Kako ste zaštartali SEPTEMBER?

Kako ste zaštartali SEPTEMBER?

Kako ste zaštartali SEPTEMBER?

SEPTEMBER je tukaj…

Nova sezona je tukaj, pa naj bo kakršnakoli že, ali šolska, ali poslovna ali osebna

September je mesec novih začetkov, novih spoznanj, novih prizadevanj. Tako se lahko znajdemo na točki, ko se malce izgubimo, saj nam je mogoče vsega preveč naenkrat ali za spoznati ali za narediti… Tako je zelo pomembno, da ostajamo umirjeni znotraj sebe in z notranjim mirom jadramo skozi to razburljivo obdobje.

 

Kako ste zaštartali SEPTEMBER?

Septembra se vse začne na novo. Šolarji vstopijo skozi nova, ‘višja’ šolska vrata in so sigurno kar malce vznemirjeni glede vsega, kaj jih čaka v novem šolskem letu. Za nekatere je lahko prav to obdobje pravi stres, saj niso kos vsem spremembam, ki se kar naenkrat zgrnejo na njih. Tako v tem jesenskem času tudi kaj hitro odgovorijo s slabim počutjem in kakim prehodnim prehladom…


Tudi mi, odrasli se počutimo zelo podobno. Počitnice in dopusti so mimo. Te lahkotne poletne vibracije so nas božale kar premalo časa. To bi se vsi strinjali, kajne? In kar naenkrat pademo na realna tla, v SEPTEMBER. V nove obveznosti in hitenja in naglice vse povsod, lovimo pravočasne prihode in odhode… Vam je znano kajne? Seveda, ker želimo sebi in svojim šolarjem najboljše, se kaj hitro še bolj zapletemo v stres. Saj si zadamo preveč stvari naenkrat in seveda bi radi imeli vse popolno in super in tako se še dodatno obremenimo po nepotrebnem… Z dodatnimi obveznostmi in nalogami, da bo vse popolno in odlično.


Pa ste se kdaj vprašali, kaj je popolno?


Ali sploh obstaja popolno?


Ali bo dodatna dejavnost otroku prinesla radost ali utrujenost in nezadovoljstvo?


Ali bomo mi zadovoljeni in srečni v sebi, če si bomo naložili neskončno obveznosti in strmeli k izpolnjevanju le teh?


Kaj nas sploh osrečuje? Kaj nas zadovoljuje?


Kaj nam prinese osebno pristno zadovoljstvo?

Kaj nam prinese notranji mir in ravnovesje, notranjo harmonijo? 

To so zelo pomembna vprašanja, ki vam odprejo vrata do vaše notranje resnice. Da si resnično odgovorite iskreno na ta vprašanja, boste sigurno dobili tudi iskrene odgovore v sebi. Samo prisluhniti si morate in seveda ta notranji glas v sebi tudi upoštevati. No pa smo prišli do točke, pri kateri se nas večina zatakne in pade na izpitu, kajne?


Poslušati samega sebe in svoje želje in potrebe… Ponavadi kar preslišimo ta naš notranji glas, ker so nam bolj pomembni drugi okoli nas. In tako vedno gremo preko sebe, da zadovoljimo druge okoli nas, na sebe pa potem vedno ali pozabimo, ali nimamo časa, ali smo preutrujeni, ali nas zopet ženejo prioritete drugih…


Ste se že kdaj vprašali, kje sem pa jaz?


Na katero mesto se uvrščam jaz? 


In potem ko si odgovorite, spoznate, da so vsi po vrsti pred vami in ste po možnosti vedno na zadnjem mestu.


Zakaj se dajete na zadnje mesto? 

Zaradi občutka krivde, ali ker ste tako naučeni,… Ponavadi imamo zakoreninjene vzorce, ki nam preko takih situacij kažejo, da jih moramo predrugačiti in spustiti iz našega življenja, saj nam kaj prida dosti ne pomagajo v življenju, kajne? Da se damo na zadnje mesto in vedno najprej vse postorimo za druge in na koncu šele zase, če slučajno kaj ostane časa za nas…


Kaj mislite, vam to prinaša osebno zadovoljstvo in notranji mir?

Ali vas izčrpuje in iz dneva v dan postajate vedno bolj utrujeni, nervozni, slabe volje, brez energije, brez voljni, hitro vzkipljivi, brezkompromisni, na koncu vam gre že vsaka malenkost na živce in vam je odveč.


Kako mislite, da potem s tako energijo vplivate najprej nase in posledično na svojo okolico in svoje najbližje?

Pozitivno?

Retorično vprašanje z bogatim spoznanjem. Če ne boste vi najprej poskrbeli za sebe in za svoje dobro počutje in si brez slabe vesti vzeli čas zase, ne boste mogli pozitivno in z ljubeznijo funkcionirati v življenju.

