VESELI DECEMBER je tukaj

VESELI DECEMBER je tukaj

 Veseli december je tukaj… 

Vstopili smo v december in tako bomo vsi padli pod vpliv kolektivne energije ‘VESELEGA DECEMBRA‘.

 

Vsi bomo bolj veselo razpoloženi. Mogoče niti ne toliko sproščeni kot pa ‘obremenjeni’, da se moramo veliko več družiti. Saj priložnosti za to je v decembru zelooo veliko. Od novoletnih zabav do večkratnih pohajkovanjih po shoping centrih, kjer se zapodimo v lov za božičnimi darili in drugimi decembrskimi nakupi.

 

Vse to povzroča en velik stres, če si priznamo ali ne.

Že to, da veliko časa preživimo v velikih centrih, kjer je resnično zmešanih toliko energij na enkrat. Že to je zelo velik stres za telo in našo energijo, pa se ga sploh ne zavedamo. Samo na koncu, ko pridemo domov, smo vsi izčrpani.

 

Pa se kdaj vprašate zakaj?

Večinoma gre za vpliv množičnih energij v teh centrih, nekatere so težke, druge malo manj. Vse pa vplivajo na nas in to nenormalno močno, pa se tega niti ne zavedamo. Nato pridemo domov in pademo na kavč in si rečemo, da smo popolnoma izčrpani. Tako rabimo kar nekaj časa, da pridemo k sebi

 

Poznate take življenjske prizore, kajne?

Še bolj močno vplivajo na naše energijsko polje novoletne zabave in pa prireditve, kjer je na kupu zelo veliko ljudi in ponavadi je prisoten še alkohol… Tako ste drugi dan še bolj izčrpani, saj vam dobršen del energije popije še težka hrana, alkohol in ostale substance, … O katerih sploh ne bom govorila…

 

Zato se tako dolgo po takih dogodkih sestavljate nazaj v pravi jaz!

 

 

VESELI DECEMBER JE TUKAJ… KAKO BOSTE POSKRBELI ZA SVOJE TELO?

Najbolj žalostno pa je to, ko se decembra zanemarimo tudi telesno.

Torej gibalne aktivnosti kar malo damo na stran, saj za njih ‘nimamo časa’… Pa je to res?

Ali je samo izgovor, da je veseli december in imamo druga bolj pomembna opravila?

Kako mislite, da boste funkcionirali, če telesu ne boste dali osnove, katero potrebuje, da vam dobro služi?

 

Drugi veliki preskok decembra je definitivno hrana. Ogromno neke hrane in seveda pijače se vrti okoli nas, katere telo sploh ne potrebuje za preživetje. Pa mu jo vseeno vsiljujemo, kljub slabšemu počutju, ki ga na koncu prenašamo s slabo voljo in izčrpanostjo. Vsa ta težka hrana in pijača nam jemlje ogromno energije, saj sta zelo težko razgradljiva. Včasih je potrebno par dni, da pridemo nazaj na svoj optimalen energijski nivo, na katerem lahko normalno funkcioniramo.

 

VESELI DECEMBER je tukaj … Res rabimo vse to?

Zato vam resnično polagam na srce. Imejte se radi, imejte radi svoje telo, imate samo enega, zato ga skrbno čuvajte in skrbite zanj z zdravo prehrano. Alkohol sploh ni potreben, se da preživeti zabavo tudi brez njega, verjemite mi, pa ne boste nič manj dobre volje… V bistvu boste še boljše volje, saj naslednji dan ne boste občutili nobenih posledic in energijskih padcev in boste lahko normalno delovali naprej.

 

 

Telesu privoščite GIBANJE, kljub novoletnemu, decembrskemu vzdušju, telesu privoščite SPROSTITEV s samim seboj, ne v množici ljudi. Kljub nizkim temperaturam, pojdite v naravo na dolge sprehode. Tako se vam bo glava zbistrila in energija popolnoma obnovila. Bodite sami s seboj, naredite si penečo kopel, ali delajte nekaj, kar vas veseli in sprosti hkrati. Ali je to slikanje, ali je to ples ali petje, ali kaj popolnoma drugačnega. Je čisto vseeno, kaj počnete, dokler vas nekaj energijsko polni in bogati, ste sigurno na pravi poti.

 

Veseli december je tukaj… 

 

VESELI DECEMBER je tukaj 

Dokler je dejanje v najvišje dobro vam in pa drugim okoli vas, vas bodo vsa dobra dejanja, hobiji energijsko in telesno podprli, da boste bolj zadovoljni in izpopolnjeni.

 

In ko boste tako močno poskrbeli za svoje telo, boste hkrati poskrbeli tudi za svojo energijo, katera vam ne bo tako hudo nihala tudi, če boste šli kdaj pa kdaj na ‘žurko’ ali med ogromno množico ljudi.

 

Zato še enkrat zares – imejte se radi, radi imejte svoje telo, poskrbite zanj. Potem bo tudi on vam kontra služil dobro in vam odgovoril z dobrim počutjem in optimalnim delovanjem. Da boste delovali tako kot si želite in da vam bo življenje teklo bolj lahkotno in tekoče.

ŽELIM VAM PRIJETNO POPOTOVANJE SKOZI VESELI DECEMBER :).
 

Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂

 

Vitas pozdrav 

 

Mojca, lavitas.si

 

Preverite LA VITES NORE BOŽIČNE POPUSTE na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin na temo GIBANJA, SPROŠČANJA in na splošno BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem

YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

Link do mojega YT kanala klik klik TUKAJ.

 

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.