Kristalne esence

Kristalne esence

kristalne esence …

Kaj sploh so esence?

Esence so po navadi programirane vodice s pomočjo eteričnih bitij, planetov ali kristalov, z različnimi nameni in pomeni.

 

Esence so velik pomočnik pri vseh spremembah. Energijsko nas podprejo in dodatno spodbujajo in motivirajo. Seveda morate dodati tudi vašo vero v njih, drugače ne morejo do vas. Torej, če v njih ne verjamete, se tako energijsko zablokirate in seveda potem esenca na vas ne deluje. Tako da, če želite uporabljati esence, morate biti energijsko odprti in imeti željo in vero, da vam lahko te čarobne vodice tudi pomagajo.  Kako?

Po navadi vas močno energijsko podprejo. Esence ne bodo rešile problemov namesto vas, vas pa bodo energijsko podprle in spodbudile, da boste začeli iskati rešitve in da ne boste ostajali v ‘vlogah žrtve’…primer. Odvisno katero esenco vzamete, ampak definitivno manifestirate potem v fizičnem svetu sami.

Esenca vam je v energijsko močno podporo in pomoč. Fizično delovanje je pa potem na vaši strani.

KRISTALNE ESENCE…podprte z lunino čarobnostjo…

esence

Kristalne esence o bile narejene z ljubeznijo in močnim namenom, da vam pomagajo do BOLJŠEGA POČUTJA. Vsaka ima svojo rdečo nit, a vse imajo nekaj skupnega. 

Da se dobro počutimo v svoji koži in da zaživimo bolj lahkotno, radostno in svobodno

Poleg močne lunine energijske podpore, vas bodo energijsko podpirali tudi kristali. Le ti imajo vsak posebej svojo moč in tako vam lahko zelo pomagajo in vas energijsko podpirajo na vsakem koraku.

Skupaj združene lunine in kristalne energije vam dajo posebno moč in dvigujejo zavedanje v vas. Vas podpirajo na vseh nivojih in z njimi resnično lahko dosežete vsak vaš namen. Pa naj bo to notranji mir ali pa ste se odločili, da boste nekaj naredili na svoji samozavesti, odločnosti in pogumu. Vse te energije vas bodo močno podpirale, če jim boste le dovolili. Kot sem že omenila, pa še enkrat bom…potrebna je tudi vaša vera v njih… pika amen!

KRISTALNE ESENCE…njihova uporaba:KRISTALNE ESENCE - uporaba

Uporaba: Lunino kristalno esenco oz. stekleničko najprej primite v roke in jo začutite ter se povežite z njo. Začutite njen namen in seveda dodajte še svojo močno vero v ta namen. Nato jo nanesite v svoje avrično polje (to je vsaj 30 cm stran od telesa). 

 

Zaprite oči in držite namen in začutite pozitivne vibracije, katere vam dvigujejo energijo in razpoloženje.

 

!!! Posnela sem vam tudi video, kako uporabljati esence v praksi, zato kar pogumno klikni na link TUKAJ.

 

Pazite, da vodica ne pride v stik z očmi!

 

Namen uporabe lunine kristalne esence: je samo za zunanjo uporabo in ne za uživanje!

 

Rok trajanja: 3 mesece po odprtju (ko esenco porabite, si lahko kristale shranite, dajte jih malo pod tekočo vodo in nato na mesto, kjer boste začutili, da je prav).

 

Sestavine: destilirana voda, različni kristali

 

Možnosti:

Na voljo imate dve velikosti stekleničk la vitas luninih kristalnih esenc, in sicer 50 ml in 100 ml.

KRISTALNE ESENCE – AKCIJA

DO KONEC MAJA vam PODARIM 
   50 %POPUST

na vse čarobne  LA VITAS LUNINE KRISTALNE ESENCE

KRISTALNE ESENCE – Prispevek:

50 ml …  25,99€  – 12,99€

100 ml …  39,99€ – 19,99€

🎁🎀🎁

kristalne esence kot

…krasno darilo za rojstni dan ter ob drugih različnih priložnostih …

Izkoristite to prekrasno darilo in naročite svojo čarobno esenco še danes ?

la vitas lunine kristalne esence

Sedaj pa vas povabim v čarobni svet

KRISTALNIH ESENC,

podprte s čarobnostjo luninega odseva…

Spoznajte 10 čarobnih LA VITAS LUNINIH KRISTALNIH ESENC :

LA VITAS lunina kristalna esenca OBILJE, je esenca, katera vas bo energijsko prebujala in prinesla katero koli obilje, ki ga boste tisti trenutek potrebovali. Ali bo to dvig energije, ali bo izboljšanje razpoloženja, ali bo to sreča, radost, veselje, dobro počutje, izboljšanje zdravja, občutek varnosti in osebnega zadovoljstva, notranji mir, stik s samim seboj, več časa zase in za svoje bližnje, ali pa materialne dobrineObilje vsega, materialnega in duhovnega.

