Klic po notranjem ravnovesju

Klic po notranjem ravnovesju

Klic po notranjem ravnovesju … narava kliče in nas spodbuja…

 

Narava nam je res prava učiteljica, če jo le vidimo tako. Potem se lahko veliko veliko od nje naučimo in živimo po njenih ciklih, lahko bi rekla kar ‘skritih’ navodilih ;).

 

Danes se zbudim in pogledam skozi okno. In kaj vidim? Presenečenje… Sneg! Sredi pomladi se je narava odločila se odeti še malo v zasneženo belo odejo.

 

Kako lepo in veličastno ?.

Kaj nam le narava sporoča s to potezo?

Jaz to čutim nekako takole….

 

KLIC PO NOTRANJEM RAVNOVESJU… narava kliče in nas spodbuja…

🍀 Narava nam sporoča, da se notranje umirimo.

🍀Narava nam sporoča, da najdemo notranje ravnovesje.

🍀Narava nam sporoča, da najdemo tisto pravo notranjo harmonijo v sebi.

🍀Narava nam sporoča, da se ustavimo in naredimo notranjo osebno revizijo v sebi.

 

Da pomečemo iz sebe vse kar nam ne služi več v najvišje dobro, da se znebimo vsega balasta, ki smo si ga natvezili v tem letu ali v mnogih preteklih letih. In nam tako ta balast samo ovira našo prosto, lahkotno pot ter prosto in bogato kreacijo življenja.

 

KLIC PO NOTRANJEM RAVNOVESJU… narava kliče in nas spodbuja… sodobni svet pa…

Če bi znali slišati naravo in živeti po njenih ciklih, bi bili v ravnovesju z naravo in tako tudi s samim seboj. Ne pozabimo, da smo mi gostje na tej prelepi zemljici in ne obratno. Torej, ko se ujamemo v dlan sodobnega sveta, avtomatsko pademo ven iz svojega ravnovesja. Saj ta sodobni svet nas žal zelo oddaljuje od narave in za povrhu še prav nič lepo z njo ne ravna, kajne?

 

Torej, kaj bomo sedaj naredili?

 

Se bomo podredili sodobnemu svetu in mu zunanje sledili? Tako se odtujuješ samemu sebi in živiš tuje, zunanje življenje, katero te definitivno ne bo osrečevalo!

 

Ali pa se odklopiš od sodobnega sveta in greš vase, v svoj svet, se spoznaš, prepucaš ves balast, katerega si pridobil od sodobnega sveta in se naravnaš na svojo, naravno frekvenco. Predvsem pa, da najdeš sebe in svojo pravo naravo, ki si jo prinesel s seboj na ta prečudoviti planet.

 

KLIC PO NOTRANJEM RAVNOVESJU

Usklajenost z naravo je ključ do…

Najpomembneje pa je, da se uskladimo z mati naravo. Kajti ona nas hrani, ona nam daje streho nad glavo, ona nas osrečuje in navdušuje. Zato ji odprite srce in ji s srcem tudi sledite. Le tako boste našli notranji mir in svoje notranje ravnovesje. Usklajenost z mati naravo je še kako zelo pomembna, saj smo del nje. Res se sodobni človek premalo zaveda, kako zelo pomembno je, da smo usklajeni z naravo in njenimi cikli. Torej njenimi letnimi časi. Zato odprite oči in spreglejte. Začutite naravo in seveda zaživite z njo v skladu z njenimi zakonitostmi.

 

Njene zakonitosti najbolje razumejo tisti, ki z zemljo sodelujejo. To so naši pridelovalci zelenjave in sadja. Oni morajo še kako sodelovati s cikli narave in noro dobro vedo, kdaj počivati in kdaj delovati. Četudi mi nismo nekaj direktno povezani z naravo na ta način, je pa zelo pomembno, da vseeno upoštevamo cikle narave. Saj narava vpliva na nas, če mi želimo ali ne. Če ne živimo s tokom narave, se ji upiramo in seveda ta upor tudi začutimo. Ali je to v obliki jeze, žalosti, melanholije,… ali je to v obliki glavobola, slabega počutja, izčrpanosti, brezvoljnosti, tudi bolezni

 

Zakaj le obstaja SPOMLADANSKA UTRUJENOST?

Ravno spomladanska, ko bi morali v tem času se prebujati in tako bi se prebujala tudi naša energija, kar pomeni, da bi morali prekipevati od energije… Najpogosteje nas zagrabi spomladanska utrujenost zato, ker se v zimskem času nismo ustavili. Nismo si privoščili ‘zimskega spanca’ oziroma počitka. Ker narava pozimi počiva, bi to morali tudi mi upoštevati in to obdobje malo bolj dati poudarka na sebi in svoji rehabilitaciji v kakršnem koli smislu. Ali je to popoldanski počitek, ali sprehod po naravi, ali ura počitka z dobro knjigo v roki,… Karkoli za vas pomeni, da se malo ustavite in posvetite samo sebi in svojemu telesu.

 

Zelo pomembno je, da se dnevno umirjate. Pa ne samo pozimi, ampak vse letne čase. Na žalost živimo v norem sodobnem svetu, ki nas non stop potiska čez naše meje. In naša naloga je, da mi postavimo svoje meje in se le teh držimo! Zato je zelo pomembno, da ohranjamo svoj notranji mir in neprestano težimo k notranjemu ravnovesju. Tako bomo tudi vedno v stiku s seboj in bomo vsak trenutek znali pravilno odreagirati v svoje najvišje dobro.

