Kaj nam prinaša leto 2024?

Kaj nam prinaša leto 2024?

Kaj nam prinaša leto 2024? …

 

Vsako leto vam napišem nekaj smernic, za katere čutim, da se bodo razvijale in plesale svoj ples. To je sedaj že kar neka tradicija. No, čeprav jaz tradicij ne maram, ker so mi ljubši občutki, kateri me navigirajo v življenju. Oni so najboljša navigacija v življenju. Zato jih poslušaj in upoštevaj! No pa naj bo to začetek oz. uvod.

Zelo pomembno…

Poslušaj notranje občutke, kaj ti šepetajo. So zelo nežni in tihi. Tako da je možnost, da jih preslišiš. Zato poskrbi, da boš čimbolj sproščena skozi leto in izogibaj se stresu!!!

 

To je moje toplo priporočilo.

 

Ko boste  mirni, boste lažje slišali svojo navigacijo znotraj sebe. Občutki ali intuicija, nekaterim je ta beseda bolj blizu. Intuicija pride zelo hitro. In če imaš kaos v sebi in okoli sebe, jo preslišiš. Tako gredo mimo pomembne informacije, katere bi ti korenito olajšale življenje.

 

Zato je moj prvi napotek za leto 2024…

 

Poskrbi za svoj NOTRANJI MIR! Kako? 

Obstaja zelo veliko načinov sproščanja in umirjanja. Od

 

kaj nam prinaša leto 2024

✔ meditacij,

 

✔ stretchingov,

 

✔ osredotočanja na dihanje,

 

✔ sprehoda v naravi…

 

Poslušaj sebe in svoje telo.

 

On najbolj ve in ti bo dalo pravo smernico, kako do notranjega miru.

 

Na moji spletni strani imaš mnogo načinov, kako do notranjega miru.

Naj omenim vadbo VITAS ENERGY ali zvočne dogodke (zvočne kopeli ali meditacije). 

 

Ne vem zakaj sem takole nenavadno začela, ampak očitno bomo rabili v tem letu ogromno notranjega miru, da se bomo lahko pravilno usmerjali in ostajali na pravi poti.

Kaj nam prinaša leto 2024?

Drugače, če pogledam numerološko. Podajamo se v leto osmice. Osmica predstavlja OBILJE vsega, vseh vrst. Karkoli za vas že predstavlja obilje. Sedaj pa je tisto močno vprašanje.

 

Ali si obilja sploh želite?

Oz.

Ali ga lahko sploh sprejmete?

 

Kaj sedaj s tem mislim? Ja itak, da bi vsi bili bogati, pa imeli milijone na računu.

To sploh ni debate, kajne? Ampak, tole bo sedaj globoko vprašanje, ki želim, da si nanj odgovorite.

 

Koliko obilja ste sploh pripravljeni sprejeti?

 

Kakšno vrednost ste si pripravljeni dati?

 

Ali se počutite sploh dovolj vrednega, da bi imeli milijon na računu?

 

Ali bi znali upravljati z njim?

 

To so močne energije, s katerimi moramo znati upravljati. Drugače ta milijon lahko izpuhti tudi čez noč. Ker mogoče imamo zakoreninjen vzorec, da si ne zaslužiš vsega obilja.

 

Saj je dobro zame.

Saj ni treba.

Ah ne bi rabila.

 

To so tako močni stavki, ljudje! In ti stavki odražajo, da niste vredni obilja. Tako tudi ne morete sprejeti obilja. Tistega milijončka na vaš trr. Ker imate zakoreninjen vzorec, da si tega ne zaslužite. Kako boste potem priklicali katerokoli obilje, če imate tak program v ozadju. Ja ne gre, a ne. 🙊

Obilje je določena vibracija...

Vaš vzorec ne zaslužim si, pa je zopet totalno drugačna vibracija. Tako ni skladnosti med tema dvema vibracijama in se žal ne privlačita. Tako obilje tudi ne more do vas. Zakaj?

Ker ga ne zmorete sprejeti. Kako hecno, kajne? Tako si želimo biti srečni, zdravi, … Potem pa v sebi nosimo določena prepričanja, govorimo določene stavke čez dan, ki so by the way afirmacije, katere nam seveda to obilje odbijajo, oddaljujejo,…

Kaj nam prinaša leto 2024? ... Pazi kaj misliš, kaj govoriš!

Če skoz jamraš in si v vlogi žrtve… Ja kako boš potem srečna? Ne moreš bit’ pika. Privlačiš kontra! Torej, to kar govoriš, misliš.


Zato vas izzovem, pazite na svoje misli.

 

Kaj razmišljate, to živite, to privlačite.

 

Če skozi opravljate, ne morete biti srečni in pretočni. Ker non stop blatite v bistvu sebe. Sebe ‘pacate’ s temi očitki in vsemi negativnimi mislimi, besedami. Kopate se v tem.

 

Ne mora biti potem drugačen rezultat počutja, če se non stop kopate v negativi.

 

Ne morate biti potem srečni, zadovoljni, polni energije,…

 

Upam, da razumete, kaj vam želim povedati.

 

Nič hudega, če ste se kdaj ujeli v taki negativni kopeli. To je normalno, saj živimo v polarnem svetu, kjer nas non stop bombandirajo bolj z negativnimi ioni, kot kaj drugega. Ampak, ko začutiš, da so te ti negativni ioni preplavili, zamenjaj misli, besede, vibracijo.

 

Na nas samih je, kako bomo razmišljali in posledično živeli. To je naša odločitev. Samo ven iz vloge žrtve je potrebno najprej stopiti in se zavedati tega trenutka tukaj in zdaj.