Ta esenca je zelo čarobna in vam pomaga ter odpira možnosti, da se tudi vi odprete obilju in ga seveda tudi sprejmete.

Kajti ni dovolj si želeti obilja, potrebno ga je tudi sprejeti.

Seveda je potrebno vmes še kaj postoriti. In tukaj vam esenca pomaga, da najdete pot do svojega obilja, vas spodbuja na tej poti in seveda vam te poti tudi odpira in napeljuje. Predvsem pa vam LA VITAS LUNINA KRISTALNA esenca pomaga vzbuditi občutek, da ste vredni svojega OBILJA. Da znate uživati v radosti, notranjem miru, … ali tudi v materialnih dobrinahDa jih znate sprejeti in biti hvaležni za vse kar imate. Takrat tudi lahko uživate celotno obilje, ki vas obkroža.

KRISTALNA esenca je kot neki pospeševalec, da se lahko obilje v vašem življenju prikaže in zgodi. Na vas pa je potem, ali ga boste sprejeli, uživali v njem in bili hvaležni zanj.

Seveda boste morali sami tudi nekaj za svoje obilje narediti.

Esenca vam, kot sem že omenila,  nakaže in pokaže samo potVI pa ste potem manifestator in kreator svojega obilja.

Hvaležnost pomnožuje in tako vam lahko vesolje dostavi še več obilja, za katerega ste srčno hvaležni.

Esenca pa je aktivirana kot vmesni pospeševalec. Esenca je bogata kar s sedmimi močnimi kristali, ki vsak po svoje prispeva k vašemu obilju na katerem koli področju. Vse kar morate narediti je, da daste namen, katero obilje želite prejeti in potem nanesite esenco po vaši avri. Vaša vera v namen je zelo pomembna, brez nje esenca ne deluje, saj ne mora do vas.

Obilo vsega, kar si želite, vam želim. Naj vam lunina kristalna čarobna esenca služi v vaše najvišje dobro.

LA VITAS lunina kristalna esenca  ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE, je esenca, katera vam bo dvigovala zavedanje o zdravem življenju in vam bo tako odlično podprla vaše dobro počutje.

Kristala aventurin in granat zelo široko podpreta naše zdravje in dobro počutje, kamena strela pa dodatno poskrbi na zavedanju o zdravem življenju in vas močno spodbuja k bolj zdravemu načinu bivanja.

Kristalna esenca

podpre in motivira vse, ki imajo željo opustiti nezdrave navade in podkrepi tudi zavedanje, kako pomembno je, da se ukvarjamo s samim seboj in razrešujemo vsa čustva sproti ter jih ne zadržujemo v sebi. Esenca tudi podkrepi samozdravljenje telesa samega, tako da je idealna tudi takrat, ko okrevate ali pa jo uporabite takrat, ko ste utrujeni in brez energije.

LA VITAS lunina kristalna esenca  VIR MLADOSTI IN VITALNOSTI, je esenca, katera vam bo dvignila vašo energijo, ljubezen do sebe, dobro počutje in okrepila zdravje. Sprogramirana je na dvig močne vitalnosti v telesu, kar je seveda vir mladosti in osebne moči. Poleg lunine moči, dodatno esenco podpirajo kar trije kristali: roževec, kamena strela in granat. To je odlična kombinacija, da vas maksimalno lahko podprejo in krepijo vašo VITALNOST. Posledično ste bolj zadovoljni s samim seboj, imate več pozitivne energije, da lahko ustvarjate v življenju točno tiste stvari, katere vas veselijo.

LA VITAS lunina kristalna esenca  

DVIG VIBRACIJE DOMA,

je esenca, katera vam bo dvigovala in vzdrževala pozitivne vibracije vašega doma. Z njo lahko energijsko prečistite vse prostore vašega doma, pozorni bodite, da greste po vseh kotih, saj se tam največ nizkih energij zadržuje in domuje.

Če imate doma nestrinjanje in so bile sprožene nizke energije, se le te usedajo po kotih vašega doma. Tako vam ta esenca počisti vse te negativne energije, ki ste jih nevede sprožili. Tako vam tudi dvigne pozitivno vibracijo vašega doma.

