ACCESS CONSCIOUSNESS energijski tretmaji

ACCESS CONSCIOUSNESS energijski tretmaji

ACCESS CONSCIOUSNESS energijski tretmaji

so kot energijski proces, s pomočjo katerega telesu dovajamo energijo tja, kjer jo primanjkuje in tako uravnovešamo naše energijsko telo s fizičnim.

Torej energijski tretmaji so orodja in tehnike ACCESS CONSCIOUSNESS™ .

ACCESS CONSCIOUSNESS ENERGIJSKI TRETMAJI 

je torej zbirka orodij in tehnik, katere nas osvobajajo polarnosti, ujetosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev vaših misli, občutkov in čustevKo delujemo iz končnosti in zaključkov, imamo le malo izbire in omejene možnosti.

Polarnost nam onemogoča, da bi videli stvari takšne, kot so in da bi spremenili, kar želimo spremeniti. Povzroča, da delujemo iz travm in dram, vznemirjenja in spletk te realnosti.


Tako je ACCESS CONSCIOUSNESS™ razvil več tehnik in orodij, s katerimi si lahko pomagamo osvobajati vsega, kar nam ne služi več, pa se tega zavedamo ali ne in si tako izboljšujemo kakovost svojih življenj.

ACCESS CONSCIOUSNESS ENERGIJSKI TRATMAJI

Osnovni energijski proces ali tretma je ACCESS BARS ® TRETMA, o katerem si lahko več preberete  spodaj.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS energijski tretmaji

Potem so pa tukaj še TELESNI ENERGIJSKI TRETMAJI, kateri ima vsak svoj namen in je odvisno od nas-VAS, na čem bi želeli delati in kje bi se želeli osvoboditi bolečine ali kakršnekoli druge nevšečnosti v našem-vašem telesu.

 

GLAVNA RAZLIKA med ACCESS BARS ® TRETMA – jem in TELESNIMI ENERGIJSKIMI TRETMAJI je v tem, da pri prvem tretmaju (torej pri ‘barsih’) brišemo misli, prepričanja, vzorce v možganih; pri telesnih energijskih procesih pa uravnovešamo tisto, kar so misli že v telesu zasidrale  in tako zopet vzpostavljamo ravnovesje v telesu.

ACCESS BARS ® je osnovna tehnika ACCESS CONSCIOUSNESS™ -a. Je eden izmed orodij in procesov oblikovanih z namenom, da vsem omogočijo več zavesti. Zavest vključuje vse, brez obsojanja. Je voljnost in sposobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih svojega življenja. Tako imamo možnosti nenehnega prebujanja v svetu z več možnosti, izbire in več življenja.

.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

je torej zbirka orodij in tehnik, katere nas osvobajajo polarnosti, ujetosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev vaših misli, občutkov in čustevKo delujemo iz končnosti in zaključkov, imamo le malo izbire in omejene možnostiPolarnost nam onemogoča, da bi videli stvari takšne, kot so. Da bi spremenili, kar želimo spremeniti. Povzroča, da delujemo iz travm in dram, vznemirjenja in spletk te realnosti.

Tako je ACCESS CONSCIOUSNESS™ razvil več tehnik in orodij, s katerimi si lahko pomagamo osvobajati vsega, kar nam ne služi več. Pa če se tega zavedamo ali ne in si tako izboljšujemo kakovost svojih življenj.

Access Bars - Mojca RibičKot sem omenila že zgoraj je eden izmed teh orodij in tehnik tudi ACCESS BARS ® tretmaji.

ACCESS BARS

Pri tej tehniki osvobajamo in brišemo vse vzorce, travme, prepričanja o vsem, ki nas zavirajo in nam preprečujejo naš osebni napredek. O denarju, samopodobi, kako funkcioniramo, na kakšen način odreagiramo na situacije v življenju, kako razmišljamo, kaj nam te misli vzbujajo. Katera čustva, ki nas ustavljajo, nam povzročajo žalost, jezo, neodpuščanja,…

Misli, čustva, ki nam povzročajo ali travme ali omejitve, ali nas preprosto vržejo na avtomatizem.  Tako počnemo vedno vse na enak način in se nekako ukalupimo in vržemo v začaran krog brez napredka v življenju.

