PREDSTAVITEV NOVIH VITAS ENERGY PROGRAMOV

PREDSTAVITEV NOVIH VITAS ENERGY PROGRAMOV

VITAS ENERGY DANCE – novost v LA VITAS templju

To je popolnoma nova plesna smer kot vadba, na kateri je naš moto, da se zabavamo, zelo veliko naredimo za svoje telo, od vaj za moč, stretching, ravnotežje,…ni da ni… Pa še zabavamo se skozi plesne ritme, ki nas razveselijo, dvignejo ‘vibe’… Nora ura se je skreirala, pridi na poskusno uro… Več o plesni uri klik klik TUKAJ. 

 

TNZ (ali zelo poznani kot trebuh/ noge/ zadnjica)

Kratica TNZ vam je mogoče malo znana, pomeni pa trebuh/noge/zadnjica.  Tisti, ki ste malo dlje časa v gibanju in skupinskih vadbah, se še spominjate te ure, ki je bila rangirana pod aerobično uro. Vadba je bila zelo popularna in hkrati za moje mnenje najbolj učinkovita takrat, kar se tiče oblikovanja telesa.

Ker ste mi nekateri malo potožili, da to vadbo pogrešate, sem se letos odločila, da vam jo ponovno ponudim. Malce bo posodobljena in prilagojena samim VITAS ENERGY vajam. Rdeča nit bo pa ostala enaka. Za tiste, ki ne poznate še te vadbe, naj vam jo na kratko opišem. To je vadba, ki se odvija na tleh, na fleksu ali blazini. Skozi celotno uro obdelamo veliko vaj za posamezne mišične skupine. Poudarek pa je na trebuhu, nogah in zadnjici. Jaz dodajam še vaje za hrbet, ker so zelo zelo pomembne za držo, in kvalitetno svobodno gibanje brez bolečin v hrbtenici predvsem!

TNZ – Potek ure

Ura TNZ se začne z ogrevanjem. Ker pa jaz pri svoji vadbi VITAS ENERGY začnem z dihanjem, bom tudi pri tej vadbeni uri začela z dihanjem, da se boste najprej sprostili in spustili ves stres celega dneva. Tako bo vadba veliko bolj lahkotna, pristna in učinkovita. Sledi ogrevanje velikih mišičnih skupin ali z intenzivnim stretchingom ali lahkotnim gibanjem. Nato sledijo vaje za trebuh, noge, zadnjico in seveda jaz zopet dodajam še hrbet! Ko končamo, se umirimo zopet z dihanjem in raztezanjem vseh mišic, ki so pridno sodelovale pri gibalni uri ;).

Več o TNZ in OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO ter njune razlike si preberi na klik klik TUKAJ.

 

VITAS ENERGY MIX

Vitas energy MIX je program, kjer vam nikoli ne bo dolgčas. Ta program zajema vse VITAS ENERGY programe. Odvisno od vašega razpoloženja na uri sami, se oblikuje trenutno, samo za tisto uro, gibalno-sprostilna vaja, ki zajema tako self care, osnovne vaje VITAS ENERGY, sproščanje, dihalne vaje, vaje za oblikovanje dragocenega telesa. Popolnoma odvisno je od vašega razpoloženja, kaj bi tisti trenutek najbolj potrebovali. Tako da, lahko ena ura poteka samo po self care programu, naslednja po oblikujmo dragoceno telo, zopet naslednja se samo raztegujemo in sproščamo.

Ta program se popolnoma prilagaja VAM. Ta program je super tudi zato, ker je časovno naravnan za vse tiste, ki ne želite hoditi zvečer nazaj od doma v vadbene prostore. Gibalna ura je splanirana takoj po vaši službi, da enostavno ne rabite hoditi dvakrat od doma. Naredite zase kar vse v enem paketu in ste potem fraj ?

 

PREDSTAVITEV NOVIH VITAS ENERGY PROGRAMOV

JUTRANJE PREBUJANJE

Jutranje prebujanje je program, kjer se boste zjutraj pred službo v miru pripravili za svoj dan. Poudarek je seveda najprej na predihavanju telesa, da telo do dobra zbudimo, se raztegnemo in nato naredimo tudi par VITAS ENERGY vaj za notranjo moč in pravilno držo. Torej pred službo se predihamo in mišice prekrvavimo z raztegovanjem, da bomo lažje stopili v svoj nov dan.

