MTVSS

MTVSS energijski telesni proces (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj univerzalnih,  dinamičnih in uporabnih energijskih telesnih procesov Access Consciousness-a, ki se izvaja s polaganjem rok preko oblačil. S tem procesom zaženemo preko 30 energij, katere nam pomagajo vzpostavljati naše notranje ravnovesje v telesu.

 

MTVSS energijski telesni proces uporabljamo za krepitev in ojačitev in stabilizacijo IMUNSKEGA SISTEMA, tako hkrati obnavljamo celotno telo na splošno, obnavljamo vse celice, kar posledično pomladimo telo. Stimulira in jača celotno naše okostje. Je tudi podpora mišicam in celotnemu telesu med in po vsakem gibanju ali športnih aktivnostih ali pri vseh naporih, ki jih nismo vajeni vsak dan (recimo: hoja v hribe). Zakaj? MTVSS zelo aktivira regeneracijo celotnega telesa, vseh mišic in sklepov. Tako ga priporočam vsem gibalno aktivnim ljudem in športnikom.

 

Ta energijski telesni proces delamo, kadar je prisotna bolečina v telesu (hernija, menstrualne težave in bolečine, glavoboli in migrene, vročina, avto imune bolezni-alergije,…). Zelo učinkovit je tudi, kadar smo pod stresom in neprestanimi pritiski, saj jih popolnoma izniči in nas globoko sprosti.

MTVSS energijski telesni proces se uporablja:

tudi za stimulacijo, obnovo in boljše delovanje posameznih notranjih organov in za izboljšanje delovanja različnih telesnih sistemov:MTVSS - energijski telesni tretma

 • centralnega živčnega sistema,
 • električnega sistema telesa,
 • limfnega in hormonskega sistema,
 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic,
 • prebavnega sistema in črevesje,
 • dihalnega sistema in aktivacijo pljuč,
 • dermalnega sistema,
 • reproduktivnega sistema…

MTVSS – telesni energijski proces in njegovo delovanje

Molekularna struktura naših teles je zasnovana s sistemom spreminjanja vezljivosti. Zato, da bi naše telo razpadlo, se postaralo in oslabelo, morajo kemične in molekularne strukture v telesu spreminjati vezljivost. Ko zaužijemo telesu tuje elemente, gravitacija povzroči spremembo vezljivosti in tako ti elementi postanejo druge snovi. To razgradi molekulo in ustvari razpadanje telesa. Dalj časa, ko je naše telo podvrženo gravitaciji, več sprememb vezljivosti se pojavi.

Delci, ki jih vdihujemo, s spreminjanjem vezljivosti in spreminjanjem molekul v druge snovi povzročijo degeneracijo in razpadanje telesa. Vsakič ko se vezljivost spremeni, se spremeni molekularna struktura telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

 

MTVSS je torej energijsko orodje, katerega izberemo za izničenje skoraj vsega, kjer telo ne deluje pravilno. Če odpravljamo kako travmo, se lahko zgodi, da jo lahko oseba začuti, ker njeno telo odpravlja škodo, ki jo je utrpelo. To zna biti precej neprijetno. Če je oseba pripravljena iti čez to travmo, se s pomočjo procesa lahko izničijo in popolnoma spustijo.

 

✨✨✨

Kar tukaj pa bi omenila še en proces RNK, ki je zelo podoben in deluje na strukturiranju celice. Oziroma povrne celico v prvotno sestavo. To je telesni proces,  ki odstranjuje spremembe RNK, ki so lahko posledica cepljenja in tudi vseh drugih zunanjih dejavnikov, ki vplivajo na spremembe v naših celicah (vsa cepiva, zdravila, umetna hrana, e-ji,…). Torej ta proces vpliva na strukturo celice. Popravlja degradacijo zunanjih dejavnikov, katere sem naštela zgoraj. Zelo se uporablja pred in po cepljenju, saj poškodovane celice rehabilitira in jih nastavlja na naravno frekvenco.

Na MTVSS tretma ali zgoraj omenjen telesni proces RNK se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si ali preko obrazca na desni strani.

 

ČAS trajanja tretmaja: približno 60 min

 

PRISPEVEK:

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

Pa skupaj spremenimo svet na boljše 🙂

Se veselim, da se spoznamo….

 

Hvala za zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

prijava na la vitas e novička

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči se na ENERGIJSKI TRETMA

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.