Mlaj – čas čiščenja

Mlaj – čas čiščenja

Mlaj – čas čiščenja

Mlaj je pred nami, zato ti priporočam, da greš na vsestransko čiščenje telesa in uma. Pazi na svoje misli, poskušaj ohranjati pozitivne misli, saj pozitivne misli sprožijo pozitivna čustva, pozitivna čustva pa sprožijo pozitivna dejanja . Pozitivna čustva, dejanja privlačijo še več pozitivnih, lahkotnih energij, katere nas lahko podprejo pri naši pozitivni kreaciji življenja. In krog je sklenjen .

Mlaj – čas čiščenja

Priporočam te dni lahkotnejšo hrano, dajte stran alkohol, cuker, po možnosti kavo in vse ostale poživljujoče pijače. Najboljše je piti navadno vodo in nesladkan čaj, priporočam koprivo, katera čisti telo že sama po sebi ?

Čiščenje prostorov zelo priporočljivo …

Pospravite tudi svoje prostore v katerih bivate. Vse kar več ne uporabljate, podarite, saj s tem naredite nekaj dobrega in v vašem domu sprostite pretok lahkotnih, novih energij.

Vi naredite nekaj dobrega in pri sebi tako naredite prostor za nekaj novega… Tako dopuščate, da energija zaokroži in seveda se vam dobro vrne v katerikoli drugi obliki. Pospravljen, pretočen dom vam lahko služi v vaše najvišje dobro. Tako lahko privabite v svoj dom več lahkotnih, pozitivnih, kreativnih energij, s katerimi lažje ustvarjate svoje željeno življenje. 

Brez akcije ni nič !

Sedaj pa kar v akcijo, vem, da pospravljanje nobenemu ne diši, pa vendar spomnite se, kako se počutite, ko bivate v pospravljenem domu… ali … spomnite se, ko imate vse razmetano in navlečeno…


Ni ravno prijetno bivati v tem drugem primeru, kajne?

Potem se še vi navzamete kaotičnih, zbeganih energij in tako ste še sami tečni, jezni, zbegani, kaotični, brezvoljni, pa kaj bi še naštevala… Skratka mislim, da ste začutili, kaj vam želim povedati, zato se splača malce stopiti v akcijo in svoj kaos spraviti v red in tako pospraviti vse te kaotične energije ven iz svojega doma.

Čas čiščenja uma in telesa

Seveda morate potem poskrbeti, da vse kaotične energije spravite tudi ven iz sebe in svojih misli. Kot sem vam že omenila, kaotične misli povzročajo kaotična čustva in le ta kaotična dejanja. In seveda obratno.

Izbira je vaša! 


Zato vas spodbujam, da izberete pozitivne, lahkotne misli in tako poskrbite za več sličnih energij v sebi in posledično se bodo odrazile tudi zunaj vas ?

Tudi hrana je zelo pomembna pri tem procesu. Z težko hrano nemalokrat blokiramo pretok lahkotnejših energij skozi naše telo. In dostikrat potem ne zmoremo ‘proizvajati’ pozitivnih misli tudi iz tega naslova. Saj ima tudi hrana svojo vibracijo. Lahko je lahkotnejša ali pa malo manj lahkotnejša. In tako vplivamo na sebe kot celoto.

Malo v razmislek...


Kot sem že pisala zgoraj je zato super narediti te dni okoli mlaja en mini ali pa maxi detox na vseh nivojih. Tako se resetiramo in lahko na novo ustvarjamo bolj pozitivno in s še večjo kreativo. Več novih ustvarjalnih idej lahko ‘spesnimo’ in bolj lahkotno in bolj odločno udejanimo.


Zakaj ne bi mlaj in te močne energije izkoristili sebi v prid?

Spodbujam vas, da naredite nekaj za svoje telo in dušo. Energije mlaja vas podpirajo maksimalno pri tem, zakaj jih le ne bi izkoristili ?

Mlaj je čas čiščenja in osvobajanja na vseh nivojih. Prečistite svoje telo, prečistite svoj um in prostor, v katerem bivate in zadihali boste s polnimi pljuči ali kar s celim telesom. ?


Če koga zanima še kaj več, seveda sem na voljo. 

Pišite mi na mail info@lavitas.si in z veseljem vam odgovorim .


Mlaj – čas čiščenja … ohranjaj pozitivo in ljubezen v sebi…

Iščite v sebi ljubezen, iščite v sebi osebno zadovoljstvo in notranji mir.


Znebite se vseh skrbi, katere vam kradejo energijo in zaupajte v življenje, zaupajte vase.


Znebite se vseh sodb in obsodb, katere ranijo samo vas, saj ste vi sprožilec te negativne energije.     

  

Zamenjajte vse to s pozitivnimi mislimi, pozitivnimi dejanji, ljubeznijo do sebe in opazujte spremembe v sebi in okoli vas 😉


Naj vas vodi srce in srčnost, radost in pozitivna naravnanost.


Če želite, da vam pri vpeljevanju vaših sprememb in raziskovanja samega sebe lahko pomagam JAZ, vam dam par primerov na kakšen način:

 

NA TEMO GIBANJA:

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Bolj dinamična ura, v plesnih ritmih, polna veselja, radosti in zabave je VITAS ENERGY DANCE plesna ura. Naš moto te ure je enostavno samo joy! Da pozabiš na zunanji svet in se preprosto zliješ z  ritmom in samo uživaš. Če te je ura poklicala lahko o njenem poteku prebereš klikni TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Energijsko vas lahko podprem preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Vitas pozdrav.

 

Mojca Ribič, lavitas.si

 

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.