 

KLIC PO NOTRANJEM RAVNOVESJU… spoznaj sebe in spremenil boš svoj svet…

Zato je zelo pomembno, da se poznate. Resnično je pomembno, da delate na sebi in skrbite zase na vseh področjih. Da vzdržujete svoje zdravje, fizično telo in seveda poskrbite tudi za svojo dušo. Za stvari, ki vas osrečujejo in radostijo. Te stvari vam prinašajo tisto pristno vašo energijo, s katero lahko svobodno ustvarjate in kreirate svoje življenje.

 

Čiščenje ali detox je zelo pomembna praksa…

Zelo pomembno pa je, da se tudi sproti čistite. Pa ne mislim sedaj vsakodnevnega tuširanja, kar je že samoumevna dnevna higiena, da ne bo pomote ;). S čiščenjem uma in telesa od znotraj. Torej, privoščite si vsaj 4x v letu en konkreten detox. To pomeni, da sčistite vse negativne misli in vse toksine in ostale strupe ven iz vašega uma in telesa.

 

Lahko to delate tudi sproti po ciklu lune. Mlaj je krasen za detox in misli in telesa. Mlaj je tudi  super za opuščanje vsega kar nam več ne služi v naše najvišje dobro. Mlaj nam da neko dodatno moč, da lahko sebe v čiščenju popolnoma podpremo in dosežemo prave rezultate ;). Takrat pijemo dosti vode in jemo lahkotno hrano, kak dan lahko čistimo telo samo z vodo in seveda pazimo na svoje misli, da so pozitivne in se ne zapletamo v negativna dejanja in okoliščine. Tudi polna luna je super za čiščenje. Tako zbistrimo svoje misli in smo še korak bližje sebi. Sicer jaz sem mnenja, da to čiščenje damo kar v svoj vsakdan in malo popazimo na prehrano, pijemo predvsem dosti vode čez dan in seveda pazimo na naše misli, da so pozitivne in tako bodo posledično tudi dejanja pozitivna ;).

 

Delajte čim več stvari čez dan, katere vas osrečujejo in vam vračajo nasmeh na vaš obraz. Spoznavajte se vsak dan na novo. Bolj ko boste vedeli, kdo ste, bolj boste v svoji energiji in bolj boste delovali iz svojega srca in ne iz glave. Manj boste potem sledili množici ljudi in zunanjemu svetu in nesmiselnim zunanjim navodilom.  Tako boste bolj mirni, strah, jeza, žalost, … se bodo umaknili iz vašega življenja. Tako boste lahko svobodno zaživeli v sožitju z mati naravo. Bolj se boste povezovali z njo, bolj boste sinhroni z njo, bolj mirni boste in v ravnovesju.

 

Vedno delujte v najvišje dobro sebe in pa drugih…

Če ste povezani s samim seboj, če veste, kdo ste in zakaj ste tukaj, vas bo mati narava definitivno podprla pri vašem svetlobnem namenu. Vedno delujte v najvišje dobro za sebe in vseh ostalih in narava, vesolje vas bosta podprla maksimalno, seveda kolikor boste sami dovolili.

 

Ključna je tudi ljubezen do samega sebe.

 

Negujte ljubezen v sebi, tisto pristno in ne odvisno. Torej delujte z ljubeznijo najprej do sebe, dajte ljubezen najprej samemu sebi. Ko boste začutili to pristno ljubezen v sebi, jo boste zmožni tudi deliti z drugimi, pa ne samo z svojimi najdražjimi, ampak tudi z naravo, živalmi. Spremenil se bo odnos do vsega, do stvari, če boste delovali iz ljubezni.

 

Začeli boste ceniti vsako stvar, ki je prišla v vaše življenje, saj boste vedeli, da je prišla z namenom, da vas na nekaj opozori, da se nečesa naučite ali samo ponovno spomnite. Delovanje iz ljubezni je ključ, da pridemo zopet do nas, do pristnih odnosov, do notranjega ravnovesja in čvrste notranje harmonije.

 

Zato zavihajmo vsi rokave in gremo kar v akcijo.

Mislim, da vsi, brez izjeme, imamo še veliko dela, da pridemo do notranjega ravnovesja in čistega osebnega zadovoljstva. Predvsem se ne smemo ujeti v to tančico sodobnega sveta in malce več sodelovanja z naravo in ne proti njej in smo potem zelo zelo na dobri poti.

 

Sedaj pa kar pogumno, vas spodbujam, da vsak dan nekaj naredite zase, ste hvaležni za vse kar imate in ne pozabite narava nas hrani in nam daje vse, zato smo ji dolžni vrniti pristno skrb.

 

Saj v končni fazi, vse kar bomo dobrega ali nedobrega vanjo zasejali, to bomo tudi sami potem želi…

 

Zato se malo zamislimo, kaj bomo sejali, da bomo potem nekaj dobrega lahko tudi želi. In krog bo sklenjen.

 

Vse je povezano, sploh se ne zavedamo kako?!

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠEMU NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ 😉
NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

KLIC PO NOTRANJEMU RAVNOVESJU...narava kliče in nas spodbuja...Mojca Ribič

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.