Po uporabi se

boste v prostorih počutili bolj lahkotno in pozitivno.  Seveda ne pozabite, da vaš nered esenca ne more odpraviti, zato kar zavihajte rokave in akcija. Šele po tem, ko bo vaš dom fizično čist in pospravljen, se lahko lotite tudi energijskega čiščenja. Kristala turmalin in kamena strela vam bosta držala visoko vibracijo v sodelovanju z vami ;).

LA VITAS lunina kristalna esenca  POPOLNA VARNOST, je esenca, katera vam bo dala občutek varnosti, vas bo energijsko podprla, da boste bolj zaupali vase in boste tako ohranjali pozitivno naravnanost in svojo pristno notranjo moč.

Uporabite jo takrat, ko vam energija pade in se počutite slabo. Esenca vam bo povrnila vašo pravo energijo in vašo notranjo moč, odvrnila bo vse nizke energije od vas in vam podprla občutek varnosti in samozaupanja.

Poleg lunine moči je esenca podprta še z dvema kristaloma…turmalinom in kameno strelo. Kot veste je kristal turmalin močan zaščitnik pred vdorom vseh nizkih energij v našo avro, kamena strela celoten namen še mnogo boj podkrepi in v kombinaciji sta resnično prava zaščitnika in podpora naši energiji in telesu samem.

Nasvet:

esenco si nanesite v svojo avro že zjutraj, predenj zapustite svoj dom, tako boste ojačali svojo avro in zunanje nizke vibracije se vas ne bodo toliko dotaknile. Seveda zaupanje mora biti tukaj tudi zelo močno, zaupanje vase, odkrit, srčen namen in pozitivna naravnanost, katero vam esenca lahko potem vzdržuje in neguje.

LA VITAS lunina kristalna esenca  OSEBNA RAST ali STIK Z DUŠO, je esenca, katera vam bo pomagala vzpostaviti stik z vašo dušo in jo potem seveda tudi vzdrževati.

Kaj je cilj te kristalne esence?

Predvsem OSEBNA RAST, da si širimo zavedanje in okrepimo našo INTUICIJO. Da enostavno svobodno zaživimo in začnemo kreirati svoje življenje tako, kot smo si začrtali predenj smo se utelesili.

Kdo pozna naše načrte bolje kot naša duša. Zato je zelo pomembno, da imamo ves čas stik z njo in seveda s svojimi vodniki.

Kristalna esenca

je podprta z močnima kristaloma – ametist in kamena strela. V skupni kombinaciji vam močno dvigneta vibracijo, da lahko pridete do svoje duše in se povežete z njo za v vaše najvišje dobro. Za vaš osebni in duhovni napredek. Da boste zaživeli bolj lahkotno in svobodno.

LA VITAS lunina kristalna esenca  NOTRANJI MIR, je esenca, katera vas bo popolnoma umirila in pospremila v ‘zen’ stanje. Vsi trije kristali- roževec, ametist in kamena strela so v zelo pomirjevalni kombinaciji. Sprostili in umirili se boste po parih minutah. Seveda tudi ne pozabite globoko dihati s celim telesom ;).

La vitas lunina kristalna esenca 

je odličen uvod v kakšno meditacijo ali pa za pred spanjem, da boste padli v globok spanec in se tako dobro naspali. Esenco lahko uporabljate tudi takrat, ko ste nervozni zaradi kateregakoli razloga. Enostavno esenco nanesite po svoji avri in samo sprejmete namen te esenceDihate globoko in sproščeno par minut in opazili boste razliko.

LA VITAS lunina kristalna esenca  

SAMOZAVEST IN ODLOČNOST,

je esenca, katera vam bo podkrepila vašo samozavest in odločnost in posledično tudi vaš POGUMTigrovo oko v kombinaciji s kameno strelo močno vpliva na naše vedenje ter ga podkrepita z močno samozavestjo in tako posledično tudi močno odločnostjo in pogumom.

LA VITAS lunino kristalno esenco lahko uporabljate na vsakem koraku, sploh ko imate kakšen pomemben sestanek, pišete test, nastopate pred množico ljudi, se morate postaviti zase ali se predstaviti,…Po uporabi esence se boste globoko umirili in začutili tisti pravi svoj JAZ – SAMOZAVESTEN, ODLOČEN in POGUMEN.

Esenca vam daje pogum, da spustite tudi vse vzorce in prepričanja, ki vas zavirajo pri vašem občutku nesamozavesti, neodločnosti zaradi katerih ne naredite pogumnega koraka naprej v vašem življenju.

