Energijski tretma

energijski tretma

Energijski tretma vam je lahko v zelo velik doprinos, če ste le odprti za energijsko podporo in tako lahko sprejmete energijsko pomoč za boljše počutje. Energijski tretma  je energijski proces, s pomočjo katerega telesu dovajamo energijo tja, kjer jo primanjkuje. Tako uravnovešamo naše energijsko telo s fizičnim. Osnovni energijski proces ali tretma je ACCESS BARS ® TRETMA. Poznamo pa še ogromno telesnih procesov, kateri nam izboljšujejo dobro počutje. Podrobno so opisani spodaj.

60,00 550,00 

Energijski tretma…

KAJ JE ENERGIJSKI TRETMA?

ENERGIJSKI TRETMA  je energijski proces, s pomočjo katerega telesu dovajamo energijo tja, kjer jo primanjkuje. Tako uravnovešamo naše energijsko telo s fizičnim.

Energijski tretmaji so orodja in tehnike ACCESS CONSCIOUSNESS™ .

ACCESS CONSCIOUSNESS™

je torej zbirka orodij in tehnik, katere nas osvobajajo polarnosti, ujetosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev vaših misli, občutkov in čustevKo delujemo iz končnosti in zaključkov, imamo le malo izbire in omejene možnosti.

Polarnost nam onemogoča, da bi videli stvari takšne, kot so in da bi spremenili, kar želimo spremeniti. Povzroča, da delujemo iz travm in dram, vznemirjenja in spletk te realnosti.

Tako je ACCESS CONSCIOUSNESS™ razvil več tehnik in orodij, s katerimi si lahko pomagamo osvobajati vsega, kar nam ne služi več, pa se tega zavedamo ali ne in si tako izboljšujemo kakovost svojih življenj.

 

ENERGIJSKI TRATMA

Osnovni energijski proces ali tretma je ACCESS BARS ® TRETMA, o katerem si lahko več preberete  TUKAJ.

Potem so pa tukaj še TELESNI ENERGIJSKI TRETMAJI, kateri ima vsak svoj namen. Odvisno je od nas-VAS, na čem bi želeli delati in kje bi se želeli osvoboditi bolečine ali kakršnekoli druge nevšečnosti v našem-vašem telesu.

GLAVNA RAZLIKA med ACCESS BARS ® TRETMA – jem in TELESNIMI ENERGIJSKIMI TRETMAJI je v tem, da pri prvem tretmaju (torej pri ‘barsih’) brišemo misli, prepričanja, vzorce v možganih. Pri telesnih energijskih procesih pa uravnovešamo tisto, kar so misli že v telesu zasidrale  in tako zopet vzpostavljamo ravnovesje v telesu.

energijski tretmaji - Mojca Ribič

 

Ponudim vam lahko naslednje TELESNE ENERGIJSKE TRETMAJE:

ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT™     več info

KOREKCIJA VIDA        več info

DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA     več info

MTVSS       več info

TELESNI PROCES ZA SPROŠČANJE MIŠIC       več info

CELIČNI SPOMIN     več info

OBNAVLJANJE IMUNOCITOZE    več info

BIOMIMETIČNO IN BIOMIMETRIČNO POSNEMANJE   več info

TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI     več info

LINFO-ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI     več info

 

 

Več o telesnih energijskih tretmajih si lahko preberete tako, da kliknete na besedo …več info… pri naštetih tretmajih zgoraj in si tako lažje izberete svoj tretma. Lahko tudi sami vprašate svoje telo, kaj potrebuje? Če mu boste prisluhnili, vam bo točno odgovorilo, samo dovoliti si morate in v tišini prisluhniti. Če pa ste v dvomih, pa me lahko kontaktirate na info@lavitas.si, pa bomo skupaj našli tretma, ki vam bo energijsko najbolje ustrezal ;). Večinoma, ko pridete na sam tretma, po pogovoru z vami, določimo telesni proces, ki bi vam bil tisti trenutek v največji doprinos.

 

Na vse telesne energijske tretmje se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si. Ko zakupite izbrano količino obiskov, se dogovorimo za ustrezen termin in vse ostale podrobnosti.

 

ČAS trajanja tretmaja: 60 min

 

PRISPEVEK:

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

PA SKUPAJ SPREMENIMO SVET NA BOLJŠE ?

 

Se veselim, da se spoznamo….

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič za vas izberem za vas določeno gibalno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.