Kako ste zaštartali september? Mojca Ribič

Kako ste zaštartali SEPTEMBER? Sprejmimo sebe in ljubezen do sebe…

Najprej se morate sprejeti takšni kot ste! In če vam kaj ni všeč enostavno spremenite ali videz ali vedenje ali kake navade. Če se ne boste imeli radi, boste ljubezen non stop iskali drugje in ne pri sebi in tako je nikoli ne boste našli. Ljubezen do sebe je ključna stvar, da lahko potem pravo pristno ljubezen dajete tudi naprej. 


Seveda jo posledično tudi še več dobite nazaj, ne da bi za njo prosili ali jo celo zahtevali. Ko poskrbite najprej za sebe in ste vi zadovoljni in polni energije, je tudi svet okoli vas na enaki vibraciji. Potem vse to lahko mirno delite na svoje najdražje in tako vse steče v pravo smer… Brez stresa in naglice, ampak umirjeno in tako kot vam je namenjeno v vaše najvišje dobro.


Zato vas pozivam, da imejte radi najprej sebe, nahranite najprej sebe in svojega duha-zelo pomembno! Kajti, če bo vaša duša nahranjena, bo vse steklo v pravo smer. Življenje se vam ob odvijalo v pravo smer, srečevali boste prave ljudi, imeli boste čudovite, odprte, iskrene odnose, polne ljubezni in spoštovanja


Seveda morate najprej vse te vrednote imeti sami, jih čutiti v sebi in jih tudi vibrirati navzven. Drugače ne boste pritegnili vsega tega obilja k sebi. Zato je toliko pomembno, da se spoznavamo, se poslušamo, se upoštevamo in ko nam nekaj ne funkcionira, da tudi to predrugačimo…da delamo na sebi in se spreminjamo na boljše.

Kako ste zaštartali september? …kluč do uspeha…

To je ključ do našega vsestranskega uspeha. Zato, ko se ujamete, da norite in izgubljate živce, se ustavite, zadihajte s celim telesom in se popolnoma umirite in se samo vprašajte:


Zakaj norim?


Zakaj sem ponovno v tem stanju?


Ali mi je to potrebno?


Prispeva to k mojemu napredku ali me energijsko izčrpava?


Iskreno si odgovorite in spremenite situacijo na boljše.


Premislite, kaj vam resnično služi in je prav, da ohranite v svojem življenju in kaj ne?

Torej kaj vas v življenju bremeni? In to kar vas obremenjuje, enostavno predrugačite in spremenite delovanje tako, da bo za vas najboljše in lahkotnejše.


Pomembno je, da v življenju delate samo to, kar vas veseli in polni z energijo. Vem, da imamo vsi tudi kakšna manj dobrodošla opravila v življenju. Recimo pospravljanje, ali kaj podobnega, je eno tako zelo popularno, kajne;).  To pač nujno moramo opravljati, ker so del našega življenja in seveda tudi prispevajo k boljšemu počutju bivanja.


Pa vendar, če se takih opravil ne moremo ogniti, jih sprejmemo, kot del našega življenja in jih vseeno delajmo z lahkotnostjo. Tako se znebimo težkih energij v sebi, ki nastajajo, ko nekaj delamo z muko in nas tako bremenijo tudi takrat, ko je že zdavnaj vse mimo. 


Če se te težke energije kopičijo leta in leta v nas, lahko pridemo tudi do bolezenskega stanja. Tako da, prisluhnite sebi in svojemu srcu in negujte sebe in svojo dušo. Tako boste zaživeli polno življenje in vaši najdražji in tudi ostala okolica okoli vas bo imela zelo lepo, pozitivno dobrobit od vas, katera vam bo vedno večkrat povrnjena.

 

Želim vam radostne in mirne jesenske dni.


Ne pozabite nase in na svoje telo in dušo! 


Hvala, ker me spremljate in mi zaupate 🙂


Vitas pozdrav 


Mojca, lavitas.si

Za boljše počutje in večji notranji mir vam lahko pomagam tudi jaz:

OZAVEŠČAJTE DIHANJE – Dihajte s celim telesom

➡️ Če se bi radi poglobili v PRAVILNO-NARAVNO dihanje s celim telesom, vas vabim da se mi pridružite v moji gibalni skupini VITAS ENERGY ON LINE, kjer podrobno predelujemo naše dihanje in opuščamo stare navade in ozaveščamo naraven dih s pomočjo zelo preprostih dihalnih vaj, katere vam bodo pomagale prebuditi nazaj NARAVNO DIHANJE!

 

➡️ V ta namen imam tudi delavnice DIHANJA – OZAVESTIMO NARAVNO DIHANJE, kjer pa zelo podrobno obdelamo dihalne vaje in tehnike… Več o delavnici klik klik TUKAJ.

 

Več  o VITAS ENERGY ON LINE si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ.

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Energijsko vas lahko podprem preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

 

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.