ACCESS BARS TRETMA

ACCESS BARS ® je osnovna tehnika ACCESS CONSCIOUSNESS™ -a. Je eden izmed orodij in procesov oblikovanih z namenom, da vsem omogočijo več zavesti. Zavest vključuje vse, brez obsojanja. Je voljnost in sposobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih svojega življenja. Tako imamo možnosti nenehnega prebujanja v svetu z več možnosti, izbire in več življenja.

.

ACCESS CONSCIOUSNESS™

je torej zbirka orodij in tehnik, katere nas osvobajajo polarnosti, ujetosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev vaših misli, občutkov in čustev. Ko delujemo iz končnosti in zaključkov, imamo le malo izbire in omejene možnostiPolarnost nam onemogoča, da bi videli stvari takšne, kot so. Da bi spremenili, kar želimo spremeniti. Povzroča, da delujemo iz travm in dram, vznemirjenja in spletk te realnosti.

Tako je ACCESS CONSCIOUSNESS™ razvil več tehnik in orodij, s katerimi si lahko pomagamo osvobajati vsega, kar nam ne služi več. Pa če se tega zavedamo ali ne in si tako izboljšujemo kakovost svojih življenj.

Access Bars - Mojca RibičKot sem omenila že zgoraj je eden izmed teh orodij in tehnik tudi ACCESS BARS ® tretmaji.

 

ACCESS BARS

Pri tej tehniki osvobajamo in brišemo vse vzorce, travme, prepričanja o vsem, ki nas zavirajo in nam preprečujejo naš osebni napredek. O denarju, samopodobi, kako funkcioniramo, na kakšen način odreagiramo na situacije v življenju, kako razmišljamo, kaj nam te misli vzbujajo. Katera čustva, ki nas ustavljajo, nam povzročajo žalost, jezo, neodpuščanja,…

 

Misli, čustva, ki nam povzročajo ali travme ali omejitve, ali nas preprosto vržejo na avtomatizem.  Tako počnemo vedno vse na enak način in se nekako ukalupimo in vržemo v začaran krog brez napredka v življenju.

 

Takrat rečemo, da smo se zataknili v dani situaciji ali življenju na splošno.  Ne znamo iti naprej, ker ne zmoremo pogledati situacije iz širšega zornega kota. Tako osebno stagniramo. Kar pomeni, da imamo vedno manj energije, smo vedno bolj nezadovoljni sami s seboj. To nezadovoljstvo se pa lahko kaj hitro zasidra v našem telesu v obliki katerekoli bolezni ali drugega slabega stanja telesa in počutja.

ACCESS BARS ® tehnika

je zasnovana tako, da z blagim pritiskom na 32 točk na glavi sproščamo nasičenost ali že kar zasičenost energij, katere so se nabrale na določenih področjih. Recimo na podlagi naših prepričanj glede, kaj je prav in kaj ne… Glede kreacije, kreativnosti in ustvarjanja, telesa samega in zdravja, radosti, jeze, sreče, sodb, denarja in vsega ostalega obilja, zavesti same na splošno in tudi podzavesti, kontrole nad seboj in drugimi, notranjega miru in umirjenosti same, … Torej vsega, kar se zavedamo ali pa tudi ne zavedamo in hranimo v svoji podzavesti.

Torej z blagim pritiskom na teh 32 točk na glavi sproščamo vse te energije, ki so ujete v možganih in telesu. Telo se osvobaja, lahko bi rekla kar resetira in zgodi se kot neka razelektritev možganov. Tako se vse te težke energije sprostijo in pustijo za seboj prostor novim lahkotnejšim energijam, ki nas podprejo pri svobodnejši kreaciji našega življenja. Tako imamo pred seboj veliko novih in drugačnih možnosti, katere nam lahko veliko bolj podprejo naše življenje in seveda našo funkcionalnost v njem.

To je proces, s katerim lahko spremenimo vse, kar v življenju več ne deluje za nas.