Takrat rečemo, da smo se zataknili v dani situaciji ali življenju na splošno.  Ne znamo iti naprej, ker ne zmoremo pogledati situacije iz širšega zornega kota. Tako osebno stagniramo. Kar pomeni, da imamo vedno manj energije, smo vedno bolj nezadovoljni sami s seboj. To nezadovoljstvo se pa lahko kaj hitro zasidra v našem telesu v obliki katerekoli bolezni ali drugega slabega stanja telesa in počutja.

ACCESS BARS ® tehnika

je zasnovana tako, da z blagim pritiskom na 32 točk na glavi sproščamo nasičenost ali že kar zasičenost energij, katere so se nabrale na določenih področjih. Recimo na podlagi naših prepričanj glede, kaj je prav in kaj ne… Glede kreacije, kreativnosti in ustvarjanja, telesa samega in zdravja, radosti, jeze, sreče, sodb, denarja in vsega ostalega obiljazavesti same na splošno in tudi podzavestikontrole nad seboj in drugimi, notranjega miru in umirjenosti same, … Torej vsega, kar se zavedamo ali pa tudi ne zavedamo in hranimo v svoji podzavesti.

Torej z blagim pritiskom na teh 32 točk na glavi sproščamo vse te energije, ki so ujete v možganih in telesu. Telo se osvobaja, lahko bi rekla kar resetira in zgodi se kot neka razelektritev možganov. Tako se vse te težke energije sprostijo in pustijo za seboj prostor novim lahkotnejšim energijam, ki nas podprejo pri svobodnejši kreaciji našega življenjaTako imamo pred seboj veliko novih in drugačnih možnosti, katere nam lahko veliko bolj podprejo naše življenje in seveda našo funkcionalnost v njem.

To je proces, s katerim lahko spremenimo vse, kar v življenju več ne deluje za nas.

Kot sem že omenila, vse misli, vzorci ali prepričanja, ki jih imamo ali podedujemo so lahko dobri ali pa nas zavirajo, da bi lahko v življenju delovali svobodno in bolj v svojem jazu. Lahko vso to prtljago vlečemo že zelo dolgo s seboj, iz večih (prejšnjih) življenj… In tako imamo v vsakem življenju vedno več izzivov in zapletov, kateri nam onemogočajo naš napredek in lahko tudi naše poslanstvo, katerega smo prišli uresničiti. In vse to se shranjuje v naše možgane in celice, za katere je super, če se na vsake toliko časa naredi kot nek reset. Tako kot na računalniku, da lahko potem dela bolj tekoče in brez zastojev.

In prav ta reset vam ta tehnika omogoča.

ACCESS BARS…

ZA KOGA JE TA ENERGIJSKI PROCES PRIMEREN IN KAJ VAM LAHKO PRINESE?

ACCESS BARS ® tretma prejemajo lahko prav vsi, tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje.

Torej je ta tretma primeren za prav vsakega in vse, ki si želite pobegniti od vsakdanjega stresa in se tako malce sprostiti. Primeren je tudi za vse, ki želijo nekaj več… Več od življenja… Torej nekaj spremeniti v življenju na boljše, seveda, za vsakega, ki želi zaživeti v življenju bolj svobodno in uravnoteženo. Brez nekih nihanj, dram in nenehnih preizkušenj, ki nam jih meče življenje na pladenj, ko ne živimo v svoji resnici. Seveda sama tehnika ni dovolj, važen je tudi vaš iskren namen in volja do drugačnega, bolj lahkotnega življenja za vas.

Seveda vam ACCESS BARS ® kot tehnika pri tem pomaga in vas energijsko podpre.

Delovanje pa se potem začne pri vas samih. S to tehniko si lahko izboljšate pritok obilja, kakršnega koli. Ali je to zdravje, ali denar, ali bolj preprosto in lahkotno delovanje. Prebudi se sreča, radost, osebno zadovoljstvo in izpopolnjenostspanec je bolj globok in nemoten. Izboljša se splošno počutje, pozitivno razmišljanje in delovanje, poveča se zavedanje in upanje, osvobodimo se zamer, odvisnosti,…

Na splošno smo po tretmaju bolj mirni, svet okoli sebe zaznavamo na bolj miren in sproščen način. Tako da na stresne situacije ne odreagiramo z nekim besom ali jezo in pritoževanjem. Situacijo enostavno sprejmemo tako, kot je in se z njo ne obremenjujemo in vsak izziv rešujemo na zelo umirjen načinTako se izboljšajo naši odnosi v okolici, v domačem okolju in tudi do nas samih.

