GIBAJMO SE NA PROSTEM!

GIBAJMO SE NA PROSTEM!

Gibajmo se na prostem…

 

Ker je poletje končno tukaj, temperature so končno malo bolj prijazne do nas, je tudi bolj udobno vreme, da se lahko malo več gibamo na prostem. Kaj to pomeni?

 

Ko vidimo zunaj sonce, nas kar vleče ven… Da se malo posončimo in tako ulovimo malo d3 vitamina… Takoj se nam razpoloženje izboljša, počutimo se bolj sproščeno in lahkotno. Sonce nas napolni s pozitivno energijo in svet je videti takoj veliko lepši.

   

Zato vas pozivam…

Gibajmo se na prostem…

– lahko kolesarite, tečete, se sprehajate,… Najboljše po najboljše po gozdnih in poljskih poteh… ZAKAJ? Ker se imamo radi in sebi privoščimo svež in kvaliteten zrak.                                                                                     

– lahko plavate v morju, jezerih, rekah,… Ali športate na kakšen drugi vodni način…

 

In tako poskrbite za popolno rekreacijo svojega telesa in duha, saj plavanje in ostale vodne akcije resnično aktivirajo vse mišice na telesu in vsak si lahko sam svoj tempo drži in tako zase zelo veliko naredi….

 

Zopet nas bo sonce pomirilo in osrečilo in zvišalo naše dobro počutje, koža bo tudi zelo zadovoljna, ko bo dobila dovolj vitamina D.  Pa vseeno s soncem bodite prijatelji do določene meje in ne pretiravajte in se ne izpostavljajte predolgo, da ne boste imeli nezaželjenih posledic opeklin,…                                               

           

 – še veliko je “outdoor” športov, naj vam dam par smernic: tenis, odbojka na mivki, badbinton, nogomet, minigolf, rolanje, kotalkanje,… In še bi lahko naštevala… Pa vendar vsak posameznik najbolj ve, kateri šport ga navdušuje, zato kar pogumno na prosto, uživat na sonce in sveži zrak. 😉

 

pojdite v naravo… Tam se boste noro sprostili, uživali v tišini in naravnih zvokih vetra, ptic in drugih živali ter naužili svežega zraka

 

Gibajmo se na prostem… Sprostitev v naravi…

 

GIBAJMO SE NA PROSTEM!

 

Za par trenutkov postojite, povežite se z naravo in zadihajte s polnimi pljuči… Kar dihajte par minut enakomerno, globoko in mirno, tako boste predihali svoje telo, ki vam s pozitivnim počutjem odgovorilo bo. 😉

 

Boste videli, ko boste prišli nazaj iz sprehoda v naravi, boste veliko bolj sproščeni in umirjeni, energija se vam bo dvignila, vse vam bo lahkotno in spontano. Če živite v mestu ali kje v glasnejših naseljih, se vam bo ta razlika med okolji zdela že kar moteča. Ko smo sproščeni in umirjeni nam nikoli ne paše glasno okolje, polno neke prehitre akcije in dogajanja.

 

Tako da vas resnično pozivam, umirjajte se s pomočjo narave, povezujte se z njo in seveda tudi malo pazite in poskrbite za njo.

 

Mati narava nas hrani…

Prevečkrat pozabimo, da nas mati narava hrani. Nudi nam zatočišča sprostitve in umiritve, navdaja nas s pozitivno energijo. Tako ji lahko s kakšnim dobrim dejanjem tudi kdaj kaj vrnemo. Tako da poskrbimo za njo, jo ne onesnažujemo po nepotrebnem, posadimo kakšno drevo ali drugo rastlinico, poskrbimo tudi kdaj za kako živalico, če jo najdemo nebogljeno v naravi…     

 

Skratka bodimo prijazni do narave in posvečajmo ji malo več pozornosti kot ji sicer. Bodimo hvaležni za njene dobrote, zaradi katerih lahko živimo in obstajamo.

 

Naj zaključim z mislijo na preprosto gibanje v naravi in naravno dihanje za sprostitev uma in telesa, s pomočjo katere si lahko izboljšamo kvaliteto življenja in gibanja.

 

Čimbolj se gibajte in čim večkrat naravno dihajte s celim telesom in tako boste največ naredili za svoje zdravje in dobro počutje.

 

             Želim vam prijetno gibalno pustolovščino na prostem 😉         
                

Če si želite prebuditi naravno dihanje v sebi, vas vabim na delavnico DIHANJA. Imam jo vsak mesec v drugem kraju, na katero se lahko prijavite na info@lavitas.si ali kliknite TUKAJ. Izplnete obrazec in že se kmalu vidimo na delavnici blizu vas 🙂

 

Želim vam predihan dan, vsak dan in se vidimo na delavnici.

 

Se že veselim snidenja in raziskovanja z vami.

 

Dihanje in preprosto gibanje povadimo tudi na delavnici SELF CARE, tako da, če vas zanima, se lahko prijavite na TUKAJ 🙂

 

NA TEMO GIBANJA ti lahko ponudim:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če bi rada plesala in si malce prevetrila bokce, celotno telo in dušo, si srčno povabljena na plesno uro VITAS ENERGY DANCE, več si pa le preberi na klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

 

 

Želim vam prijetne počitnice in preproste ter sproščene poletne dni.

 

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

 

Vitas pozdrav.

 

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.