Ravnovesje gibanja
in notranjega miru

1. DARILO ZA VAS: Brezplačna LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.

2. DARILO ZA VAS: Brezplačni video NASVET

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet O PRAVILNI DRŽI v različnih prostorskih nivojih.

prijava na la vitas e novička
la vitas - tempelj gibanja in notranjega miru

Tempelj La Vitas

Tempelj gibanja in notranjega miru

"Cvet ne razmišlja o tem, da bi tekmoval s cvetom zraven njega. Samo cveti."

Namen LA VITAS – templja gibanja in notranjega miru je,
da ozavesti, kako pomembno je gibanje, da ljudem
pomaga pri lahkotnejšem gibanju, skozi katerega se učimo
začutiti svojo vita energijo.

Ozavešča pa tudi, kako pomembno je vsakodnevno sproščanje, da lahko ohranjamo svoj notranji mir, ki nas pripelje do lahkotnega in predvsem željenega bivanja.

Kliknite na sličico in si oglejte predstavitveni video La Vitas

Vitas
Energy
vadba

Vitas Energy on line

Moto vadbe VITAS ENERGY ON LINE je, da lahko vadite od doma. Namen je, da se združimo in skupaj naredimo nekaj za svoje telo in dušo. Tako poskrbimo za zdravje in splošno dobro počutje.

Stretch & Relax

Poudarek je na raztezanju vseh mišičnih skupin in na koncu dodamo še globoko sproščanje celotnega telesa, katerega pripravimo na kvalitetni počitek.

PREDSTAVITEV VADBE VITAS ENERGY

Oblikujmo telo in TNZ

Pri vadbi dihamo s celim telesom in se na začetku najprej umirimo, nato pa damo poudarek na oblikovanju telesa in posvetimo večji del ure ravno vajam za oblikovanje telesa.

Solo Vitas Energy

Opredelimo vaše gibalne težave, pogledamo vašo držo, pozicijo stopal, vašo gibljivost – zakrčenost in nato skupaj oblikujemo vaje samo za vaše potrebe.

NAPOVEDNIK

Napovedujemo ...

ZVOČNA KOPEL
ZVOČNA KOPEL

Zvočna kopel-zvočna sprostilna ura

Odlična zvočna sprostilna ura, ki te globoko sprosti in umiri. Zvočne vibracije kristalnih skledic in ostalih inštrumentov so resnično pravi balzam za dušo in telo :). Zvočne vibracije so zelo čarobne in delajo močne premike, če se jim le odpremo, jih sprememmo ter jim dovolijo, da opravijo svoje delo v naše najvišje dobro ;).

TEMA: 

ZVOČNA KOPEL

Zvočna meditacija

V meditaciji vas vodim skozi celotni proces globokega sproščanja vseh mišic, celotnega telesa in uma. Tako lahko resnično poskrbimo, da se bodo vse mišice oz. celotno telo sprostilo in  pripravilo za nove gibalne in umske podvige.   

TEMA: 

Dihanje in sprejemanje ali dajanje, la vitas
ZVOČNA KOPEL

Delavnica o dihanju

Ker je DIHANJE tako ključnega pomena, sem se odločila, da vam pomagam ozavestiti naše naravno dihanje in ga prenesti iz mirnega stanja v aktivnega, torej v gibanje. Naredili bomo vaje, ki vam bodo pomagale pri dihanju skozi celo telo in to prenesli v prakso, da boste videli, na kakšen način pristopiti h gibanju in hkrati obdržati naravno dihanje celega telesa. Na koncu vas čaka čudovito sprostilno presenečenje 🙂.

on line gong kopel z Mojco Ribič
ZVOČNA KOPEL

Gong kopel

priporočam vsakomur, ki je non stop v naglici in posledičnem stresu in vsem, ki iščete svoj NOTRANJI MIR in globoko SPROŠČENOST. Povezava s samim seboj je zelo pomembna, kar pa lahko dosežemo v zen stanju ali globoko sproščenem stanju, do katerega nas gong vibracije in čarobni zvoki tudi nežno popeljejo 😉

TEMA: 

BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič
ZVOČNA KOPEL

On line Gong kopel

priporočam vsakomur, ki je non stop v naglici in posledičnem stresu in vsem, ki iščete svoj NOTRANJI MIR in POPOLNO SPROŠČENOST. Povezava s samim seboj je zelo pomembna, kar pa lahko dosežemo v zen stanju ali globoko sproščenem stanju, do katerega nas gong vibracije in čarobni zvoki tudi nežno popeljejo 😉

TEMA: 

la vitas dbate, tako posebne in edinstvene
ZVOČNA KOPEL

LA VITAS DEBATE

📣NOV LA VITAS DOGODEK📣 

Debata, ki te navduši, ti da energijo, ti dvigne razpoloženje, te spravi v dobro voljo. Kakorkoli že… Take debate rabimo, da si pomagamo med seboj in si tudi kolektivno
dvigujemo pozitivno energijo!
Seveda vas čaka na koncu ali vmes tudi PRESENEČENJE, ki naj bo SKRIVNOST ;).

TEMA: 

ZVOČNA KOPEL

Vitas Energy SELF CARE delavnica

VITAS ENERGY-SELF CARE … rdeča nit delavnice je, da ves čas skrbimo za svoje zdravje preko gibanja, zdrave prehrane, sproščanja, meditacije,… Torej ozaveščanja celotne preventive zdravja, katero vpeljujemo v svoj vsakdan. Moj moto delavnice je, da je boljša preventiva kot pa potem boleča kurativa. Je pa res, da zahteva preventiva DELO, delo na sebi :).

