TNZ – novi gibalni oddelek

TNZ – novi gibalni oddelek

TNZ – nov gibalni oddelek
📣OBVESTILO📣
 

TNZ – nov gibalni oddelek

 
V februarju se odpira novi gibalni oddelek TNZ. Zelo popularna vadba mojih časov🙃. Trebuh/noge/zadnjica
 
🙏Drage moje dame, izrazile ste željo, da ponovno oživim to vadbo in evo imam termin za vas… Dobivale se bomo vsako sredo med 18.45-19.45 v la vitas templju v Mariboru❣️
 

❣PRVA TNZ URA bo 7.2. med 18.45-19.45, v la vitas templju v MB❣

 
👉Svoje mesto si obvezno rezerviraš na info@lavitas.si❣️
 
Se vas veselim 🙃🙃🙃.

TNZ (ali zelo poznani kot trebuh/ noge/ zadnjica)

Kot ste lahko opazili, imam dodatno tudi TNZ kot vadbeni program. Kaj to pomeni?

Kratica TNZ vam je mogoče malo znana, pomeni pa trebuh/noge/zadnjica.  Tisti, ki ste malo dlje časa v gibanju in skupinskih vadbah, se še spominjate te ure. Bila je rangirana pod aerobično uro. Vadba je bila zelo popularna in hkrati za moje mnenje najbolj učinkovita takrat, kar se tiče oblikovanja telesa.

Ker ste mi nekateri malo potožili, da to vadbo pogrešate, sem se odločila, da vam jo ponovno ponudim. Malce bo posodobljena in prilagojena samim VITAS ENERGY vajam. Rdeča nit bo pa ostala enaka. Za tiste, ki ne poznate še te vadbe, naj vam jo na kratko opišem. To je vadba, ki se odvija na tleh, na fleksu ali blazini. Skozi celotno uro obdelamo veliko vaj za posamezne mišične skupine. Poudarek pa je na trebuhu, nogah in zadnjici. Jaz dodajam še vaje za hrbet, ker so zelo zelo pomembne za držo, in kvalitetno svobodno gibanje brez bolečin v hrbtenici predvsem!

 

TNZ – novi gibalni oddelek –  Potek ure

Ura TNZ se začne z ogrevanjem. Ker pa jaz pri svoji vadbi VITAS ENERGY začnem z dihanjem, bom tudi pri tej vadbeni uri začela z dihanjem, da se boste najprej sprostili in spustili ves stres celega dneva. Tako bo vadba veliko bolj lahkotna, pristna in učinkovita. Sledi ogrevanje velikih mišičnih skupin ali z intenzivnim stretchingom ali lahkotnim gibanjem. Nato sledijo vaje za trebuh, noge zadnjico in seveda jaz zopet dodajam še hrbet! Ko končamo, se umirimo zopet z dihanjem in raztezanjem vseh mišic, ki so pridno sodelovale pri gibalni uri ;).

KAKO LAHKO ŠE SODELUJETE Z NAMI? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Več o oblikovanju dragocenega našega telesa si prebereš lahko tudi na klik klik TUKAJ. 

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem  s pomočjo energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Pošlji mi sporočilo

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.