Vse to in še več lahko začutite po ACCESS BARS ® tretmajih, če si le dovolite.

ACCESS BARS ® tretma traja približno 60 min. Že po približno 15-ih minutah izvajanja tega tretmaja preidejo možgani v globoko stanje relaksacije ali theta stanje. Tako se zažene proces samozdravljenja in bolj širokega zavedanja. In ravno v tem stanju se lahko naredijo veliki premiki in kasneje spremembe.

V najslabšem primeru boste odnesli od tretmaja globoko sprostitev in notranji mir, ki vam ga bo prinesel. V najboljšem primeru pa vam lahko ACCESS BARS ® tretma popolnoma spremeni življenje na boljše, točno tako, kot ste si že od nekdaj želeli.

Odločitev je vedno na vaši strani 😉

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT™

Je zelo nežen, a hkrati zelo močan energijski proces POMLAJEVANJA tako obraza, kot tudi celotnega telesa.

ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT™

Aktivira energijsko samozdravljenje in zažene obnovo vseh naših celic. Tako se po tretmaju počutite popolnoma drugače, z več energije, kar prerojeni stopite v nov dan.

To je eden izmed mojih najljubših energijskih procesov. Je resnično zelo zelo močan. Zajema ogromno energij, tudi energije nekaterih drugih energijskih procesov.

Deluje celostno na celotno telo, čeprav se ga dela predvsem na obrazu oz. zgornjem delu telesa s polaganjem rok.

ENERGIJSKI ACCES FACELIFT™

Rdeča nit energijskega procesa je predvsem, da se osvobodimo vseh mitov in prepričanj o staranju. Zakaj bi se sploh počutili stare? Zaradi prepričanj, da se po 40 letu začne telo pospešeno starati.

Zakaj bi verjeli v kaj takega, če pa se lahko počutimo večno mladeVse je v naših glavah in prepričanjih. Seveda je potrebno nekaj tudi fizično narediti, da ohranjamo svoje telo fit in v kondiciji (dovolj spanja, zdrava prehrana, predihanost telesa, vsakodnevno gibanje). To je že res.

Pa vendar se vse začne vedno v naših glavah, kajne? Iz misli se rodijo prepričanja, iz prepričanj pa gremo v dejanja. In tako naša dejanja ustvarjajo ali telo, v katerem se počutimo odlično ali … no lahko je tudi obratno 🙂

Kateri pol boste izbrali?

Deluje tako na misli kot tudi na fizično telo.

Zato je tako zelo močan proces, ki zajema več energij hkrati. Če pogledamo Access bars energijski proces. Le ta deluje na našo podzavest, misli in prepričanja. Pri ostalih telesnih energijskih procesih delujemo direktno na naše fizično telo.

 

ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT pa deluje na oba ta dva pola, torej energijskega (podzavest, misli, prepričanja) in fizičnega (naše telo). Tako ju združuje in zato resnično zelo zelo močno deluje.

ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT™

 • deluje proti staranju na vseh področjih
 • preoblikuje in pomlajuje nam celotno telo, če mu seveda dopustimo 😉
 • briše naša prepričanja, ki smo si jih ustvarili do naših teles in tudi do staranja samega

PRAKSA JE POKAZALA TUDI ŽE:

 • dvig maternice pri ženskah,
 • zmanjšanje celulita,
 • izboljšanje dermatitisa, luskavice,
 • zgostitev in hitrejša rast las,
 • zmanjšanje gubic na obrazu in vratu, zmanjšanje podočnjakov …
 • celotna koža je po tretmaju bolj prekrvavljena in tako posledično bolj sijoča in mladostna,
 • izboljšanje vida,
 • glavoboli in migrene lahko popolnoma odidejo iz vašega vsakdana, in še in še …

 

Že po enem tretmaju boste začutili v telesu nekaj drugače. Sprostili se boste in boste popolnoma umirjeni in polni energije. Za dobre rezultate je potrebno tretmaje ponavljati. Koliko? To je odvisno od vsakega posameznika. Definitivno pa se boste iz tretmaja v tretma počutili bolje in vsakič opazili vedno kaj novega na svojem telesu. Seveda v pozitivnem smislu. ;=).

