Raztegni noge in zatvistiraj telo

Raztegni noge in zatvistiraj telo

Raztegni noge in zatvistiraj telo – SUPER VITAS ENERGY  vaja z Mojco Ribič

 

Vitas živjo,
tukaj vam podajam kratko super vajo za razteg zadnje stegenske mišice in vajo zasuk telesa v stran, kjer raztegujete hrbtne mišice.

 

Tukaj pazite na raven hrbet! Torej PRAVILNA DRŽA je zeloooo pomembna!

Raztegni noge in zatvistiraj telo
Raztegni noge in zatvistiraj telo z Mojco Ribič

Kako do vzravnane naravne PRAVILNE drže?

 

⚛️stojimo vzravnano, stopala so vzporedna in v širini bokov.
⚛️pogled v višini oči ponosno naprej, brada vzporedna s tlom – torej ne gledamo v tla!
⚛️notranje trebušne mišice stisnemo in poravnamo ter osvobodimo križni del hrbtenice ( jaz rečem STISNI in PODALJŠAJ, kar pomeni stisni trebušne mišice in podaljšaj spodnji del hrbtenice-torej križni del se premakne rahlo naprej, ga sprostimo in osvobodimo;)).
⚛️zgornji del telesa je sproščen, rame zavrtimo nazaj navzdol in jih pustimo “doma”, torej tam kjer smo končali rotacijski gib navzdol, rame ostajajo popolnoma sproščene in jih ne vlečemo navzgor!
⚛️roki sproščeni ob telesu.

To so najbolj pomembne smernice pravilne drže, karkoli delate, se gibate v naravi, tečete, športate,… Imejte pravilno držo vedno v zavesti in boste videli, kako bo gibanje postalo bolj lahkotno in svobodnoPRAVILNA DRŽA je resnično zelo pomembna in ključna za dobro počutje in enakomeren pretok naše vita energije.


Torej lahko rečemo, da je pravilna drža zelo pomembna kar v vseh pomenih in na vseh nivojih. Zato jo prosim ozavestite in jo imejte vedno v mislih. Ko začutite, da v sebi popuščate, se hitro popravite. Ko vam bo to prišlo v navado, boste enostavno zmagali in osvojili pravilno držo in tako se boste vedno pravilno držali.

Za vse tiste, ki radi vadite preko video vsebin, sem samo za vas posnela video o PRAVILNI DRŽI. Za ogled videa klik klik TUKAJ

 

Raztegni noge in zatvistiraj telo …

je vaja, ki vas bo sprostila in odpravila vse tenzije iz vaših mišic. Paziti morate, da te tenzije predihate. Kako dihati s celim telesom si lahko več preberete TUKAJ.

 

Pridno delajte:)

ČE ŽELITE BITI NA TEKOČEM Z NAJNOVEJŠIMI VAJAMI IN DRUGIMI VIDEO VSEBINAMI NA MOJEM YOU TUBOVEM KANALU, SE LAHKO PRIJAVITE NA MOJ KANAL TAKO, DA STISNETE SUBSCRIBE ALI NAROČITE SE, LEVO ZGORAJ, KO POLOŽITE MIŠKO NA MOJO SLIKO.

 

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.

Vitas pozdrav

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer vsako vajo zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…ne manjka pa tudi vsakič nov LA VITAS NASVET… zato bodite na tekočem in se  prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.