Vstopnica za LA VITAS dogodek

vstopnica za la vitas dogodek

Na voljo imate različne LA VITAS dogodke ali v živo ali preko spleta:

la vitas debate

✔zvočne kopeli ali zvočne sprostilne ure

✔gong kopeli

✔zvočne meditacije

✔on line gong kopel

✔delavnica self care

✔delavnica dihanja OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE

 

Vstopnica za LA VITAS dogodek vam je na voljo do razprodaje razpoložljivih mest. Zato si svoje mesto zagotovi pravočasno. Vse termine si lahko ogledaš TUKAJ.

 

Vse podrobnosti o posameznih dogodkih v opisu spodaj.

 

Se veselim zvočno raziskovalnega popotovanja z vami.

 

Mojca, lavitas.si

35,00 160,00 

Vstopnica za LA VITAS dogodek…

 

Na voljo imate različne LA VITAS dogodke ali v živo ali preko spleta:

la vitas debate

✔zvočne kopeli ali zvočne sprostilne ure

✔gong kopeli

✔zvočne meditacije

✔on line gong kopel

✔delavnica self care

✔delavnica dihanja OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE

 

Vstopnica za LA VITAS dogodek vam je na voljo do razprodaje razpoložljivih mest. Zato si svoje mesto zagotovi pravočasno. Vse termine si lahko ogledaš TUKAJ.

Vstopnica za LA VITAS dogodek… vrsta dogodka:

LA VITAS DEBATE

bodo čudovita druženja, kjer se bomo dobili enkrat mesečno v LA VITAS templju. Vsak mesec bomo obdelovali določeno temo, ki bo v naprej že znana in naznanjena. Na začetku bom o tej temi malce več povedala sama kot neko predavanje. Kasneje se boste lahko vklopili zraven s svojimi vprašanji na to temo. Lahko pa so vprašanja tudi iz kakega drugega področja. Včasih vas bom presenetila s kratko gong kopeljo ali zvočno kopeljo s kristalkami. Kar pa bo še bolj popestrilo druženje… S seboj bom imela tudi karte, preko katerih vam bom tolmačila vaša vprašanja. Skratka, imeli se bomo res zelo luštno in komaj čakam ;).

 

ZVOČNE KOPELI ali SPROSTILNA ZVOČNA URA

je čudovita zvočna ura, kjer se globoko sprostimo in odklopimo um. Ura je namenjena vsem, ki jim meditacije niso blizu in se preprosto  želijo sprostiti in odklopiti s pomočjo čarobnih zvokov kristalnih in tibetanskih skledic, kristalne harfe, koshi zvončkov, kalimbe,… Čudovit odklop s pomočjo zvočnih vibracij, katere te globoko umirijo in popeljejo v močan zen.

Bolj podroben opis zvočne kopeli si preberi na KLIKNI TUKAJ.

 

ZVOČNA MEDITACIJA

je sprostilna meditacija, kjer sproščamo celotno telo in odklapljamo um. Misli pošljemo na dopust in se povezujemo s sprostilnimi, regenerativnimi, vitalnimi, obnovitvenimi,… energijami, katere lahko preko zvočnih vibracij sprejmemo veliko bolj lahkotno in bolj učinkovito. Vsak mesec imamo določeno temo, katera je objavljena pri samih terminih in mojih socialnih omrežjih. Naj vam samo prišepnem, da se večkrat povezujemo s svojo dušo in ji prisluhnimo, kaj nam šepeta, oplemenitimo tudi vse čakre in še in še… Več o sami zvočni meditaciji pa si  preberite na klik klik TUKAJ.

 

GONG KOPELI

so malce drugačne zvočne sprostilne ure, s pomočjo gongov. Gongi imajo posebno zvočno vibracijo, predvsem bolj prodorno in na drug način zelo močno. Gongi vas odpeljejo daleč stran v vaš svet in vam pomagajo narediti tisti korak, katerega odlašate, ga nočete ali enostavno nimate moči zanj! Gongi vam dajo moč, da se premaknete v življenju in greste naprej. Če rabite konkreten korak naprej v svojem življenju je gong kopel prava in močna energijska podpora v danem trenutku. Več o gong kopeli si preberite na linku  KLIKNI TUKAJ.

 

ON LINE GONG KOPEL

je zelo podobna variacija gong kopeli v živo. Razlika je v tem, da on line gong kopel spremljate od doma, v svojem fotelju. Udobno se namestite in preko slušalk poslušate gong kopel preko spleta v živo v zaprti FB skupini. Če zamudite v živo, vam je na voljo posnetek 10 dni. Tako si posnetek zavrtite kjerkoli in kolikokrat želite. Za tiste, ki se boste odločili celo leto ostati z nami v skupini imate še par ugodnosti, ki pa se jih OBVEZNO preberite TUKAJ. Na tem linku si preberite tudi vse podrobnosti na kakšen način spletni dogodek deluje! Je malo posebno in ima tudi svoje prednosti :).

 

DELAVNICA DIHANJA – OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE

je namenjena vsem, ki se zavedate, da je dihanje zelo pomembno in je osnovna naša hrana za celotno delovanje našega telesa. Skozi leta smo zelooooo popačili naše dihanje. Sedaj je čas, da se ponovno spomnimo naravnega dihanja, katerega smo prinesli s seboj že kot dojenčki. Dihanje je ključnega pomena za dobro počutje in zdravje na splošno. Zato je zelo pomembno, da vzpostavimo zopet dihalno ravnovesje v našem telesu. Delavnica dihanja vam poda osnovne dihalne vaje, s katerimi boste izzvali nazaj tisti naraven refleks dihanja, katerega smo poznali kot dojenčki in mali otroci. Spoznali boste tako preprosto dihalno tehniko, katera vam bo zbudila vse speče mišice, ki delujejo pri dihanju. Pomembno pa je, da vsak dan ozaveščamo naravno dihanje s celim telesom, da ga počasi in vztrajno vpeljujemo v naš vsakdan in našo rutino. Več o delavnici sami si preberite na klik klik TUKAJ.

 

DELAVNICA SELF CARE

je delavnica, kjer se ukvarjamo sami s seboj. Obdelujemo dihanje, pravilno držo, stopala,Sproščamo se s pomočjo kristalk, katere nas tako nežno popeljejo v svet sprostitve. Obdelujemo vse življenjske teme, veliko je la vitas koristnih nasvetov! Če se čuti v skupini potreba po raztegovanju, se lahko izvajajo točno določene vaje, kjer imate probleme in bolečine ali v hrbtenici ali kje drugje v telesu. Raztezanje naredimo točno tam, kjer vi rabite sprostiti ali mišico ali prehodno bolečino. Če je potreba, za tiste mišične skupine tudi naredimo kakšno vajo za podporo in utrjevanje. Delavnica self care je resnično vsaka edinstvena, saj jo kreirate sami ali z vprašanji ali s problematiko, s katero se trenutno ukvarjate. Res je nekaj posebnega. Več o sami delavnici si še preberite KLIKNI TUKAJ.

 

Veliko video koristnih vsebin in razlag o la vitas dogodkih lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Se veselim zvočno raziskovalnega popotovanja z vami.

 

Mojca, lavitas.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.