Misterika

Misterika

READING IZ CIGANSKIH KART, Mojca Ribič

Kaj sploh je zame misterika?

Vsak si jo razlaga po svoje in drugače. Definitivno pa je to nekaj, kar seže onkraj razumevanja, onkraj našega uma. Vse kar ne moremo prijeti ali videti s fizičnimi očmi. Je močno skrivnostna in ne razkrije se kar tako….

Misterika je vse, kar je povezano z energijo. Torej misterika je čutenje. Čutenje energije, ki nam lahko pomaga pri naših podvigih ali novih korakih v življenju. Če ji prisluhneš, ti lahko pomaga na vseh področjih našega življenja.

 

Kaj Misterika zame zajema?

 

Zajema vse, kar nas lahko energijsko podpre. Lahko so angeli in naši vodniki. Je svetloba, je naša podpora, katera nam lahko pomaga v težkih trenutkih. Vsi imamo v življenju kake izzive, katere premagujemo vsak po svoje. Če vključimo v razreševanje to mogočno in misterično energijo-SVETLOBO, veliko lažje lahko premagujemo vse ovire in te izzive. Če nam angeli in vodniki stojijo ob strani, je veliko lažje potovati po reki svojega življenja. Predvsem bolj mirno in brez nekih gromov in burnih neviht.

Misterična orodja

Poznamo zelo veliko misteričnih orodij, preko katerih naši vodniki izražajo svojo podporo in nas poskušajo botriti in spodbujati, da osebnostno rastemo brez pretiranih močno bolečih izzivov in lekcij.

Če smo dnevno povezani s svetlobo, če meditiramo in se povezujemo s samim seboj, svojo dušo, vodniki, angeli… Veliko lažje funkcioniramo in hitreje uresničujemo svoje poslanstvo in namen zaradi katerega smo sploh tukaj 😉

Zato vam lahko pomagam pri tej povezavi, da ugotovite svoje poslanstvo, da se osvobodite vsega balasta, kateri vas zavira pri svojem osebnem in duhovnem napredku.

Zato spoznajte

  • svojo ŠIFRO KARMIČNIH ZAPISOV                                      klik klik TUKAJ.
  • La vitas LUNINE KRISTALNE ESENCE                                    klik klik TUKAJ.
  • INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast                 klik klik TUKAJ.

 

 

Naj se vrata v misterični svet odpro in vam v vaše najvišje dobro pomagajo.

 

Hvala za pozornost in zaupanje.

 

Mojca, lavitas.si

 

 

Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.

 

Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.