 

Naj vam ENERGIJSKI ACCESS FACELIFT™ pomaga zaživeti polno življenje, takega, kot si zaslužite.

KOREKCIJA VIDA je telesni proces Access Consciousness – a, pri katerem vzpostavljamo zaupanje v svoje videnje.

Izvaja se tako, da polagamo roke nežno čez oči in tako zaženemo energije, ki omogočajo spremembe vida, blažijo in odpirajo pa tudi sinuse. Te energije nam pomagajo odpraviti blokade glede našega vida in tudi videnja na splošno o nas, kako gledamo na nas in svet okoli sebe.

Korekcija vida - Mojca Ribič

Kaj si dovolimo videti in kaj ne? Zakaj si na določenih področjih zatiskamo oči in določenih stvari enostavno ne želimo in nočemo videti? In tako enostavno raje ne vidimo, kot pa da bi spregledali in se soočili situaciji iz oči v oči in tako osvobodili svoje življenje in zaživeli lahkotneje.

 

Korekcija vida je energijski proces…

Ta energijski proces vam bo povrnil videnje in vedenje, če si boste le dovolili spregledati in videti vse situacije takšne kot so, saj vam bo odprl široki pogled nad vašim življenjem in vas razbremenil vseh omejitev zaradi katerih mogoče niste videli celotne slike. Torej odprl vam bo jasen pogled na celotno življenje.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Tako telesni energijski tretma

KOREKCIJA VIDA

izboljšuje vid in področje okoli oči, torej zmanjšuje podočnjake in lahko tudi gubice :). Kot sem že omenila, energije blagodejno delujejo tudi na sinuse. S procesom lahko izničimo tudi travmo, ki so jo doživele naše oči ob izpostavljenosti močni svetlobi sonca, reflektorjev, bliskavice,…

Dovolite si spregledati in zaživeti življenje v njegovi polni luči….

Dostikrat temu procesu dodajamo še proces Ničelna vsota travme. Ta proces tako izniči travmatične izkušnje, katerim so bile izpostavljene naše oči (npr. izpostavljenost močni svetlobi bliskavice).

CELIČNI SPOMIN TELESNI ENERGIJSKI PROCES

 je še en telesni energijski proces Access Consciousness – a.

 

Je telesni energijski proces, kateri odklepa blokirane celice, ki so izkusile katerokoli travmo v obliki poškodbe ali kakršnegakoli drugega šoka, ki so ga doživele.

Ta proces celico zopet odklene in jo postavi v svoje prvotno stanje. S tem se travmatični spomin celice izniči. Tako lahko celica zadiha svobodno in deluje na svoj prvoten, zdrav način tako kot mora.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

CELIČNI SPOMIN

kot energijski proces pospeši samozdravljenje telesa oz. celic. Ta proces briše celični spomin na šok ali travmo, v katero so se celice ujele oz. zaklenile. Zmanjša pa tudi obseg zabrazgotinjenega tkiva na telesu.

Proces je učinkovit pri vseh telesnih poškodbah kot so:celični spomin - Mojca Ribič

 • opekline,
 • zlomi,
 • udarci,
 • ureznine,
 • rehabilitacija po operacijah,
 • notranja celjenja,
 • poškodbe kolen.
 • Zmanjšuje pa tudi vidnost brazgotin na telesu.

CELIČNI SPOMIN

je torej telesni energijski proces, ki pospešuje celjenje vseh ran, tako fizičnih, kot tudi psihičnih oz. čustvenih.

CELIČNI SPOMIN kot energijski proces torej deluje tudi na čustvene rane, ki nam jih življenje izoblikuje preko našega delovanja in ustvarjanja. Če smo bili kadarkoli prizadeti, nam ta proces pomaga spustiti in sprostiti to bolečino, če smo seveda pripravljeni na to.

Vse je odvisno od nas, koliko smo pripravljeni delati na sebi in se osvobajati in spreminjati na boljše.