Kot sem že omenila, vse misli, vzorci ali prepričanja, ki jih imamo ali podedujemo so lahko dobri ali pa nas zavirajo, da bi lahko v življenju delovali svobodno in bolj v svojem jazu. Lahko vso to prtljago vlečemo že zelo dolgo s seboj, iz večih (prejšnjih) življenj… In tako imamo v vsakem življenju vedno več izzivov in zapletov, kateri nam onemogočajo naš napredek in lahko tudi naše poslanstvo, katerega smo prišli uresničiti. In vse to se shranjuje v naše možgane in celice, za katere je super, če se na vsake toliko časa naredi kot nek reset. Tako kot na računalniku, da lahko potem dela bolj tekoče in brez zastojev.

In prav ta reset vam ta tehnika omogoča.

ACCESS BARS…

ZA KOGA JE TA ENERGIJSKI PROCES PRIMEREN IN KAJ VAM LAHKO PRINESE?

ACCESS BARS ® tretma prejemajo lahko prav vsi, tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje.

Torej je ta tretma primeren za prav vsakega in vse, ki si želite pobegniti od vsakdanjega stresa in se tako malce sprostiti. Primeren je tudi za vse, ki želijo nekaj več… Več od življenja… Torej nekaj spremeniti v življenju na boljše, seveda, za vsakega, ki želi zaživeti v življenju bolj svobodno in uravnoteženo. Brez nekih nihanj, dram in nenehnih preizkušenj, ki nam jih meče življenje na pladenj, ko ne živimo v svoji resnici. Seveda sama tehnika ni dovolj, važen je tudi vaš iskren namen in volja do drugačnega, bolj lahkotnega življenja za vas.

Seveda vam ACCESS BARS ® kot tehnika pri tem pomaga in vas energijsko podpre. Delovanje pa se potem začne pri vas samih. S to tehniko si lahko izboljšate pritok obilja, kakršnega koli. Ali je to zdravje, ali denar, ali bolj preprosto in lahkotno delovanje. Prebudi se sreča, radost, osebno zadovoljstvo in izpopolnjenost, spanec je bolj globok in nemoten. Izboljša se splošno počutje, pozitivno razmišljanje in delovanje, poveča se zavedanje in upanje, osvobodimo se zamer, odvisnosti,…

Na splošno smo po tretmaju bolj mirni, svet okoli sebe zaznavamo na bolj miren in sproščen način. Tako da na stresne situacije ne odreagiramo z nekim besom ali jezo in pritoževanjem. Situacijo enostavno sprejmemo tako, kot je in se z njo ne obremenjujemo in vsak izziv rešujemo na zelo umirjen način. Tako se izboljšajo naši odnosi v okolici, v domačem okolju in tudi do nas samih.

Vse to in še več lahko začutite po ACCESS BARS ® tretmajih, če si le dovolite.

ACCESS BARS ® tretma traja približno 60 min. Že po približno 15-ih minutah izvajanja tega tretmaja preidejo možgani v globoko stanje relaksacije ali theta stanje. Tako se zažene proces samozdravljenja in bolj širokega zavedanja. In ravno v tem stanju se lahko naredijo veliki premiki in kasneje spremembe.

V najslabšem primeru boste odnesli od tretmaja globoko sprostitev in notranji mir, ki vam ga bo prinesel. V najboljšem primeru pa vam lahko ACCESS BARS ® tretma popolnoma spremeni življenje na boljše, točno tako, kot ste si že od nekdaj želeli.

Odločitev je vedno na vaši strani 😉

Na ACCESS BARS ®  tretma se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si ali preko obrazca spodaj.

 

ČAS trajanja tretmaja: 60min

 

PRISPEVEK:

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

 

AKCIJA V MESECU JANUARJU:

❣10% POPUST NA ACCESS BARS ENERGIJSKI TRETMA ❣

 

Pa skupaj spremenimo svet na boljše 🙂

 

Se veselim, da se spoznamo….

 

Hvala za zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

prijava na la vitas e novička

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči se na ENERGIJSKI TRETMA

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.