Novoletne zaobljube naj nikar ne padejo v pozabo

Novoletne zaobljube naj nikar ne padejo v pozabo

☯️  NOVOLETNE ZAOBLJUBE NAJ NIKAR NE PADEJO V POZABO

novoletne zaobljube

Novo leto je tukaj, novoletne zaobljube so zapečatene, sedaj je od nas odvisno ali bomo delali na njih ali bomo obupali že po enem mesecu… Če bomo delali na sebi, se nam bodo odprla nova spoznanja, posledično novi izzivi in nova pričakovanja… Tako se bomo lažje držali naših novoletnih zaobljub, ki smo si jih tako skrbno izbrali.

Kaj nas torej letos čaka? Delo, delo, delo, da se bomo lahko premaknili stopničko naprej…

 

Pa najprej poglejmo, kaj je novoletna zaobljuba?

Nekaj preprosto v sebi vemo, da ne delamo prav, pa čeprav še kar to počnemo in si podaljšujemo čas spremembe…’po novem letu se pa res spremenim‘ ali ‘po novem letu pa res začnem z gibanjem‘  ali ‘po novem letu pa resnično začnem jesti zdravo‘ … No še veliko je teh ‘po novem letu’ zaobljub, zato se bom kar tukaj ustavila.

 

In tako pride novo leto in seveda zaobljube se zastavijo, ampak ali se tudi obdržijo? Ali že kar naslednji dan izpuhtijo? Po navadi imamo te novoletne zaobljube kot izgovor, da nekaj lahko še počnemo naprej… No, do novega leta in potem na njih pozabimo, hja in se zopet prestavijo do drugega novega leta… Tako vlečemo potrebe po spremembah iz leta v leto in realno in grobo rečeno tiho stagniramo.

 

Zakaj?

 

Ker se enostavno nič ne zgodi in spremeni. Še vedno delamo vse na isti način in tako škodujemo samemu sebi in svojemu telesu. Posledično se iz leta v leto slabše počutimo in lahko še zapademo v kakšno bolezen. Le ta pa nas mogoče končno predrami, da pa je le dobro nekaj spremeniti na sebi. Bolezen je vedno zelo dober kazalec, da nekaj ne delamo prav v življenju. Zato je super, če naredimo vsak konec leta revizijo svojega življenja!  Enostavno potegnemo črto in v novem letu začnemo znova na vseh področjih, za katere smo ugotovili, da ne delujejo tekoče in nam v prid.

 

Kaj je torej podlaga za dobro novoletno zaobljubo?

Definitivno zavedanje samega sebe, popolna odgovornost do samega sebe. Da smo dovolj močni, da si priznamo, da nam nekaj ne služi več, škoduje ter močno zavedanje, da moramo glede tega nekaj ukreniti!

 

Torej se moramo najprej obrniti vase. Se iskreno pogovoriti s samim seboj in šele nato ukrepati in sklepati s samim seboj katerokoli zaobljubo želite. Ni dovolj, da površinsko rečete, po novem letu pa res  začnem telovaditi. Vi morate to najprej ponotranjiti.

Zakaj bi vi resnično morali telovaditi? Kaj vam bo to prineslo? Kaj se bo zaradi tega spremenilo? Koliko dela bom vložil-a v to spremembo?

 

Ko boste pripravljeni v sebi na to spremembo, ko si jo boste srčno želeli, vam bo vsaka vaša zaobljuba stekla lahkotno in imeli boste notranjo motivacijo! To je najbolj pomembno, da imate cilj in notranjo motivacijo zelo zelo močno. Tako vam ne bo težko delati na tem in se z lahkoto spreminjati.

 

Zakaj torej večina novoletnih zaobljub splava po vodi ali razburkani reki, če želite?

Ponavadi novoletne zaobljube delamo površinsko in zato, ker je okoli novega leta to zelo popularno, kajne? Torej je vse skupaj zelo zelo površinsko in navzven naravnano. Da imamo popularno temo za četat na kavici ali na kakšni zabavici :). V bistvu pa v sebi še zdaleč nismo pripravljeni na to, kar na zunaj nadvse tako pogumno govorimo. Zato vse zaobljube, ki so bile izrečene ‘zunaj vasne uspejo. Zakaj? Ker jih niste ponotranjili. Ker te želje nimajo čustvenega naboja in pripravljenosti za delo, žrtvovanja in popolne motivacije, da se spremenimo in presežemo slabe navade in razvade.

 

Upam, da ste začutili, kje je keč cele zgodbe in kaj morate pri naslednji zaobljubi najprej narediti. …Torej? Povezati se s samim seboj, se začutiti, poslušati svoje telo, katero nam tako ali tako govori ves čas, kaj delamo prav in kaj ne.

 

Tako da, če ne želite nekih bolečih premikov in sprememb, vam priporočam, da se začnete poslušati in se upoštevati. Če začutite, da nekaj ni za vas, pač tega ne naredite, ne da ta tihi glas v sebi ignorirate in raje ustrežete drugim. Tako sebi škodujete. Če to delate leta in leta in leta… Hja potem vam mora vaše dragoceno  telo malce bolj glasno odgovoriti. Na žalost z malce bolj nevšečnim odgovorom, kot sem napisala že zgoraj, z BOLEZNIJO.

 

Zakaj bi morali iti tako daleč in se tako dolgo mučiti, če pa lahko živimo skladno s samim seboj. In to samo tako, da se poslušamo in upoštevamo svoje znake, katere nam telo tako lahkotno in zvesto predaja vsak dan.

Kaj pravite?

 

Boste izbrali lahkotnost ali ‘težkobo‘?

Izbira je vaša…

ŽELIM VAM LAHKOTNO IZBIRO, POSLUŠAJTE SEBE, SVOJE TELO IN SRCE :).

 

PA NAJ BODO LETOŠNJE NOVOLETNE ZAOBLJUBE TEMELJNE IN PRAVE, DA VAS BODO PRIPELJALE DO ŽELJENE SPREMEMBE.

NAJ VAM LE TA POMAGA K BOLJŠEMU POČUTJU IN LAHKOTNEJŠEMU ŽIVLJENJU!

 

 

Če želite, da vam pri vaših zaobljubah, da bodo izpolnjene in ne zavržene, lahko pomagam JAZ, vam dam par primerkov na kakšen način:

 

NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Če bi rada plesala in si malce prevetrila bokce, celotno telo in dušo, si srčno povabljena na plesno uro VITAS ENERGY DANCE, več si pa le preberi na klik klik TUKAJ.

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Skupaj se lažje in predvsem daleč pride, saj skupinska podpora ne pozna meja in ne omejitev. Skupaj smo močnejši, hitreje napredujemo in rastemo :O) .

 

Hvala za vašo pozornost, podporo in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.