Vezja-dopolnilni telesni proces celičnemu spominu

Vezja je telesni proces, ki se dela ob procesu CELIČNI SPOMIN v primeru, če ste imeli kdaj natrgano mišico, kirurški poseg ali kaj podobnega… Torej ta proces celi vezja v telesu, povsod tam, kjer so bila ali prerezana ali kako drugače poškodovana. Ta proces se po navadi dela zraven celičnega spomina, saj se oba zelo dopolnjujeta in sodelujeta z roko v roki ;).

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Ničelna vsota travme pa je telesni proces, ki deluje na travme telesa mišic. Proces izniči učinke skupne traume v telesu. Uporablja se takrat, ko imamo nerazrešeno bolečino v telesu ali pri ljudeh z omejenim gibanjem.

Dostikrat se uporablja pri športnikih, kateri ponavljajo določene gibe in se tako vedno znova in znova naprezajo in prenaprezajo. S tem si povzročajo bolečine, na katere se kar že navadijo in so te bolečine že del njihovega vsakdanjika, kar zopet povzroči določeno traumo. Tu so vključene tudi stresne motnje. 

Telesni proces se lahko dela posamezno ali po celičnem spominu.

MTVSS energijski telesni proces (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj univerzalnih,  dinamičnih in uporabnih energijskih telesnih procesov Access Consciousness-a, ki se izvaja s polaganjem rok preko oblačil. S tem procesom zaženemo preko 30 energij, katere nam pomagajo vzpostavljati naše notranje ravnovesje v telesu.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

MTVSS energijski telesni proces

 uporabljamo za krepitev in ojačitev in stabilizacijo IMUNSKEGA SISTEMA, tako hkrati obnavljamo celotno telo na splošno, obnavljamo vse celice, kar posledično pomladimo telo. Stimulira in jača celotno naše okostje. Je tudi podpora mišicam in celotnemu telesu med in po vsakem gibanju ali športnih aktivnostih ali pri vseh naporih, ki jih nismo vajeni vsak dan (recimo: hoja v hribe). Zakaj? MTVSS zelo aktivira regeneracijo celotnega telesa, vseh mišic in sklepov. Tako ga priporočam vsem gibalno aktivnim ljudem in športnikom.

Ta energijski telesni proces delamo, kadar je prisotna bolečina v telesu (hernija, menstrualne težave in bolečine, glavoboli in migrene, vročina, avto imune bolezni-alergije,…). Zelo učinkovit je tudi, kadar smo pod stresom in neprestanimi pritiski, saj jih popolnoma izniči in nas globoko sprosti.

MTVSS energijski telesni proces se uporablja:

MTVSS - energijski telesni tretma

tudi za stimulacijo, obnovo in boljše delovanje posameznih notranjih organov in za izboljšanje delovanja različnih telesnih sistemov:

 • centralnega živčnega sistema,
 • električnega sistema telesa,
 • limfnega in hormonskega sistema,
 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic,
 • prebavnega sistema in črevesje,
 • dihalnega sistema in aktivacijo pljuč,
 • dermalnega sistema,
 • reproduktivnega sistema…

MTVSS – telesni energijski proces in njegovo delovanje

Molekularna struktura naših teles je zasnovana s sistemom spreminjanja vezljivosti. Zato, da bi naše telo razpadlo, se postaralo in oslabelo, morajo kemične in molekularne strukture v telesu spreminjati vezljivost. Ko zaužijemo telesu tuje elemente, gravitacija povzroči spremembo vezljivosti in tako ti elementi postanejo druge snovi. To razgradi molekulo in ustvari razpadanje telesa. Dalj časa, ko je naše telo podvrženo gravitaciji, več sprememb vezljivosti se pojavi.

Delci, ki jih vdihujemo, s spreminjanjem vezljivosti in spreminjanjem molekul v druge snovi povzročijo degeneracijo in razpadanje telesa. Vsakič ko se vezljivost spremeni, se spremeni molekularna struktura telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

MTVSS je torej energijsko orodje, katerega izberemo za izničenje skoraj vsega, kjer telo ne deluje pravilno. Če odpravljamo kako travmo, se lahko zgodi, da jo lahko oseba začuti, ker njeno telo odpravlja škodo, ki jo je utrpelo. To zna biti precej neprijetno. Če je oseba pripravljena iti čez to travmo, se s pomočjo procesa lahko izničijo in popolnoma spustijo.

