RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

Že kar do dobra smo zabredli v poletje. Dolgi sončni dnevi in tople noči nas razvajajo in nam dajejo zelo lep občutek lagodja in sproščenosti… Prav prijetno vplivajo na telo in um, kateri se lažje odklopi in malce spočije ;).

 

Pa vendar vas na hitro pozivam, da se tudi v ležernih poletnih mesecih ne pozabite gibati in predvsem RAZGIBAVATI.

RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

Kaj to pomeni?

Boste rekli, saj poleti se pa resnično veliko gibamo. Sprehodi, kolesarjenje, družabni športi na livadi ali kje drugje ( odbojka, badbinton, plavanje,…). In seveda zelo dobrodošlo je tako naravno gibanje. Ampak ali se po končanem rekreativnem gibanju tudi sprostite in razgibate? S tem mislim na raztezanje mišic ali bolj poznan stretching mišic, ki je zelo pomemben po vsakem športu, pa ni važno ali je rekreativne ali vrhunske narave.

Mišica po končanem delu se mora spočiti in regenerirati!

Kako?

…klikni na sliko in si poglej dve raztezni vaji za mišice na nogi…

 

Tako, da jo sprostimo s stretchingom ali po slovensko raztezanjem. Kar pomeni, da moramo pri raztezanju zajeti vse mišice, katere so pridno delale pri izbranem gibanju, pa tudi če ste šli samo na sproščeni sprehod ob morju ali po gozdu.

 

Mišica rabi svoj počitek, da se regenerira in tako pripravi na nove gibalne podvige. Da pa vse to lahko mišica sama naredi, ji moramo dovesti dovolj kisika. To pa naredimo tako, da se po končanem rekreativnem gibanju raztegnemo, ob tem dihamo počasi, globoko, sproščeno in s celim telesom. Tako lahko predihamo vse tenzije ali napetosti v mišici in jih z izdihom sprostimo. Zato ne pozabite na naravno dihanje s celim telesom, katerega omenjam že ves čas, ki je zelo pomembno za več življenjskih področij, ne samo za razteg mišic. Uporabljajmo ga ves čas in kvaliteta življenja se nam bo zelooo dvignila na vseh področjih.

 

RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

Raztezanje ali stretching je zelo pomembno za naše mišice! …klikni na sliko in si poglej sklop razteznih vaj za mišice na nogi…

 

Želim prijetno počitnikovanje in odklapljanje, tudi če ste samo doma. Ne pozabite nase in na svoje telo in mišice! Raztegujte jih dnevno, tako boste izboljšali tudi sam mišični tonus in njihovo prekrvavitev.

 

Posledično se bodo mišice sprostile in zelo ugodno vplivale na samo vaše počutje. Naj vas gibanje in sproščanje spremljata vsak dan in tako bo dan razgiban, predihan in umirjen. Tako boste lažje zaspali in se naspali, zjutraj se boste zbudili polni energije in zelo dobre volje, katero boste lahko uporabili za noro dober in ustvarjalen dan ;

Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂

RAZGIBAVANJE tudi v VROČIH POLETNIH DNEH

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.