Kako do boljšega počutja – spoznaj sebe …

Kako do boljšega počutja – spoznaj sebe …

Kako do boljšega počutja – spoznaj sebe … 

Danes bom z vami malce spregovorila, kako do boljšega počutja v teh naših težkih dneh in časih. Življenje nas preizkuša na vsakem koraku. Zato je zelo pomembno, da se poznamo. Da poznamo pravega sebe. Ne sebe, o katerem razmišljajo drugi in nam podajajo njihovo sliko o nas. Moramo poznati sebe, kot resnično sliko o nas samih. Moramo začutiti sebe in se spoznati v pravi luči brez zunanjih vplivov.

 

Kaj si drugi mislijo o nas ni naše. Je njihova perspektiva, ki pa jo kar dostikrat vzamemo za svojo, kajne? In tako izgubimo stik s samim seboj in se izgubimo. Potem kar naenkrat živimo po načelih drugih ljudi in njihovih mnenj. Tako nam energija pade in izgubimo svoj pravi pristni jaz.

KAKO DO BOLJŠEGA POČUTJA – SPOZNAJ SEBE …

Kako do boljšega počutja - spoznaj sebe ...

Zelo pomembno je, da ohranjamo stik s samim seboj. Kako? Zelo na različne načine. Nekateri z meditacijo, katera je zopet lahko zelo različna. Lahko sedite v tišini in ne mislite ničesar, no vsaj poskusite mislit ničesar… Hja … Drugi imajo raje gibalno meditacijo in gredo v naravo po zdravo zabavo. Tam jih zamoti naravna tišina in petje ptic in vetra in se lahko na ta način povežejo z naravo in samim seboj.

Gibanje je ključ …

Nekateri radi telovadijo in se na ta način povežejo s svojim telesom in tudi duhom.

 

Ples je tudi ena super relaksacija, katera vas noro sprosti in razvedri. Ko zaplešete prvih nekaj korakov, se vam kaj kmalu že prikrade veselje in smeh na vaš obraz. Ples je zelo lušten odklop, saj se zamotite s plesnimi koraki in tako pozabite na zunanji svet. Pa naj bo še tako težak, vam ples sigurno malce pomaga do boljšega razpoloženja in počutja.

Petje pomiri dušo …

Tudi petje zelo podobno vpliva na naše telo in posledično dušo. S petjem sproščamo svojo energijo, jo čistimo in vetrimo. Petje je odlična izbira za zelo težke dni, ko se ne počutimo dobro. Kadar je okoli nas preveč nekih informacij, ki ne vplivajo na nas ravno najbolje… Takrat je super, če si kakšno zapojemo.

 

Tako se prevetrimo, dvignemo svojo energijo, razpoloženje, počutje. Kar pa je najbolje, takrat zopet popolnoma pozabimo na zunanji svet in se povežemo s samim seboj. Tako se lahko tudi preko petja povezujemo s samim seboj in se spoznavamo, kaj nam je zares všeč in kaj ne?

Ustvarjanje je globoka povezava …

Nekateri pa obožujejo čas s samim seboj, ko ustvarjajo in rišejo na platno, steklo, tekstil, ustvarjajo z glino ali čim drugim… Različne tehnike poznamo, kar se ustvarjanja in risanja tiče. To ustvarjanje je vseeno malce drugačno. Bolj notranje je, vse se dogaja znotraj. In potem to svojo notranjost izrazimo preko čopiča, rok,…kakorkoli že pač.

 

Ta način je zelo globok in tukaj nam zelo zelo močno govori duša. Z dušo oz. svojim izvirom smo zelo močno povezani. Tako se lahko močno odklopimo in povežemo s samim seboj in se resnično spoznamo.

 

KAKO DO BOLJŠEGA POČUTJA – SPOZNAJ SEBE …

 

Kdo smo? Zakaj smo tukaj? Kakšno je naše poslanstvo?

Ljudje smo si zelo različni in prav je tako. Tako se lahko drug od drugega učimo in še bolj spoznavamo samega sebe. Zato je toliko bolj pomembno, da se poznamo in živimo res pristnega sebe. Če živimo pristnega sebe smo zadovoljni s samim seboj. Posledično se dobro počutimo in ostajamo zdravi.

 

Razpoloženje nam ne niha, saj vemo kdo smo. Iz tira nas potem ne vrže sosedov Franc, ko pa misli o nas drugače. Če stojimo za našim pravim jazom, če resnično čutimo, kdo smo, nas zunanji svet ne more iztiriti in odnesti drugam. Ravno tako nas tudi nobena težka situacija ne bo prestrašila, ampak nam bo pustila izkušnjo, iz katere se zopet nekaj naučimo in ta izkušnja nam potem poda upanje za naprej.

 

☯️ Želim vam, da se dnevno povezujete  s samimi seboj.

 

☯️ Želim vam, da se spoznate, da spoznate tisti vaš pravi jaz, kateri je vedno močan, pristen, pozitiven, radosten, upanja polen.

 

☯️ Tisti pravi jaz vam vedno stoji ob strani tudi v težkih časih in vas botri in dviguje pozitivno vibracijo v vas.

 

☯️ Tisti pravi jaz je… vaša duša…spoznajte jo, naj vam pomaga uresničiti vaše poslanstvo. Saj vas je prav ona poslala na zemeljsko misijo, kajne?

 

Vse dobro vam želim, čuvajte se, ohranite svoje zdravje in povezanost s samim seboj.

 

Hvala za zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

Veliko zanimivega najdete…

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.