STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj

STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj

STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj …

Vitas živjo dragi moji…

Danes malo več besed o strahu-našemu največjemu pokazatelju našega čustvenega stanja v nas.

Strah je za večina ljudi zelo negativno čustvo, katerega bi enostavno kar izbrisali iz svojega telesa ali srca.

Strah je zelo pogosto prisoten v našem vsakdanu.

 

Ali se bojimo določenih živali, ali se bojimo, da bomo kaj izgubili; ali se bojimo, da bomo padli,Veliko strahov se nam pojavlja čez dan. Veliko strahov potlačimo v globino in podzavest ter se nočemo z njimi ukvarjati. Pa vendar se oglašajo vedno znova in znova, vsak dan. Zakaj? Ker želijo, da nekaj pri sebi razrešimo. Ker želijo, da nekaj pri sebi zaključimo in obrnemo nov list papirja v življenju. Seveda bolj pozitiven in sproščujoč. Predvsem pa nas strah-naš največji prijatelj-pokazatelj pripravlja in vzpodbuja na to, da se osvobodimo vseh traum in vseh navlak, ki smo jih pridobivali skozi življenja.

 

STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj … Zakaj nas je sploh strah? Od kje izvira čustvo strah?

Večinoma je strah privzgojen in smo ga podedovali po naših genih ali pa smo ga prinesli iz prejšnjega življenja, ker ga seveda nismo razrešili takrat.

Strah je tudi super orodje vodilnih ljudi, s katerim lažje vodijo množice ljudi. Najlažje je zastrašiti človeka in mu potem podati svojo rešitev, katera bo seveda samo eni strani v korist. Seveda prestrašen človek bo podani rešitvi sledil. Kar pa definitivno ni v skladu z ravnovesjem na splošno. Zato se tudi dogajajo določene stvari in dogodki, katere potem uravnovešajo vsa ta neravnovesja (demonstracije, upori, zahteve po spremembah na vodstvenih položajih,…).

 

Pa je res strah potreben, da vodiš množico ljudi?

Je najlažji način, po liniji najmanjšega napora. Ampak, si želite biti zastrahovani? Mislim, da ne! Pa tudi drugi pol, si želite prevzeti ves strah na svoja ramena, katerega ste zasidrali ljudem v srca ? Kajti vse se vrne in obrne. Teta karma vedno naredi ravnovesje in tako, da je prav za vse. Malo za v razmislek…

 

Pa da ne bom preveč zašla. Moj namen ni soditi, sploh ne. Moj namen je vas malce prebuditi in vas vzpodbuditi, da pogledate na strah kot na našega največjega prijatelja ali pokazatelja česa?

STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj …

Strah nam kaže, kje se moramo še prebuditi. Kje moramo še pogledati vase in nekaj spremeniti. Ko pogledamo globoko v strah in ga spoznamo…takrat se spoprijateljimo z njim.

 

Le kako?

Takrat spoznamo, da smo si strah ali ustvarili sami, ali ga od nekoga prevzeli, ali pa nam je bil zasidran preko medijev in drugih vplivnih oseb. In ko spoznamo bistvo strahu, se spoprijateljimo z njim in kar naenkrat se strah preobrazi v pogum, ali ljubezen, ali izpuhti iz telesa in nas napolni z novim spoznanjem. Tako smo zopet stopili stopničko višje in smo obogatili našo dušo za še eno novo izkušnjo. Predvsem pa smo se osvobodili.

 

Osvobodili smo se bremena, ki smo ga nosili vsak ljubi dan v sebi. Osvobodili smo se prtljage, ki smo jo lahko zelo zelo dolgo nosili s seboj. Lahko tudi več življenj in to nas je zelo zelo dušilo. Jemalo nam je radost, veselje, pozitivno energijo. In si predstavljate, kako zelo lepi občutek mora biti, ko se te prtljage znebimo ali osvobodimo. Definitivno se nam povrne močna volja do življenja, povrne se nam pozitivno razmišljanje, veselje, radost, kreativa in ustvarjanje. Tako si lahko kreiramo življenje tako, kot si ga želimo. Predvsem pa smo bolj mirni v sebi in lažje dosežemo svoje notranje ravnovesje v sebi.

 

Spoznaj svoj strah…STRAH-naš največji prijatelj-pokazatelj

Zato, ko vas bo naslednjič strah za karkoli, se ne povežite s tem strahom takoj, ne vzemite ga takoj za svojega, po domače ne sprejmite ga. Ampak ga poglejte od daleč, vprašajte ga, zakaj se je pojavil? Kaj vam sporoča?

V strahu je vedno neko globoko sporočilo!

Zapolnite si to. Vendar vas ne sme to čustvo prevzeti. Ne smete ga vzeti za svojega in ga gojiti v svojem telesu.

Ko čustvo strah prevzame vaše telo, vas ohromi.

 

Kaj mislim s tem?

