Gong in zvočna kopel

Gong in zvočna kopel

GONG IN ZVOČNA KOPEL…tako močna in prodorna. Če v življenju želite močan premik, vam ga zvočna gong kopel lahko ponudi. Tako močno lahko vpliva na vas in premika gore v vas ;).


Gongi so resnično čarobni in zelo zelo močni. Njihova frekvenca ne ustreza vsakemu, ker so zelo zelo prodorni in zahtevajo premike in spremembe. Enostavno vas vržejo v samo spremembo, pa če to želite ali ne. Saj so lahko tudi nežni, pa vendar v tej svoji nežnosti deluje zelo močno na vas.


gong zvočne kopeli 

Gong je enostavno zelo poseben, prodoren, močan. Ko zapoje, te lahko zelo nežno poboža ali pa te vrže iz svojih tirnic. Zato, da narediš korak naprej. Zato, da se rešiš ujetosti in močnih vzorcev, ki se ponavljajo in vas zaustavljajo pri vašem osebnem in duhovnem napredku.


Včasih rabimo, da nas nekdo malo vzpodbudi in nas enostavno vrže v vodo. Seveda, da bomo splavali, še vsakič smo. Pa vendar ta cona udobja je včasih tako premočna, da nas ukalupi. Tako enostavno ne vidimo in ne zmoremo iz svojih vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo več. In takrat je super, če dobimo en zunanji pospešek, na kakršen koli način.

Hja in

GONG IN ZVOČNA KOPEL

je prava za premik naprej. Deluje zelo globoko, tudi na nezavedni ravni in nam tako energijsko pomaga, da lahko naredimo v življenju premik. Da stopimo stopnico navzgor, k širšemu zavedanju. Nekako z GONG ZVOČNOKOPELJO dobimo energijo in zagon, da zmoremo narediti spremembo na bolje. Energijsko nas podpre in odpre zavedanje. Po domače, po GONG ZVOČNI KOPELI dobimo dostikrat kar nekaj ‘aha momentov‘. Tako nam je kar nekaj stvari naenkrat jasno in lahko zaključimo v kratkem času marsikaj. Zaključimo in seveda gremo bolj lahkotno lahko naprej novim izzivom naproti ;).

 

Kako deluje?

Seveda GONG ZVOČNA KOPEL na nas lahko deluje tudi zelo pomirjevalno in sprostilno. Dostikrat nas vrže v globoko meditacijo ali pomirjajoč ‘zen‘, kar pa seveda telo tudi dnevno potrebuje. Kot veste, se je potrebno v današnjih časih dnevno umirjati. Če imate natrpan dan, je obvezno sproščanje tudi večkrat na dan z dihalnimi tehnikami… Drugače telo preveč izčrpujete in ga preveč bremenite.

 

Globoka sprostitev in …

GONG ZVOČNA KOPEL je prava za globoko sprostitev celotnega telesa in mišic. Deluje na pozdavest in tisto, kar vam ne služi več pospeši, da se razreši. Vam pomaga opuščati vse odvečne balaste, katere nosite na sebi. Največkrat nosimo na ramenih preveč bremen in skrbi, ki pa sploh niso potrebne. S pomočjo GONG ZVOČNE KOPELI lahko to vse sprostimo in se osvobodimo. Tako močna je lahko ta gongova zvočna vibracija.


Prodornost je njegova čednost. In ta prodornost vas lahko osvobodi in tako boste lahko zadihali precej z lažjimi pljuči. Seveda pa si morate to tudi želeti. Želeti spremembe, seveda na boljše in pa potem vso to balast tudi spustiti. Spustiti iz sebe ven in se pomiriti s tem. Največkrat se oklepamo starih navad, ker nas je strah sprememb. In ta strah nas blokira, da ne stopimo v življenju naprej. Pri GONG ZVOČNI KOPELI pa ta strah lahko spustite in se potem z upanjem in pozitivno naravnanostjo spustite v spremembo, seveda na boljše;)

 

GONG IN ZVOČNE KOPELI

…so resnično zelooo posebne, močne in edinstvene. Nobena ni enaka, vsaka je samosvoja. Pri vsaki gong zvočni kopeli se sprostite drugače, čutite drugače, lahko predelujete drugačne stvari,… Res so nekaj posebnega.

