Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY vas bo popeljala v gibalni svet zelo posebne in edinstvene vadbe VITAS ENERGY, katera vam botri telo in duha. Dodala sem vam tudi eno zelo posebno in dinamično plesno uro…VITAS ENERGY DANCE❣

Izbirate lahko med naslednjimi programi:

✔klasična vadba VITAS ENERGY

✔program STRETCH&RELAX

✔program JUTRANJE PREBUJANJE

✔program OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO

✔program TNZ

✔program VITAS ENERGY DANCE

 

Več o sami vadbi in programih si preberite spodaj v opisu.

Hvala za pozornost in zaupanje.

Mojca, lavitas.si

10,00 100,00 

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY

Predstavljam vam popolnoma drugačno, posebno, svojevrstno gibanje, katerega še ne poznate. Poimenovala sem ga VITAS ENERGY, saj dejansko resnično ponazarja življenjsko gibanje skozi energijo.

Ko se gibamo, proizvajamo energijo, če jo čutimo ali pa tudi ne. Že vsak vdih in izdih je energija. In če se te energije zavedamo, jo lahko tudi pravilno usmerimo v lahkotno gibanje, torej v gibanje brez ‘mučenja’. Tako lahko pridemo tudi do globokih zaspanih mišic.

Bolj ko se gibamo počasi in s pravilnim dihanjem, bolj prebujamo globoke zaspane mišice. In točno to je moja rdeča nit gibanja Vitas Energy. Osredotočamo se na notranje, globoke mišice, ki so večinoma dokaj nerazvite. Vse sodobne hitre vadbe razvijajo površinsko mišico in jo gradijo od površja navznoter in tako moramo biti zelo vztrajni pri vadbi, da mišico zgradimo dokončno in v celoti. Ravno zaradi tega sem razvila prav svojstven pristop h gibanju.

 

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY – moč notranjih mišic

Gibanje je počasno, a vseeno močno, povezano s pravilnim in globokim dihanjem, katero poglablja efekt gibanja in moč mišice. Bolj počasi, ko se gibamo in z notranjo močjo, bolj gradimo notranjo mišico oziroma jo gradimo od znotraj navzven. Vloga notranjih mišic je zelo pomembna. Če so notranje mišice močne, telo držijo v pravilni drži, telo podpirajo pri vsakdanjem gibanju, ki postane zelo lahkotno in brez naprezanja in težkega dihanja. Vsak korak je lažji in vanj vložimo dosti manj energije, saj notranje mišice dajo oporo zunanjim mišicam, jih podpirajo in blažijo vsak napor, ki ga zadamo svojemu telesu.

Primer delovanja notranjih mišic:

ležimo na sedežni garnituri; ko vstajamo in uporabimo notranje trebušne mišice, vstanemo brez pomoči rok in naslanjanja na bok, enostavno stisnemo notranje trebušne  mišice in brezhibno vstanemo. Če teh mišic nimamo dobro razvitih, vstajamo po stopnjah. Najprej se obrnemo na bok in se s pomočjo rok usedemo ter nato tudi s pomočjo rok vstanemo.

 

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY – GREMO V LAHKOTNEJŠE GIBANJE

Torej naše notranje mišice nam resnično služijo za lahkotnejše in svobodnejše gibanje in tudi telo postavijo na svoje, pravilno mesto. In to je moja  rdeča nit gibanja Vitas energy. Da postavimo telo na svoje pravo mesto s svojo pravilno držo, pravilno hojo, itd.

Preko vadbe odpravljamo vse nepravilnosti svoje drže, svojih stopal. Posledično pridobivamo na pravilnem gibanju, hoji, učimo se pravilnega dihanja z uporabo celotnih dihalnih kapacitet. Nato pravilno-naravno dihanje vključujemo v naše gibanje.

 

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY – poudarek tudi na stopalih

Ko pa smo omenjali stopala, naj povem še to, da pravilna postavitev  stopal pripomore h pravilni drži, hoji, nenazadnje k celotnemu naravnemu gibanju. Zato so stopala tako zelo pomembna, katero pozicijo imajo, kakšno dolžino vezi imajo, ali v sproščenem položaju stojijo navznoter ali navzven.