Prihajajoči dogodki

Koledar dogodkov

ON LINE DEJAVNOSTI

Spletni tempelj LA VITAS

Pokukaj malo v SPLETNI TEMPELJ. Klikni na spodnji gumbek 😉

Blog

Novice in druge objave

Ponujamo vam ...

Spletna trgovina La Vitas

ENERGIJSKE esence

Vstopnice in orodja za osebnostno rast

  MNENJA UPORABNIC

  Kaj pravijo zadovoljne uporabnice

  Definitivno priporočam Mojčine storitve za vse tiste, ki danes v tem ponorelem svetu potrebujete notranji mir in sproščanje. Z Mojčinim profesionalnim znanjem in njeno toplino, boste dosegli super rezultate, notranji mir in razgibanost telesa.

  TANJA

  Mojca je zakladnica različnih znanj, ki jih z veliko predanostjo, globino, srčnostjo predaja na svojih dogodkih. S svojo umirjenostjo te popelje v globine…globine svojega telesa in duha…v globine svojega giba in diha… Po udeležbi njene delavnice OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE je dihanje dobilo »nov pomen«. In sprostilna zvočna kopel, ki jo je izvedla na koncu delavnice. Izjemna izkušnja. Mojca, hvala, ker nas spominjaš, kako pomembno je pravilno dihanje, gibanje, sproščanje…

  TATJANA

  Dober glas seže v deveto vas. Zelo sem hvaležna za to dušico, ki nas vsakič nauči kaj novega, koristnega in zeeelooo potrebnega za zdrav način življenja. Sem oseba, ki raje vadi v skrbno izbrani družbi in pri Mojci je to prava sprostitev duha in telesa. Z njo in njeno vadbo VITAS ENERGY se moj um umiri, težave marsikdaj spuhtijo in telo je spet na 1.mestu. Hvala, Mojčica, za vsak trenutek, ki ga preživiva skupaj!

  DONATAJA

  Vadba VITAS ENERGY ON LINE te počasi, a vztrajno prevzame, zaobjame celo telo, nevsiljivo postopoma prebuja uspavane mišice, prečisti in sprosti um in duha … nevezano na dan ali uro, ko začutite željo ali potrebo, v stanovanju ali v naravi, torej kjerkoli in kadarkoli... meni je dala veliko (nove energije in tudi umirjenosti) in na srečo tudi vzela (glavobole, tesnobo, bolečine v vratu, križu...). Priporočam vsem, ki se zavedate, da imamo le eno telo in da nas bo, če bomo zanj lepo skrbeli, le to nagradilo z dobrim počutjem in kvalitetnejšim življenjem...

  TATJANA

  Mojca je za mene eno veliko sonce. Zelo pozitivna, polna idej in ustvarjalne energije. Razvila je poseben način vadbe, pri katerem se takoj začuti, da jo ustvarja in predaja z srcem in z dušo. To je preprosto ona in njeno poslanstvo. Mojca HVALA ti ker si! Vadba je zelo pomemben del našega zdravja, saj nam da vitalnost in s tem prihrani marsikatero bolečino ali poškodbo sklepov. Zato vadbo priporočam vsaki in vsakemu, saj si tem si delamo naložbo za naslednja leta. Vsak od nas je odgovoren za svoje zdravje čisto sam in za to lahko tudi sam največ naredi! Zato ne odlašajte več ampak hitro v akcijo!

  LAURA

  LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE res delujejo in delajo čudeže. So močna energijska podpora in če si le malo odprt za intuicijo, ti prišepnejo prave informacije ob pravem času, na pravem mestu. Uporabljam jih že kar nekaj časa in so mi res že prave prijateljice postale ...;) Tudi individualna svetovanja pri Mojci so pravi balzam za dušo. Mojca te zna pravilno usmerit' in ti pokazat' kakšno drugačno pot in rešitev. Zna pogledati situacijo iz širšega zornega kota in jo vedno pogleda iz pozitivnega vidika. Od nje greš vedno polen upanja in te zna objeti s to svojo pozitivno energijo, ki te dvigne in ti da nov zagon.

  JERNEJA

  Čudovite gong ali ostale zvočne kopeli. Na njih se resnično lahko odklopiš, popolnoma sprostiš in odplavaš v zen svet :). Tudi zvočna meditacija je prav nekaj posebnega. Vsa ta čarobna glasbila ti pomagajo, da popolnoma sprostiš tako svoje telo kot tudi glavo, ki tako ali tako non stop nekaj melje in je to še najbolj naporno in izčrpujoče. Zato je tako pomembno, da znamo odklopiti svojo glavo, misli, da se možgani dobesedno malo odpočijejo. In ta glasbila ti resnično utišajo misli in popolnoma sprostijo naše telo. Resnično priporočam Mojčine zvočne dogodke oz. vse kopeli, ker te ona zna s pomočjo teh glasbil popolnoma sprostit' in odklopit'. Kar pa v teh časih rabimo te odklope popolnoma vsi...

  Kaja

  Najdete me tudi na...

  Portfolio

  Galerija

  Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Privacy Settings saved!
  Nastavitve zasebnosti

  Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

  Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
  SPREJMI VSE PIŠKOTKE

  1. DARILO ZA VAS:
  Brezplačna
  LA VITAS e-knjiga

  Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
  LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.

  2. DARILO ZA VAS:
  Brezplačni
  video nasvet

  Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,