LA VITAS lunina kristalna esenca  LJUBEZEN DO SEBE, je esenca, katera vam bo vrnila ljubezen do sebe, do svojega telesa in svoje duše.

Torej v prvi vrsti definitivno vas spodbuja, da se postavite zase in odločno rečete tudi NE, če tako čutite. Spodbuja vas, da se daste na prvo mesto, da se začnete imeti radi v vsem pomenu besede.

 

Motivira vas, da upoštevate sebe in svoje telo, da si privoščite le najboljše. Da skrbite za sebe in za svoje telo z gibanjem in zdravo prehrano…o ja tudi to je ljubezen do sebe. Najbolj pomembno je, da se obrnemo vase in se začnemo spoznavati in tako tudi vzljubiti celostnega sebe brez obsojanj in samokritik!

 

Kristalna esenca,

vključno z obema kristaloma- roževec in kamena strela, vam da vso podporo in vas vzpodbuja, da se odprete ljubezni do sebe. Esenca zelo močno vibracijo ljubezni vzpostavlja v vas.

LA VITAS lunina kristalna esenca  HARMONIČNI ODNOSI, je esenca, katera vam bo odpirala moč zavedanja glede vaših odnosov in seveda najbolj pa odnosa do vas samih. Tukaj se dober odnos začne. Torej, če imamo dober odnos s samim seboj, takrat bomo zmogli graditi odnose tudi z drugimi.

 

Esenca s kristaloma roževca in kristalne strele vas bo pri tem maksimalno podprla in vam bo odpirala močno zavedanje glede vas in vaših odnosov. Predvsem vas bo peljala do rešitve, katere mogoče ne vidite in tako se vrtite v začaranem krogu.

 

Za dobre odnose je potrebna prava ljubezen.

 

Ljubezen najprej do sebe in šele nato se lahko vzpostavi ljubezen do drugih. Tako da, najprej zaživite v ljubezni do sebe in potem še do ostalih.

La vitas lunina kristalna esenca vas bo maksimalno pri tem podprla. Dajala vam bo smernice, na kakšen način se moraš imeti rad, da imaš lahko rad potem tudi druge okoli sebe. Esenca poudarja srčnost, iskrenost, samospoštovanje in umirjenost.

KRISTALNE ESENCE za dobro počutje

esence

✔Kristalne esence lahko podrobno spoznate tudi na linku klik klik TUKAJ.

 

✔Tisti, ki radi gledate video vsebine, sem posnela samo za vas kratko predstavitev 5h esenc. Pa si poglejte, katere so se javile, da jih kot prve spoznate. Klikni na link TUKAJ.

 

Naj vam služijo v vaše najvišje dobro 😉

 

Z ljubeznijo, Mojca, lavitas.si

 

Prosim preberite si splošne pogoje, ki pa veljajo za vse LA VITAS storitve. Klik klik  TUKAJ.

 

HVALA ZA ZAUPANJE 🙂

vitas energy on line

KAKO LAHKO JAZ ŠE PRISPEVAM K VAŠEMU NOTRANJEMU RAVNOVESJU?

Če pa želite osebno delati na sebi, razrešiti kako nelagodje,… se lahko naročite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE za osebnostno rast. Svoj termin lahko rezerviraš na klik klik TUKAJ.


Če želite delati na sebi vas povabim v moj misterični svetklik klik TUKAJ.


Energijsko vas lahko podprem tudi preko energijskih tretmajev klik klik TUKAJ.


Veliko video vsebin na temo BOLJŠEGA POČUTJA najdete tudi na mojem YT kanalu in da boste na tekočem, se lahko nanj tudi naročite… stisnite ikonco NAROČITE SE ali SUBSCRIBE. Link do mojega kanala klik klik TUKAJ.Če želite prejemati  LA VITAS e NOVIČKE vsakih 14 dni, kjer boste na tekočem z LA VITAS gibalnimi in splošnimi NASVETI. Vsakič izberem za vas določeno vajo, katero zelo podrobno tudi opišem in vam dam namig, kako se vaja najbolj pravilno izvede…in še veliko več…zato ne odlašajte in se prijavite TUKAJ.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI VSE PIŠKOTKE
SPREJMI VSE PIŠKOTKE

2. DARILO ZA VAS:
Brezplačni
video nasvet

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačni video nasvet o pravilni drži v vseh prostorskih nivojih,

1. DARILO ZA VAS:
Brezplačna
LA VITAS e-knjiga

Na vaš e-naslov boste prejeli brezplačno
LA VITAS e-knjigo O PRAVILNI DRŽI.