VITAS ENERGY – Vaje za raztegovanje nog

VITAS ENERGY – Vaje za raztegovanje nog

VITAS ENERGY – Vaje za raztegovanje nog     z Mojco Ribič

Vitas živjo,

danes se oglašam in vam pripenjam super VITAS ENERGY VAJE za raztegovanje nog. Obdelamo vse mišice na nogi. Torej prvo prednjo štiriglavo stegensko mišico, odmikalko in zadnjico ter zadnje stegensko mišico.

VITAS ENERGY VAJE za raztegovanje nog vam bodo raztegnile in sprostile celotne noge in jih pripravile na počitek ali na konkretno delo. Zato vam priporočam, da delate vse te VAJE za raztegovanje nog ali po treningu ali pred treningom ali kateremkoli drugem gibanju.

 

Program VITAS ENERGY ON LINE – vaje za raztegovanje nog z Mojco Ribič … si lahko ogledate na mojem you tube kanalu, kjer najdete še več gibalnih VITAS ENERGY VAJ, v mojem seznamu imenovanem VITAS ENERGY ON LINE.

Link do seznama … klik klik TUKAJ.

 

Če se želite priključiti vodeni vadbi on line VITAS ENERGY ON LINE, kjer z mojo pomočjo in 100% podporo skupaj gibalno rastemo in se razvijamo v bolj gibljive in močne osebnosti.

Na vadbo se lahko prijaviš … klik klik TUKAJ.

 

Pridno delajte, v kolikor imate vprašanje, mi pišite na info@lavitas.si.

Če želite biti na tekočem z VITAS ENERGY ON LINE VAJAMI, vas vabim, da se naročite na moj you tube kanal in prvi izveste vse novosti (klik klik na  moj youtube kanal ). Pojdite na ikonco in stisnite na NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

 

ZAKAJ MORAMO RAZTEGOVATI SVOJE TELO?

Ko se telo razteza, se v bistvu osvobaja svoje zakrčenosti v mišicah in celotnem telesu. Tako lahko čutimo rahlo bolečino, ki jo s pravilnim dihom lahko sproti odpravljamo in hkrati odpravljamo zakrčenost mišice ter jo sprostimo.

V življenju je vse povezano. Če pogledamo naš primer. Če smo zakrčeni imamo omejeno gibanje. Če imamo omejeno gibanje, so po vsej verjetnostih prisotne bolečine, ki nam omejujejo svobodno gibanje.

Torej, če odpravimo zakrčenost mišic, dobimo svobodnejše gibanje brez bolečin. Pri tem nam lahko pomagajo različni dejavniki, fizične vaje, maserji, meditacija-sproščanje,…

Nadaljevanje članka si lahko preberete klik klik TUKAJ.

 

Več o gibanju in dihanju si lahko preberete na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

Vitas gibalni živjo ?

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.