✨✨✨

Kar tukaj pa bi omenila še en proces RNK, ki je zelo podoben in deluje na strukturiranju celice. Oziroma povrne celico v prvotno sestavo. To je telesni proces,  ki odstranjuje spremembe RNK, ki so lahko posledica cepljenja in tudi vseh drugih zunanjih dejavnikov, ki vplivajo na spremembe v naših celicah (vsa cepiva, zdravila, umetna hrana, e-ji,…). Torej ta proces vpliva na strukturo celice. Popravlja degradacijo zunanjih dejavnikov, katere sem naštela zgoraj. Zelo se uporablja pred in po cepljenju, saj poškodovane celice rehabilitira in jih nastavlja na naravno frekvenco.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Obnavljanje imunocitoze

še en telesni proces, kateri močno podpre IMUNSKI SISTEM. Kot ste morda že prebrali, da telesni proces MTVSS močno deluje na imunski sistem, vendar na drugačen način.

Torej glavna razlika med tema dvema telesnima procesoma je:

MTVSS telesni proces deluje na molekule, jih obnavlja in na ta način prispeva k boljšemu imunskemu sistemu.

OBNAVLJANJE IMUNOCITOZE telesni proces delamo v primeru:

 • prehladov, grip
 • slabokrvnosti
 • herpesov
 • virusna obolenja
 • vnetje mehurja
 • bakterijska obolenja
 • obnavljanje krvi
 • ob jemanju težjih zdravil

Torej telesni proces obnavljanje imunocitoze obnavlja kri in jo hkrati čisti. Seveda, če imamo dobro kri, potem je tudi naš imunski sistem močan in tako lahko maksimalno zaščiti naše celotno telo.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Telesni proces za sproščanje mišic je še en odličen proces, kateri nam sprosti vse zategnjenosti in preobremenjenosti v mišicah.

Mišice se zakrčijo zaradi večih razlogov:

 • ali smo preveč obremenjevali svoje telo (preveč športa naenkrat, športali smo preko svojih trenutnih zmožnostih)
 • ali je telo doživelo kakršni koli šok (ali nas je pičila samo čebela ali pa se nam je zgodilo kaj želo težkega in šokantnega v življenju ali smo podoživeli kako traumo…, lahko so nas ljudje sodili in nas napadali… takrat se telo avtomatsko zakrči in zapre)
 • staranja (ko se telo stara, se krči, zato pravijo, starejši ko smo, bolj ‘skup’ lezemo). Mišiče niso več tako prožne in počasi se krčijo in vse manj jih uporabljamo, seveda prihajajo tudi bolečine.

Telesni proces za sproščanje mišic

pomaga tako pri sproščanju in razrahljevanju mišic in s tem tudi spuščanju traum in šokov, ki so nastali ob zgoraj navedenih razlogih. Lahko si pomagamo pri ‘musklfibru’ ali pri bolečinah v križu, vratu, ramenskemu obroču, nogah. Skratka, ta telesni proces je prva pomoč za vse zategnjenosti in bolečine v mišicah, ki so posledica dolgotrajne zategnjenosti mišic. Kar lahko deluje že travmatično vse skupaj. Včasih si sploh ne dovolimo sprostiti mišic, ker smo že kar navajeni, da nas boli v križu, recimo. Ta proces nam resnično pomaga tako fizično in umsko sprostiti vse zakrčenosti mišic v telesu.

Priporočam ga predvsem:Telesni proces za sproščanje mišic

 • plesalcem
 • športnikom
 • pevcem
 • delavcem v proizvodnjah in za trakom

Torej vsem, ki vsakodnevno preobremenjujete telo z ponavljajočimi se gibi. Telesni proces deluje tudi za preobremenjene živali.

Kot vsak telesni proces, tudi tega delamo tako, da polagamo roke na zakrčene predele telesa, na katere energijsko vplivamo na sproščanje le teh. Proces sproži rahljanje mišice in globoko sprostitev, da se mišica lahko potem  obnovi in regenerira.

DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA  … MOLEKULARNA DEMANIFESTACIJA

demolekularna manifestacija

 je še en telesni proces Access Consciousness – a, pri katerem vzpostavljamo ravnovesje v svojem telesu. Torej, to je proces, kjer se stvari v telesu uravnovešajo. Kar je v telesu premalo, se energijsko doda, kar je preveč se energijsko odvzame.