 

Takrat ko se zavedamo svojih misli in kaj govorimo, takrat lahko začutimo njihovo vibracijo in samo takrat vibracijo zavestno lahko tudi zamenjamo.

 

Tako izbiramo OBILJE.

 

Tako sedaj sem vam dala eno iztočnico oz. popotnico za sprejem obilja vseh vrst. Sami izbirate in sami se odločane. Ne pozabite tega!

Kaj nam prinaša leto 2024?... Leto 2024 je lahko zelo produktivno in obilja polno...

Ampak samo, če boš deloval-a v tej smeri. Torej obilje ne pade iz neba nam v naročje, kajne. No mogoče komu že. Ampak večini pa žal ne!

 

Zato je potrebno delovati.

 

Če želiš biti v letu 2024 bolj srečna, potem boš morala v tej smeri nekaj narediti. Kar tako sama od sebe ne boš postala srečna. Za to je potrebno delovanje, dnevni fokus.

 

Kaj te osrečuje?

 

Spoznaj najprej to! Spoznaj sebe in potem deluj v tej smeri. Naredi točno to kar te osrečuje. Predvsem pa je pomembno, da neguješ pozitivne misli v svoji glavi in pozitivno delovanje.

 

Potem si na dobri poti, da (p)ostajaš srečna. 😉

 

Dala sem samo en osnovni primer. Skopiraj ga na svoje področje. Če ne veš kje začeti, lahko pogledava tudi skupaj na individualnem svetovanju, na katerega se lahko prijaviš TUKAJ..

Torej delovanje bo v tem letu zelo nagrajeno.

Pazi na svojo navigacijo! Naj bo pozitivna! Znebi se vseh motilcev znotraj sebe, ki ti onemogočajo sprejemanje obilja. To so vsi vzorci in prepričanja, ki smo si jih tako zvesto zapomnili skozi naše odraščanje.

To je najbolj pomembno!

 

Zato imamo tudi največje izzive pri sprejemanju obilja. Tako da, če se boste štrikali okoli tega, bo za vas leto 2024 kar zanimivo in vas bo učilo ravno to.

Kako sprejemati obilje?

 

Tisti, ki delate na sebi in delujete v pozitivni smeri, boste tudi nagrajeni.

Tisti, ki še malo spite, pa boste najprej skozi izzive spoznali dragocene modrosti.

Potem boste tudi seveda malce kasneje nagrajeni, ko opravite izpit oz. ta izziv rešite.

Odprite se obilju.

 

Ampak obilje ne pride v kaos. Tudi če pride, zelo hitro gre, ste opazili?

 

Obilje ima rad

 

🍀red in disciplino,

🍀čistost,

🍀pozitivnost,

🍀lahkotnost,

🍀ljubezen do sebe in drugih,…

 

Mislim, da nekako čutite, kam pes taco moli. Tako vam srčno priporočam, da delate v tem letu predvsem na sebi, na lahkotnosti, pozitivi, ljubezni do sebe,…

 

Tako boste lažje pritegnili vso obilje, ki si ga želite.

 

Res moje toplo priporočilo 🙏😇💞.

 

2024 bo leto spoznanj, preboja, sprememb in novih življenjskih odločitev.

 

Pa ne pozabite, osmica je tudi znak za neskončnost. Torej energija kroži.

 

Kaj to pomeni?

 

Kar daješ v svet, se ti vse pospešeno vrne.

 

Sam-a se vprašaj, kaj si želiš, da se ti vrne?

 

Tako potem tudi deluj!

 

Če želiš, da se ljudje do tebe lepo vedejo, potem veš kako se moraš ti obnašati, da dobiš potem to nazaj. Sedaj boste se nekateri oglasili. Ja, saj jaz sem prijazna, pa me oni vseeno blatijo… Potrebno je pogledati globje.

 

Kaj pa ti razmišljaš o teh ljudeh?

 

Pozitivno ali negativno. Če jim pošiljaš temen oblak misli, hja, boš takega tudi v podvojeni obliki dobila nazaj.

To so res globoke stvari, katere lahko poglobimo na individualni uri. Svoj termin rezerviraj TUKAJ.

 

Ne boste verjeli, kako je vse skupaj pomembno in povezano.

 

Zato je moje vodilo za leto 2024… znebi se vsega negativnega v sebi!

 

Deluj na sebi in svoji osebni rasti.

 

Pogovarjaj se, spoznavaj se, popravljaj se.

 

Ko pride temen oblak misli… globoko vdihni in ga z izdihom vrži ven iz svojih misli, glave, telesa. To je tako pomembno, dragi moji. In to naj bo naše vodilo za to leto. Ostalo bo prišlo potem zelo lahkotno, radostno in veličastno.

 

Ja vem zelo je to težko verjeti, ampak se splača poskusiti. Najprej vsak pri sebi. Spremeni svoje misli za začetek. Naj bodo pozitivne. Potem posledično pridejo tudi bolj pozitivni občutki. Le ti pa privlačijo pozitivne stvari. Tako približno poteka energija.

 

Za konec naj vam zaželim čudovito leto, obilja polno.

Naj bo pozitivno, s čistimi mislimi in toplimi občutji.

Tako lahko dosežete vse kar si želite.

 

Z ljubeznijo,

 

Mojca, lavitas.si

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če bi rada plesala in si malce prevetrila bokce, celotno telo in dušo, si srčno povabljena na plesno uro VITAS ENERGY DANCE, več si pa le preberi na klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.