 

Razlika med GONG ZVOČNE KOPELI in SPROSTILNIMI ZVOČNIMI URAMI

Razlika med GONG ZVOČNIMI KOPELMI in mojimi SPROSTILNIMI ZVOČNIMI URAMI samo s kristalnimi glasbili je predvsem ta, da so kristalne skledice zelo zelo nežne. Imajo zelo močno vibracijo na poseben način, da lahko te vibracije čutite po celem telesu. Pri GONG ZVOČNIH KOPELIH je vibracija malo drugačna. Gong vibrira na drugačen, bolj zvočen način. Je predvsem zeloooo prodoren in globoko močan, s pomočjo katerega lahko naredite močne premike v življenju.


Ne razumite narobe. Tudi SPROSTILNE ZVOČNE URE so zelo čarobne, posebne in edinstvene, vendar na drugačen način. Tudi vas premikajo in globoko sproščajo, pa zopet na drugačen način. Morate enostavno začutiti, da lahko s čutenjem zaznate tisto razliko.

Smo različni…

Seveda ne velja to za vse enako. Nekateri ljudje rabijo bolj nežno vibracijo in bodo s pomočjo le te delali nore premike v življenju. Drugi pa rabijo zopet drugačno frekvenco, bolj ‘šarf’ frekvenco, katera jih bo spodbudila k premiku. Ljudje smo različni. Zato je pomembno, da se poznamo in da vemo, kaj funkcionira za nas. Je pa tudi res, da je tudi odvisno, v kateri fazi se nahajamo. Včasih rabimo bolj močno roko, da se premaknemo, včasih pa nas premakne že tudi kakšna nežna stvar. Važno je, da se v življenju premikamo in rastemo. Da gremo naprej in naprej in se ne ustavimo. Ali mogoče še huje-zataknemo nekje in se potem vrtimo v začaranem krogu.

 

GONG IN ZVOČNA KOPEL ali …

Skratka, če ne poskusite ne veste. Torej, poskusite GONG ZVOČNE KOPELI ali pa SPROSTILNE ZVOČNE URE s kristalnimi glasbili. Najbolje je, da začutite, kaj vam bolj ustreza. Še najbolje pa je, da poslušate svoj 6. čut. On vam bo najbolje znal povedati, v kateri fazi ste in kaj tisti trenutek najbolj rabite.

 

Gong kopeli in SPROSTILNE zvočne kopeli se odvijajo vsak mesec v prostorih LA VITAS, v Mariboru.


Na gong zvočno kopel se lahko prijavite na info@lavitas.si ali klik kli na TUKAJ.


TUKAJ IMATE TUDI POVEZAVO, KJER LAHKO VEČ PREBERETE O SKUPINSKIH ZVOČNIH SPROSTILNIH URAH ALI MEDITACIJAH…KLIK KLIK TUKAJ.

 

VSE TERMINE VSEH LA VITAS DOGODKOV SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ.

 

GONG ZVOČNE KOPELI ali pa SPROSTILNE ZVOČNE URE s kristalnimi glasbili se izvajajo v prostorih LA VITAS, tempelj gibanja in notranjega miru. Zemljevid si lahko ogledate TUKAJ .

 

Druga možnost pa so GONG ZVOČNE KOPELI  on line, katere potekajo preko moje FB strani lavitas.si. Da boste na tekočem, všečkajte mojo FB stran…lavitas.si.

Povezava na mojo FB stran klik klik TUKAJ .

 

Se je prav veselim vsake gong kopeli, saj so vse prav nekaj posebnega in vsaka v sebi nosi neko močno sporočilo ;).


Seveda ste srčno povabljeni vsi, ki ste začutili klic gongov in njihove močne zvočne frekvence.


Do takrat pa vas spodbujam, da poslušate svoj 6. čut in ga seveda tudi upoštevate….ne bo vam žal ;).

 

Veliko video vsebin na temo sprostitve in GONG KOPELI lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite na ikonco in na NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.


Vitas pozdrav.


Mojca Ribič, lavitas.si 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.