Telesni energijski proces

DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA IN MOLEKULARNA DEMANIFESTACIJA

se izvaja s polaganjem rok po telesu čez oblačila. Telesu dovajamo energijo, tam kjer jo potrebuje za uravnovešanje celotnega, nemotenega delovanja. Tako odpravljamo energijske blokadeProces uporabljamo pri vseh stanjih, kjer je v telesu nekaj dodatnega zraslo, pa to ni naravno telesno stanje; ali kjer nekaj, kar je potrebno, ni prisotno v takšni količini, kot bi moralo biti.

 

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA …

demolekularna manifestacija - Mojca Ribič

energijski proces uporabljamo pri vseh nepravilnostih, ki jih imamo na ali v telesu…(artritis-vnetje sklepov, materina znamenja, ciste, celulitis, nepravilnosti kože-pege, bradavice, voda v kolenu, plešavost, ledvični kamni…).

Lahko bi tudi rekli, da s tem procesom razstrupljamo naše telo.

Ali iz telesa odstranjujemo in izkoreninjamo strupene mešanice, katere povzročajo hude bolezni.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Kaj je to?

Biomimetično je tisto, kar zaklepate v svoje telo, kadar poskušate posnemati ali razumeti druge. To je naravna Biomimetično in biomimetrično posnemanjesposobnost telesa, da se prilagodi okolici, ljudem. Biomimetrično posnemanje pa je način, kako sebe poskušate umestiti v prostor drugega. Recimo, ko se želite ujemati z vašo najboljšo prijateljico. Takrat se ji poskušate čimbolj prilagoditi, kajne?

Biomimetično in biomimetrično posnemanje

Kaj mislim s tem?

Kolikokrat se že slišali, da ste podobni svoji mami ali očetu? Ali še boljše…ste že slišali, da sta si dve dobri prijateljici čisto podobni. Da delata iste gibe, kretnje imata isto mimiko, podobno razmišljata, imata enake sposobnosti. Ste se kdaj vprašali ZAKAJ? Ravno zaradi tega našega biomimetično in biomimetrično posnemanja. Po eni strani želimo ugajati in tako po drugi strani zaklepamo informacije, kretnje, mimiko, razmišljanja drugih v svoje telo. Hecno, kajne?

Tako vam ta proces pomaga odkleniti vaš potencial in vaš ‘resnični’ jaz, da boste lahko zaživeli v popolni svobodi. Torej s procesom vse odstranjujemo, kar ni naše z namenom, da lahko zaživimo po svoje in tako kot bi v bistvu nezavedno radi živeli.

Biomimetično in biomimetrično posnemanje – BONUS

Pri tem procesu se lahko vključi še en proces. To je proces za povečanje delovanja možganov. Po navadi ne uporabljamo celotne kapacitete možganov.

Lahko bi rekli, da kar zelo premalo uporabljamo naše možgane, saj večinoma delamo vse avtomatsko. Smo kot pilot. Zjutraj se prižgemo, opravimo vse svoje obveznosti in ko gremo spat se izklopimo. Večina nas deluje na ta način.

Tako se tudi naši možgani polenijo in izgubljajo svojo zmožnost delovanja. S tem procesom pa povečujemo zmožnost delovanja možganov. Proces se priporoča predvsem takrat, ko imatedolgoročne projekte na programu. Ali študenti in dijaki in seveda tudi vsi ostali, ki imate pred seboj naporna izpitna obdobja in preverjanja znanja.

Seveda proces priporočam vsem, ki si želite izključiti svojega avtomatskega pilota in zaživeti polno življenje.

Oba procesa se lahko delata samo skupaj, saj moramo najprej odstraniti vse kar ni naše, da lahko potem spreminjamo in prebujamo našo pravo kapaciteto uporabe možganov.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Trizložni sekvenčni sistemi

…so povezani s travmami ali šokom. Najpogosteje jih uporabljamo kot verbalni proces za čustveno travmo. Lahko s zelo učinkoviti tudi za fizične težave, kjer je bolečino sprožila travma ali šok. Recimo, če ste doživeli nesrečo, ki je bila ali čustveno ali fizično zelo šokantna. Tako oseba začne deliti svoje življenje na čas pred nesrečo in čas po njej.

