SKRBITE ZA SEBE IN SVOJE TELO?

SKRBITE ZA SEBE IN SVOJE TELO?

SKRBITE ZA SEBE IN SVOJE TELO?

Danes se bom malce dotaknila teme, kako kaj skrbimo za svoje telo in dušo?

Postavljamo sebe na prvo mesto ali vedno zmanjka časa za nas?

Se imamo dovolj radi, da privoščimo svojemu telesu najboljše?

Se cenimo in spoštujemo in tako ravnamo tudi s svojim telesom?

Kar globoka vprašanja, ki te predramijo, kajne?


Rada bi vas malce zbudila iz zimskega spanja, saj vem, da smo večkrat ujeti v naše stare vzorce vedenja, ki so zakoreninjeni in nam jemljejo moč… Moč, da bi nekaj spremenili na sebi, voljo, da bi se držali odločitev o spremembah za boljše počutje in bivanje na splošno.

Naj vas še malo povprašam…

Kolikokrat ste že ugotovili, da vam neko dejanje ne ustreza? 

Velikokrat predvidevam, kajne?

Kaj ste pa v ta namen kaj naredili in spremenili?   Velikokrat nič !

Ker za spremembo se je potrebno najprej resnično odločiti in potem zavihati rokave in začeti delati na tem.

Male korake do velike spremembe. Kaj nam pa preprečuje te male korake?


Ponavadi je to LENOBA! Včasih pa tudi STRAH PRED NEZNANIM! Večinoma pa je ta teta lenoba tako zelo zasidrana v nas, da nam kar predstavlja velik izziv v življenju.


Ponavadi se spremembe ne pokažejo takoj in jih delamo z majhnimi koraki proti velikemu cilju. In tukaj imamo zelo velik problem sodobne družbe. Če ni nekaj takoj in zdaj, če ni rezultata že danes, potem je vse skupaj brez veze in škoda časa in še kaj bi se dalo izgovoriti. Pa vendar v srcu vemo, da veliki premiki in preobrati se ne zgodijo čez noč, ampak jih gradimo počasi in  postopoma. Tako lahko najprej zgradimo temelje, na katere lahko potem zlagamo stabilne opeke, da na koncu lahko zaživimo stabilno in močno v ravnovesju.

Malo za v razmislek…

Kako pa to lahko storimo?

Najprej moramo poskrbeti za sebe in svoje telo, da nam bo dobro in zdravo služilo.

Šele takrat lahko postavlja človek trdne temelje svojemu življenju!

Pomislite ta trenutek, kako ravnate s svojim telesom?

Ga mučite ali lepo ravnate z njim?

Mu privoščite dovolj spanja?

Mu privoščite dovolj zdrave in raznolike prehrane, ki je polna vitaminov in mineralov, ki jih naše dragoceno telo potrebuje za osnovno delovanje?

Mu privoščite dovolj gibanja? Zdravega gibanja v naravi, na svežem zraku?

Se predihate vsak dan, ali večino svojega časa preživite v zaprtih prostorih?

Sprostite vsakodnevno svoje telo in mu privoščite svoj notranji mir?

Koliko kaj naredite za svojo dušo? Jo upoštevate ali jo ignorirate?

Delate stvari, ki vas polnijo ali delate stvari, ki vam gredo na živce in vas ‘bedirajo’ ?

Si vzamete vsak dan čas zase in ste samo s samim seboj?

Kako ste kaj prijatelji s svojimi hobiji, jih živite ali po njih samo hrepenite?

 

Se imate radi, se cenite in spoštujete ali ste non stop v vlogi žrtve in se smilite samemu sebi, si očitate marsikaj in posledično zvesto očitke podarjate tudi drugim in tako ‘bedirate’ sebe in okolico hkrati. 

Posledično ste nezadovoljni s samim seboj in tako še bolj padete v te začarane vzorce, kateri vas držijo stran o vas samih in seveda tudi volje, da bi kaj naredili za sebe in svoje telo!

Naredite nekaj za svoje telo…

SKRBITE ZA SEBE IN SVOJE TELO

Zato vam želim, da se zbudite, želim vam, da naredite nekaj za svoje dragoceno telo. Pojdite v naravo, ona je naša dragocena prijateljica, ki nas vedno spravi v dobro voljo, nas napoji z čisto energijo in nam da nov zagon za boljši jutri. Ne poznam nikogar, ko ne bi prišel iz sprehoda po gozdu svež, polen energije in pozitivno naravnan. 

Resnično nikogar! 

Športajte, izberite si svoje gibanje, katero vam najbolj ustreza, pa če je to samo sprehod vsak dan ali dihalne vaje. Super je, da vsak dan skrbite za svoje telo v obliki gibanja, zdrave prehrane, predihavanja in sproščanja na kakršen koli način.