Ne morete več trezno razmišljati in tako vas strah prevzame in ne morete spoznati bistva, zakaj je strah sploh prišel v vaše življenje in kaj vam sporoča. Zato, takoj, ko začutite strah, ga dajte malo na razdaljo in se vprašajte, kaj vam sporoča.?

 
STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj …
 
Katero spoznanje  je prinesel v vaše življenje?

Seveda se poskusite najprej in takoj umiriti z dihanjem s celim telesom. Predihajte ta začetni strah, ki je potrkal na vaša vrata in šele potem ga povabite do sebe, ne v sebe, samo do sebe in ga vprašajte, čemu je prišel? In samo dihajte dalje in sproščajte vse tenzije v telesu, katere vam je strah vzpodbudil.

 

In držite namen, čemu vas je strah obiskal?

Dihajte toliko časa, da ne začutite lahkotnosti v telesu. Četudi ne boste tako dobili odgovora, nič hudega, važno je, da predihate to težko čustvo in se umirite. Odgovor vedno pride, mogoče ne takoj, ampak, ko vi nekaj vprašate, vedno dobite odgovor. Mogoče takrat, ko ga najmanj pričakujete, ampak vesolje vedno poskrbi, da ga dobite!

Kaj je pomembno, ko vas obišče stric strah?

Zelo zelo pomembno je, ko vas preplavi strah, da se umirite, da greste v svoje srce in najdete svoj notranji mir. Najlažje ga boste začutili z dihanjem s celim telesom. Ko boste predihali celotno telo, ga boste sprostili in tako povabili k sebi notranji mir in ljubezen. Ko boste začutili notranji mir in ljubezen, se bo strah umaknil, ker ni kompatibilen s tema dvema čustvoma.

 

Zato glejte, da takrat ko vas obišče strah, resnično takoj preusmerite pozornost na dihanje, umirjanje, prikličite v sebi svoj notranji mir in ljubezen, kot najmočnejše čustvo, ki pozdravi vse! Seveda ne pozabite dati namena, zakaj vas je strah obiskal, drugače boste podoživljali zelo pogosto enake dogodke in dejanja, kjer se vam bo isti strah zbujal vedno znova in znova. Vi se morate soočiti s strahom in doumeti, zakaj ste ga zaznali in takrat, ko boste to razvozlali, bo strah izpuhtel, saj je opravil svojo nalogo ;).

 

STRAH-naš največji pokazatelj-prijatelj …

Zato poskusite pogledati na strah bolj iz pozitivnega zornega kota in se iz tega čustva poskušajte maksimalno nekaj naučiti in tako boste odkljukali še eno spoznanje v svojem življenju in boste stopili počasi in zanesljivo še eno stopničko više k svojemu osebnemu zavedanju.

 

Odprle se vam bodo nove možnosti, priložnosti in nova spoznanja, katera vas bodo peljala v nov svet kreacije, ustvarjanja in zaznavanja okolja in vašega življenja.

 

Zato poglejte na strah vedno bolj odprto in široko, predvsem pa z namenom, kaj vam strah pripoveduje.?

 

Kaj vam strah nakazuje in govori?

 

Kaj vam kaže in kam vas usmerja?

 

Kje so še zadeve, katere morate še spoznati, zakaj so tukaj in kaj vam govorijo?

Predvsem pa, sprejmi strah kot prinašalec neke spremembe na boljše. Ko strah pogledaš od blizu, vidiš, da ti le govori, kje v življenju si in kaj moraš spremeniti, da se boš počutil-a boljše? Torej, če ne bežite od strahu in ga potlačite globoko v sebe, lahko vsakič, ko vas obišče, stopite stopničko višje v svojem življenju. Zato vas spodbujam in hkrati sprašujem:

 

Boste pogledali strahu v oči ali boste od njega bežali in se pretvarjali, ko da ga ni?

 

Boste izbrali lahkotnost ali težo v svojem srcu?

 

Odločitev je na vaši strani.

 

Vse dobro vam želim.

Kako lažje premagaš strah?

 

Da boste lažje premagali svoj strah, sem samo za vas ustvarila čarobne la vitas lunine kristalne esence, katere vam bustajo samozavest, pogum odločnost, ljubezen do sebe, notranjo moč, vitalnost,…še bi lahko naštevala… Več o esencah in naročila klik klik TUKAJ.

Najbolje je, da jih spoznate kar sami. Mogoče pa vas katera pokliče k sebi in vam pomaga pri vašem spoprijateljevanjem s strahom, vam vlije upanja in pokaže prave poti do kreacije vašega željenega življenja 😉

Na mojem YT kanalu si lahko tudi ogledate, kako se esence uporabljajo klik klik TUKAJ.

Da pa boste na tekočem tudi z ostalimi koristnimi la vitas vsebinami, pa se na moj YT kanal lahko tudi NAROČITE ;).

Super metoda za premagovanje strahu pa so tudi energijski tretmaji. Izpostavila bi BARS TRETMA. Na kakšen način pa si preberite TUKAJ.

Hvala za pozornost in zaupanje.

Se še beremo …

Mojca, lavitas.si

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič za vas izberem za vas določeno gibalno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.