Smeh ali nasmeh?

Smeh ali nasmeh?

Zakaj nam smeh dvigne razpoloženje?

Smeh ali Nasmeh?

Oboje nas dvigne…dvigne nam razpoloženje. Ko se nasmehnemo, smo takoj že boljše volje, se strinjate? Ko pa se smejimo, no takrat pa naše celotno telo zavibrira in tako se prečisti popolnoma vseh nizkih energij (razočaranja, jeza, žalost,…)

 

Ste že kdaj začutili žalost, ko ste se smejali? Mislim, da ne?! Ste bili jezni takrat, ko ste se smejali s celim telesom? Tudi ne, kajne?! Nasprotno, s smehom ste pregnali in jezo in žalost.

 

Že sam nasmeh je pol zdravja pravijo. Pa ste kdaj pomislili na to, ZAKAJ? Zakaj nam smeh prinese ZDRAVJE?

 

Ko se smejimo od srca in naglas, celotno telo zavibrira

Dalj časa se smejimo, bolj vibrira telo. In kaj to pomeni? Vsi notranji organi vibrirajo z nami. Z vibracijo blagodejno vplivamo na vse notranje organe. Le ti se z vibracijo prezračijo, malce zaplešejo, če se lahko malo hudomušno izrazim. Tako jih prevetrimo, da lahko delujejo boljše, bolj lahkotno in brez zapletov. Več se boste smejali, boljše vam bodo notranji organi služili. Ko pa boste temu dodali še pozitivno razmišljanje…takrat pa bodo vaši notranji organi peli od veselja.

 

Najslabše je, ko smo pesimistični, ko samo jamramo, smo črnogledi, smo žalostni, nas je strah ali pa smo ves čas jezni na celoten svet in na vsakem koraku… Kaj to pomeni za notranje organe? Vsa ta čustva morajo na žalost predelovati in več jih je, več dela imajo in tako leta in leta takega delovanja…enkrat pač rečejo, sedaj pa imam dovolj in odreagirajo po svoje. Vam dajo signal, da nekaj ne delate prav.

 

Kako? Hja najlažje z bolečino. Na žalost se šele takrat ljudje predramimo in mogoče začnemo kaj brskati po sebi, da bi nam bilo boljše. Je pa od posameznika odvisno, kako močno bolečino rabi, da se bo premaknil?!

 

Tukaj pa je spet volja vsakega posameznika, na kakšen način bo reševal svoje situacije. Ali na instant način: greste k zdravniku, po protibolečinske tablete in tako utišate telo za nekaj časa in delate dalje vse na enaki način. Kar je zelo kratkoročni način, saj se bo bolečina vrnila in bo še bolj glasna. Ali pa boste k bolečini pristopili celostno

 

Seveda boste tudi šli k zdravniku, ampak boste iskali celostni vzrok za določeno bolečino. Tako fizični kot psihični vzrok. Način življenja, prehranjevanja, način razmišljanja in posledičnega delovanja…vse to so ključni dejavniki, da k bolečini pristopimo celostno.

smeh ali nasmeh?

Smeh ali Nasmeh?

Že samo s preprostim vprašanjem si lahko veliko povemo samemu sebi.

 

Ali se veliko smejim? Ali se smejim vsak dan? Kaj pa je smeh?

 

Smeh je pozitivna vibracija, ki zbudi v telesu hormone sreče serotonin, dopomin, endorfine,… Več se bomo smejali, lažje bomo zajadrali do hormonskega ravnovesja. Zakaj? Vsi ti hormoni sreče tudi pripomorejo k hormonskemu ravnovesju. Če imamo hormone uravnovešene, nam telo vibrira celostno in zdravo in tako deluje nemoteno in brez težav.

 

Seveda smeh ni vse, je samo pol zdravja sem omenila zgoraj. Kaj pa druga polovica? Sem jo tudi že omenila, pa naj jo ponovim.

 

Druga polovica zdravja zopet temelji in na fizični in psihični-duhovni ravni. Fizična je predvsem ta, kako skrbimo za svoje telo. Koliko se gibamo, kako se prehranjujemo, ali dovolj spimo, se znamo umiriti in vzeti čas zase? Duhovna pa je predvsem naš pristop do življenja. Ali je pozitiven, srčen, sočuten, radosten, pozitiven, lahkoten?

 

Smeh ali nasmeh?

nam vse to zelo vzpodbuja in gradi. Zato smejmo se povsod in vsakič, ko vas zajame kaki dvom, jeza, nesigurnost,…nasmehnite se situaciji, pa naj bo še tako črnogleda. Če jo boste gledali z nasmehom, jo boste videli popolnoma v drugačni luči in tudi hitreje boste prepoznali rešitve.

 

Vsak dan podelite nasmeh znanim ali neznanim ljudem. Ni lepšega, kot da s svojim nasmehom osrečiš drugega. Tako se vibracija smeha širi in tako še širi in dviguje tudi celotno razpoloženje okoli nas.

 

Zato ne pozabite s smehom ali nasmehom osrečiti sebe in tudi druge in dobro počutje se vam bo krepilo iz dneva v dan, iz meseca v mesec. Poskrbeli boste za svoje zdravje in boljše počutje.

 

In za na konec še to, ker bomo mi bolj srečni, bodo tudi ostali okoli nas bolj srečni, saj bodo začutili to vibracijo sreče in zadovoljstva. Zato širimo nasmeh, širimo globok in iskren smeh…tako bomo poskrbeli za super vibracije, ki nam dvigujejo razpoloženje in tako tudi splošno bivanje.

 

 

Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂

 

Vitas pozdrav 

 

Mojca, lavitas.si

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ. Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Mojca, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.