Važno je, da vsak dan naredite nekaj za sebe.

Danes gibanje, jutri sproščanje, pojutrišnjem si privoščite nego telesa v obliki masaže ali si naredite sami svojo penečo kopel doma….res ne rabite dosti, je pa res, da morate biti vztrajni v temu namenu vsak dan in si na kakršnikoli način podariti par trenutkov vsak dan. Že ko boste zase poskrbeli na fizičnem nivoju, se boste počutili veliko boljše in lahkotnejše. Potem pa morate poskrbeti še za svoje energijsko počutje.

Nekaj za vas:

By the way, za dobro energijsko počutje imam čudovite energijske tretmaje za vas, kjer se boste resnično lahko globoko sprostili in odklopili…Seveda je še veliko več bonusov teh čarobnih energijskih tretmajev, zato te povabim, da malce pokukaš na link  klik klik TUKAJ.


SKRBITE ZA SEBE IN SVOJE TELO?

Torej, kaj delam, da se počutim nezadovoljno, neizpolnjeno, da sem žalosten – na,…kateri vedenjski vzorci mi preprečujejo moj osebni napredek in mojo osebno rast?

Zakaj ne morem narediti pomembnega koraka naprej? Kaj me še vedno zadržuje?

Zelo pomembna vprašanja, na katere si morate iskreno in pošteno odgovoriti, da boste lahko šli naprej, da boste lahko stopili korak naprej do korenite spremembe.

Delo na sebi ali osebna rast…

Upam, da me razumete, zakaj je delo na sebi tako pomembno…da lahko rastemo in izkušamo nove izkušnje in se iz njih veliko naučimo in tako počasi korakamo step by step naprej in osebno rastemo in smo še močnejši in še bolj pripravljeni za veliko novih sprememb in drugih učenj.


 Ampak zapomnite si, vedno moramo delati na obeh polih, torej in na fizičnem in na energijskem, saj sta povezana z roko v roki in korakata skupaj v boljši dan.


Če delamo samo na enem polu, se bo definitivno pokazal deficit drugega pola na tem polu in obratno. Vedno dobimo opozorilo, da nekaj ne delamo prav, ali je to blagi znak v obliki slabega počutja, glavobola in podobno. 


Če teh znakov nikakor ne upoštevamo, dobimo malce bolj močne znake v obliki bolezni, šokantnih dogodkov, kateri nam samo govorijo, da nekaj ne delamo prav in da se moramo zazreti v sebe in nekaj korenito spremeniti


Najprej svoja prepričanja, potem dejanja, tako celovito delovanje in razmišljanje. Tako pridemo do popolnih SPREMEMB, ki nas rešijo pred našim oziroma telesnim in energijskim oziroma osebnim propadom.

Preventiva je boljša kot kurativa…

Zato vam polagam na srce, skrbite za sebe in svoje dragoceno telo. Imamo samo enega, pa vendar se velikokrat obnašamo, kot da lahko takoj dobimo drugega…dokler ne pridemo do globokega spoznanja… Včasih je takrat tudi že skoraj prepozno, a velikokrat le dobimo še en poskus… Zato začnite delati na sebi tukaj in zdaj. 


Preventiva je veliko manj boleča in bolj prijazna kot kurativa.

Je pa res, da zahteva delo, delo na sebi. Pa vendar, če globoko pomislimo, zakaj pa smo sploh tukaj?


Naj si na to vprašanje odgovori vsak zase 😉


Danes razmišljajmo malce drugače, radi imejmo sebe in svoje dragoceno telo in posledično energija neskončno dobro tekla bo… Napredek vam bo zagotovljen, zdravje in dobro počutje pa tudi 😉


Ko boste sebe spoštovali in cenili, se imeli radi, boste tudi z drugimi na enak način ravnali. Tako bo vaš svet veliko lepši in mirnejši, življenjska slika pa se bo risala točno tako, kot boste želeli in si za to prizadevali.

Naj vam energija steče v obilju sreče, lastnega zadovoljstva in polnega, bogatega življenja 🙂

Ne pozabite nase, na svoje telo in dušo! 

 

Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂

 

Vitas pozdrav 

 

Mojca, lavitas.si

Predstavljam vam na kakšen način lahko poskrbite za sebe in svoje telo z mojo pomočjo 😉 :

Za vašo energijsko podporo sem z veliko predanostjo in ljubeznijo ustvarila čarobne la vitas lunine kristalne esence, katere vam lahko resnično spremenijo vaše razpoloženje in izboljšajo vaše počutje. Podprejo vas v vaših željenih spremembah in vam naredijo vaš korak naprej bolj močan , a hkrati bolj lahkoten… Več o esencah klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.