Vse te stvari ozavestimo, obdelamo in poskušamo nepravilnosti s posebnimi vajami odpraviti oziroma vsaj malo popraviti. Odvisno je od deformacije, katera pride zaradi nepravilne hoje, drže, razporeditve lastne teže po stopalu, nošenja nepravilnih oblik čevljev, pretesnih čevljev,…

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY:

 VITAS ENERGY VADBA BLAGODEJNO VPLIVA NA:

 • izboljšanje srčno-žilnega in dihalnega sistema
 • aktivnost vseh velikih mišičnih skupin
 • delovanje oksidacijskega energijskega sistema
 • razvoj notranje moči mišice, katera nam pomaga pri lažjem vsakdanjem gibanju
 • večjo porabo maščobnih celic, saj se gibanje izvaja v nizki intenzivnosti
 • pravilno držo, kar posledično zmanjšamo bolečine v križu in vratu
 • na našo vita energijo, saj z energijskimi vajami pospešimo pretok energije skozi telo in mišice ter posledično zmanjšamo utrujenost, povečamo prekrvavljenost mišic,…

Mesečna vstopnica vadbenih programov VITAS ENERGY – OPREMA PRI VADBI

Za vadbo VITAS ENERGY potrebujete:

 • talno podlago,
 • udobna oblačila,
 • brisačo,
 • pol litra vode.

Mi pa vas bomo opremili z veliko dobre-pozitivne volje do zdravega načina življenja oz. gibanja. Poskrbeli bomo za vaše dobro počutje in se trudili predati ogromno vaj za polno, svobodno gibljivost celotnega telesa.

 

Če vas je vadba VITAS ENERGY poklicala, nič ne odlašajte in se prijavite na obrazcu desno in enostavno pridite.  Telo in duša vam bosta hvaležna….in vas bosta nagradila z notranjo močjo in notranjim mirom ter dobrim počutjem.

 

POSEBEN PROGRAM VITAS ENERGY DANCE  je malce bolj dinamična vitas energy gibalna ura, kjer se prepustimo plesnim ritmom, od latino, pop, oriental,… Skupaj naredimo nekaj zase in za svoje telo in dušo, by the way še malo shujšamo, med tem, ko se zabavamo in seveda prebujamo svojo žensko energijo❣ Izjemoma je plesna ura 90 min! Več o tem programu si preberite klik klik TUKAJ.

 

Izbirate lahko med naslednjimi programi:

✔klasična vadba VITAS ENERGY

✔program STRETCH&RELAX

✔program JUTRANJE PREBUJANJE

✔program OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO

✔program TNZ

✔program VITAS ENERGY DANCE

 

Prispevek za vadbene programe vadbe VITAS ENERGY:

 • 1x tedensko 60′  40€
 • 2x tedensko 60′  60€
 • 3x tedensko 60′  80€
 • 1x obisk vadbe 60′ – PRENOSNI KUPON   20€
 • 1x tedensko 90′  50€
 • 2x tedensko 90′  80€
 • 3x tedensko 90′  100€
 • 1x obisk vadbe 90′ – PRENOSNI KUPON   25€

Ure vadbe se ne prenašajo v naslednji mesec, kar pomeni, da jih izkoristite v tekočem mesecu. Več o tem si preberite prosim naše plačilne  pogoje na klik klik TUKAJ.

Kaj je prenosni kupon?

Na voljo so vam tudi prenosni kuponi, ki pa nimajo ne časovne ne osebne omejitve, uporabljate jih lahko brez nakupa mesečne karte. Služijo kot enkratni obisk na skupinski vadbi.

❣ne spreglejte BOŽIČNIH POPUSTOV na prenosne kupone…božiček je tokrat zelo radodaren…podari vam kar 50% popust na izbrani prenosni kupon😉❣

 

Še več o vadbi VITAS ENERGY in kako deluje na naše telo samo, kaj počnemo na sami uri si lahko preberete klik klik TUKAJ.

Razliko med vadbo OBLIKUJMO DRAGOCENO TELO in TNZ si lahko preberete na klik klik TUKAJ.

Več o programu STRETCH&RELAX pa si preberete na klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite malce pokukati v brezplačni VITAS ENERGY ON LINE svet, vas povabim na moj YT kanal, kjer si lahko ogledate veliko kratkih VITAS ENERGY vaj in tako dobite občutek rdeče niti vadbe VITAS ENERGY. Da boste na tekočem z vsemi novimi vajami, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

Link do mojega kanalaklik klik TUKAJ.

 

Če bi želeli delati z mano ON LINE vas povabim v VITAS ENERGY VADNICO ali mojo zaprto vitas energy on line gibalno skupino. Tako vadimo preko kamer in kar od varnega doma in vašega domačega udobja. Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY v živo ali on line… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Se veselim srečanja z vami.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.