Dajmo možgane na OFF

Dajmo možgane na OFF

Dajmo možgane na OFF

Poletje in počitnice so tukaj in dolgi dnevi in tople noči… Prav prijetno obdobje, da se telo in um malce spočijeta od vsakdanjega hitenja in stresa, ki tako zvesto plazita za nami in nas omejujeta pri naši ustvarjalnosti in kreativi.

Zato vas pozivam …

DAJMO MOŽGANE NA OFF!!!

Odklopite se od vsakdana, pojdite v naravo, začutite jo… Čas poletja je čas morja in toplega vetriča… Izkoristite obmorski zrak, naj vas prevetri in vam vrne vaših naravnih notranjih moči. Morje čisti na vseh ravneh, izkoristite te naravne blagoslove in si privoščite obmorske, slane kopeli za telo in dušo. 

 

Čez dan vse dejavnosti na in v morju blagodejno vplivajo na naše telo. Ga sprostijo, nahranijo in zregenerirajo celice, mišice in tako se lahko počutimo kaj hitro prerojene in polne energije. Zvečer dolgi sprehodi ob morju nahranijo našo dušo in prijetne občutke, kateri se zbujajo ob čarobnih sončnih zahodih.

 

Če se ob takih trenutkih še dodatno potrudite maksimalno odklopiti od svojega sveta in pozornost posvetiti tem naravnim lepotam, vam garantiram, da boste po nekaj dneh prerojeni in polni energije. Saj nas narava zdravi, polni s pozitivno energijo. Ob njenih lepotah resnično lahko pozabimo na vse naše skrbi in vsa stresna dogajanja, ki nas lovijo na vsakem koraku…

 

Tudi če ne pridete do obmorskih krajev…

Imate naravo, gozdove, hribe, gore zelo blizu okoli vas in enake efekte lahko doživite in dosežete na sosedovi jasi ali najbližji reki, jezeru

 

Poletje je resnično čas, ko nam omogoča s svojo svetlobo, soncem, toplim vremenom, dolgimi dnevi, prijetnimi večeri,… Da najhitreje sprostimo celoten stres in se malce sprostimo in nahranimo svoje telo in duha s svežo sončno energijo. Le ta tako lepo boža naše srce in nam daje noro dobro energijo, hud zagon za nove kreacije in nove podvige v svojem življenju. Pa naj bo to zagon novega posla, lahko stopimo na novo svojo pot in uresničimo svoje poslanstvo… 

 

Lahko pa se samo zazremo v sebe in enostavno opustimo slabe navade. Spustimo dolgoletne vzorce, ki nam ne služijo več in se tako umsko in dušno osvobodimo. Tako tudi lažje zaživimo in ustvarjamo in kreiramo naprej v svojem življenju točno tako kot si srčno želimo.

 

Dajmo možgane na OFF

 

Zato vas resnično pozivam še enkrat…UGASNITE UM IN DAJMO MOŽGANE NA OFF…poslušajte svoje srce, naj vas vodi vedno in zmeraj 😉

 

Meditirajte, hodite v hribe ali v gozd ali samo na jaso ali ob jezero, reko, morjePosvečajte se sebi in poslušajte svoje telo. On vam vedno govori, kaj mu fali in teh znakov ne ignorirajte. Sprejmite jih in nekaj potem naredite, da se bodo znaki pomirili in da bo telo zadihalo v svoji harmoniji… Delajte stvari, ki vas veselijo in osrečujejo. 

 

Takrat vaša duša govori in vi ste v stiku z njo. In tako harmonizirate vašo energijo, čustva in telo hkrati. Zato se posledično tako dobro počutimo, ko delamo nekaj, kar je v skladu z nami samimi. Zato ne izgubite zaradi stresa same sebe.

 

Ohranjajte stik s samim seboj in delajte stvari, ki vas veselijo.

Gibajte se vsakodnevno, dihajte v tišini in stres in naglica bosta šla kar mimo vas, ker enostavno boste v svoji energiji in ne boste dovolili, da bi zunanji svet sploh vplival na vas… In to je keč cele zgodbe. Da si v sebi toliko močan in toliko v svoji energiji, da ti zunanji svet ne more do živega. Naj nam bo to naš cilj in tako bomo lahko resnično zaživeli naše življenje brez bolečin, naglic, stresa in drugih negativnih vibracij iz zunanjega okolja.

 

Pa naj se poletno popotovanje vase prične in naj vam mirno teče in vas nežno vodi po vaši notranjosti, da se še bolje spoznate in resnično opustite ves balast, ki vam ne služi več, pa vendar se ga tako držite že iz navade in pa drugih vzorcev.

 

Želim vam krasno poletje, naj vas popelje po mirnem čarobnem morju in vam prinese notranji mir ter notranje ravnovesje.

 

Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂

 

 

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
 
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če bi rada plesala in si malce prevetrila bokce, celotno telo in dušo, si srčno povabljena na plesno uro VITAS ENERGY DANCE, več si pa le preberi na klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.