Telesni proces za sproščanje mišic

delavnica dihanja - ozavestimo naravno dihanjeTelesni proces za sproščanje mišic je še en odličen proces, kateri nam sprosti vse zategnjenosti in preobremenjenosti v mišicah.

 

Mišice se zakrčijo zaradi večih razlogov:

 

  • ali smo preveč obremenjevali svoje telo (preveč športa naenkrat, športali smo preko svojih trenutnih zmožnostih)
  • ali je telo doživelo kakršni koli šok (ali nas je pičila samo čebela ali pa se nam je zgodilo kaj želo težkega in šokantnega v življenju ali smo podoživeli kako traumo…, lahko so nas ljudje sodili in nas napadali… takrat se telo avtomatsko zakrči in zapre)
  • staranja (ko se telo stara, se krči, zato pravijo, starejši ko smo, bolj ‘skup’ lezemo). Mišiče niso več tako prožne in počasi se krčijo in vse manj jih uporabljamo, seveda prihajajo tudi bolečine.

Telesni proces za sproščanje mišic

pomaga tako pri sproščanju in razrahljevanju mišic in s tem tudi spuščanju traum in šokov, ki so nastali ob zgoraj navedenih razlogih. Lahko si pomagamo pri ‘musklfibru’ ali pri bolečinah v križu, vratu, ramenskemu obroču, nogah. Skratka, ta telesni proces je prva pomoč za vse zategnjenosti in bolečine v mišicah, ki so posledica dolgotrajne zategnjenosti mišic. Kar lahko deluje že travmatično vse skupaj. Včasih si sploh ne dovolimo sprostiti mišic, ker smo že kar navajeni, da nas boli v križu, recimo. Ta proces nam resnično pomaga tako fizično in umsko sprostiti vse zakrčenosti mišic v telesu.

 

Priporočam ga predvsem:Telesni proces za sproščanje mišic

  • plesalcem
  • športnikom
  • pevcem
  • delavcem v proizvodnjah in za trakom

 

Torej vsem, ki vsakodnevno preobremenjujete telo z ponavljajočimi se gibi. Telesni proces deluje tudi za preobremenjene živali.

 

Kot vsak telesni proces, tudi tega delamo tako, da polagamo roke na zakrčene predele telesa, na katere energijsko vplivamo na sproščanje le teh. Proces sproži rahljanje mišice in globoko sprostitev, da se mišica lahko potem  obnovi in regenerira.

Na telesni proces za sproščanje mišic se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si ali preko obrazca na desni strani.

 

ČAS trajanja tretmaja: 60min

 

PRISPEVEK:

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

 

PA SKUPAJ SPREMENIMO SVET NA BOLJŠE ?

 

Se veselim, da se spoznamo….

 

prijava na la vitas e novička
KAKO VAM LAHKO ŠE PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU?
POGLEJ SPODAJ ?

 

NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči se na ENERGIJSKI TRETMA

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.