 

VITAS ENERGY DIHALNI TRENING

Dihalni trening sem tokrat oblikovala zaradi vas, ker ste mi vedno potarnali, da na klasičnih VITAS ENERGY urah premalo časa dihamo. Da bi imeli dalj časa za dihanje. Ker to pri klasični uri ni mogoče, sem se odločila, da vam podam kar dihalni trening, kot samostojen program. Zato sem letos oblikovala dihanje kot vitas energy program, ki se bo izvajal enkrat tedensko. Ta program se izjemoma izvaja 30-40 minut, saj je kar naporen. Zato sem ga malce skrajšala, da ne bo musklfibra, sploh na začetku ;). Učili se bomo različne dihalne vaje in podrobno bomo spoznali in natrenirali mojo dihalno tehniko dihanja s celim telesom. Program si lahko vzamete tudi kot dodatek k ostalimi urami…

 

SPROSTIMO TELO SKOZI MEDITACIJO

Zelo sprostilni program, glavna rdeča nit je SPROŠČANJE. Torej s pomočjo dihanja s celim telesom in usmerjanja vdiha in izdiha v naše mišične skupine bomo namensko sproščali naše mišice in celotno telo, pa tudi tudi um. To bo zelo blagodejna sprostilna ura, podprta z vodeno meditacijo, katero bi si morali nameniti vsak dan. Tako bi lahko normalno, mirno in v ravnovesju delovali. Vključene bodo tudi kdaj kristalne skledice, zvončki, kristalna harfa,…Tako da tudi čarobni zvok bo kdaj prisoten. Ne tako na široko, kot pri zvočnih kopelih, ampak malo za ‘pocrklat’ :).

PREDSTAVITEV NOVIH VITAS ENERGY PROGRAMOV

To so kratki opisi novih programov, če vas kateri pokliče seveda srčno dobrodošli po predhodni najavi na info@lavitas.si ali se prijavite na obrazcu spodaj.

predstavitev novih vitas energy programov, Mojca Ribič

 

Vse programe VITAS ENERGY ali delavnice lahko kombinirate iz meseca v mesec drugače, seveda po predhodnem dogovoru, lahko tudi v samem mesecu zamenjate kakšno uro, recimo, če potrebujete v določenem tednu več raztezanja, pridete raje na uro stretch& relax ali obratno, če preveč čez dan sedite in potrebujete več gibanja, si izberete bolj gibalno uro OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO

 

 

Ljudje imamo različna obdobja v življenju, zato sem vam oblikovala tudi različne programe, kateri vam odlično lahko pomagajo v vašem vsakem obdobju, ali stresnem ali preaktivnem

 

 

Vedno lahko nekaj najdete zase, ali da se sprostite ali natrenirate  ali zadihate s celim telesom. Za vsakega nekaj, da lahko zopet vzpostavi svojo telesno aktivnost, najde svoje osebno ravnovesje in svoj notranji mir.

PREDSTAVITEV NOVIH VITAS ENERGY PROGRAMOV

DODATNI VITAS ENERGY PROGRAMI

 

Vse termine vseh VITAS ENERGY programov si lahko ogledate TUKAJ.

 

Zato srčno vabljeni na katerikoli program VITAS ENERGY, vesela bom, da bomo skupaj zaplavali v boljši jutri.

Se veselim raziskovanja z vami…se vidimo… ?

 

Veliko video koristnih vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

OZAVEŠČAJTE DIHANJE – Dihajte s celim telesom

➡️ Če se bi radi poglobili v PRAVILNO-NARAVNO dihanje s celim telesom, vas vabim da se mi pridružite v moji gibalni skupini VITAS ENERGY ON LINE. V skupini podrobno predelujemo naše dihanje in opuščamo stare navade in ozaveščamo naraven dih s pomočjo zelo preprostih dihalnih vaj, katere vam bodo pomagale prebuditi nazaj NARAVNO DIHANJE!

➡️ V ta namen imam tudi delavnice DIHANJA – OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE, kjer pa zelo podrobno obdelamo dihalne vaje in tehnike… Več o delavnici klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Prijava na vadbo VITAS ENERGY

PRIJAVA VELJA ZA VADBENO LETO 2023/24 (sept 2023-avg 2024)

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.