJA.

 

✔ Delo na sebi, širimo obzorja, delamo dobro sebi, drugim in za naravo. Krog se na koncu vedno konča pri nas samih. Zapomnite si to!

 

Pa prijetno popotovanje.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svet. klik klik TUKAJ.

 

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih terapij… klik klik TUKAJ.

 

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU svobodnejšemu gibanju in NOTRANJEMU RAVNOVESJU? Poglej spodaj ?

 

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Več dinamike, veselja, radosti, tudi veliko raztegovanja in vaj za moč in pravilno držo lahko doživite na naših plesnih vitas energy dance urah. Več o sami uri klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

 

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.