BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič

BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič

BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič

Vitas živjo,

ponovno vam podarjam GONG KOPEL popolnoma BREZPLAČNO…za dvig vibracije v sebi….da se popolnoma sprostimo in osvobodimo vseh ujetosti v sebi….(strahov, predsodkov, dvomov,…)


 

BREZPLAČNA GONG KOPEL z Mojco Ribič

GONG KOPEL bo v sredo 11.11. 2020, ob 19. uri, na moji FB poslovni strani lavitas.si. Povezava na mojo FB stran klik klik TUKAJ.

Šla bom v živo, tako da se boste lahko pridružili super energijam in zvokom, ki ga ustvarjajo gongi in zvočne kristalne posode.


 

GONG ZVOČNA KOPEL

je prava za premik naprej. Deluje zelo globoko, tudi na nezavedni ravni in nam tako energijsko pomaga, da lahko naredimo v življenju premik. Da stopimo stopnico navzgor, k širšemu zavedanju. Nekako z GONG ZVOČNOKOPELJO dobimo energijo in zagon, da zmoremo narediti spremembo na bolje. Energijsko nas podpre in odpre zavedanje. Po domače, po GONG ZVOČNI KOPELI dobimo dostikrat kar nekaj ‘aha momentov‘. Tako nam je kar nekaj stvari naenkrat jasno in lahko zaključimo v kratkem času marsikaj. Zaključimo in seveda gremo bolj lahkotno lahko naprej novim izzivom naproti ;).


 

KAKO DELUJE?

Seveda GONG ZVOČNA KOPEL na nas lahko deluje tudi zelo pomirjevalno in sprostilno. Dostikrat nas vrže v globoko meditacijo ali pomirjajoč ‘zen‘, kar pa seveda telo tudi dnevno potrebuje. Kot veste, se je potrebno v današnjih časih dnevno umirjati. Če imate natrpan dan, je obvezno sproščanje tudi večkrat na dan z dihalnimi tehnikami… Drugače telo preveč izčrpujete in ga preveč bremenite.


 

GLOBOKA SPROSTITEV IN …

GONG ZVOČNA KOPEL je prava za globoko sprostitev celotnega telesa in mišic. Deluje na pozdavest in tisto, kar vam ne služi več pospeši, da se razreši. Vam pomaga opuščati vse odvečne balaste, katere nosite na sebi. Največkrat nosimo na ramenih preveč bremen in skrbi, ki pa sploh niso potrebne. S pomočjo GONG ZVOČNE KOPELI lahko to vse sprostimo in se osvobodimo. Tako močna je lahko ta gongova zvočna vibracija.

Celoten članek o gong zvočni kopeli si lahko preberete klik klik TUKAJ.


 

Srčno vabljeni na zvočno popotovanje za boljše počutje in za dvig energije v nas samih 🙂


 

Komaj čakam na naše skupno zvočno popotovanje….


 

Do takrat pa se imejte fino fajn in se vidimo preko kamere.


 

Veliko video vsebin, tudi GONG KOPELI najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi prijavite…stisnite NAROČITE SE ali SUBSCRIBE.

Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.Hvala za zaupanje.


 

Vitas pozdrav.


Mojca, www.lavitas.si

 

 


Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.