Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Kaj je to?

Biomimetično je tisto, kar zaklepate v svoje telo, kadar poskušate posnemati ali razumeti druge. To je naravna Biomimetično in biomimetrično posnemanjesposobnost telesa, da se prilagodi okolici, ljudem. Biomimetrično posnemanje pa je način, kako sebe poskušate umestiti v prostor drugega. Recimo, ko se želite ujemati z vašo najboljšo prijateljico. Takrat se ji poskušate čimbolj prilagoditi, kajne?

 

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Kaj mislim s tem?

Kolikokrat se že slišali, da ste podobni svoji mami ali očetu? Ali še boljše…ste že slišali, da sta si dve dobri prijateljici čisto podobni. Da delata iste gibe, kretnje imata isto mimiko, podobno razmišljata, imata enake sposobnosti. Ste se kdaj vprašali ZAKAJ? Ravno zaradi tega našega biomimetično in biomimetrično posnemanja. Po eni strani želimo ugajati in tako po drugi strani zaklepamo informacije, kretnje, mimiko, razmišljanja drugih v svoje telo. Hecno, kajne?

Tako vam ta proces pomaga odkleniti vaš potencial in vaš ‘resnični’ jaz, da boste lahko zaživeli v popolni svobodi. Torej s procesom vse odstranjujemo, kar ni naše z namenom, da lahko zaživimo po svoje in tako kot bi v bistvu nezavedno radi živeli.

Biomimetično in biomimetrično posnemanje – BONUS

Pri tem procesu se lahko vključi še en proces. To je proces za povečanje delovanja možganov. Po navadi ne uporabljamo celotne kapacitete možganov.

 

Lahko bi rekli, da kar zelo premalo uporabljamo naše možgane, saj večinoma delamo vse avtomatsko. Smo kot pilot. Zjutraj se prižgemo, opravimo vse svoje obveznosti in ko gremo spat se izklopimo. Večina nas deluje na ta način.

 

Tako se tudi naši možgani polenijo in izgubljajo svojo zmožnost delovanja. S tem procesom pa povečujemo zmožnost delovanja možganov. Proces se priporoča predvsem takrat, ko imatedolgoročne projekte na programu. Ali študenti in dijaki in seveda tudi vsi ostali, ki imate pred seboj naporna izpitna obdobja in preverjanja znanja.

 

Seveda proces priporočam vsem, ki si želite izključiti svojega avtomatskega pilota in zaživeti polno življenje.

Oba procesa se lahko delata samo skupaj, saj moramo najprej odstraniti vse kar ni naše, da lahko potem spreminjamo in prebujamo našo pravo kapaciteto uporabe možganov.

Na biomimetično in biomimetrično posnemanje  tretma se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si ali preko obrazca spodaj.

 

ČAS trajanja tretmaja: 60min

 

PRISPEVEK

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

 

PA SKUPAJ SPREMENIMO SVET NA BOLJŠE. ?

 

Se veselim, da se spoznamo….

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

prijava na la vitas e novička

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči se na ENERGIJSKI TRETMA

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.