Zakaj dihati s celim telesom?

Zakaj dihati s celim telesom?

Zakaj dihati s celim telesom?

Vitas živjo 🙂

Tokrat se vam oglašam, da vam malo približam delavnico dihanja OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE.

Zakaj ozavestimo?

Zato, ker se na delavnici samo spominjamo naravnih gibov dihanja. Le te smo skozi hitro in stresno življenje polno nepravih gibalnih vzorcev popačili in jih prilagodili tem vzorcem. Tako smo sebe prikrajšali za kvaliteten naraven dih, kateri je tako zelo pomemben za nas.

Zakaj dihati s celim telesom?

  • Da lahko pravilno, lahkotno in brezkrbno delujemo skozi dan.
  • Da smo bolj mirni in se lažje obvladamo v navalu stresa
  • Da se nas stres sploh ne dotakne in gre mimo nas.
  • Mišice so bolj prekrvavljene. Cirkulacija samega telesa se izboljša in ponavadi nas takrat ne zebe in smo polni energije. Tako se po gibanju mišice ob zadostni količini kisika tudi hitreje rehabilitirajo, spočijejo in ponovno pripravijo na kvalitetne gibalne podvige!
  • Tudi možgani dobijo dovolj svoje osnovne hrane-kisika. Tako se lažje zberemo in skoncentriramo na določeno delo, lažje razmišljamo in misli nam ne begajo kot ‘zmešane kure’, če se lahko malo pohecam ;). Tako lahko preprečimo tudi marsikateri glavobol, ki se ponavadi zgodi zaradi pomanjkanja kisika v možganih in seveda tudi zaradi drugih razlogov, če premalo pijemo tekočine (vode) na dan, itd.
  • Tudi notranji procesi, ki bazirajo na kisiku se pospešijo in izboljšajo. To pomeni, da se tudi presnova, prebava izboljša, kri dobi dovolj kisika in lahko dobro oskrbi tudi naše srce, ki je seveda zelo pomembno za nas.
  • Več kisika ko dovedemo v telo, več toksinov lahko iz telesa tudi z izdihom izločimo in tako na naraven način čistimo naše telo, um in energijo.

 

DELAVNICA DIHANJA – Zakaj dihati s celim telesom?

Še veliko je pozitivnih učinkov na telo, če smo zares predihani in dihamo s celim telesom. Zato vas resnično srčno vabim v svojo družbo. V raziskovanje samega sebe s skupnimi močmi, katere nas odprejo k višjemu zavedanju samega sebe in našega delovanja.


Skupaj zadihamo v boljši jutri, da spoznamo preproste dihalne vaje, skozi katere ozaveščamo vse dihalne mišice. Le te so odgovorne za dihanje s celim telesom in tako zadihamo res s polnimi, celimi pljuči.


Telo vam bo hvaležno, duša pa tudi, saj vam bo odgovorila z boljšim počutjem in notranjim mirom.


Če ste se začutili na delavnici, potem se lahko prijavite na info@lavitas.si ali kliknite TUKAJ, izplnete obrazec in že se kmalu vidimo na delavnici, katera vas bo globoko sprostila in napolnila s svežo vita energijo 🙂


Srčno vabljeni na delvnico dihanja OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE 🙂

 

Delavnice so organizirane v različnih krajih, podjetjih, seminarjih, izobraževanjih po Sloveniji. Vsak mesec bo določen termin tudi v naših LA VITAS prostorih v Mariboru.


Želim vam predihan dan, vask dan in se vidimo na delavnici.


Se že veselim snidenja in raziskovanja z vami .


Želim vam uravnoteženo življenje, vsak lahko začne pri osnovnem dihanju in tako lahko svoje ravnovesje gradi počasi in stabilno.

Kako vam lahko pomagam jaz?

Če želite, da vam pri vpeljevanju vaših sprememb in raziskovanja samega sebe lahko pomagam JAZ, vam dam par primerov na kakšen način:

NA TEMO DIHANJA:

Da bi lahko uskladili dihanje in sprejemanje ali dajanje, si lahko izberete trening dihanja v moji vitas energy skupini ON LINE (prijavi se TUKAJ) ali v živo (prijavi se TUKAJ).

Če želite spoznati bolj poglobljeno dihalne tehnike in vaje, se mi lahko pridružite tudi na delavnici DIHANJA. Več infos si lahko preberete klik klik TUKAJ.

Veliko video vsebin na temo dihanja lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO, DIHANJE, VAJE ZA NOTRANJO MOČ si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

 
Delite na družbenih omrežjih …

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.