Trizložne sekvenčne sisteme prepoznamo po tem, da se ljudje nenehno vračajo k eni in enisti zgodbi ali dogodku, kateri jih je dodobra prizadel. Tako non stop govorijo samo o tem in tudi njihovo življenje je prilagojeno le temu. Tako oseba sploh ne živi v sedanjosti, ampak vedno pogreva preteklost. Nekako se mora it preko tega. Vse to imamo zaklenjeno v naših telesih. Ob določenih situacijah se to aktivira in telo ponovno doživi travmo.

Trizložni sekvenčni sistemi

… se nanašajo na dimenzije, resničnosti, čas prostor, telesa,… Dogaja se, da se vsa ta področja pomešajo, takTrizložni sekvenčni sistemio se oseba na tej večni zanki vračati nazaj-naprej, brez zmožnosti osvoboditve.   

In tukaj nastopi nastopi ta telesni proces, ki osvobaja vse te travme in šoke, ki jih kdaj doživimo in tako zaklenemo v svoje telo in čustva in um.

Lahko bi rekla, da ta telesni proces odklepa ali še bolje nas osvobaja vseh teh nevšečnih travm in šokov, katere smo doživeli skozi življenje.

Pa naj bo to fizična nesreča, ločitev, izguba otroka ali druga smrt bližnjega.

ACCESS CONSCIOUSNESS™ energijski tretmaji

Limfo-žlezna neskladja in nedoslednosti je še en telesni energijski proces, kateri uravnava naša limfo žlezna neskladja in nedoslednosti.

Tako da, s tem telesnim energijskim procesom odklepamo neravnovesja iz svojega telesa.

Odklepamo vse sodbe, ki smo jih pridobili o svojem telesu skozi vsa ta leta.

Odklepamo zaključke, ki jih imamo o svojem telesu.

Naloga limfe je, da izloča odpadne snovi iz telesa, potuje pa po celem telesu. Tako da, če imamo limfo nekje zamašeno, blokirano, na žalost limfa potem ne mora delovati v ravnovesju in zgodijo se neskladja v telesu in posledično marsikatere nevšečnosti, katere začutimo najprej kot slabo počutje…

limfno-žlezna neskladja in nedoslednosti, Mojca Ribič
Telesni proces Limfo-žlezna neskladja in nedoslednosti se izvaja s polaganjem rok na določena mesta, kjer je limfa najbolj aktivna in pretočna…

LIMFO-ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI

Zgoraj omenjeni telesni energijski proces pospešuje:

 • izločanje odpadnih snovi iz telesa
 • odstranjuje vse blokade na poti limfnega sistema
 • pospešuje imunski sistem v primeru hormonskih neskladij
 • torej usklajuje hormonsko ravnovesje
 • zmanjšanje celulita
 • pospešuje prebavo
 • usklajuje delovanje srca, ga prekrvavi
 • blaži težave s sluhom, ušesi in zamašenimi sinusi

ACCESS CONSCIOUSNESS ENERGIJSKI TRATMAJI

Več o telesnih energijskih tretmajih si lahko preberete tako, da kliknete na besedo …več info… pri naštetih tretmajih zgoraj in si tako lažje izberete svoj tretma. Lahko tudi sami vprašate svoje telo, kaj potrebuje in če mu boste prisluhnili, vam bo točno odgovorilo, samo dovoliti si morate in v tišini prisluhniti. Če pa ste v dvomih, pa me lahko kontaktirate na info@lavitas.si, pa bomo skupaj našli tretma, ki vam bo energijsko najbolje ustrezal ;).

 

Na vse telesne energijske tretmje se morate OBVEZNO predhodno naročiti na info@lavitas.si ali preko obrazca spodaj strani na posamezni strani telesnega energijskega tratmaja.

 

ČAS trajanja tretmaja: 60 min

 

PRISPEVEK:

1x obisk ….. 69€

5x obisk paket ……300€

10x obisk paket …… 550€

🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️

Kako je lahko še boljše …

                 Pa skupaj spremenimo svet na boljše 🙂      

 

Se veselim, da se spoznamo….

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.

 

Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.

 

Veliko video vsebin lahko najdete na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Hvala za zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič za vas izberem za vas določeno gibalno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Naroči se na ENERGIJSKI TRETMA

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.