Transformacija na pohodu…

Transformacija na pohodu…

Transformacija na pohodu…

 

Kako se kaj počutiš te dni?

 

Jaz moram priznat, da je vse skupaj zelo intenzivno in transformativno. Če gledam kolektivno, je ljudem res dovolj vsega tega ustaljenega… Že podzavestno čutijo, da ta način ne funkcionira več. Pa katerikoli način ali je to osebni stil življenja, kolektivni sistem, v katerem živimo, službaTransformacija na pohodu...

 

Opažam, da vas že nezavedni vaš del opominja, da bodo potrebne spremembe na vseh ravneh. Saj vemo, najprej je potrebno počistiti pri sebi ali razčistiti sam s seboj, kaj ti služi in kaj ne. In to kar ti ne, tu so seveda potrebne spremembe.

Če nisi srečen-srečna, potem so potrebne spremembe, če ne veš kje začeti, ti lahko pomagam z individualnim svetovanjem, prijaviš se lahko klikni Tukaj❣

 

Transformacija na pohodu…

Drugače pa poglej, kje si nesrečn-a ali kaj te onesrečuje? Kje ti uhaja energija, kaj te prazni, ob kom rataš utrujen-a? Uf veliko je še vprašanj, v katera se poglobimo na individualni uri, da pridemo do vaših odgovorov. Tako ugotovimo, kje so potrebne spremembe.

Spremembe so nujno potrebne, tudi ko se počutimo odlično, saj tako lahko vzdržujemo pozitivo v sebi in tisto notranje zadovoljstvo.

 

Transformacija na pohodu…rutina ali sprememba?

Torej nikoli ne smemo zaspati na lovoriki in pasti v rutino, ker takrat smo že na poti proti svoji nejevolji, nezadovoljstvu, utrujenosti,… Saj veste, ko delaš non stop nekaj na isti način, ti je že dobesedno to ‘dosadno’. Pa ne že spet to, si rečeš.  Ali pa, joj pa spet moram to pa to?

 

Takrat vemo da s tem na ta način izgubljamo svojo energijo ali kar svojo srečo.

Ker se že na tak odporniški način spravimo k stvari.

 

Zapomnite si eno stvar: s tako energijo, ko boste šli v neko dejanje, tako energijo boste dobili nazaj in to še več.

 

Zato pazite na kakšen način delate karkoli, na kakšen način mislite…tudi misel je energija!!! In ta energija kroži in se vrača.

 

Zelo znan pregovor je tudi KAR SEJEŠ, TO ŽANJEŠ.

In točno to vam sedaj s svojimi besedami želim povedat’.

 

Pomembno je ohraniti visoke vibracije…

 

Res je pomembno, da ohranjamo čistost, lahkotnost, veselje, radost, ljubezen do sebe in drugih, čiste-pozitivne misli, sočutje,…

To so energije, ki nas podpirajo in super je, če jih vzdržujemo celi čas. Ja vem, ni to tako lahko v tem našem svetu polarnosti, ko je predvsem v kolektivi zasidrano toliko nasprotnega pola čustev.

 

Ampak, mi smo sami zase ODGOVORNI! In mi se sami odločimo, v katerih čustvih bomo živeli. Bomo odgovorni do sebe ali v vlogi žrtve, bomo v veselju ali žalosti, itd.

 

Transformacija na pohodu…vloga ravnovesja

Skratka zato lahko zelo nihamo v življenju. Ali smo veseli ali pa pademo v močno žalost, jezo, vlogo žrtve, obsojamo tudi zelo radi ali sebe ali druge.

 

Štos pa je v tem, da sploh ne verjamemo, da lahko živimo brez vseh teh čustev, saj smo od njih že kar na nek način odvisni, kajne? Pa vendar na drugi strani vsi hrepenimo po notranjem miru, radosti, veselju, ljubezni,… Pozabljamo pa, da je potrebno za to na tem svetu tudi nekaj narediti.

 

Predvsem moramo obdržati svoj notranji mir, za katerega moramo pač nekaj narediti. Ali predihati telo, ali iti v naravo, na kolo,… To naj vsak sam razišče, kako pride do svojega notranjega miru in veselja, osebnega zadovoljstva.

 

Zelo pomemben je naš stil življenja.

✔kaj jemo,

✔kaj pijemo,

✔kaj mislimo,

✔na kakšen način delujemo,

✔koliko spimo,

✔koliko se gibamo,

✔s katerimi ljudmi se družimo, nas oni navdušujejo, podpirajo ali nam jemljejo energijo in nas spravljajo v negativna čustva?

 

Transformacija na pohodu…poglej vase

Tukaj se je potrebno tudi vprašati, zakaj mi je nekdo vzbudil negativno čustvo?

Kaj mi to pove o meni?

Kaj ta bolečina pove o meni oz. kaj mi želi bolečina ali neg. čustvo povedati?

 

Vedno se sprašujte, kaj ima to v zvezi z vami.

Ne kako je ona grda, kaj mi je storila…OMG.

To je vloga žrtve in obsojanje.

 

Ko ste v teh energijah ne boste popolnoma nič rešili! Zapomnite si to!!! Pika!.

 

Potrebno je pogledati iz širše perspektive. To pa lahko pogledate samo tako, da se najprej umirite, greste v svojo energijo in svoj notranji mir. Takrat pa lahko pogledate situacijo in jo začnete reševati. Nič prej, ker prej ni nekih rešitev. So samo obsodbe in valite se v vlogi žrtve, katera pa tako ali drugače ne prinese nič dobrega. Žal tako je!

 

Zato vam predlagam, da začnite delati na sebi.

Nehajte obsojati ljudi ali sebe.

Predvsem pa delajte na samozavesti, opolnomočenju samega sebe, da se boste znebili te svoje vloge žrtve.

 

Situacijo vedno lahko pogledamo iz ptičje perspektive, ko se umirimo.

In takrat tudi lahko situacijo produktivno rešimo. Pika!

 

To je moje sporočilo za vas danes.

 

Sledi nadaljevanje kmalu, zato bom vesela, če se naročiš na e novičke klik klik TUKAJ in me spremljaš še naprej :). 

 

🙏Hvala za pozornost in hvala za zaupanje.😇

 

Če imaš kako vprašanje mi piši na info@lavitas.si.

 

👉Če ste se zapletli, pa rabite pogledat na situacijo iz ptičje perspektive, sem vam na voljo na individualni uriKLIK TUKAJ. 

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če bi rada plesala in si malce prevetrila bokce, celotno telo in dušo, si srčno povabljena na plesno uro VITAS ENERGY DANCE, več si pa le preberi na klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.