Kaj nam prinaša leto 2023?

Kaj nam prinaša leto 2023?

Kaj nam prinaša leto 2023?

Novo leto je za nami in vstopili smo v leto 2023, torej leto št. 7. Bo zelo zanimivo leto, razburljivo bi lahko tudi rekla.

Zakaj=? Število 7 ima več aspektov. Ja je pravljično, magično število in je tudi število spoznanj, lekcij, učenj.

 Leto 2023 bo barvito.

Učilo nas bo marsikaj, predvsem pa bomo spoznavali tistega pristnega sebe. Tisti, ki se pretvarjate, da ste nekdo, ki v sebi čutite, da niste… Delate nekaj, kar si v bistvu ne želite…. Delujete proti sebi in svoji globoki resnici… Hja tukaj bo sigurno se zgodil neki preobrat. Vesolje vas ne bo več podpiralo pri tej energiji. Vesolje vas bo peljalo v energijo vaše resnice!

 

☯Kdo v resnici ste?

☯Kaj vam je všeč in kaj ne?

☯Kaj bi radi imeli?

☯S kom bi se radi družili?

☯Kaj bi radi počeli?

☯Ali sem srečna, srečen?

☯Delam v življenju stvari, ki me veselijo, polnijo?

☯Jem to, kar si želim ali kar mi drugi velijo?

☯Živim z nekom, ki ga ljubim? Ali…

Še veliko je takih vprašanj, ki vodijo do vaše resnice in resničnega VAS kot sebe!

Dovolj je pretvarjanj, dovolj je lažnih obrazov.

Kdo ste? Kdo sploh ste? Pokažite pravi jaz in zaživite v svoji pristni energiji. Moje toplo priporočilo za leto 2023. Drugače bo to leto polno prijetnih ali malo manj prijetnih izzivov, kateri vas bodo vedno znova opominjali, da delate proti sebi in ne za sebe…

Zaživite v svoji resnici! Če pri spoznavanju samega sebe rabite pomoč, se lahko prijavite na individualno svetovanje, klikni TUKAJ in si rezerviraj svoj termin.

Kaj nam prinaša leto 2023? – POVEZOVANJE Z NARAVO

V letu 2023 bodo šle smernice tudi zelo nazaj h koreninam. To pomeni, da se bomo bolj povezovali z naravo, več bomo v stiku z njo na takšen ali drugačen način. Vleklo nas bo nazaj, nazaj k pristni naravi. Ne pozabimo, da smo del narave tudi mi in vse kar delamo naravi, v bistvu delamo sebi. Vse se nam vrne in obrne. Zapolnite si to! Zato pazimo na našo bogato naravo, skrbimo za njo in jo ne siromašimo! Poskrbimo tudi za živalice, ki so bolj šibke sorte. Zaživimo v sožitju z naravo in njenimi naravnimi zakoni!

 

Tudi narava je in bo vedno naša učiteljica.

♾Kaj nam prinaša leto 2023-Mojca Ribič, lavitas.siKam je zašel ta svet?

Se kdaj vprašate…

☝Kako zopet ustvariti ravnovesje?

Tako, da začnemo najprej pri sebi! Ne ukvarjajte se z drugimi, ampak s samim seboj. Najbolj močna lekcija tega leta! Če si bomo še naprej zakrivali oči in ustvarjali iluzije glede tega kdo smo in kam gremo… Nas bo vesolje in narava vedno glasneje opominjalo, da smo zašli in nismo na pravi poti. Kar naprej bomo postavljeni pred določenimi izzivi, kateri nas bodo usmerjali na našo pravo pot, seveda, če se bomo tako odločili. Drugače se bodo izzivi povečevali in bodo še bolj glasni.

Živi svojo resnico. To bo ključno v letu 2023. Najdi sebe in zaživi resničnega sebe!

Ohranjaj notranji mir v sebi in s tem notranje ravnovesje. Išči pozitivno naravnanost. Na vsako situacijo glej široko in pozitivno. Le na ta način se lahko naučiš in začutiš širše bistvo same lekcije ali izziva. Dokler se vrtiš samo v svojih pogledih, prepričanjih in vzorcih, ne prideš nekam daleč… Potrebno je pogledati izzven svojih okvirov, bolj široko in globoko. Takrat vidimo bistvo učenja, bistvo izziva, katerega lahko potem z lahkoto premagamo in gremo naprej.

Kaj nam prinaša leto 2023? – SLEDI SVOJEMU SRCU

Tisti, ki že sledite svojemu srcu in verjamete v čarobnost, jo boste videvali na vsakem koraku. Odprite se čarobnosti in jo spreglejte s srcem. Čarobnost je vse povsod. Le odpreti se moramo tej energiji in jo začutiti v sebi. Naj bo del nas! Tako se lahko začnejo dogajati tudi čudeži vse okoli nas. Naj čudeži delajo za nas.

✔Verjeti moramo v dobro.

✔Verjeti moramo v pozitivno.

✔Verjeti moramo, da se vse zgodi v naše najvišje dobro za vsakega izmed nas.

✔Takrat se začnemo odpirati čarobnosti in čudežem.

To je nekako moje sporočilo VAM za leto 2023…

Če povzamem…

✔Najdite pristnega sebe.

✔Najdite v sebi notranji mir in pozitivno naravnanost, posledično notranje ravnovesje.

✔Najdite v sebi notranjo moč, katera vas bo vodila čez vsa vaša spoznanja o sebi.

✨Najdite v sebi čarobnost. Verjemite vanjo in se odprite tej energiji. Čarobnost je vse okoli nas, samo začutiti jo moramo. Že sama narava je ena sama čarovnija. Se strinjaš? Seveda jo moraš pogledati iz tega spektra, iz te strani.

Povezovanje med seboj nas bo osvobodilo in dalo notranje moči, da zmoremo vse. Delaj dobro sebi in drugim. Ohranjaj pozitivno naravo sebe, svojih misli in občutij. Tako bomo lahko gradili potem boljši svet za vse nas, okoli vas

Vse dobro vam želim v novem letu 2023, sprostite se in preprosto uživajte vsak magičen trenutek.

KAKO LAHKO JAZ PRISPEVAM K VAŠI POZITIVNI SPREMEMBI IN NOTRANJEMU RAVNOVESJU? POGLEJ SPODAJ ?
NA TEMO GIBANJA:

Če radi delate timsko v živo, si lahko pogledate kako poteka skupinska vadba VITAS ENERGY v živo na linku klik klik TUKAJ. Več  o VITAS ENERGY ON LINE, kjer globoko predelujemo PRAVILNO DRŽO si lahko preberete TUKAJ. 

 

Če radi delate individualno, kjer je napredek veliko hitrejši, vas vabim, da se naročite na mojo individualno gibalno svetovanje SOLO VITAS ENERGY… klik klik TUKAJ.

 

Če pa želite delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahk onaročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če radi obiskujete praktične delavnice, se lahko udeležite ali delavnice SELF CARE, kjer preventivno gradimo svoje telo močno in se osvobajamo vseh naših tenzij v mišicah, ga sproščamo in opolnomočamo. Lahko pa izberete tudi DELAVNICO DIHANJA, na kateri ozaveščamo naraven dih, spoznamo posebno dihalno tehniko, podprto s preprostimi vajami. Obe delavnici lahko spoznate na linku klik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 
NA TEMO ENERGIJSKE PODPORE:

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

Lahko delate tudi s svojo podzavestjo preko energijskih tretmajev… klik klik TUKAJ.

Spoznajte čarobne LA VITAS lunine kristalne esence… klik klik TUKAJ.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.